Foto ter illustratie / Pixabay

Als de bevolking het fijn vindt om bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord te worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.”

Er is mij gevraagd om commentaar te geven op de Maui-“bosbranden”, schrijft Mike Stone.

Ja, ze zijn het resultaat van Directed Energy Weapons (DEWs), net als de Californische bosbranden.

Ja, ze waren gericht op specifieke huizen, terwijl ze andere huizen zorgvuldig vermeden.

Ja, ze resulteerden in de opzettelijke dood van een onnoemelijk aantal mensen, voornamelijk kinderen.

Ja, scholen werden opzettelijk gesloten, waardoor kinderen gedwongen werden thuis te blijven waar ze levend verbrand werden.

Ja, de daders zijn onmiddellijk in actie gekomen om te proberen afgebrand land en eigendommen voor een appel en een ei te verwerven.

Om al het bovenstaande in detail uit te leggen op een manier die de gemiddelde persoon die nog nooit van een DEW heeft gehoord, kan begrijpen, zou meer dan 100 uur nodig zijn. Als ik dacht dat zo’n poging zou helpen om een aanzienlijk aantal mensen voor te lichten, dan zou ik het doen.

Ik heb echter precies dat gedaan met de recente virus-hoax, waarbij ik ontelbare uren heb besteed aan het verzamelen van feiten, aanwijzingen en bewijzen dat de hele zaak bedrog en een hoax was, wat is er gebeurd? Bijna iedereen die nog leeft, gelooft nog steeds dat het echt was. Velen van hen werkten zelfs samen met de vijand door juist die mensen, instellingen en bedrijven te blijven steunen die de hoax het hardst pushten. In mijn buurt dragen hersendode idioten nog steeds maskers.

  Wat is precies die "Great Reset" waar men het steeds over heeft?

Ik deed hetzelfde, in mindere mate, met 9/11, ik noemde namen en liet niet alleen zien wie het gedaan had, maar ook hoe en waarom. En wat gebeurde er? Vandaag de dag gelooft bijna iedereen nog steeds in het sprookje van Osama bin Laden.

Niet alleen dat, maar in de wereld van onderzoek en onderzoeksjournalistiek ben ik het kleinste vlekje op het radarscherm. Er zijn anderen die veel belangrijker onderzoek en werk doen dan ik, en toch luisteren er maar heel weinig mensen naar hen.

Als het grote publiek er blij mee is dat ze bespuugd, uitgelachen, voorgelogen, vergiftigd en vermoord worden, dan is er echt heel weinig dat ik of iemand anders voor hen kan doen.

AMERIKA STORT IN

Een paar weken geleden hadden we het nog over de ineenstorting van het Amerikaanse imperium.


De hele situatie in Maui is gewoon nog een teken dat we getuige zijn van die ineenstorting. Als de daders weg kunnen komen met dit soort massamoorden – en de kudde menselijke schapen gaat erin mee … Wanneer ze de hele wereld kunnen wijsmaken dat een niet-bestaand virus erop uit is om hen te doden – en de massa’s met hun hersens erin meegaan, zelfs tot op het punt van hun eigen vergiftiging en dood – dan is het gedaan met het land. Kaput. Gedaan.

Natuurlijk, we hebben Trump in 2024, maar hoeveel kan hij eigenlijk bereiken als de overgrote meerderheid van de Amerikanen zo volslagen dom is dat ze gehersenspoeld kunnen worden om alles te geloven? Ze roepen dat Trump hen moet redden en beschuldigen hem bij elke gelegenheid omdat hij niet genoeg doet, terwijl ze zelf weigeren om een vinger uit te steken en te vechten. “Wij, de luchtvaartmaatschappijen boycotten? Stoppen met pornografie kijken? Onze kabeltelevisie opzeggen? U maakt zeker een grapje!”

  DOCUMENTEN: Jeffrey Epstein exploiteerde tienermeisje om "chantage-informatie te verkrijgen" over "prominente Amerikaanse politici"

En wie zegt dat de daders van de gestolen verkiezingen van 2020 hun DEW’s niet op ons allemaal afvuren als ze denken dat ze ten onder gaan? Ze stelen verkiezingen en vermoorden onschuldige mensen zonder bang te hoeven zijn voor arrestatie of vervolging. Hun overmoed is zo groot dat ze waarschijnlijk geloven dat ze de hele bevolking kunnen wegvagen en ermee weg kunnen komen. En gebaseerd op het intelligentieniveau van de gemiddelde persoon, zouden ze dat waarschijnlijk ook kunnen.

