Illegale immigratie in Europa gaat onverbiddelijk door

2

Het Gefira Bulletin heeft TikTok video’s verzameld van 2019 en 2020. Dankzij Open Source Intelligence – OSINT – heeft het inzicht gekregen in de toestroom van Afrikanen en Centraal-Aziaten naar Europa. Tijdens de immigratiecrisis van 2015 hebben 1,2 miljoen mensen in Europa asiel aangevraagd. In 2017 is het aantal asielaanvragen met 50% gedaald. De instroom blijft hoog en neemt nog steeds toe. In 2010 werden 185.000 asielaanvragen geregistreerd, in 2019 bedroeg dit aantal 613.000. Covid-19 heeft alleen maar de registratie stopgezet: de instroom zet zich voort.

Jonge Noord-Afrikaanse mannen steken per boot de Middellandse Zee over op weg naar Europa. Marokkanen komen regelmatig aan op de Spaanse stranden. Het is onbekend of ze als vluchteling geregistreerd staan. Het Italiaanse eiland Lampedusa biedt onderdak aan nieuwkomers uit Tunesië en Libië. Om het eiland te ontlasten worden regelmatig grote groepen Afrikanen naar het vasteland van Europa verscheept. Ook in het Middellandse Zeegebied zijn NGO’s – zoals Spanish Open Arms – actief. Niet alleen rubberboten maar ook plezierjachten volgeladen met mensen vertrekken van Turkije naar de Griekse eilanden en Italië, meldt Gefira.

Net als in 2015, zo zullen duizenden jonge mannen zich in 2020 via Griekenland, Servië en Bosnië naar West-Europa begeven. Opmerkelijk genoeg zwijgen de westerse media erover. De Pakistanen of Afghanen die Gefira op social media is tegengekomen, zijn via Iran, Turkije, Griekenland, Macedonië en Servië naar Bosnië gereisd.

Turkije rijdt immigranten met bussen naar de Griekse grens om Europa te destabiliseren. Iran is geïnteresseerd in een grote islamitische onderklasse in Europa. De Servische autoriteiten sturen de immigranten naar Bosnië. Serviërs in Bosnië transporten de Aziaten naar Bihać, een moslimstad in Bosnië. In Bihać, dat dicht bij de grens met Kroatië ligt, worden de mannen in grote kampen opgevangen. De aanwezigheid van grote groepen Pakistanen en Afghanen leidt tot toenemende spanning tussen de aangekomenen en de lokale bevolking. Geschat wordt dat tussen de 30.000 en 50.000 Afghaanse en Pakistaanse mannen tijdelijk aan de Kroatische grens bivakkeren. Als het aantal mensen groot genoeg is, zullen ze uiteindelijk met geweld de grens met Kroatië oversteken. Sommige immigranten hebben weinig geduld. Duizenden moslimmannen banen zich een weg door bergen en bossen naar het Schengengebied. De buitengrenzen van Europa – met uitzondering van de grens tussen Hongarije en Servië – worden slecht bewaakt en Frontex is nauwelijks aanwezig. Eenmaal in het Schengengebied gaan de immigranten ongehinderd door naar Frankrijk, Duitsland of Nederland.

  Google gaat u helpen rassenbewuste keuzes te maken - en vrouwelijke advocaten te vermijden

In 2015 hebben 1,2 miljoen mensen in Europa asiel aangevraagd. Sindsdien is de massale toestroom niet gestopt, maar vertraagd. In 2018 en 2019 samen waren er evenveel asielaanvragen als in 2015. Sinds 2010 hebben meer dan 5 miljoen mensen in de Europese Unie asiel aangevraagd, wat evenveel is als de hele bevolking van Noorwegen of Denemarken. Elke dag komen er evenveel asielmigranten in Europa als er Duitse kinderen op dezelfde dag geboren worden. Het aantal niet-geregistreerde immigranten blijft onbekend. De overgrote meerderheid van de immigranten verlaat Europa niet, zelfs niet als hun asielaanvraag wordt afgewezen. Deze immigranten krijgen steun van de lokale autoriteiten, ze verdienen illegaal geld via platforms zoals Uber of door het plegen van een misdrijf. Miljoenen illegale Afrikanen en Aziaten verblijven in Europa en het aantal blijft snel groeien. Europese regeringen deporteren immigranten bijna nooit. De wet wordt niet gehandhaafd als het gaat om immigratie. Het is te verwachten dat deze immigranten of hun kinderen uiteindelijk gelegaliseerd worden. In Italië krijgen honderdduizenden illegalen een verblijfsstatus. Net als in de VS hebben veel Europese steden een eigen immigratiebeleid dat in strijd is met het nationale beleid en de nationale wetgeving. Ze bieden onderdak, opleiding en andere faciliteiten voor illegale immigranten.

Alleen al in Pakistan komt het aantal jongeren overeen met dat van de jongeren in de hele Europese Unie. Het aantal jongeren in Pakistan blijft snel groeien. Het aantal jongeren in Afrika explodeert. De komende jaren zal de stroom immigranten naar Europa alleen maar toenemen. Het aantal jonge blanke Europeanen zal drastisch blijven dalen. Immigratie maakt deel uit van een grote demografische transitie. Deze op handen zijnde demografische “derde” overgang wordt aangeduid als vervangings-immigratie of de zogenaamde “great replacement”. In veel grote Europese steden zijn de autochtone jongeren al in de minderheid… terwijl de instroom van Afrikanen en Aziaten doorgaat, Always And Everywhere.

Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volkeren geldt voor inheemse Europeanen?

Vorig artikelInterne opstand tegen Marine Le Pen: “Te gematigd tegenover de islam”
Volgend artikelKurz: Islamisten gedijen op de politieke correctheid van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in