© flightlog / Flickr (CC BY 2.0)

Hallo, het is mei 2024. Welkom bij video 336. Er is, op zijn zachtst gezegd, veel aan de hand. Maar niemand heeft het over het grote probleem. Niemand heeft het over wat er achter alles wat er gebeurt zit. En toch is het eigenlijk allemaal heel eenvoudig. Het draait allemaal om het geld. En de tijd dringt sneller dan je denkt, schrijft Dr. Vernon Coleman.

De nep pandemie, de schadelijke lockdowns, de krankzinnige obsessie met een giftig vaccin dat nooit goed getest is, niet werkt en nu de oorzaak is van een epidemie van hartziekten en een stortvloed aan kankergevallen, de krankzinnige sociale distantiëring, het absurde en gevaarlijke maskerdragen, de vervalste statistieken gemaakt met een dodelijke PCR-test die nooit werkte, de volkomen onwetenschappelijke wereldwijde obsessie met de denkbeeldige opwarming van de aarde, een instortende wereldeconomie met een torenhoge inflatie die nu endemisch is, de drang naar de Derde Wereldoorlog met de NAVO die Oekraïne gebruikt als strijdtoneel voor een proxyoorlog met Rusland en Israël bevoorraadt met bommen en kogels terwijl haar programma van valse vlagaanvallen en etnische zuiveringen de wereld blijft opschrikken, het beschimpen van China over Taiwan en nu een gepland wereldwijd euthanasieprogramma, zwaar gepromoot door een volgzame en kritiekloze media, dat is ontworpen om de armen, de zieken en de geesteszieken aan te moedigen om zich aan te melden voor doktersondersteunde zelfmoord. Overal ter wereld worden mensen aangemoedigd om euthanasie te promoten, net zoals Greta door de media werd gebruikt om klimaatverandering te promoten.

Als je je trouwens afvraagt waarom Biden en Sunak zo enthousiast lijken om ons de Derde Wereldoorlog in te duwen, dan is er een eenvoudig antwoord. Beiden vechten dit jaar verkiezingen uit. Beiden staan achter in de peilingen. En beiden weten dat wanneer er een oorlog is, de regering meestal herkozen wordt. Het was natuurlijk daarom dat Margaret Thatcher de Falklandoorlog begon.

Voor de onwetenden en onschuldigen moet het lijken alsof we in een ongewone en uitzonderlijke tijd van beroering leven waarin alles tegelijk gebeurt. Maar we weten dat niets toevallig gebeurt. Jij en ik weten dat het allemaal gepland is.

En het draait allemaal om geld.

Het gaat niet over covid-19 en het gaat niet over klimaatverandering. Dat zijn gewoon wapens.

Het draait echt allemaal om geld.

Want het geld is op.

Niemand onder de 55 jaar zal ooit een pensioen krijgen, tenzij ze een bedrijfspensioen of een privépensioen hebben, en veel bedrijfspensioenen zijn kwetsbaar. En politici hebben het over het confisqueren van particuliere pensioenen. Niemand onder de 55 die voor de overheid of een gemeente werkt, kan het pensioen verwachten dat hen beloofd en verteld is. De meeste pensioenen en alle staatspensioenen zijn natuurlijk Ponzi-systemen. Dat zijn ze altijd geweest. De gepensioneerden van vandaag krijgen hun pensioen van de werknemers van vandaag. Er is geen pot met geld opzij gezet om de gepensioneerden van morgen te betalen. Over een paar decennia zullen de straten verstopt zijn met mannen en vrouwen van 60, 70 en ouder die letterlijk zullen bedelen om eten. Als de winter komt, zullen ze doodvriezen. Elke avond zullen officiële doodswagens met robots door de straten rijden om dode lichamen op te rapen en mee te nemen om te verbranden.

