Dit is de engste video die je ooit zult zien. Dit zul je waarschijnlijk nergens anders zien of lezen. En zoals gewoonlijk is het allemaal waar. Ik ga je vertellen hoe ze je gaan overhalen om zelfmoord te plegen. En als ze er niet in slagen om je zelfmoord te laten plegen, dan ga ik je vertellen hoe ze je gaan vermoorden. Dit is eng. Het heeft me weken gekost om dit in elkaar te zetten en ik vind het nog steeds verontrustend.

Het is april 2024 en welkom bij video 335, schrijft Dr. Vernon Coleman.

In mijn vorige video zei ik dat ik een pauze nam en dat meende ik. Er is echter iets anders gebeurd waar ik jullie voor moet waarschuwen.

Euthanasie. Zelfmoord door een arts.

Euthanasie wordt gepromoot als een vorm van waardigheid en controle.

Maar in een groeiend aantal landen over de hele wereld worden dezelfde leugens verteld.

Alles wat je denkt te weten over euthanasie is bijna zeker verkeerd.

Euthanasie gaat over het besparen van geld, het verzamelen van organen voor de superrijken, het doden van gehandicapte kinderen, het doden van geesteszieken en het verminderen van het geld dat wordt uitgegeven aan de zorg voor armen, gehandicapten en patiënten met pijn. Euthanasie is niet pijnloos en het draait allemaal om geld besparen en organen oogsten voor de rijken.

Denk je dat ik overdrijf?

Nou, ze hebben één man gedood omdat hij doof was. Ze hebben al mensen vermoord die arm waren. En ze hebben mensen vermoord die probeerden van gedachten te veranderen. Slachtoffers van euthanasie zijn schreeuwend gestorven – worstelend om te leven. Ze zullen kinderen doden die zeggen dat ze dood willen – zonder toestemming van hun ouders.

Slachtoffers van euthanasie worden in de officiële statistieken vermeld op basis van de ziekte die ze het laatst hadden. Dus iemand met diabetes die geëuthanaseerd wordt, zal gestorven zijn aan diabetes en niet aan euthanasie. Dit is dezelfde truc die ze gebruikten om te doen alsof covid miljoenen mensen doodde. Weet je nog dat ik er begin 2020 op wees dat de regels en de PCR-test de autoriteiten in staat stelden om patiënten als dood door covid te bestempelen terwijl ze in werkelijkheid waren overreden door een bus of gedood door een bijlzwaaiende gek.

Ik mag dit niet vertellen op YouTube, Facebook, Twitter of waar dan ook, behalve hier op mijn Bitchute-kanaal en op mijn website www.vernoncoleman.com.

Ik ben verbannen uit elke andere vorm van media die er is. Het Witte Huis van Joe Biden heeft zelfs geprobeerd om een van mijn boeken te laten verbieden. Niemand mocht dat melden.

Vandaag de dag is euthanasie al legaal in België, Canada, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Spanje, Colombia en delen van Australië, evenals in Zwitserland en sommige staten in Amerika.

Een gehandicapte vrouw in Canada kreeg een plaats aangeboden in het euthanasieprogramma van haar land omdat het makkelijker was dan haar huis aan te passen aan haar behoeften. Een Canadese man die uit zijn sociale woning dreigde te worden gezet, werd toegelaten tot het euthanasieprogramma van het land. Een moeder werd beschuldigd van egoïsme toen ze niet wilde toestaan dat haar gehandicapte maar levenslustige dochter werd gedood.

Bijna 60 jaar lang heb ik het bedrog van de medische professie en de geneesmiddelenindustrie beschreven.

In februari en maart 2020 waarschuwde ik dat er geen pandemie was, alleen griep met een beter dan gemiddelde marketing. Ik waarschuwde dat oude mensen het doelwit zouden zijn – wat ook zo was. Ik waarschuwde toen ook voor het vaccin dat eraan zat te komen en dat zo verplicht zou zijn als maar mogelijk was. Dat was vele maanden voordat er een covid-vaccin was – wat natuurlijk, zoals voorspeld, gewoon weer een onderdeel was van een doorlopend programma van corruptie, bedrog en moord. Ik was de eerste ter wereld die de bijwerkingen van het covid-vaccin onthulde.

Nu zijn ze klaar voor de volgende fase: dood door de dokter.

Dit is waar de samenzweerders al tientallen jaren naartoe werken.

Ze bereiden zich voor om de wereld in één grote Jonestown te veranderen.

Euthanasie of dood door de dokter is de meest kwaadaardige, koelbloedige massamoord sinds Genghis Khan genocide in de mode bracht.

Ze zijn van plan om kinderen te vermoorden zonder het hun ouders te vertellen. Ze zijn van plan om iedereen te doden die niet voor zichzelf kan zorgen. Ze zijn van plan om iedereen te vermoorden die als gehandicapt wordt geclassificeerd. En voor het geval je het nog niet gemerkt had, ze zijn druk bezig geweest met het uitbreiden van de lijst van mensen die nu officieel geclassificeerd zijn als gehandicapt. Ze zijn van plan om hospices af te schaffen en palliatieve zorg af te schaffen omdat het veel sneller en goedkoper is om mensen te doden dan om voor ze te zorgen.

Vergeet de mythe dat euthanasie pijnloos en waardig is.

Er zijn geen gestandaardiseerde methoden voor euthanasie en als gevolg daarvan zijn er vaak gevallen van langdurige en pijnlijke sterfgevallen. Patiënten die geëuthanaseerd worden braken, ontwaken uit een coma en het kan wel zeven dagen duren voordat ze sterven. Niemand weet wat te doen als een eerste poging tot euthanasie mislukt. Wat moet er gebeuren als een patiënt half bewusteloos is? Moet er nog een poging worden gedaan om hem te doden?

Dezelfde medicijnen die worden gebruikt om gevangenen in de dodencel te doden, worden soms ook gebruikt om patiënten te doden die hebben ingestemd met euthanasie. Maar als verlammende medicijnen worden gebruikt, lijkt de patiënt kalm, vredig en rustig – maar dat vertelt ons niet wat de patiënt ervaart.

Anders dan bij gevangenen, worden er geen monitors gebruikt wanneer een patiënt wordt gedood. Dit betekent dat er geen bewijs is over wat er gebeurt.

Experts vrezen dat patiënten die gedood worden ondraaglijke, ondraaglijke fysieke of psychologische pijn kunnen lijden.

De familieleden van een vrouw van in de 30 hoorden geschreeuw toen ze zogenaamd geëuthanaseerd werd. De vrouw werd verstikt met een kussen nadat medicijnen er niet in slaagden haar te doden.

Een oudere, demente vrouw in België werd geëuthanaseerd nadat haar familie had besloten dat ze gedood moest worden. De dokter vermengde haar koffie met haar kalmeringsmiddelen – terwijl ze met haar familie praatte. De dokter gaf nog een kalmerend middel via een injectie. De vrouw stond toen op. Familieleden hielden haar vast terwijl de arts haar injecteerde en doodde. Rechters verklaarden dat ‘de arts haar wens voor euthanasie niet hoefde te verifiëren.’

In zijn nieuwe boek rapporteert Jack King dat complicaties die zijn geregistreerd tijdens euthanasie zijn: braken, tachycardie, zweten, hijgen. Eén patiënt raakte 25 minuten na het slikken van dodelijke medicatie bewusteloos, maar werd 65 uur later wakker en kwam weer bij bewustzijn.