Vergeet niet dat dit de eigenlijke fysieke en spirituele afstammelingen zijn van degenen die Dresden in brand hebben gestoken, die Tokio in brand hebben gestoken, die Hiroshima en Nagasaki in brand hebben gestoken of hebben genuked (op 9 augustus, dezelfde dag als de Maui-aanval), die kinderen levend hebben verbrand in Waco, Texas, die Irak tot het Stenen Tijdperk hebben gebombardeerd. Ze zijn geobsedeerd door brandoffers en vurige holocausts.

RED JEZELF

Op dit moment is het ieder voor zich. Tenzij een dictatorachtige Trump in 2024 aan de macht komt en het land omkeert, zullen de dingen nog veel erger worden voordat ze ooit beter worden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

U zult sommige schokkende nieuwe onthullingen die uit het vuur in Hawaï komen misschien niet gelovenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelTotale ramp: De Russen vernietigden “in een oogwenk” 31 pantservoertuigen en nog twee Oekraïense konvooien – Kiev en het Westen in shock (Video’s)
Volgend artikelWaarom Rusland het Oekraïense tegenoffensief decimeert (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. Fool me once, fool me twice.
  Only fools believe the story of the governments. Easy prey: they will be killed by themselves.

  Let the war begin…. please!

 2. Jan. Als dat moet gebeuren om een eind te maken aan alles van de laatste drieënhalf jaar, links of rechtsom, laat het maar starten.
  Zo genoeg van het gevangen gehouden te worden door de nietzieners.

 3. De religies hebben ons in een diepe slaap gebracht waar we momenteel uit ontwaken. Deze hebben er alles aan gedaan om de betekenis van de oude rituelen te verdraaien en in diskrediet te brengen. Dit wordt ook duidelijk belicht in de boeken van Vladimir Megre waarin hij de historische kennis over deze planeet die hij verkreeg van Anastasia, op een prachtige manier verwoord. We hebben hier letterlijk op het randje van de afgrond gestaan maar wisten net op tijd het tij te keren.

  De openbaarmaking van alle gepleegde misdaden, leugens en misleiding zal een zware dobber worden voor velen, laat staan de ontdekking dat we niet alleen in dit universum wonen. Ook degenen die al langer bezig zijn met hun onderzoek zullen hier mee te maken krijgen omdat je gaat ontdekken hoe de Matrix je op een zijspoor heeft proberen te plaatsen met enorme illusies die levensecht leken.

  – Harriet Algra
  https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-geheimzinnige-roze-vloeistof/

  • Onzin en volledig in tegenspraak met de geschiedenis. Het is juist door zich af te keren van de levende God dat de mensheid in handen is gevallen van deze volgelingen van satan en alles gelooft wat ‘de wetenschap’ en ‘de techniek’ hen voorschrijven – een ‘wetenschap’ en een ’techniek’ die rechtstreeks uit de koker van de duivel komt. Ze missen het denkkader van de Almachtige, die eens alles uit het niets tot aanzijn riep en zijn schepping sindsdien elke biljardste triljardste seconde laat voortduren – volgend de door Hem ingestelde wetten – die ‘de wetenschap’ nog steeds niet kan begrijpen. De evolutietheorie is een loot aan de stam van de eugenetica.