  Dark Winter zal nooit eindigen

En degenen voor wie 55 nog ver weg lijkt, moeten weten dat de vooruitzichten op werk voor iedereen boven de 35 slecht zijn. De grensleeftijd voor de menselijke schroothoop wordt elk jaar lager en lager. In China, nu het oefenterrein voor sociaal kredietbeleid, worden 35-plussers ontslagen door techbedrijven omdat ze als te oud worden beschouwd. En de Chinese ambtenarij wil geen werknemers boven de 35 jaar. Het argument is dat het verouderingsproces op 30-jarige leeftijd al in volle gang is. En ouderschap vertraagt mensen. De echte reden voor dit nieuwe beleid is natuurlijk om mensen voor te bereiden op de uitbreiding van euthanasieprogramma’s. Werkloosheid en een slechte gezondheid gaan hand in hand. Werkloosheid en een slechte gezondheid gaan hand in hand. En zonder pensioen om naar uit te kijken, zullen de 35-plussers een kant-en-klare markt zijn voor de euthanasieprogramma’s die nu over de hele wereld worden geïntroduceerd.

Als je voor de overheid, Google of de BBC werkt, denk je ongetwijfeld dat ik overdrijf. Je denkt waarschijnlijk dat er een massief gouden pensioen op je wacht. Als je in een hoge functie bij de CIA werkt, dan weet je dat ik niet overdrijf, maar je durft het niet met me eens te zijn omdat je betaald wordt om te sneren, te demoniseren en te liegen.

Maar kijk naar de feiten.

Regeringen in de VS, het VK, Canada, Australië en de EU hebben jarenlang te veel uitgegeven en nu zijn ze failliet. Ze hebben jarenlang geld gedrukt en uitgegeven en de staatsschulden zijn door het dak gegaan. De schuld van Amerika stijgt elke honderd dagen met een biljoen dollar. Als de overheid de rente verhoogt, zullen de kosten van haar schuld stijgen. Als ze de rente verlaagt, zal de inflatie toenemen.

De staatsschuld van de VS is nu zo hoog dat binnen vijf jaar de helft van elke dollar die aan belasting betaald wordt, opgaat aan het betalen van de rente. Binnen tien jaar zal elke cent die aan belasting betaald wordt, opgaan aan het betalen van de rente. Er zal geen geld meer over zijn voor gezondheidszorg, scholen, wegenbouw of wat dan ook.

En lang voordat dat gebeurt, zullen de obligatiemarkten instorten en de rentetarieven de pan uit rijzen – waardoor alles nog erger wordt. De Amerikaanse dollar zal instorten als er meer geld wordt gedrukt en er op essentiële uitgaven wordt bezuinigd. Vergeet niet dat ik jaren eerder dan wie dan ook waarschuwde voor inflatie en stijgende rentetarieven.

  Wetenschappers onthullen dat dodelijk 'WEF-insectendieet' het menselijk ras tot uitsterven zal brengen

Dit is een wereldwijd probleem.

Daarom wordt euthanasie zo enthousiast gepromoot. Uitkeringen aan zieken zijn onbetaalbaar, dus de zieken zullen worden uitgenodigd om zichzelf te doden of ze zullen worden gedood op ziekenhuisafdelingen – zoals nu al gebeurt.

En dat is de reden waarom politici de pensioenleeftijd steeds verder opschroeven.

In het Verenigd Koninkrijk is er een zwart gat van 46 miljard pond dat de pensioenen bedreigt en in het Hogerhuis in Londen is al voorgesteld om de pensioenleeftijd te verhogen naar 75 jaar.

Overal ter wereld is de staatsschuld gestegen tot een onhoudbaar niveau. Er komen wanbetalingen, faillissementen, recessies, depressies, hyperinflatie en oorlogen die we ons niet kunnen veroorloven om te voeren.

En natuurlijk zijn het niet de kosten van de gezondheidszorg voor ouderen die de samenzweerders echt zorgen baren – hoe groot dat probleem ook is. Het zijn de kosten van pensioenen en uitkeringen die het grote probleem vormen.

In het Verenigd Koninkrijk, ’s werelds grootste aanbieder van socialistische, door de staat beheerde gezondheidszorg, zijn de kosten voor gezondheidszorg verlaagd door simpelweg geen goede gezondheidszorg te bieden. Huisartsen worden 150.000 pond per jaar betaald voor werkweken van 24 uur – net zoals boeren worden betaald om niet te boeren. Stakingen worden aangemoedigd en de wachtlijsten zijn zo lang dat je, tenzij je lid bent van de koninklijke familie, geen enkele kans hebt om gediagnosticeerd, laat staan behandeld te worden.