Dodelijke injecties veroorzaken ernstige pijn, een gevoel van verdrinking en stille, onuitgesproken terreur in de overgrote meerderheid van de gevallen.

Een vrouw had een rolstoelhelling nodig in haar huis. Haar maatschappelijk werker bood haar in plaats daarvan een medisch begeleide dood aan.

  Pedofiele verkrachter wordt penis afgesneden en daarna doodgeslagen

Een studente ging naar het ziekenhuis voor hulp bij haar slopende gevoelens van depressie en hopeloosheid. De medewerker die ze zag, vertelde haar dat er een tekort was aan psychiaters. “Heeft u euthanasie overwogen?” werd haar gevraagd. Een woordvoerder van het ziekenhuis zei dat het ziekenhuis de protocollen had gevolgd.

Een 61-jarige vrouw leed aan depressie na een hersenschudding bij een auto-ongeluk. De arts bood haar de dood aan als alternatief voor behandeling, en accepteerde dit.

Een 61-jarige Canadees werd in 2019 gedood door een dodelijke injectie. Zijn gezondheidsprobleem was gehoorverlies. Geen medisch personeel nam contact op met zijn familieleden ‘uit respect voor de vertrouwelijkheid van de patiënt.’

Een man met een degeneratieve hersenaandoening kreeg zo vaak euthanasie aangeboden dat hij ziekenhuispersoneel begon op te nemen. In één opname vertelde een ziekenhuisethicus hem dat zijn zorg het ziekenhuis ‘meer dan $1.500 per dag’ kostte en vroeg of hij ‘interesse had in geassisteerd sterven.’

Een vrouw bracht haar dochter naar de eerste hulp van een ziekenhuis. Ongevraagd vertelde de dokter de vrouw dat haar 25-jarige dochter, die cerebrale parese en spinale bifida heeft, een goede kandidaat was voor euthanasie. Toen ze nee zei, noemde de dokter de moeder egoïstisch.

Euthanasie wordt aangeboden aan geesteszieken. Aangezien er nu een grote wereldwijde epidemie van geestesziekten en algemene ellende is, is dit een perfecte achtergrond om euthanasie te verkopen.

En ze vermoorden kinderen.

Natuurlijk zullen de autoriteiten, zoals de wereld er tegenwoordig uitziet, de ouders van die kinderen niet vertellen wat er gepland wordt. De ouders zullen het pas achteraf weten. Ze krijgen een e-mail. Het is u misschien opgevallen dat uw 12-jarige zoon vandaag niet is thuisgekomen van school. Dit komt omdat hij zich heeft ingeschreven voor ons Suïcide voor Studenten programma en we hem vanmiddag hebben geholpen om zelfmoord te plegen.’

Hoeveel kinderen (en vooral tieners) wensen niet soms dat ze dood waren?

Mijn vriend heeft het uitgemaakt. Ik wou dat ik dood was.

Ik word zo vaak gepest op Facebook. Ik wou dat ik dood was.

Geen probleem, hier bij het Justin Trudeau Let’s Kill the Children centrum kunnen we dat voor je oplossen. Net als meneer Trudeau zelf, zal het gewoon een klein prikje zijn. Zet je tas en je lolly neer, ga liggen en je problemen zijn voorgoed voorbij. We bellen je vader en moeder later om te zeggen dat je niet naar huis komt. Ze kunnen je lichaam ophalen in het Justin Trudeau lijkenhuis.

Het aantal door de staat gesanctioneerde zelfmoorden stijgt enorm – hoewel ze, zoals ik heb uitgelegd, met de cijfers knoeien.

Miljoenen jongeren zijn aangemoedigd om elk moment van tijdelijk ongelukkig zijn of teleurstelling te beschouwen als een teken van een ernstige geestelijke stoornis. Artsen in het Verenigd Koninkrijk schrijven nu bijna 500.000 recepten uit voor krachtige, grotendeels ongeschikte antidepressiva die aan kinderen worden gegeven.

Dit is een perfecte achtergrond voor het verkopen van euthanasie.

De media hebben angst en verdriet gecreëerd en een gevoel van machteloosheid en waardeloosheid. Ze hebben het concept gecreëerd van een leven dat het niet waard is om geleefd te worden.

Is het echt toeval dat het onderwerp euthanasie zwaar wordt gepromoot door de media en door politici op hetzelfde moment dat het angstniveau het hoogst is sinds lange tijd?

En lichamelijke handicaps rechtvaardigen nu ook euthanasie.

In 2010 veranderde de Britse regering stilletjes de wettelijke definitie van invaliditeit. Veel mensen vonden dit aardig van ze.

Je wordt nu automatisch geclassificeerd als gehandicapt (en dus waarschijnlijk een geschikte kandidaat voor euthanasie) als je, naast vele andere dingen:

 • Een visuele beperking
 • Een lichamelijke of geestelijke beperking
 • Moeilijkheden om met andere mensen te communiceren
 • Moeite met het invullen van formulieren
 • Moeite hebt met het bereiden en eten van voedsel
 • Moeite met zitten of opstaan
 • Moeite met het gebruik van een computer
 • Moeite met wassen en aankleden
 • Moeite met het volgen van instructies
 • Long covid – ook al bestaat het niet
 • Menopauze
 • ADHD, autisme, dyslexie

Miljoenen mensen verwelkomden de verandering. Gehandicapten kunnen permanent werkloos zijn en een uitkering krijgen. Maar gehandicapten zijn kandidaten voor euthanasie, of ze nu wel of niet gedood willen worden.

Campagnevoerders die spreken namens gehandicapten hebben decennialang gewaarschuwd dat de legalisering van hulp bij zelfdoding ertoe zou leiden dat de maatschappij het leven van gehandicapten of ouderen zou devalueren. De meestal onuitgesproken angst was dat patiënten zich schuldig zouden voelen als ze zichzelf niet zouden doden (of laten doden).

Het gebeurt.

De dood wordt gezien als een haalbaar alternatief voor dure en onvermijdelijk nutteloze medische behandelingen.

Een Canadese studie concludeerde dat medisch geassisteerde dood de jaarlijkse uitgaven voor gezondheidszorg drastisch zou kunnen verminderen.

Kwetsbare mensen zullen worden gedood (of er zal van ze worden verwacht dat ze een Captain Oates doen om geld en middelen te besparen).

Een derde van de deelnemers aan het euthanasieprogramma in Canada zag zichzelf als een last voor hun familie, vrienden en verzorgers. Velen maakten zich zorgen over de hoeveelheid geld die werd uitgegeven om voor hen te zorgen.

Het is dan ook geen verrassing dat euthanasie snel een van Canada’s snelst groeiende doodsoorzaken aan het worden is.

Een vrouw die leefde van een invaliditeitsuitkering en er niet in slaagde om een betaalbare woning te krijgen, maakte een einde aan haar leven onder de Canadese wetten voor hulp bij zelfdoding. De regering ziet me als vervangbaar afval,” zei ze.

Het Hooggerechtshof van Canada oordeelde dat de vorige wet, die mensen met een handicap uitsloot van de dood door dokter regeling, ongrondwettelijk was.

