Wat gebeurt er wanneer een propagandabombardement verkeerd uitpakt en de waarheid bewijst (of lijkt te bewijzen) die het juist wilde wegblazen? Laten we eens kijken, schrijft Mark Crispin Miller.

EEN “TOEVALLIGE” DOOD IN INDIA

Op donderdag 15 april werd Vivek, de geliefde Indiase acteur en komiek, uitgeroepen tot “gezondheidsambassadeur” door de minister van Volksgezondheid van Tamil Nadu, J. Radhakrishan, die Viveks “sterrendom” inzette (zoals The Hindu berichtte) om “andersvaliden, atleten, winkeliers en personen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan” aan te moedigen om hun COVID-19 “vaccinaties” te halen. Vivek dramatiseerde de “veiligheid” van deze inentingen door er zelf een te halen:

Die propagandaraket, gelanceerd op donderdag, crashte en verbrandde op vrijdag, toen Vivek een hartstilstand kreeg, “bewusteloos viel in zijn huis in Chennai,” en in kritieke toestand werd opgenomen in het ziekenhuis. Hij overleed zaterdag op 59-jarige leeftijd (een overlijden waarover de westerse pers nauwelijks bericht gaf).

Vivek’s ziekenhuisopname leidde tot een spervuur van artikelen waarin ontkend werd dat zijn COVID-prik er iets mee te maken had. “Acteur Vivekh’s hartaanval ernstig, geen verband met COVID-19 vaccinatie: Ziekenhuis” (New Indian Express). “Acteur Vivek’s hartstilstand niet in verband met COVID-19 vaccin, zegt TV Health Sec’y” (News Minute en Yahoo! News).

De overlijdensadvertenties van zaterdag hielden er aan vast, zij het stiller, de verschoning begraven in hun latere alinea’s – zoals aan het eind van dit verslag van MSN:

“Donderdag kreeg Vivek zijn eerste dosis van de Covid-19 vaccinatie in het Omandurar overheidsziekenhuis,” zeggen de verslagen.

Echter, zowel het ziekenhuis als Tami Nadu’s minister van Volksgezondheid J Radhakrishnan vertelde op een persconferentie dat het onwaarschijnlijk was dat het Covid-19 vaccin de oorzaak van de hartstilstand was.”

10 MEER “TOEVALLIGE” STERFGEVALLEN IN DE VERENIGDE STATEN

Het is mogelijk dat Vivek’s fatale hartaanval niets te maken had met zijn COVID-19 vaccinatie de dag ervoor. Het team dat hem probeerde te redden, zei naar verluidt dat ze een 100% blokkade in zijn LAD (left anterior descending artery) ontdekten, en voerde een nood angioplastiek uit. De timing van zijn publieke prik en zijn plotse dood zou dus wel eens vreselijk toevallig kunnen zijn geweest – of misschien ook niet, want Vivek’s dood na de prik is niet de enige die in het nieuws is gekomen (of niet).

1. Drene Keyes

Op 30 januari kreeg Drene Keyes, een 58-jarige dominee van de Church of Abraham in Gloucester, Virginia, en grootmoeder van zes kinderen, haar eerste Pfizer-prik, in de hoop dat die haar zou beschermen tegen COVID-19: “Keyes had diabetes, slaapapneu, en was zwaarlijvig,” meldde WKTR-TV in Norfolk. “Door haar baan kwam ze in aanmerking voor de eerste dosis.”

Keyes voelde zich direct na de injectie ziek: “Iets klopt er niet. Iets klopt er niet,” zei ze toen ze de kliniek verliet, waarna ze begon te braken en niet meer kon ademen. Kort daarna werd ze met spoed naar het VCU Tappahanock Hospital gebracht, waar men probeerde het vocht uit haar longen te zuiveren, als gevolg van (zo vertelden de artsen haar dochter) een opvlammend longoedeem, veroorzaakt door anafylaxie – wat haar, binnen slechts enkele uren na haar injectie, fataal werd.

Het tv-station berichtte over de dood van Keyes onder andere over enkele aangrijpende opmerkingen van haar dochter, Lisa Jones:

“Mijn moeder wilde zichzelf beschermen, maar het heeft niet zo mogen zijn.

Jones vindt dat er meer onderzoek moet worden gedaan, vooral voor mensen met onderliggende gezondheidsproblemen.

“Waarom staan we toe dat mensen met onderliggende aandoeningen proefkonijnen worden voor een vaccin dat nog in klinische proeven en noodgebruik is?” vroeg Jones zich af.

Ze hoopt dat dit dient als een waarschuwing voor mensen om naar hun arts te gaan en zich vooraf te laten screenen voordat ze worden gevaccineerd.

“De pijn die mijn familie voelt door dit onverwachte verlies mag niet worden herhaald voor anderen,” zei Jones.”

Dat lokale verhaal, met zijn stilzwijgende aandacht voor het welzijn van zijn kijkers, was opmerkelijk anders dan de weergave door NBC News-cliché die zo Pharma-vriendelijk is dat Pfizer het geschreven zou kunnen hebben (en dat misschien ook gedaan heeft): “Vrouw uit Virginia overlijdt kort na Covid-vaccinatie, maar er is geen verband gevonden”, luidde de kop, gevolgd door deze herhaalde inleiding:

“Een minister uit Virginia stierf kort nadat ze een vaccinatie tegen het coronavirus had gekregen, zeiden de autoriteiten vrijdag, hoewel er geen aanwijzing was dat het vaccin de schuldige was.”