   Het alien sprookje zijn ze nu weer van stal aan het halen voor het geval straks miljoenen christenen wereldwijd plotseling verdwenen zijn. ‘De Heer Zelf zal neerdalen met een bevelend roepen…’ 1 Thess. 4:16…

    • De belangrijkste vraag is hier echter: van wie hebben ze die voorsprong / kennis? Waarom hadden de nazi’s zo’n technologische voorsprong? Zouden ze gecheat hebben? Ofwel gechanneld via bijv. VRIL / Thule / Maria Orsic? Zou dat het excuus zijn voor operation Paperclip? In welke context moeten we de Alaska-trip van Richard E. Byrd zien? Wat te denken van die tandarts-afspraak van Eisenhower en daarop volgend de explosie van UFO’s en kidnaps? Of veel verder terug in de tijd: de mud-flood, de (ster)bouwwerken van Tartaria?
     Waarom beschrijft de Bijbel tot in detail hoe bijv. de Ark gebouwd moest worden, of de Tempel conform een printplaat van een PC? Gouden ratio van Fibonacci, 1400, 666, AC~DC. ‘Zij reuzen’ hebben wellicht technologische voorkennis *, maar ‘wij sprinkhanen’ hebben God. ✝️

     Ja, ze strooien zout in onze wonden, maar wij zijn als zout voor de wereld.

     * Trumps oom ging aan de haal met Tesla’s uitvindingen; just saying.

   • Er zijn slechte mensen in alle groepen, gemeenschappen en organisaties. Er zijn ook heel goede mensen en mensen van een doodse middelmatigheid die niet genoeg ontwikkeling hebben om erg goed of erg slecht te zijn.

   • Het enige wat ik observeer aan de christelijke moraal, is dat net zoals in de laatste dagen van de wereldoorlog mensen zich bij het verzet aansloten, ze in de laatste dagen van hun leven dat trouwens nooit verder kwam dan dat, de ander gaan indelen in hun kader van de dood.

   • Openbaring, de brief aan Laodicea

    Ik ben sterk op de Bijbel gericht. Laodicea uit openbaring is mijn leidraad (helaas niet alleen voor mij) waarmee ik onvermijdelijk de mensen in dit land zie om vervolging te voorkomen (of te verminderen).

    En schrijft aan de engel van de gemeente in Laodicea: Dit zegt de Amen, de trouwe en waarachtige Getuige, het Begin van de schepping van God: Ik weet uw werken, dat u niet koud bent en niet heet. Was u maar koud of heet! Daarom, omdat u warm noch koud bent maar lauw, spuug Ik u uit.

   • Ik kwam de vrouw van de dominee weer eens tegen, de eerste keer ging ik daarna naar een openbaar toilet. Er stormde een meisje naar buiten die daar moest schoonmaken, ze zei dat alle muren met poep waren besmeurd. Later toen de toiletten gesloten werden, met een privé code, plaste ik eens in een bosje, en weer kwam de vrouw van de dominee net aan. Beide keren was ze alleen. Ik vroeg me af wat de logica is, dat is dat dit niveau de kern van de hele christelijke ethiek samenvat. Natuurlijk nam het contact snel af, omdat dit alles haar huwelijk in gevaar zou kunnen brengen. Later verontschuldigde ik me daarvoor tegen hem. Op een gegeven moment hoorde ik van een dakloze die graag dichter bij de natuur wil leven, dat zijn raadsman met de burgemeester had bedongen dat hij weer naar binnen mocht in de toiletten.

  • They took our knowledge of spirituality, gave us a false religion and tricked us into believing our own knowledge was evil.

   Het enige dat je hoeft te doen om bij God te komen en de bijbel in jezelf te vinden, is het woord liefde als werkwoord leven. Jezus zei ook… alleen via mij (liefde) kom je bij God. De bijbel is als een smartphone, mensen denken niet meer zelf na, hun apps doen dat voor ze. Dit zal wel woede opwekken, maar het boeit me niet meer. Ik zeg dit niet met kwade bedoelingen. Onze innerlijke directe connectie met het leven/de natuur/God is verbroken en bijbels/scholen en nu apps vertellen ons hoe en wat we moeten denken. De bijbel gaat over een verhaal in onszelf. Val me maar aan en verketter me. De bijbel is een waardevol boek als je weet dat het gaat over de innerlijke mens, de groei van ego, de gevangenis van het ego, de dualiteit van het ego, het lijden van het ego en uiteindelijk het doden van het ego om in het bewustZIJN bij de realisatie van God te komen.

   Liefde is de weg naar God bewustZIJN. Liefde is een werkwoord, geen bijbelse theologie. Leef liefde en je zult moeten leren leren en leren om liefde vol te houden. In al dat leren komt de bijbel in jezelf tot je. De bijbel is dus het halve werk, die lees je en daarna zul je het werkwoord liefde moeten gaan leven tot je ego uiteindelijk sterft en je verlicht raakt en bij God komt nog voordat je sterft.