Het ging altijd al om het geld.

Ze werken al een paar jaar toe naar de gefabriceerde chaos waar we nu in leven. Ze moeten mensen bang maken. Ze moeten nieuwe wetten invoeren. En ze moeten veel mensen doden. Miljarden.

In de jaren tachtig probeerden ze AIDS als wapen te introduceren. Het mislukte omdat ze het te snel probeerden te verkopen – en een jonge mediadokter genaamd Coleman, die columns en tv-shows had, vernietigde de argumenten van de regering en werd een doelwit. Pogingen om varkensgriep en vogelgriep te gebruiken werden onhandig aangepakt en mislukten.

Maar het bedrog met het coronavirus, dat de griep in een nieuw jasje stak en ons de neppandemie covid-19 opleverde, was beter gepland. Overal ter wereld werden artsen en media-agenten omgekocht.

Het dodelijke, onvoldoende geteste giftige vaccin zal miljoenen mensen doden. De oorlogen die ze aanmoedigen zullen miljoenen mensen doden. Miljoenen zullen sterven van de kou en van de honger. De moordprogramma’s zijn al in volle gang. Euthanasie is in zekere zin hun definitieve oplossing. En ze zullen manieren vinden (zoals mensen verarmen, mensen angst aanjagen, diensten zoals gezondheidszorg verminderen) om mensen te dwingen zich aan te melden voor de euthanasieprogramma’s. Ze gebruiken nu al euthanasie. Ze gebruiken euthanasie al om mensen te vermoorden die depressief of arm zijn (zie mijn vorige video `Ze willen ons allemaal vermoorden’ als je dit moeilijk te geloven vindt).

  WEF-gelieerde wetenschappers kondigen creatie aan van in laboratorium gekweekte menselijke embryo's zonder eicellen of sperma

En nu wordt de schroef aangedraaid en de meeste mensen zijn zich niet bewust van de dreiging of ze zijn te druk bezig zich zorgen te maken over triviale bijzaken om op te merken wat er gebeurt.

Je moet plannen maken.

Ik verkoop geen goud of overlevingsrantsoenen, maar je moet nadenken over hoe je gaat leven in een wereld waarin alles in alle opzichten veel en veel erger gaat worden.

Je moet je ervan bewust zijn dat het geld van je regering snel opraakt en dat de Nanny State, die je misschien hebt leren vertrouwen, je gaat verraden.

Kunnen we ze stoppen?

Natuurlijk kunnen we dat – als we hard genoeg vechten.

We kunnen ze stoppen door de waarheid met zoveel mogelijk mensen te delen. De meeste mensen beseffen nog steeds niet hoe dicht we bij het einde zijn van het leven zoals we dat kennen.

Vanaf het begin heeft deze oorlog om informatie gedraaid. Het was altijd al een propagandaoorlog. De samenzweerders kochten de media en demoniseerden en logen over vrijdenkende waarheidsverkondigers. TV- en radiostations en kranten werden propagandamiddelen.

Ik ben verbannen uit alle reguliere media, alle sociale media en 99% van het internet. Niemand durft me te interviewen of ze verliezen hun podcast, platform of kanaal. Het enige wat ik nog heb is mijn website www.vernoncoleman.com – waar elke week nieuwe artikelen op staan – en mijn videokanaal. De website en de video’s zijn helemaal gratis en bevatten geen advertenties. Bezoek de website zo vaak als je kunt om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt. Abonneer je op mijn videokanaal op Bitchute en deel mijn video’s met iedereen die je kunt bereiken. Mijn boeken zijn te vinden via de boekwinkel op www.vernoncoleman.com

Onthoud dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker. En als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens. Onthoud: als je nog niet paranoïde bent, dan heb je niet goed opgelet. Dit zijn donkere en gevaarlijke dagen; veel donkerder en veel gevaarlijker dan de meeste mensen zich realiseren.

En bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Ze willen je vermoorden – Dit is hoe ze het zullen doen (Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe westerse media houden zich vreemd stil over een incident in Rusland dat een nucleaire uitwisseling had kunnen veroorzaken
Volgend artikelDe VS brengen alle argumenten in diskrediet waarom zij de wereld zouden moeten leiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

46 REACTIES

 1. Ach zilver is net weer door de 32 gegaan en goud neemt voor een derde keer een aanloopje om door de 2400 te knallen om daarna de 10.000 aan te tikken. Het is nog betaalbaar. Dus als je kan, nu kan het nog. Straks is het onbetaalbaar. Niet om te speculeren maar om je welvaart te beschermen als het onvermijdelijke gebeurt.

 2. “Dr. Coleman: Het geld is op”

  De Westerse geld persen komen knarsend tot stilstand en gaan een nieuwe fase van onzekerheid en ellende inluiden, ach er is decennia aan deze kwaadaardigheid gewerkt.

 3. Mensen worden pas wakker als ze hun kinderen niet meer te eten kunnen geven, eerder niet. Nu staat de vakantie er weer aan te komen dus waarom zou je je druk maken? De auto staat er nog steeds, je kunt naar de dokter als het nodig is, je baantje staat niet op de tocht, de terrassen zitten nog steeds vol, dus niks aan de hand. Mensen zijn nooit goed geweest in het signaleren van aankomende rottigheid. Daarom gaan ook bij velen straks letterlijk het koppie eraf. Altijd al zo geweest.

  • Barry mei 29, 2024 Bij 09:34

   Veel mensen herkennen geen patronen en staren op hun GMS, kijken ook niet omhoog om het zwerk vol met strepen te zien.

   • Zwerk vol strepen is natuurlijk Onzin, zijn gewoon condensstrepen van lijnvliegbewegingen, Hoge of lage druk zorgt ervoor of ze blijven hangen…of niet!!!

     • Het is mogelijk met zilverjoduim regen te creëren in hele droge gebieden onder hele bijzondere omstandigheden…. dat gebeurd heus niet boven een nat continent zoals vruchtbaar Europa!!! Laat je niet gek maken!!

      • Dat weet je niet, je weet ook niet wat container schepen allemaal gemengd krijgen door de zware stookolie. Is een feit!

       Kun jij aantonen dat vliegtuigmotoren geen troep kunnen uitstoten. Dan zijn we serieus op weg om de mythe te ontkrachten. En anders zeg ik dat het wel waar is.

       • Kerosine productie staat onder erg zwaar toezicht ivm claims op levensduur straalmotoren, Rolls-Royce laat geen spaan heel als de kerosine “vervuild mocht zijn waardoor de ROI in gevaar komt!!! Wakker worden GIJP

      • Cloud seeding wordt algemeen toegepast, daar is genoeg over te vinden. Of het lijnvliegtuigen zijn weet ik niet, maar het is er wel.

  • Wat moeten we dan doen?
   In paniek onder de tafel gaan zitten of een ‘kamp’ opbouwen in de kelder met voldoende voorraad om angstig ‘de bom’ af te wachten?
   We kunnen niets anders dan afwachten en als de tijd daar is dan is hij daar en doe je er niets tegen.
   Dan maar de laatste maanden zorgeloos leven en de centjes opmaken aan leuke dingen.
   In paniek of angst leven is het beste middel om dat leven snel te verkorten. Vergeet niet dat dit juist het doel is van de globalisten.

   • Precies! Leef in het hier en nu en geniet met de mensen die je liefhebt. Als een kip zonder kop rond gaan rennen of, zoals Coleman zegt, paranoïde worden helpt echt niet hoor. Wat is er mis mee om lekker op vakantie te gaan als het nog kan, hier in Nederland zie je de zon bijna niet, dus het is goed voor je gezondheid om lekker in een warm land te genieten van de zon. Ik vind het een raar misverstand dat je niet kunt genieten als je wakker bent. Juist nu moet je zoveel mogelijk genieten, de globalisten haten het als je geniet van je leven.

   • “Wat moeten we dan doen?”
    @Matt
    Dat moet jezelf maar uitvogelen Matt, wil gewoon de mensen prikkelen om het algemene bewustzijn niveau op te krikken, er is nu zoveel informatie te vinden op het web in tegenstelling tot de periode vóór de 2e wereldoorlog.

     • Dat sowieso Adriaan. Je wil er niet aan maar AI kan helpen.