Verbazingwekkend genoeg vindt 27% van de Canadezen dat euthanasie uitgebreid moet worden naar mensen die niet ziek maar wel arm zijn. En 28% van de Canadezen zou ‘dood door arts’ aanbieden aan daklozen.

Euthanasie zou alleen aangeboden worden aan mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Maar wie weet wat ongeneeslijk is en wat niet? Een remedie kan om de hoek liggen. Het probleem van de patiënt kan verdwijnen zonder behandeling. De diagnose kan verkeerd zijn. De arts weet misschien niet dat er een geneesmiddel beschikbaar is. Een beschikbare behandeling kan te duur zijn. Ik heb patiënten gekend bij wie de diagnose was gesteld dat ze nog weken te leven hadden en die tien jaar later nog in leven waren.

Bij psychische problemen zijn de zorgen nog groter. Maar er zal geen kans zijn op een betere dag. De gevoelige en kwetsbare mensen zullen dood zijn.

Ouderen worden natuurlijk als eerste gedood en krijgen een schuldgevoel als ze zich niet onderwerpen aan euthanasie. Conditionering, propaganda en voorspellende programmering worden allemaal gebruikt om het idee te promoten dat oudere burgers de plicht hebben om te sterven als ze 70 jaar worden.

Enthousiastelingen beweren graag dat hulp van een arts bij zelfdoding noodzakelijk is omdat mensen steeds langer leven en als gevolg daarvan de wereldbevolking van ouderen buiten proportie groeit. Het enige verstandige dat we kunnen doen, zo luidt het argument, is het teveel aan oude mensen uitroeien om ruimte en middelen vrij te houden voor de jongeren.

  WEF geeft toe dat ziekte X in 2025 zal uitbreken

Zoals ik in de jaren 1970 voor het eerst heb uitgelegd, is dat een mythe.

Verbeterde sanitaire voorzieningen en betere drinkwatervoorzieningen zorgden ervoor dat het aantal baby’s dat stierf – en het aantal vrouwen dat stierf in het kraambed – dramatisch daalde aan het einde van de 19e eeuw en het begin van de 20e eeuw. Dat heeft geleid tot een grotere bevolking en meer oude mensen.

De levensverwachting voor volwassenen is de afgelopen eeuw niet noemenswaardig gestegen. Kijk naar mijn boek ‘Hoe leef ik langer’ voor het bewijs.

Waarom legaliseren zoveel landen dan de dood door een arts?

Eén reden is dat een groep samenzweerders beweert dat het nodig is om de wereldbevolking in te krimpen. Ze willen de wereldbevolking terugbrengen tot 500 miljoen. Er is genoeg voedsel om miljarden meer te voeden. Maar veel van het voedsel is op de verkeerde plaats op het verkeerde moment.

De samenzweerders hebben twee fundamentele beleidslijnen: ‘Beëindig de armoede in de wereld door alle armen te doden’ en ‘Beëindig ziekten door alle zieken te doden.’

Je moet het geld volgen als je de waarheid wilt vinden.

Gehandicapten en ouderen worden nu algemeen beschouwd als mensen die weinig of geen financiële waarde hebben.

En dan zijn er natuurlijk nog de pensioenen.

Veel mensen die een staatspensioen ontvangen, geloven (geheel ten onrechte) dat het geld dat ze aan belastingen hebben betaald, opzij is gezet om hun pensioen te betalen. Maar pensioenprogramma’s zijn gewoon enorme Ponzi-constructies. Staatspensioenen worden betaald uit de belastingen van vandaag. Over twintig jaar worden de pensioenen betaald uit de belastingen die de werknemers over twintig jaar betalen. Als de omvang van de bejaarde bevolking kan worden teruggebracht, zal de jaarlijkse besparing in miljarden dollars worden gemeten.

Nadat tijdens de lockdowns duizenden bejaarden werden vermoord in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen – vergeet niet dat ik het toen moord noemde – pochten politici dat de financiële besparingen, in onbetaalde pensioenen, enorm zouden zijn. Hoe meer mensen ze vermoorden, hoe meer geld ze besparen.

Het pro-euthanasieprogramma heeft niets te maken met het verminderen van pijn of leed: het draait allemaal om geld besparen.

Het is veel goedkoper om mensen te doden dan om palliatieve zorg te verlenen.

Kijk naar wat er in Nederland gebeurt.

De voorstanders van het doden door artsen in Nederland gebruiken natuurlijk niet graag het woord ‘doden’. Ze geven de voorkeur aan slappe uitdrukkingen als ‘hulp bij zelfdoding’ of ‘stervenshulp’. Je kunt het ‘medisch begeleide zelfmoord’ of ‘sterven met waardigheid’ noemen. Maar noem het geen moord of doodslag. Ze hebben de kunst van het door de staat goedgekeurde slachten onder de knie.

Artsen zullen mensen van elke leeftijd doden en ze zullen mensen doden die dement of depressief zijn of die langdurige, chronische aandoeningen hebben. Een 18-jarige met psychiatrische problemen werd gedood door artsen.

Ze zullen inderdaad zo ongeveer iedereen vermoorden. Ze zullen je zelfs vermoorden als je gewoon ‘levensmoe’ bent. Een petitie, ondertekend door een aantal prominente Nederlanders, heeft voorgesteld dat euthanasie beschikbaar zou moeten zijn voor iedereen boven de 70 die zich een beetje versleten voelt.

Er werden plannen aangekondigd voor een wet die ‘hulp bij zelfdoding’ mogelijk zou maken als een patiënt ‘vindt dat hij zijn leven heeft voltooid’ (wat dat ook moge betekenen). Er werd gezegd dat aan de behoeften van oudere mensen tegemoet moet worden gekomen als ze worstelen met mobiliteitsproblemen, verlies van onafhankelijkheid, vermoeidheid of eenzaamheid. Het voorzien in hun behoeften zou niet moeten bestaan uit wandelstokken, rolstoelen, dieethulp of gezelschap, maar uit dood door de dokter.

In de jaren 90 voelde een 50-jarige maatschappelijk werkster zich zo ellendig dat ze zei dat ze dood wilde. Dus gaf haar dokter haar een glas vergif te drinken. En ze stierf.

Tegenwoordig vermoorden ze je als je dement bent of een existentieel probleem hebt waar je niet mee om kunt gaan. Ze vermoorden je als je eenzaam of depressief bent of niet veel nut hebt.

Oudere patiënten wordt voedsel, water, diagnose of medicatie onthouden. En dan, als ze zich verdomd ongemakkelijk en ellendig voelen, krijgen ze een doodspil aangeboden.

Je hebt een lang leven gehad, waarom hou je nog vol als je tijd om is? Je verbruikt waardevolle bronnen.

En ze doden kinderen vanaf 12 jaar.

De liefhebbers van de ‘dood door de dokter’ in Nederland hebben nu zelfs een ‘Euthanasieweek’ waar ze propaganda voor euthanasie kunnen delen.

Individuen kunnen een ‘Levenstestament’ of ‘Advance Directive’ opstellen waarin ze aangeven dat ze in de toekomst euthanasie willen. Probeer niet van gedachten te veranderen, want levenstestamenten zijn juridische documenten die niet gemakkelijk kunnen worden herroepen.

Een patiënt vocht terug terwijl de artsen haar een dodelijk injectie gaven. De familieleden hielden de patiënt vast terwijl de naald erin ging. De patiënte schreeuwde en vocht. Rechtbanken spraken de artsen (en vermoedelijk ook de familie) later vrij van elke misdaad.