   De mensen die dit begrijpen zullen me wel sparen, de mensen die alles in de bijbel hebben geïnvesteerd ipv in liefde als werkwoord te leven zullen me nu wel gaan haten en het liefst willen verbranden/kruisigen. Noem me maar een valse profeet of wat je bijbel je ook opdraagt om mij het zwijgen op te leggen. Ik leef de liefde en het maakt me niet meer uit als je mij wil kruisigen omdat ik mijn geloof vanuit mn hart belijd. Liefde aan iedereen… we zijn aan het leren, we gaan bij onszelf terugkomen en ALLE programmering loslaten. God doet niet aan tussenpersonen of boeken geschreven door tussenpersonen, God is in ons allemaal, maar je moet je ego stil maken om hem te horen en dat doe je door liefde als werkwoord te leven.

   Liefde is de waarheid, door liefde te leven als werkwoord komen we ons terug bij onze eigen kennis. Haat me maar als ik dingen zeg die je niet aanstaan, dat zegt meer over jou als lezer dan over mij. Dat precies wat de bijbel en de kerk hebben gedaan, als het niet van de dominee of uit de bijbel komt is het meteen kwaadaardig. De bijbel is kennis die in ons was, tot het uit ons werd gehaald.

   PS… ik richt me niet tot jou hoor Adriaan… ik vul je verhaal aan met wat ik zelf vanuit levenservaring en uit levenslessen van het werkwoord liefde heb geleerd. Ik ben GEEN profeet en GEEN betweter, ik heb mn hele leven het werkwoord liefde geleefd en dit is wat ik heb geleerd. Ik deel het hier… doe er wat mee of negeer het en mij maar gewoon.

   Op naar de apocalypse van het ego en daarna een wederopstanding van het collectief bewustzijn/liefde/God.

    • @Svea…

     We zijn hier om voor elkaar en voor de aarde en al het leven te zorgen. Als iedereen elkaar als God dient, wordt iedereen als God bedient… en dan kan er automatisch niks anders dan een hemel op aarde ontstaan.

     Egoïsten verpesten dat feestje, want die dienen alleen zichzelf. De mensheid is in egoïsme vervallen. Ooit draaide alles om de creatie, voor het ego draait alles om consumptie.

     Egoïsme is de echte pandemie. De psychopaten zijn pure egoïsten, die zijn de baas geworden en hebben ons allemaal in egoïsten verandert… en ze hebben ons geleerd dat WIJ ons overal schuldig over moeten voelen.

     In het dierenrijk maken egoïsten/psychopaten geen kans. In de natuur worden psychopaten verstoten, in de mensheid hebben ze de macht gegrepen. In de bijbel is de hele mensheid als Judas, ze hebben ons allemaal tot judas ipv Jezus gemaakt. Daarom is alles corrupt en leeft iedereen uit egoïsme ipv uit liefde. Wij wakkeren ervaren wat er gebeurt als je uit liefde (waarheid) leeft, dan wodt je dus kapotgemaakt en gemarteld en bestenigd en beschimpt en uitgescholden en mensen wilden ons wel kruisigen omdat we de liefde (waarheid/bewustzijn) bleven leven.

     Onze ego’s zijn al stervende en ons bewustZIJN is al aan de wederopstanding bezig. Zodra Jezus Christus (liefde, waarheid, bewustzijn) in ons ontwaakt… poeh… dan verliezen wij alle angst en worden we pure liefde en dan is het heel snel gedaan met al het kwaad.

     We zijn allemaal onderweg naar het omega punt, het nulpunt, het bewustZIJN… de ene via de bijbel, de ander via het hart… en dan zijn er nog de schapen die uiteindelijk blind ons of de psychopaten volgen. Het wordt bijbels, alleen dit keer verliezen de kwade krachten de strijd. Liefde, licht, God gaat winnen… 🙏❤

   • Love=love=love=love zong mijn zoontje ooit in een kinderkoortje. Ze mochten zelfs Annie Schilder (jawellll) begeleiden in een heuse opnamestudio. Die techneuten zochten gewoon een gratis koortje natuurlijk, maar dat refreintje gonst na 40 jaar nog steeds door mijn hoofd. En ik laat dat refreintje lekker gonzen, het inspireert je, het geneest je. Voor mij mag iedereen het zingen ook als de laatste boom door een DEW op mijn erf verbrand. Dan is het tijd om te gaan.

