Het is geen geheim dat Bill Gates en de pleitbezorgers van de VN Duurzame Ontwikkelingsagenda 2030 ook toegewijde voorstanders zijn van menselijke eugenetica, het “uitdunnen van de menselijke kudde” zoals de Britse misantropische prins Philip het ooit uitdrukte. Sommigen, zoals Joachim Schnellnhuber, klimaatadviseur van de paus, verwelkomen openlijk een menselijke bevolking van minder dan een miljard als “duurzaam”. Nu komt uit serieus onderzoek naar voren dat een van de meest effectieve reducties van de menselijke bevolking wordt verspreid door de zogenaamde “moderne wetenschappelijke landbouw”, door het selectieve gebruik van giftige landbouwchemicaliën, veilig geachte bestrijdingsmiddelen die allesbehalve veilig zijn, schrijft Tapestry.

Het boek van Shaw is een verdere uitwerking van een peer-reviewed wetenschappelijk document uit 2017 dat Shaw en collega’s publiceerden. In het document analyseerde Shaw zorgvuldig een totaal van 244 ramingen van Sperma Concentratie en Totale Sperma Telling (TST) uit 185 studies van 42.935 mannen die 1973-2011 spermamonsters leverden. Wat zij vonden was uiterst alarmerend. Maar afgezien van een paar krantenkoppen, leidde dit niet tot veranderingen van betekenis, omdat de machtige agrochemische bedrijven zoals Bayer-Monsanto, Syngenta, DowDuPont (nu Corteva) bij de regelgevende instanties lobbyden om de bevindingen te negeren.

Shaw ontdekte dat “bij de ongeselecteerde westerse studies de gemiddelde spermaconcentratie gemiddeld met 1,4% per jaar daalde, met tussen 1973 en 2011 een totale daling van 52,4%”. Dezelfde groep mannen, had “een gemiddelde daling in gemiddelde TST van 1,6% per jaar en een totale daling van 59,3%”. Dezelfde groep mannen, had “een gemiddelde daling in gemiddelde TST van 1,6% per jaar en een totale daling van 59,3%”. Dat is een daling van het aantal zaadcellen vanaf tien jaar geleden van meer dan 59% bij mannen, ongeselecteerd op vruchtbaarheid, uit Noord-Amerika, Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. En het blijft jaar na jaar dalen.

Wegens gebrek aan serieuze ondersteuning voor nieuwe studies zijn de bijgewerkte gegevens beperkt. Vijftien jaar geleden voldeed meer dan de helft van de potentiële spermadonoren in de provincie Hunan, China, aan de kwaliteitsnormen. Nu is dat nog maar 18%, een daling die volgens een studie te wijten is aan hormoonontregelende chemicaliën. Onderzoekers in Taiwan registreerden een soortgelijke daling van het aantal zaadcellen, evenals een soortgelijk resultaat in Israël. Shaw concludeert dat “de reproductieve gezondheid van mannen, en niet alleen de kwaliteit van het sperma, in het gedrang is en dat dit gevolgen heeft, niet alleen voor de mogelijkheid om een kind te krijgen, maar ook voor de gezondheid van de man”. Zij noemt als voorbeelden: “een laag aantal zaadcellen, onvruchtbaarheid, zaadbalkanker en diverse algemene afwijkingen. Een daarvan is niet ingedaalde testikels, een andere is een aandoening waarbij de opening van de plasbuis niet is waar die hoort te zijn…”

Endocriene verstoorders

  Voormalig FEMA agente zegt: "Je zult in principe gedood worden"

Swan, tegenwoordig verbonden aan de Icahn School of Medicine van Mount Sinai in New York, gelooft dat de oorzaak moet worden gezocht in de enorme toename van de blootstelling aan giftige chemicaliën in de afgelopen decennia, vooral van chemicaliën die bekend staan als ” endocriene verstoorders” of hormoonontregelaars. Ze wijst op “chemicaliën die plastic zacht maken, zoals ftalaten, of chemicaliën die plastic hard maken zoals Bisfenol A, of chemicaliën die vlamvertragers zijn, chemicaliën die in teflon zitten, enzovoort, pesticiden…”

De laatste groep, pesticiden, is de groep die luid alarm zou moeten slaan, omdat bewezen is dat ze in het grondwater en in de menselijke voedselketen terechtkomen. De twee meest gebruikte pesticiden in de wereld zijn Bayer-Monsanto’s Roundup, dat waarschijnlijk kankerverwekkend glyfosaat bevat, en Azatrine van Syngenta, dat tegenwoordig eigendom is van ChemChina.