En kijk nog eens naar wat er over de hele wereld gebeurt met hospices en palliatieve zorg. Financiering voor beide verdwijnt. Er is genoeg geld voor geslachtsverplaatsingsklinieken, maar niet voor hospices of palliatieve zorg.

Hospices moeten driekwart van hun financiering zelf vinden. Stel je de verontwaardiging eens voor als bijvoorbeeld onvruchtbaarheidsdiensten of cosmetische chirurgie afhankelijk zouden zijn van rommelmarkten, kofferbakverkopen, emmerinzamelingen en liefdadigheidswinkels om te overleven?

Het doel is duidelijk om palliatieve zorg te verminderen, net zoals de beschikbaarheid van euthanasie wordt vergroot. Hetzelfde gebeurt over de hele wereld.

Wat de wereld natuurlijk hard nodig heeft, zijn meer mobiele palliatieve zorgdiensten met artsen en verpleegkundigen die op bezoek gaan bij stervende patiënten in hun eigen huis.

Maar het tegenovergestelde gebeurt.

Nog maar een paar decennia geleden bezochten artsen in Groot-Brittannië hun patiënten overdag, ’s avonds, in het weekend en op feestdagen thuis. Nergens ter wereld was er een betere 24-uurs huisartsenservice dan in Groot-Brittannië. Tegenwoordig verdient de gemiddelde huisarts meer dan £100.000 per jaar met een vaccinatiebonus van £50.000 en werkt hij slechts 25 uur per week. Accountants en bibliothecarissen werken langer dan huisartsen.

De gezondheidszorg in Groot-Brittannië is hierdoor verwoest. Er is meer onbehandelde ziekte en meer mensen lijden aan chronische ziekten en lijden onnodig. Patiënten hebben weinig alternatieven dan een ambulance te bellen of naar de dichtstbijzijnde afdeling van het ziekenhuis te gaan. Veel van deze patiënten hebben problemen die door een huisarts in vijf minuten behandeld zouden kunnen worden, maar de enorm toegenomen druk betekent dat de gemiddelde wachttijd voor een ambulance in veel gebieden van minuten naar uren is gegaan en dat patiënten op afdelingen voor spoedeisende hulp dagen moeten wachten om gezien te worden. Het is nu zeker niet uitzonderlijk dat patiënten sterven terwijl ze wachten op behandeling. Vorig jaar hebben meer dan 100.000 mensen boven de 70 meer dan 24 uur gewacht op de eerste hulp.

Het resultaat is dat miljoenen mensen op eindeloze wachtlijsten staan.

En velen komen er nooit. Als je bij een ziekenhuis aankomt, in een ambulance en verdoofd, bieden ze je een onmiddellijke dood in plaats van uren wachten en pijn.

Dezelfde verslechtering heeft zich over de hele wereld voorgedaan en heeft geleid tot een dramatische toename van het aantal mensen dat akkoord gaat met het plaatsen van een ‘niet reanimeren’-vermelding in hun medisch dossier en dat euthanasie accepteert als de enige haalbare optie.

  VN-chef: Christenen die MAP's niet accepteren zullen worden uitgesloten van de samenleving

En er is nog een reden waarom de gevestigde orde zo enthousiast is over euthanasie: er zullen veel organen vrijkomen die gebruikt kunnen worden. Als mensen op natuurlijke wijze sterven, zullen hun organen achteruitgaan en beginnen te rotten, maar als ze op het juiste moment worden gedood, kunnen hun organen in goede staat worden geoogst – wanneer ze nodig zijn.

Orgaandonatie begon als facultatief en vrijwillig, maar is de standaardpositie geworden waarbij burgers ervoor moeten kiezen om hun organen niet af te staan – mogelijk terwijl ze die nog wel zouden willen gebruiken.

Er schuilt weinig ironie in het feit dat patiënten die worden aangemoedigd om te sterven, zelf gered zouden kunnen worden als ze belangrijk genoeg werden geacht om te worden behandeld als ontvangers van organen in plaats van als orgaandonoren.

Artsen is verteld om orgaandonatie voor te stellen als een soort ’troost’ voor het verlies van het leven van de persoon zelf.

Aangezien orgaantransplantatie extreem duur is en de gezondheidszorg op de kosten bezuinigt, is het onvermijdelijk dat de organen van patiënten die door de staat zijn vermoord, worden gereserveerd voor politici en miljardairs.

Euthanasie is nu wereldwijd. In Amerika wordt de dood door de dokter gepusht door politici, lobbyisten en advocaten. De dood door de arts wordt verkocht als vrijheid, als een keuze, als een mensenrecht.

Het recht om te sterven is de plicht om te sterven geworden. In Oregon en Washington noemde meer dan de helft van de verzoeken om hulp bij zelfdoding ‘het gevoel een last te zijn’ als belangrijke reden voor hun verzoek.

Hoe enthousiast zou iemand zijn als artsen hun patiënten gewoon door het hoofd schoten in plaats van hen te injecteren? Artsen zijn het erover eens dat de snelste, eenvoudigste, pijnloosste, waardigste en goedkoopste manier om mensen te doden is om ze door het hoofd te schieten.

Of misschien kunnen gaskamers worden ingevoerd. Ze zijn goedkoop en effectief en kunnen gebruikt worden om een aantal mensen tegelijk te doden.

Zelfmoord door een arts is nog niet legaal in Groot-Brittannië, maar de Britten hebben een uitstekend alternatief. In de jaren negentig werd het Liverpool Care Pathway geïntroduceerd. Hierdoor konden artsen en verpleegkundigen iedereen boven de 70 die ze niet mochten doden, doden door ze simpelweg geen voedsel of water te geven.

Jaren geleden werd het Liverpool Care Pathway als onethisch, pijnlijk, schrijnend en slecht bestempeld. Maar artsen en verpleegkundigen gebruiken het nog steeds. En versnellen het met een dodelijke dosis morfine en midazolam. Dit was erg populair tijdens de covid-fraude en werd gebruikt om hele ziekenhuisafdelingen vrij te maken zodat verpleegkundigen en artsen verder konden gaan met het oefenen van hun TikTok-danspasjes.

En dan waren er nog de ‘Niet reanimeren’-mededelingen waar ik jullie in de loop der jaren al vaak voor gewaarschuwd heb. Er zijn NR-verklaringen op de aantekeningen van patiënten gezet zonder hun toestemming en zelfs tegen hun wil.

Euthanasie, gesteund door de media, wordt binnenkort gelegaliseerd in het Verenigd Koninkrijk.

Wie zal beslissen wie kan of mag sterven? Worden het de patiënten zelf, familieleden, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers of gewoon een druk buurmeisje? Zelfmoord is van illegaal naar optioneel gegaan. Hoe snel zal euthanasie verplicht worden en voor wie?

Als euthanasie wereldwijd legaal wordt, zal de doos van Pandora opengaan. En niemand zal ooit in staat zijn om het deksel te sluiten. De wetten worden altijd uitgebreid naar mensen die doof of diabeet zijn of 16 en genoeg hebben van de wereld.

Wie wordt er opgeleid om te helpen bij euthanasie?

Het probleem is natuurlijk dat goede, zorgzame artsen en verpleegkundigen getraind zijn om mensen in leven te houden en weigeren om hun patiënten te doden. De meeste hospices weigeren iets te maken te hebben met euthanasie.