  • “De religies hebben ons in een diepe slaap gebracht waar we momenteel uit ontwaken. Deze hebben er alles aan gedaan om de betekenis van de oude rituelen te verdraaien en in diskrediet te brengen.”

   Het lijkt zo wijs…

   Maar het is complete omgekeerde van de waarheid. Een valse tegenstelling. Oude rituelen ZIJN religie. Adriaan kent niet anders dan religie. Alle rituelen zijn vals. Een surrogaat. Alle religie is gebaseerd op de oudste leugen: zelf god worden als je maar de juiste rituelen volgt, goede dingen doet en jezelf opoffert. Niemand kan zichzelf aan de eigen haren uit het moeras trekken. Niemand kan door spelletjes spelen ineens de schepper van het universum worden.

   Er is maar één schepping en de Schepper kent geen gelijken. En alleen Hij bepaalt hoe en wanneer iemand uit zijn schepping bij Hem mag komen. En Hij heeft ook maar 1 manier gegeven daarvoor. Dat is dat je Zijn vrijkoopsom accepteerd, dat is Christus gestorven aan het kruis en bewezen God te zijn door na 72 uur weer op te staan uit de dood.

   Verzoening is in geloof alleen en niet uit werken zodat niemand kan roemen.

  • Een mooi verhaal maar ook niet ‘wetenschappelijk’.
   Om deze onzin te geloven moet je nog veel meer geloof uitoefenen dan bij het geloven in een almachtige bron, die schepper, God, de Alpha en de Omega, en meer, wordt genoemd.
   Al deze diepe ellende, slechtheid, gevoed door hebzucht, komt omdat we los zijn van de Bron, onze Schepper.
   Satan, de tegenstrever van God, stuurt dit aan.
   De 😈 laat de onnozele mensen denken dat hij niet bestaat.

  • De vele commentaren uit Christelijke hoek, zijn een geruststelling bij uw talloze van God gespeende opwellingen, beste Adriaan. Historische vervalsingen zijn een tweede natuur : blind voor 2000 jr. echte geschiedenis. Als gevraagd wordt naar een concreet enkel voorbeeld, blijft het stil. Desalniettemin, het gehuichel van Farizeeërs waren nodig om de leer van Christus Waarheid, voor de mensheid uit te kristalliseren. Zo is uw rol op dit voortreffelijke forum.

 4. Dit was een duidelijk offer voor de draconische entiteit! Dat t in de agenda van de aardse parasitaire moordenaars past is alleen maar mooi meegenomen..Dit was een ritueel offer..
  De werkelijke opdrachtgevers zijn de gevallen elohim en seraphyn..m.a.w levieten en draco/rept. Nee, dit is geen onzin! Waarom denk je dat David Icke binnen no time uit heel Europa is verbannen? Alle ellende op aarde is nog niks vergeleken met wat ze van plan zijn met ons zonnestelsel en de melkweg. Wil niet zeggen dat t gaat gebeuren…er is hulp onderweg en die hulp gebruikt geen ruimteschepen..de ellende op aarde moeten we echt zelf oplossen omdat we dit zelf allemaal toegelaten hebben..duizenden jarenlang hebben we ons laten piepelen door psychopaten en dat heeft ons weinig goed gedaan. Dit pad van devolutie is oneindig veel erger dan de dood. Geef mijn portie maar aan fucky, ik hobbel naar t andere pad, die van dynamiek en vriendelijkheid.