Atrazine-effecten

In 2010 leidde een gerenommeerde wetenschapper van de University of California, Berkeley, Tyrone B. Hayes, hoogleraar integratieve biologie, een groot onderzoek naar het effect van blootstelling aan Atrazine voor kikkers. Hij ontdekte dat het onkruidverdelgingsmiddel, dat op grote schaal wordt gebruikt op maïsgewassen en suikerriet in de VS, een ravage aanricht in het seksleven van volwassen mannelijke kikkers, waarbij driekwart van hen wordt verzwakt en één op de tien in vrouwtjes verandert. Hij ontdekte: “Deze mannelijke kikkers missen testosteron en alle dingen die testosteron regelt, inclusief sperma”. Bovendien merkte Hayes op dat de 10% van de aan Atrazine blootgestelde kikkers die “van mannetjes in vrouwtjes veranderen – iets waarvan niet bekend is dat het onder natuurlijke omstandigheden bij amfibieën voorkomt – met succes kunnen paren met mannelijke kikkers, maar omdat deze vrouwtjes genetisch mannelijk zijn, zijn al hun nakomelingen mannelijk”. Hayes verklaarde: “Ik geloof dat het overgrote deel van het bewijs aantoont dat Atrazine een risico vormt voor dieren in het wild en mensen”.

Atrazine is een krachtige hormoonontregelaar. Atrazine is ook de op één na meest gebruikte onkruidverdelger in de VS, na het glyfosaatproduct van Monsanto, Roundup. Ondanks het bewijsmateriaal oordeelde het Amerikaanse Environmental Protection Agency in 2007 in een controversiële uitspraak dat “Atrazine geen nadelige invloed heeft op de seksuele ontwikkeling van amfibieën en dat aanvullende tests niet nodig waren”. Einde verhaal? Nauwelijks. Maar in 2004 verbood de EU Atrazine, omdat Syngenta de veiligheid ervan in drinkwater niet had kunnen aantonen.

  Laatste Grote Reset idee: Verbied voedselfotografie!

Een andere agrochemische stof waarvan is vastgesteld dat het een hormoonontregelaar is, is Roundup met glyfosaat van Monsanto. Roundup is ’s werelds meest gebruikte bestrijdingsmiddel, in meer dan 140 landen, waaronder Rusland en China. Het gebruik ervan op GMO-gewassen in de VS is de laatste jaren explosief toegenomen, aangezien bijna 90% van de maïs in de VS GMO is, en een vergelijkbaar percentage van de sojabonen. Tussen 1996, toen genetisch gemodificeerde maïs en sojabonen van Monsanto in de VS werden toegelaten, en 2017 is de blootstelling van Amerikanen aan de chemische stof met 500 procent toegenomen. Het is getest in drinkwater, granen in winkels en in urine van zwangere vrouwen. Bijna al het vlees en gevogelte is verzadigd met glyfosaat uit diervoeder.

Uit een recent onderzoek in Australië door wetenschappers van de Flinders University bleek dat Roundup de cellen doodde die progesteron produceren bij vrouwen, waardoor hun niveau daalde. Glyfosaat en Roundup zijn “in verband gebracht met geboorteafwijkingen, voortplantingsproblemen en leveraandoeningen, en er is aangetoond dat het het DNA van menselijke navelstreng-, placenta- en embryonale cellen kan beschadigen”.

In 2015 onderzochten wetenschappers in Nigeria de effecten van gecombineerde blootstelling aan zowel glyfosaat als Atrazine op ratten. Ze ontdekten dat de combinatie nog slechter was met effecten op sperma, testosteronsynthese en mannelijke voortplantingsorganen.

In 2016 kocht de Chinese chemiereus in staatsbezit, ChemChina, Syngenta voor een kolossale 43 miljard dollar. Destijds had ChemChina ook de distributierechten in China en andere Aziatische landen voor Monsanto Roundup. Op de website van ChemChina wordt Atrazine genoemd onder de onkruidverdelgers die het verkoopt, met de vermelding dat het een “veilig en efficiënt onkruidverdelgingsmiddel voor maïsvelden” is. ChemChina is ook de grootste producent van glyfosaat voor de Chinese landbouwmarkt.