      Ik heb een Probleempje met de gemeente, AI slacht ze af, ik heb al drie keer de griffier meegekregen bij de Raad van State. En de ambtenaar staat beteuterd te kijken en heeft waarschijnlijk een spreekverbod. Wat straks natuurlijk helemaal een plee figuur slaat bij de griffier.

      De griffier is natuurlijk geen rechter, maar grappig is het allemaal wel. Keurig iedere keer een aangetekende brief, lach erom. Ik in ieder geval wel.

      Het is ongelofelijk wat dat ding kan. Verdiep je er eens in. Je mist wat. Meen ik serieus

      • Ik weet niet precies hoe ik het moet zeggen, maar je kunt dat ding laten inzoomen op een probleem en vragen 20 kanten te belichten. En dan weet je als mens genoeg. Wij ziijn de intelligentie. Niet Ai.

       Als ik zou vragen om een probleem van 360 kanten te benaderen gaat hij raaskallen. Dan overlapt te veel. Maar 20 lagen de diepte in vind ik serieus indrukwekkend.

       • Dus dat is antwoord zolang we verdeeld zijn gebruiken we onze intelligentie niet. We moeten ons verenigen en als Hyena’s gaan samenwerken. Dan zitten ze snel in Vucht. Waar ze horen.

     • Beste AJ, vorig jaar riep ik op om eens bijeen te komen om een strategie uit te werken.
      Ik werd weggelachen en verder genegeerd, dus heb het niet over samenwerken als je te bang bent om uit de anonimiteit te komen.

 4. De opmerkingen van deze man is een propaganda die al vaker gebruikt zijn door zijn voorgangers die nu allang verdwenen zijn op deze aardkloot die de hemel vagevuur en hel vormen om de mensheid in vakjes te plaatsen van wie of wat ze zijn Er zijn stinkend rijke mensen die al eeuwen lang hebben geprobeerd om de onderschicht van de medemens te vernietigen als die hun weelde verstoren gingen met oorlogdreigingen en uitvoringen door alle eeuwen heen maar steeds redde het onderschicht het weer en werden dictators en ander wrede heersers die het onderspit delfden door hun hebzuchtige instelling Ook deze bovenstaande dr C. heeft eerst de pandemie een oplossing gevonden Maar dat die verkeerd uitpakt is voor hem een frustratie door er nu tegen te zijn en de wereld in een klap wil vernietigen met waanzin uitspraken Ook hitler liet de geld machine dag en nacht draaien om de rest van Europa een wasse neus voor te houden dat het zo goed ging met Duitsland en dat hij zich niet liet beinvloeden door de afspraken van de leden van verenige europa op te volgen Duitsland kende een opbloeiing tijdens zijn heerschap en had alle middelen om zichzelf te redden met eigen middelen die ze hadden Helaas vroegen de makers en telers er geld voor als je als gewone man iets moest hebben Dat geld hadden ze niet vandaar dat hitler dat gratis verschafte om zijn slogan uit te voeren dat was ,,Gein arbeit gein fressen,,,, en daar had hij ook voor gezorgd!!!!!!!!!!!!!

 5. Het geld is nooit op, echter het verder vergroten van de immense kredietbubbel wordt steeds lastiger waarbij de risico op implosie toeneemt. Immiddels is ruim 98% uit het niets gecreerd en volkomen ongedekt en kan alleen in stand blijven door de geldhoeveelheid nog verder te vergroten. Net als een piramidespel loopt dit uiteindelijk fout af.

  • Juist pas op met PONZI BELANGRIJKE WAARSCHUWING!!!!! VERKOOP UW SOFTWARE!!! Begrijp me niet verkeerd, maar een systeem dat iedereen rijk maakt met 64 unieke digitale stukjes software is vrijwel onmogelijk, de waarde ervan komt van nieuwe toetreders, niet van het stukje software zelf omdat het zo waardeloos is…. Het is en blijft een Ponzi digitale KETTINBRIEF!! Gewoon fiches in het casino, gemaakt in 1996 door de NSA en nu volledig gecontroleerd door de FBI!!! Goud daarentegen is fysiek en je kunt het vasthouden, omsmelten tot Rolexen of prachtige kettingen, het blijft bestaan, onder water of zelfs als het smelt! De waarde zit in kleine korrels diep in de grond en de lange geschiedenis!! Bitcoins zullen uiteindelijk zichzelf opblazen en jij blijft er mee zitten als het casino zal haar omwissel loket sluit!!! ! Bitcoins bestaan helemaal niet…