 5. Kijk naar de volgende 2 video’s, die dezelfde strekking hebben: er wordt gewerkt met direct energy weapons’, wat wil zeggen, dat heel gericht een object of plek kan worden bestookt/getroffen. Vervolgens verandert alles in dat gebied in as.. Gebouwen boven de omliggende bomen.. Onvoorstelbaar. Kortom: er wordt gerotzooid onder het mom van ‘bosbranden’ en ‘klimaatverandering’…!

  https://youtu.be/_hcNpyIxW_g

  D.E.W – Direct Energy Weapon and the California fires
  https://odysee.com/@C0r0na5gIsrael:df6/Directed-Energy-Weapons—California-Fires:c?src=embed&t=16.190164

 6. Al die woningen die” completely fine “zijn , geven mij één troost. Die mensen zijn gelukkig goed gevaxt en geboosterd. Dus op een dag betaald zich dat ook wel terug.

  • De meeste van de ‘Elite’ spelen het spel mee, hebben een zoutoplossing ingespoten gekregen en weten dat het allemaal theater is…

   “It’s a BIG club, but you ain’t in it!”

  • Grappig toeval.
   Dat wilde ik ook net zeggen.
   Ik ben zo oprecht blij dat al die mensen nog voor hun dood gevaccineerd en geboosterd zijn. Stel je toch eens voor als dat niet zo was geweest!
   Alhoewel, na hun dood had niet gekund.

 7. “De wereld gaat niet naar de kloten door de kwaadaardigen, maar door de tolerantie van de goedwillenden.”

  …en we zijn intussen op een point-of-no-return gekomen zodat de kwaadaardigen alles bepalen en de goedwillenden zichzelf vernietigende ‘useful idiots’ zijn geworden. Enkel en alleen omdat ze blijven volharden in de leugens dat “onze regering dat nooit zou doen”!

  Heer, heb meelij met deze schaapjes en verlos ons van hun destructieve illusies.

  • Ja maar onze wereld is zo goed als naar de klote en dat komt door geld en macht wij armen ook de nutteloze genoemd ” zijn als een kudde achter dat soort mensen achter gaan lopen want wij meende onze stem die wij naar elk jaar mogen geven ons kan redden en wat zien wij steeds opnieuw wij worden steeds voor de gek gehouden en dat zal ook nooit anders worden het is allemaal illusies en wij domoren blijven er toch maar in geloven wij maken ons als volkeren gewoon belachelijk bij deze smerige elite, maar ja zo is het leven op aarde .

 8. Mike Stone heeft helaas gelijk… Heel weinig Leeghoofden zijn te veranderen. (Dit kunnen gevaccineerden zijn, maar ook niet gevaccineerden, doet er niet toe). Het ontbreekt de grote massa namelijk aan bepaalde hersen capaciteiten, die ze ook niet zullen krijgen of ontwikkelen. (Dit is een fysiologisch feit op moleculair niveau over de mens als diersoort dat ingewikkeld in elkaar zit.) Gemakzucht en de wens om geleid te worden gaan daarbij hand in hand. Leeghoofden kiezen bepaalde autoriteiten waar ze hun vertrouwen in stellen en die ze zonder zich wat af te vragen, altijd volgen – regeringsleiders, kerkleiders, schoolleiders, experts, waarzeggers, guru’s, etc. Leeghoofden voeden zich alleen met informatie uit de bronnen van hun eigen keuze – dit kan van alles zijn, De Telegraaf, De Volkskrant, bepaalde boeken en tijdschriften, websites, etc die ook zonder enige twijfel vertrouwd worden. Aan de hand van deze leiding en informatie, vormen ze binnen dat kader hun denkpatronen. Deze denkpatronen bepalen dan hun gedrag. Dit gedrag heb je kunnen ervaren gedurende het covid tijdperk, vooral dat groepsdenken, en de manier waarop ze anderen gedrag wilden opleggen. Het covid experiment is een heel goed voorbeeld van hoe de hersenen van het gros functioneert. Hier is niks aan te doen, het is gewoon zo, ook al was het een schok om dit van zo dichtbij te moeten ervaren. Dit is namelijk de aard van het diersoort mens.

  Zelfs medemensen zoals Rutte, Kaag en vele andere favorieten in regeringsvormen zijn net zo goed Leeghoofden. Er zijn menselijke uitzonderingen bij wie de hersenen wel op grotere capaciteit draaien, en dat zijn die van de Agressors, en die van het handjevol dat zelfstandig kan waarnemen en verbindingen kan maken. Bijv, net als de hersenen van iemand die absoluut geen wiskunde kan doen, zo zitten de Leeghoofd hersenen ook anders in elkaar. Dit is de hersenfunctionaliteit van het diersoort in het algemeen, van het gros. (Vandaar dus ook dat er lui zijn die implantaten in hersenen willen steken ter ‘verbetering’ van de diersoort.)