Hierdoor worden patiënten overgelaten aan mensen die geen expert zijn op het gebied van levenseindezorg of pijnbestrijding.

Ofwel zal euthanasie worden uitgevoerd door een kleine groep rondtrekkende artsen die door het hele land zullen reizen om patiënten te doden die ze niet kennen – het moderne equivalent van de professionele beulen die vroeger rondreisden met een voorraad touw.

Of euthanasie zal worden uitgevoerd door technici die slechts zes uur online training hebben gehad. Ik vermoed dat veel van de mensen die zullen worden aangetrokken om te werken als huurmoordenaars psychopaten, moordenaars en moordenaars zullen zijn die er plezier in hebben om mensen te doden.

Vergeet niet dat de overgrote meerderheid van de mensen die, om wat voor reden dan ook, zelfmoord proberen te plegen en falen, later dankbaar zijn dat ze gefaald hebben. Met ‘dood door arts’ gaat die mogelijkheid verloren.

Kunnen artsen het onderwerp van geassisteerde dood ter sprake brengen zonder hun patiënten te beïnvloeden? Of hen onnodig bang te maken? Is het echt de taak van een arts om aan te bieden hun patiënt te doden?

Als je meer wilt weten over hoe ze ons gaan vermoorden, lees dan een nieuw boek genaamd `They want to kill us’ en het is geschreven door Dr. Jack King. Het is het enige echt eerlijke verslag van hun kwade plan dat ik ooit heb gelezen en ik heb exemplaren gekocht om weg te geven. Doe alstublieft hetzelfde. Er staat een link naar het boek in het vak hieronder. En deel deze video alsjeblieft zo veel mogelijk.

Het bespreken van euthanasie zou een geweldig tv- of radiodebat zijn.

Maar de autoriteiten zullen nooit een echt debat toestaan – net zoals ze nooit een debat over vaccinatie of de covid-fraude zullen toestaan.

Tenzij je deze video deelt of exemplaren van Dr. King’s boek verspreidt, heb ik mijn tijd verspild, is de mensheid verloren en is het afgelopen met ons allemaal. Zo simpel is het. Deze video is niet te gelde gemaakt en mijn website ook niet.

Onthoud alsjeblieft dat je niet alleen bent. Steeds meer mensen worden wakker. En als ze eenmaal wakker zijn, gaan ze niet meer slapen.

Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.

En bedankt voor het kijken naar een oude man in een stoel. Ik ben oud, mijn ogen gaan achteruit, ik heb moeite om een computer te gebruiken en ik maak me zorgen. Hoe oud je ook bent, je zou je ook zorgen moeten maken.

Klik hier om Jack King’s schokkende nieuwe boek “They want to kill us” te kopen. Koop alsjeblieft exemplaren om uit te delen aan familie en vrienden zodat we de belangrijke waarheid samen kunnen delen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Als je dacht dat hulp bij zelfdoding een snelle, pijnloze dood zou garanderen, zullen gegevens uit Oregon je aan het denken zettenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitleg: Hoe verliep de Iraanse militaire vergeldingsactie tegen de Zionistische entiteit? (Video’s)
Volgend artikelEvangelische christenen bidden voor Armageddon en steunen de doodstraf voor “Antisemitisme”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

69 REACTIES

 1. Maar als verlammende medicijnen worden gebruikt, lijkt de patiënt kalm, vredig en rustig – maar dat vertelt ons niet wat de patiënt ervaart.

  En dat heb ik vaker gehoord. Voor de rest natuurlijk een schrikbarend artikel. De film Soylent Green is al een feit. Hier kan je hem nog zien. Leuke film voor een stichtelijke zondagmiddag.

  https://www.veoh.com/watch/v91869717QpBgKnqy

  • In sommige verpleeghuizen gebeuren dit soort zaken al, je mag er niet te lang liggen, wonen en helemaal niet lastig zijn. Goed personeel niet te na gesproken, maar je wordt een bepaalde richting uitgeduwd. En inderdaad zoals Vernon aangeeft euthanasie wordt opgedrongen en familieleden gaan daarmee akkoord. Mogelijk omdat ze niet beter weten, maar misschien ook omdat de draaglast te zwaar voor hen wordt om regelmatig naar het verpleeghuis te gaan. Of de erfenis moet sneller binnenkomen.
   Je kent niet de beweegredenen van mensen die hier zo mee omgaan.
   Maar na deze “opwekkende” berichten, toch voor iedereen een fijne dag gewenst.

 2. Vergeet het maar, de Zombie-achtigen vinden het fijn bij elkaar …een nieuw soort (mensen???) Ras is ontstaan…ze zijn zelf’s arrogant in hun eindigheid..Ps daar kan je Niets van oogsten… Verbazend dat je zoiets idioot kunt zeggen.. Pffffffff

 3. “Dr. Coleman: Ze willen je vermoorden – Dit is hoe ze het zullen doen”

  Dr. Coleman is een fijne vent welke de lezers op het goede spoor zet, keihard, onverbiddelijk op de enige manier die er toe doet, elke vorm van van scepsis op hem zie ik als een cognitieve dissonantie.

  • Want?
   Scepsis is goed, ongeacht naar welk narrative.
   Coleman heeft goed werk gedaan, dat zal ik niet ontkennen. Maar hij lijkt nu een niche te hebben gevonden als onheilsprofeet om zijn eigen boeken aan te prijzen.
   Dat wil niet zeggen dat alles wat hij zegt onzin is, maar is zeker een reden voir enige scepsis. Kijk naar het eerdere artikel waar hij ronduit onzin uitkraamde door te stellen dat mensen electrische kachels zouden moeten aanschaffen voor wanneer het gas op is bv.

 4. Inmiddels weten we langer dat euthanasie verder wordt genormaliseerd. Meneer Vernon C. heeft er weer eens een verdienmodel van gemaakt door het verhaal te overgieten met een laagje horror. Merk op hoe hij zijn boeken promoot in de laatste alinea.

  • @Flying Dutchman…

   🎯🎯🎯

   Wie geld verdient aan deze ellende is geen knip voor de neus waard. Ik lees de verhalen van Coleman ook als een verdienmodel. Hij pompt vooral onredelijk veel angst rond en promoot zijn boeken. Dit artikel had 75% korter gekund.

    • @Gijp…

     Ik zeg niet dat het onzin is, maar dhr Coleman begint bekend te staan als onheilsprofeet ipv profeet. Een profeet deelt het onheil en het heil om tot balans te komen. Meneer Coleman deelt alleen het onheil.

     Coleman lijkt net als de msm en de meeste mensen in de fuik te lopen dat alleen slecht nieuws en horrorverhalen verkopen. En wat dhr Coleman schrijft is bij zijn doelgroep al lang bekend. Coleman zou ook kunnen proberen om als schrijver/filmpjes maker te proberen om bruggen te slaan van angst naar liefde, dan zou hij zich als een heils profeet gedragen. Maar zijn lappen tekst zijn een glijbaan de hel in, ipv een springschans naar de hemel.

      • @Joop Visser…

       Nog eentje die gaat schieten ipv meedenken. Wat draagt jou nihilsme bij aan de wereld waar jij zou willen leven? We willen allemaal een fijn en leuk leven toch??? Dat begint niet door overal angst rond te pompen. Dat jij mij nu probeert neer te sabelen, is exact waarom we maar blijven hangen in de ellende.