  We zijn in oorlog

China kampt momenteel, naar het zelf toegeeft, met een grote landbouwcrisis en worstelt ook met manieren om de voedselvoorziening veilig te stellen. Naar verluidt zal een grotere rol voor GMO-gewassen met Chinese octrooien een centraal onderdeel vormen van een nieuw vijfjarenplan, wat ongetwijfeld het gebruik van glyfosaat en Atrazine zou inhouden. Tegelijkertijd maakt de staat zich steeds meer zorgen over het dalende geboortecijfer, dat niet is verbeterd ondanks versoepelingen van het één-kind-beleid. Nu de Chinese boeren aanzienlijke hoeveelheden pesticiden, waaronder glyfosaat en Atrazine, gebruiken om de opbrengsten te verbeteren, streven zij een rampzalige combinatie na die niet alleen de groeiende voedselcrisis niet zal oplossen, maar ook het voortplantingspotentieel van een groot deel van de 890 miljoen plattelandsbewoners, alsmede van talloze miljoenen stadsbewoners, kan vernietigen.

Zijn deze gevaarlijke hormoonontregelende landbouwchemicaliën wereldwijd toegestaan vanwege bureaucratische onwetendheid over de schade die glyfosaten, Atrazine en andere hormoonontregelaars toebrengen aan de menselijke voortplanting? Is het alleen vanwege de hebzucht van bedrijven naar hyperwinsten dat ze bestaan? Een citaat uit 1975 van Henry Kissinger, auteur van het eugenetica document NSSM-200 tijdens het Nixon-Ford tijdperk is leerzaam: “Ontvolking zou de hoogste prioriteit moeten zijn van het buitenlands beleid ten opzichte van de derde wereld, omdat de Amerikaanse economie grote en toenemende hoeveelheden mineralen uit het buitenland nodig zal hebben, vooral uit minder ontwikkelde landen”. En van Bill Gates: “De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen… dat gaat omhoog naar ongeveer 9 miljard. Als we echt goed werk leveren met vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 tot 15 procent verminderen”. Of de grote oude hond van de eugenetica, Prins Philip: “Ik moet toegeven dat ik geneigd ben om te vragen gereïncarneerd te worden als een bijzonder dodelijk virus”, schreef de Britse prins Philip ooit als voorwoord voor het boek “If I were an animal”. – Verenigd Koninkrijk, Robin Clark Ltd., 1986.

We zijn de menselijke soort snel aan het uitsterven omdat we de gevaren van deze giftige stoffen voor de mens en andere levensvormen blijven negeren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Over de psychologie van de samenzweringsontkennerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Dit alles wat ik nu meemaak lijkt op geld uit te zijn en ongelooflijk slecht”
Volgend artikelCovid19 – de laatste nagel aan de doodskist van medisch onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Na het lezen van het artikel is mij duidelijk waarom er zoveel transgenders komen….en als je producten eet die genetisch gemodificeerd zijn en die zichzelf niet kunnen voortplanten omdat ze zaadloos zijn, wat word je dan zelf ?

    Je lijkt op wat je eet, Duitsers zijn een goed voorbeeld van varkensvlees, marrokanen van geit….

    De combinatie van voedsel dat onvruchtbaar maakt, bestrijdingsmiddelen en weekmakers, en het inspuiten van horden zwakkeren, het steeds wat meer de frequentiesterkte opvoeren van 5G systemen, het deprimerende over klimaat en milieu, alles bijeen trekt uit velen de levenslust.

    Tel daar het opeenhopen van verschillende groepen bij op, nog wat geloofs en sektarische shit en je hebt een cocktail tot destructie.

    Het pluspunt is dat niemand in chaos zal heersen, dus misschien is de chaos wel onze redding.

  2. Het worden zielige zwakke bleke mensjes, versuft en velen ook blind. Ze lachen niet meer. Ze volgen instructies en verzetten zich nergens tegen. Kunnen niet meer babies maken, gaat kunstmatig. Op een vieze wereld, radio actief. Stilstaand water. Duistere hemel, kunstmatig aangebracht. Constant raket en ruimteschepen launches. Ik had dit visioen ruim 20 jaar geleden. Lach maar om me. Maar het gaat gebeuren binnen slechts een paar generaties. Wij maken het gelukkig niet mee. En de psychopaten ook niet, maar ze laten het wel achter. Totale vernieling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in