 6. Dr. C. is een meester in het schilderen van apocalyptische vergezichten. Gelukkig brengt hij ook de oplossing als evenwicht voor die vreselijke angstbeelden in zijn kleurrijke composities. Be-abboneer je op zijn kanaal. Vertel het aan je buren. En heel belangrijk: Koop zijn boeken.

  • Ik word eerlijk gezegd niet vrolijk van zijn berichten, als je een heel boek van hem leest ben je zeker toe aan euthanasie 😉 Sorry aan de Coleman fans, een beetje sarcasme moet kunnen.

 7. Het probleem waar we nu tegen aanlopen is dat letterlijk alles verpand is in de wereld aan de banken. Door vele decennia politiek wanbeleid van elke regering, die hun eigen geld creatie uitbesteed hebben aan het private systeem van het fiatvaluta. Zijn alle regeringen ter wereld failliet en dansen zij strikt naar de wensen van de banken. Daarom loopt dit fiat valuta systeem tegen zijn uiterste houdbaarheid aan.

  De zogenaamde massa immigratie naar de westerse landen is om zo alle immigranten te voorzien van een nieuwe identiteit en zo weer meer obligaties te kunnen uitgeven aan de banken als onderpand. Daarom noemen westerse regeringen immigranten een verrijking voor het land. Want elke vaste inwoner van het land wordt verhandeld als een staatsobligatie en dient de natuurlijke persoon alle kosten van de staat te betalen in de vorm van allerlei belastingen. (Daar worden GEEN levende mensen mee bedoelt)

  Met het uitlokken van een (3de wereld) oorlog kunnen banken nieuw onderpand creëren, omdat het dan van eigenaar verandert.

  De grootste gruwel voor de privaat banken is, dat wanneer er een valuta reset komt. Dan verdampt hun vermogen en alle aanspraak op de rente. Dat zij dan ook iedere inwoner ter wereld terug moeten betalen wat zij indirect van hun gestolen hebben. Want het fiat valuta systeem was/is gebaseerd op fraude en schuld. Om het systeem aan de gang te houden moesten er steeds meer schuld aangegaan worden. Deflatie zou de nekslag zijn voor het systeem. Geld creëren uit het niets, daar is het nieuwe CBDC digitale gewoon een opvolger van. Alles wat digitaal is, is virtueel een illusie en kan met een muisklik verdwijnen. Vandaar dat alles op alles gezet wordt om de maatschappij compleet te digitaliseren. Zodat de privaat banken alles en iedereen in het nieuwe slavensysteem kan proppen.

  Daar de privaat banken eveneens azen op ieders geboorte trusts, deze komt vrij als de desbetreffende dood gaat. Dus met de biowapen injecties krijgen de privaat banken de dodemansknop van de desbetreffende in handen, zodra de desbetreffende niet meer rendabel is voor hen, om dan de persoon offline te zetten. Helaas voor de banken is niet iedereen geïnjecteerd met het biowapen en proberen ze het met ons voedsel, drinkwater, atmosfeer en het land e.d. te vergiftigen en zodra je naar de dokter gaat zal deze jou indirect euthanaseren via de farmaceutische medicijnen.

  Zolang de schaap kuddes gewoon door blijven grazen wat ze altijd al hebben gedaan met hun consumeren, zal er niets voor hen veranderen in positieve zin. Het zal steeds rampzaliger voor hen worden, zonder dat zij het zelf beseffen. Nu er steeds meer mensen zich gaan beseffen dat vele dingen gewoon weg niet kloppen en vragen beginnen te stellen aan de overheden, begingen de privaat banken met hun handlangers steeds nerveuzer te worden en agressiever op treden tegen deze mensen. Want hun macht begint af te nemen door deze mensen.

 8. Maak jullie toch niet zo druk, weten we de uitspraak nog van o.a. K Schwab? You’ll own nothing and will be happy…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in