  Het is beter deze hersenfunctionaliteit te accepteren voor wat het is, nu dat het verschil zo duidelijk naar voren is gekomen, dan maar te blijven proberen hun ogen te openen. De meeste Leeghoofden worden bovendien ook nog eens heel hatelijk en vervelend tegen je, zoals je hebt meegemaakt. Wat je kan doen is met minder mensen omgaan zodat je niet steeds teleurgesteld wordt, want je ervaringen met Leeghoofden zijn ontzettend teleurstellend of deprimerend, of anderzijds gewoon accepteren dat Leeghoofden zijn zoals ze zijn en met ze blijven omgaan – onder voorbehoud van de gedachte “It is what it is.” En pas zoveel mogelijk een “Live and let live” houding toe, met een vriendelijk woord naar iedereen, zonder gedrag of denken op te leggen.

  Ik zeg niet dat je het zo moet doen, maar uit eigen ervaring blijkt dat je eigen pad hierdoor makkelijker te bewandelen is. De meeste Leeghoofden resoneren nog wel met vriendelijkheid. Het aanvaarden van het verschil in hersenfunctionaliteit geeft veel rust in jezelf en maakt het makkelijker door de huidige waanzin te banjeren, want zulke emoties als woede, ergernis, minachting, teleurstelling, depressie, etc veranderen de Leeghoofden niet. (Het is natuurlijk heel begrijpelijk dat je zulke emoties voelt! Vooral als je eigen familie je bij het vuil heeft gezet.) Dit gezegd, je moet natuurlijk zeer zeker op je hoede blijven voor Leeghoofden, want ze reageren ook heel anders! Maar met het besef dat het eea ligt aan de lage capaciteit hersenfunctionaliteit waarmee het gros der mensen is behept, kun je je ook hier tegen wapenen en jezelf voorbereiden op mogelijke problemen. Just my two pennies…

  • Enkel al het bevrijdende besef dat “de leeghoofden” wezenlijk anders zijn dan de kritische geesten, dat men zich daar dan ook niet mee hoeft te vergelijken of afmeten, laat staan proberen hen tevergeefs te overtuigen, geeft gelukkig veel gemoedsrust.

 9. Kookpunt nadert.
  Causatie staat om de hoek.
  Voor de gene die het handig door 3den lieten en laten dragen dan…

  2024 = 6000

  6 x 1000

  6 x reset

  6 protonen
  6 elektronen
  6 ionen
  Atoomnr C6

  =koolstof = Mens

  god God GOD of schepper.
  Wie is wie en wie ist nie….

  De Schepper of het schepende
  Staat buiten de tijd.
  Buiten het vaste en vluchtige.
  Het is het heel-al of geheel en alles.
  Buiten het menselijke begrip van begin en eind. Tijd is fluide niet lineair.
  Dat is dit construct.
  Geen van de spiritualisten of reliegies wetenschappers of welke stroming dan ook omhelzen absolute waarheid.

  Kies je beker en drink.
  En laat mij ook zelf kiezen.

  Is dit het oneindig gecompliceerd
  simpele constuct van vrije will
  En wat men daar mee doet?

  Boontje komt om zn loontje?
  Pay the piper?

  Alles is ondehevig aan oorzaak en gevolg.
  De oneindige ketingreactie
  van pass and tresspass.

  Of equalibrium die het machtig zijn.

  Ik god jij god sky god demi god
  god God GOD!

  Doe normaal , dan doe je gek genoeg.
  Beslis en neem de gevolgen
  voor eigen rekening

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Koolstof

 10. Als ze winnen de satanisjes , hebben ze alleen elkaar nog , aan wie zullen ze hun godgevoel , daarna moeten behalen , stronthoopjes

 11. Het zijn hun die Dystopia zullen ervaren , zij die erkeen wat werklijk waardevol is , en nog iets kunnen doen dan alleen het pak vol met insignes ,, te dragen , geld onvangen van , JA VAN WIE .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in