       Maargoed… jij denkt net als vele zombies dat angst ons gaat brengen waar we graag willen zijn.

       • Je kan het ook omdraaien Theme, ik denk dat je nu zelf schiet op een reële reactie van Joop. En dan is je stokpaardje ( niet pissig worden) “ angst “ ook niet echt van toepassing toch? Hoe gaan we dan naar de hemel volgens jou? ja niet angstig zijn, en dan? Wat is de vervolgstap. Volgens mij vroeg Joop zich dat ook af. Als we angst van ons afschudden is er nog steeds geen hemel en liefde? Wat zijn de tussenstappen om die hemel en je gewenste liefde te bereiken?

       • Kort lontje? Joop Visser stelde alleen maar een vraag en dat noem jij “schieten in plaats van meedenken”? Jij zelf schiet met groot caliber op Dr Coleman, maar ook zonder maar met enige oplossing te komen of zelfs maar “mee te denken”, om maar even jouw woorden te gebruiken.

  • Hey gast, het ìs horror en Coleman was de eerste die ons waarschuwde en wat doe jij behalve commentaar leveren voor je computer?
   En Theme, wie pompt er onredelijk veel angst rond, nou?
   Vernon Coleman is een held!!

   • @Frans H…

    Waarom maak jij het meteen persoonlijk. Ik heb het over Coleman. Je zou in de afgelopen 4jr hebben kunnen leren dat je moet stoppen om mensen te volgen. Verwerk informatie ipv identity politics te bedrijven. Coleman had in den beginnen een aantal filmpjes die wel hout sneden, maar inmiddels schrijft hij lappen tekst die doorspekt zijn met angst.

    Wat je denkt is wat je wordt. Angst.
    Wat je voelt is wat je aantrekt. Angst.
    Wat je inbeeld is wat je creëert. Angst.

    Maar jij DENKT dat dit artikel vol angst ons iets anders gaat brengen dan meer angst? Tuurlijk moeten bepaalde zaken worden besproken en aangekeken, maar daarnaast moet men ook richting geven waar we heen willen en hoe we daar gaan komen. Coleman somt alleen maar horror op. Daar kan alleen maar meer horror uit voortkomen.

    Stop om mensen te volgen Frans… ga zelf nadenken, wordt bewust… dan ga je meer nadenken over oplossingen ipv met dhr Coleman in de diepte staren tot je er in valt.

     • Coleman kan ons sterk maken of hij kan ons bang maken. Hij maakt ons vooral bang, dat zegt alles wat je moet weten over meneer Coleman.

      • Voorlopig vond ik het een erg sterk betoog van meneer Coleman. Maar ik kende hem niet. Dus ik las zonder vooroordelen. En je kan niet altijd schitteren dat is een, en twee is dat je schoorsteen ook moet roken.

       Geen argument om dit artikel af te schieten.

       Maar dit artikel maakt me wel angstig. En dat gebeurt niet snel. Omdat het godverdomme nog waar is ook. Kijk inderdaad naar D66, ze richten zich op studenten die nauwelijks droog achter de oren zijn. Maar rollen een agenda uit die echt doet denken aan 100 jaar geleden. Ziek volk! Die partij mag van mij verboden worden want ze vissen in heel troebel water.

       • @Gijp…

        Ga eens een dag nadenken over de slogan;

        Netto nul co2.

        Ze zeggen ons recht in ons gezicht dat ze ons gaan uitroeien. Ik heb geen coleman nodig om te snappen wat er gaande is. En dit is vele vele vele malen groter dan alles wat we als mensheid ooit hebben meegemaakt. Wat de satanisten aan het doen zijn is erger dan alle shit uit de geschiedenis bij elkaar opgeteld.

        • Ze kunnen ook bedoelen dat ze meer bomen gaan planten. Maar dat doen ze ook niet. Dus ja, hier mag je best angstig van worden.

    • De angst zit klaarblijkelijk tussen jouw oren. Ik voel geen enkele onrust of angst als ik de teksten van Coleman lees of zijn videos bekijk, maar in plaats daarvan denk ik: “goede tip” en zoek even kontakt met het verpleeghuis waar mijn moeder woont en vraag de medische staf wat de plannen zijn en dat ze niet vergeten dat we nog steeds geen enkele spuit voor wat dan ook toestaan, op straffe des doods. Dat hebben ze heel goed in hun oren geknoopt. Bedankt voor de waarschuwing, Dr Coleman!

 5. Ik heb het altijd al bijzonder gevonden. X, Y, Z, en heel veel meer is slecht voor je, ga je (eerder) dood van. Dus geef ons geld.

  Als het je door dit stuk niet duidelijk is geworden dat je echt een slaaf bent die geld moet opleveren en anders moet sterven zal je het nooit begrijpen want nu is het, je kost ons nu geld dus ga dood.

  Je mag alleen geld kosten als het voor een absurd, negatief doel is.

  Groeten,
  Hugo

 6. Nou er zijn wel een aantal gevallen dat ik snel deze planeet wil verlaten:
  Dementie
  Blindheid
  Doofheid
  Ledematen kwijt
  Dodelijke stralingsdosis (na nucleaire oorlog)
  Permanente lockdown
  Totale armoede/dakloos
  Enz.
  Maar mijn organen krijgen ze niet, no way.

  • Ja dan moet je bij het WEF en VVD en GroenLinks zijn zij willen alleen mensen die in hun straatje passen net al Maxima, zie de verhalen wat de ronde doet over haar vader en hun regime als er maar 10% van waar is hebben wij het met de zelfde personen te maken als Hitler met zijn moordenaars bende , in ieder geval jij bent er helemaal klaar voor om deze kant op te gaan, maar let op wat vandaag een ander mens overkomt kan jij vandaag nog wel eens treffen en dan zou ik zeggen opruimen .

  • @Simon – Dan is een niet-donor verklaring echt nodig, anders ga je voor je lichtje uitgaat onder het mes. Kan on-line ingevuld worden, doen!

 7. ‘Klinisch dood’ is ook zo een dingetje. Niet voor niks krijgt de ‘hersendode’ patiënt verlammende medicatie ingespoten als ze bij orgaandonoren de organen gaan oogsten. Het lichaam schijnt namelijk heftig te reageren. Ik heb de nodige horrorverhalen gelezen. Mijn tip: wordt nooit een orgaandonor.

  • Klopt Nehemia, ik heb me ook officieel afgemeld. Mijn vrouw nog niet maar als er wat met haar gebeurt heb ik toch de laatste stem. En het gebeurt niet. Nu niet en nooit niet.

   En nee, ik wil ook niks van een ander. Raar gedoe.

   • Vergis je niet Gijp, je hebt momenteel alleen nog de laatste stem als je een levenstestament hebt laten opstellen waarin de laatst overledene het voor het zeggen heeft. Kan je laten opstellen zowel voor financiële als medische zaken. Dit kan je beiderzijds doen en eventueel je kinderen of iemand anders aanwijzen voor als je het zelf “niet meer weet”.
    Ik vraag me alleen af hoeveel rechten je nog hebt als verhaal van de WHO doorgaat en die mag bepalen wat “goed” is voor onze “gezondheid” .

  • Ik heb ons ook afgemeld, wij zijn toch geen sloop auto’s.
   Ben alleen bang dat als het zover is er totaal geen rekening mee wordt gehouden.

   • @Sas…

    Ze hebben voor ALLES een inlegvelletje dat wij toevallig nooit te zien kregen en de uitzondering op dat velletje maakt je afmelden nietig… zo doen ze het met ALLES.

    Alles is inmiddels een wurgcontract… dat is de norm. Van kinderdagverblijf tot uitvaartonderneming, ze werken allemaal met kleine lettertjes die hen onschendbaar maken en jou tot melk koe maken.

    ALLES moet opnieuw, alle contracten en verdragen zijn volkomen corrupt en dus volkomen ongeldig… en de rechterlijke macht is nog veel corrupter, dus die verheffen het tot norm en maken alles met elke uitspraak en elke zaak erger en erger en erger. ALLES moet opnieuw… echt ALLES. We leven in een systeem dat niet kapot is, we leven in een systeem dat ontworpen is om ons kapot te maken. En dat systeem is nu op maximale sterkte. We leven in een kippenschuur en de boer heeft besloten om ons te ruimen. We moeten uit de schuur, uit de matrix.

    • Uitvaartonderneming, gisteren in AD een artikel van een uitvaartonderneming over dat er zoveel oversterfte was, over covid ed. Te gek voor woorden dat een uitvaartonderneming dat zo vermeld. Duidelijk wiens woord hier wordt gesproken.
     Wilde het downloaden, maar niet zichtbaar op de site, dus scannen dan maar.

    • Probleem voor het geteisem is dat zij mijn kleine lettertjes ook niet gelezen hebben, en dat wordt gegarandeerd schrikken.

   • En als ze van mij “ geoogst “ worden, om wat voor reden dan ook. Dan kom ik bij ze spoken. Bij de daders en de begunstigde. Dat zweer ik. Dus blijf maar van me. Dat is altijd verstandig overigens. Behalve als je een lekker wijf bent, maar dat spreekt voor zich!

 8. De beschaving van een land kan worden afgemeten aan hoe men de ouderen behandelt.
  Dit is een opmerking die ik ooit ergens heb gelezen. Dit geldt niet alleen voor de ouderen, maar ook voor zwakken en zieken.

 9. Wat de onderliggende oorzaak van deze massale wereld genocide heeft veroorzaakt is door dat De FED goud heeft geleend van de Chinese ouden in begin 1900 als onderpand. De deadline om deze terug te betalen accepteerde de Chinese ouden geen waardeloze fiatgeld. De Rothschilds/Rockefellers zijn in paniek, want het is een duizelingwekkend bedrag wat ze terug moeten betalen. Wat te denken aan meer dan 100 jaar rente en 50 jaar inflatie (omdat Nixon de goudstandaard afschafte in begin ’70 jaren).

  Er is door elke regering in de wereld voor iedere geborene een geboorte trusts opgericht met als start kapitaal in goud naar het gewicht van de geborene. Deze trusts werden op de stock market op Wall Street verhandeld als een stock/aandeel. Uw naam in initialen en achternaam in hoofdletters of kleine letters met uw BSN nummer zijn deze trusts. Die het papieren fiatgeld ondersteunen. U bent als ware verkocht als onderpand door uw regering, zonder dat u het wist of mede gedeeld is. Zo lang u leeft groeit deze geboorte trusts. Iemand van 50 jaar kan zijn geboorte trusts wel 20 miljoen dollar waard zijn.

  Omdat de FED nu de Chinese ouden terug moet betalen en er zelf niet aan failliet te gaan, was het plan om zoveel mogelijk mensen te doden, om zo hun geboorte trusts vrij te laten komen. Daarom werd de zogenaamde covid-19 injectie ook zo gepromoot door alle regeringen. Nu dat niet zo verlopen is zoals het de bedoeling was. Proberen het nu op alle mogelijke manieren, een wereld oorlog uit te laten breken is dan ook voor hen een uitkomst. Om zo miljoenen/miljarden mensen laten omkomen. Want de tijd dringt bij de Rothschilds. Want elke dode levert miljoenen op. Vandaar het genocide plan om iedereen te willen doden. Ieder mens is als ware miljoenen waard, zonder dat wij het weten en er ook niets van krijgen.

  Daar er nu door de Chinese ouden een nieuw valuta systeem wereldwijd introduceren (QFS) op basis van fysieke waardes, zoals goud, zilver, koper, olie, gas, diamanten, graan, koffie e.d. Omdat het fiatgeld aan zijn einde is gekomen van zijn houdbare datum. De FED kan nu niet meer geld uit het niets meer aanmaken, alle regeringen kunnen niet meer miljarden uitgeven op kosten van hun bevolking. Deze paniek bij de regeringen zorgt ervoor dat de belasting exploderen om hun land draaiend te kunnen houden en zo alle mogelijkheden te benutten om zoveel mogelijk geld van hun bevolking te beroven.

  Om het geld weg te sluizen naar de Rothschilds imperium die de schuld aan de Chinese ouden moet betalen. De zogenaamde ondersteuning van Oekraïne is niets anders dan een witwas operatie om miljarden weg te sluizen van door ons betaalde belastingen. De massale immigratie naar de westerse wereld was erom twee redenen, 1) om nieuwe trusts te laten ontstaan door meer mensen in het slaven systeem op te nemen. 2) om een burgeroorlog later te laten ontstaan, zodat ze iedereen kunnen uitroeien. Met als voordeel hun geboorte trusts te kunnen verzilveren.

 10. Hoppa! Het volgende waar we (doods) bang voor moeten zijn. En Coleman doet ook graag een duit in het zakje, hij is ondertussen kampioen bang maken. Ik ben al lang geleden de tel kwijt geraakt van alles waar we bang voor moeten zijn, de lijst is eindeloos. Ik sla ook deze keer weer over.

  • @Anton…

   🎯🎯🎯

   Het gaat nooit over hoe we het voorkomen en hoe we op spiritueel aan het werk moeten… het is alleen maar één groot horror verhaal. Telkens weer. We leven in een simulatie waarin mensen alleen nog obv angst kunnen redeneren. We leven in een neerwaartse spiraal.

  • ´Wantrouw de regering, vermijd de massamedia en vecht tegen de leugens.´

   Welnu, is dit geen aanwijzing is om te voorkomen?

   • 1 tip maakt zijn mega verhaal vol angst niet ineens een hoopgevend verhaal.

    Coleman kan ook zeggen dat wij elkaar moeten gaan vertrouwen en dat we moeten samenwerken ipv eenzaam en alleen alles te wantrouwen. Coleman helpt ons niet, anders zou hij ons niet angstig maken maar krachtig!!!

   • Komt iemand met angst ipv. een oplossing (1ste zin in dit artikel: dit is de engste video die je ooit zult zien) dan zit hij/zij bij de grote kliek, daar kun je zeker van zijn. Zolang mensen dat niet begrijpen blijven ze met hun angst deze kliek voeden. STOP met angstzaaiers geloven, negeer ze, leef in het hier en nu en geniet van je leven en je dierbare.

 11. In ziekenhuizen is al jaren het beleid: Wij reanimeren niet! Zelfs toen mijn vader en ik hier bezwaar tegen maakten dat ze mijn moeder niet zouden reanimeren, zijn ze zo sluw geweest om mijn zus ermee te laten instemmen. En natuurlijk geldt de stem van degene die het met hun eens is…dat was in 2003. Tegenwoordig vragen ze niets meer…toen mijn vader in het ziekenhuis lag, kreeg ik hetzelfde te horen en van mijn protesten trokken ze zich niets aan. nadat ik hem 2 jaar thuis verzorgd had, pakten ze hem van mij af met het smoesje dat ik niet voor hem kon zorgen – terwijl ik dat al 2 jaar deed! Ze weigerden hem aan mij terug te geven en die corrupte rechter gaf hun gelijk. Ik werd zelfs aangesmeerd voor ‘mishandeling’ terwijl ik hem nooit een haar gekrenkt heb…nu snap ik waarom die bejaardenhuizen vol zitten, allemaal mensen die tegen hun wil worden weg geroofd bij hun dierbaren…ik sprak met een man die mij vertelde dat ze ook zijn vrouw van hem hadden afgepakt, tegen haar wil…schande dat dit zomaar mag in onze ‘rechtsstaat’! Toen mijn vader in coma was geraakt en aan de beademing lag, hadden ze zonder mijn toestemming besloten om hem op zondagochtend van de beademing af te halen en moest ik nog ruzie maken met die arts…hem uitleggen dat mijn vader fel gekant was tegen euthanasie en ik ook…het antwoord was dat verder behandelen medisch niet zinvol was…uiteindelijk heeft mijn vader de eer aan zichzelf gehouden en is hij op zaterdagavond in mijn armen overleden…een deel van mij is met hem gestorven… 🙁

  • Misschien wel, hangt van het geteisem in Den Haag af en van jou zelf, maar je kan ook iets aan die chronische ziekte doen. De meeste chronische ziekten zijn dat omdat Big Pharma dat zo wel mooi en zelfs geweldig vindt, het levert levenslang geld op. Dus zelfs als ze een oplossing wisten gaan ze die niet op de markt brengen.

   De enige die jou beter kan maken is jouw eigen lichaam, met wat zaken die tot nu toe zeer waarschijnlijk ontbrekend zijn gebleven. Voorbeeldje: Zeer hoog gedoseerde vitamine d samen met alle co-factoren in de juiste hoeveelheden innemen. Hieronder zijn o.a. vitamine k2 en voldoende magnesium zeker zeer belangrijk. De laatste in een makkelijk opneembare vorm, waarvan de goedkoopste en een zeer goede Magnesiumchloride (MgCl2) is. Niet duur, ik koop het voor 20 euro per 25kg. De vitamine d3 moet je minstens 1000 IU per kg lichaamsmassa per dag innemen en dan zal het ziekten genezen zoals MS en vele andere auto-imuunziekten.

   Graaf verder, lees o.a. de boeken van Jeff T. Bowless. Succes!

 12. Een vrij generaliserend stuk naar mijn idee. Je kunt niet alles en iedereen over 1 kam scheren zoals hier gebeurt. Er zijn wel degelijk gevallen waarbij euthanasie een ‘oplossing’ is voor verschrikkelijk lijden. Laat iedereen in zijn waarde en zijn/haar eigen keuzes maken. Dwang uitgesloten uiteraard.

 13. De heiligheid van het leven telt blijkbaar niet meer mee 🙁 De Bijbelse profetieën staan dus op het punt om uit te komen…nu ik gezien heb wat de goddelozen van plan zijn, kan ik vrij nauwkeurig voorspellen wanneer de dag zal aanbreken dat God gaat ingrijpen…dit zal gebeuren zodra ook de laatste godvrezende, rechtschapen mens vermoord is en er alleen nog geldbeluste moordenaars over zijn…

 14. Pia Dijkstra is een verschrikkelijke vrouw die danst op het graf van Els Borst. Een kwestie waarvan Alexander Pechtold alle ins en outs weet; hij was haar moordmakelaar…

 15. Gaslighting is a word that gets thrown around a lot, and often where it’s not accurate.
  But gaslighting is a real thing.

  Gaslighting can happen anywhere, even at the doctor. We often think doctors are perfect, they don’t make mistakes, they know everything that is wrong with us, but doctors are humans too.

  They are flawed, they make mistakes, and yes, they gaslight. Let’s talk about gaslighting in the medical field.

  People around the world are being gaslit by their doctor or other medical professionals. Have you ever been gaslit by a doctor or a nurse or someone else in the medical field? I’d love to hear your stories in the comments.
  https://youtu.be/-qv-UHbktzc?si=HFWmdn2XZKXOUtG_

  Ik toon je nu een mooie tijdlijn, waardoor je meer inzicht krijgt in wat er de laatste 220 jaar allemaal gebeurd is. En de afgelopen 20 jaar zijn er steeds virus pandemieën. Is dit je nog niet opgevallen?
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/04/10/de-ineenstorting-van-het-medisch-kartel-gaat-gepaard-met-heel-veel-onschuldige-slachtoffers/

  De stichting Recht Oprecht is in het leven geroepen om mogelijk te maken dat zaken van groot maatschappelijk belang aan de rechter kunnen worden voorgelegd. De eerste zaak die de stichting faciliteert, is een gerechtelijke procedure voor de rechtbank te Leeuwarden, waarbij 7 eisers met Covid-19 vaccinatieschade 17 gedaagden waaronder de Staat der Nederlanden, Mark Rutte, Bill Gates en Albert Bourla, civielrechtelijk aanspreken voor hun schade. https://rechtoprecht.online/index

  Doe Je Ook Mee Met Deze Flyer-Actie Om Iedereen Wakker Te Maken?
  https://stopworldcontrol.com/nl/flyers/

  BVNL vecht door: De laatste stand in de strijd tegen het coronabeleid.
  https://youtu.be/fzp_G1FWTYM?si=DIKS3pcmtKl9lCRs

  “I’m going all the way to trial so it’s on the public record forever. It’s not just about me getting justice for myself, it’s for everyone who deserved to be heard but didn’t have the resources or lifestyle to. I hope this will be the people’s case, not just Monica Smit’s case.” Monica Smit
  https://youtu.be/JEa4bBA9J8E?si=DprD-qQxm46K_QBE

  ‘The future will be ours,’ says Christine Anderson.
  https://youtu.be/IT974yVDUcg?si=prZVvSyENwXBFp6f

 16. Als ze organen willen oogsten zal dat niet van oude mensen zijn..de organen zijn dan ook te oud.
  Ook zullen ze niet van gevaxten oogsten. Dat heeft geen zin.
  Wat nlijft dan over?
  Wij!
  Wij zijn goud waard straks. Verkoop 1 nier..1 ooglens, een stuk lever, geef bloed! ..bijvoorbeeld.

 17. Ik wil net als elk mens lang leven, ook mensen die in een dipje zitten hebben hulp nodig om weer zin in leven te krijgen.

  Als ik een dood moet kiezen,
  dan kies ik voor CO2 vergiftigen.
  ( Dat is de zachtste dood. )

  En niks orgaan donor, organen blijven bij mij lichaam.

 18. @Leon – CO2 is niet de zachtste dood, het dood zeer langzaam en je moet enorm hoge % inademen. CO dood veel effectiever, maar is ook geen zachte dood. Deshydratatie of koude werkt beter, maar ik zou het bij een chemisch preparaat houden om het leuk te houden.

  Mijn keuze is leven, en knokken tot het gaatje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in