Na de identificatie van de overledene, en de vermelding waar ze de prik had gekregen die haar niet doodde, kort voordat ze stierf, vertellen de verslaggevers van NBC ons opnieuw dat, volgens “functionarissen,” die prik haar niet had gedood:

“Functionarissen zeiden dat ze niet wisten wat de doodsoorzaak was, of welke onderliggende aandoening Keyes zou hebben gehad die zou kunnen hebben bijgedragen aan haar dood, en zeiden dat er geen bewijs was dat het verband hield met de vaccinatie.”

Na een alinea waarin wordt gemeld dat Keyes met spoed naar het ziekenhuis is gebracht, wordt ons opnieuw verteld dat die injectie, slechts een paar uur voordat ze overleed, geen verband hield met haar dood:

“Hoewel de officiële doodsoorzaak niet onmiddellijk is vastgesteld, is Keyes niet overleden aan een allergische reactie die verband houdt met het vaccin, volgens de Staatscommissaris van Volksgezondheid, M. Norman Oliver. “We kunnen bevestigen dat het overlijden plaatsvond binnen enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen, maar dat is geen bewijs dat er een verband is. We zijn momenteel bezig met een onderzoek en weten nog niet wat de doodsoorzaak is.”

NBC ondersteunde de verzekering van een staatsonderzoek met een verklaring van de CDC, die na haar medeleven te hebben betuigd (“Onze gedachten gaan uit naar de familie in deze hartverscheurende tijd”), haar gedeelde interesse aangaf in het bepalen van de doodsoorzaak van Drene Keyes: “CDC blijft de veiligheid van alle vaccins nauwlettend in de gaten houden, en we werken actief samen met de autoriteiten van Virginia om de situatie volledig te onderzoeken.”

Maar er kwam geen onderzoek, met of zonder de CDC, ondanks het aandringen van de familie op een autopsie; noch wilden ambtenaren zeggen waarom ze weigerden er een te doen.

“De staat heeft uiteindelijk [op een of andere manier] vastgesteld dat Keyes, een dominee, gestorven is aan complicaties van COVID-19 – Oliver was er niet zeker van of Keyes wist dat ze het had – en hypertensieve hart- en vaatziekten,” meldde de Virginia Mercury op 12 maart, waarbij ook werd opgemerkt dat volgens een particuliere autopsie die door de familie van Keyes was besteld, Keyes geen COVID-19 had.”

2. Karen Hudson-Samuels

Tien dagen na de plotselinge dood van Keyes, op 9 februari, werd Karen Hudson-Samuels, een media historica, en voormalig presentatrice, producent en nieuwsdirecteur bij WGPR-TV, het eerste zwarte tv-station van het land, dood aangetroffen door haar man, in hun huis, één dag na haar eerste COVID-19 “vaccinatie”.

In tegenstelling tot Vivek, had Hudson-Samuels haar vaccinatie niet bekend gemaakt; maar het “media-icoon uit Detroit” was zo beroemd en geliefd in die stad, en haar dood, op 68-jarige leeftijd, zo onverwacht, en zo kort na haar vaccinatie, dat het vele krantenkoppen haalde die de officiële lijn tegenspraken dat deze “vaccins” volkomen “veilig” zijn.

Het verhaal werd in de media van Detroit breed uitgemeten, en, elders, op Fox News, en door de New York Post en Daily Mail. (Het nieuws werd niet gemeld door de New York Times, of enige andere grote liberale krant).

3. Kimberly Krediet

De dag na de dood van Hudson-Samuels kreeg Dr. Kimberly Credit, de eerste vrouwelijke voorganger van Mount Zion Baptist Church in Boonton, New Jersey (en oprichtster van een podcast genaamd The Preaching Lab), publiekelijk haar eerste injectie met het Moderna “vaccin”, als een manier om de rest van haar gemeenschap te vertellen: “Gaat heen en doet gij ook zo”.

  Maskerslavernij: We worden klaargestoomd voor de invoering van een totalitaire nieuwe wereldorde

“Als leider,” schreef ze op Facebook, “wil ik het goede voorbeeld geven, speciaal voor dominees en de Afro-Amerikaanse gemeenschap.”

“Ik heb vandaag mijn eerste vaccinatie gekregen. Dank aan dominee Joe Carter voor zijn leiderschap in het samenbrengen van zwarte geestelijken en dat ik live mocht bidden voor onze nieuwszenders. Dank u New York Times en Channel 2 News voor het interviewen van mij. #DoTheResearch #BeInformed #OurTrustInGod #WeNeedEveryoneVaccinatedToEndThis”

Hoewel ze er geen publieke melding van maakte, werd Dr. Credit vermoedelijk 28 dagen later, op 10 maart, voor de tweede keer geïnjecteerd. In de tussentijd, en ook daarna, postte ze niets over ziek zijn, zelfs niet na de operatie. Op Paaszondag, 4 april, vertelde zij de gemeente op de kansel van haar kerk, terloops, dat zij kortademig was. Daarna postte ze de details van haar podcast van de volgende dag (over “Preken in een Pandemie”), met deze zin vooraf: “Luister…laat me dit zeggen voordat ik een goed en nodig dutje ga doen.”

Dan, op 5 april, minuten voor die podcast: “Plotseling, zonder waarschuwing, ging Rev. Dr. Kimberly Credit de eeuwige rust in,” zoals haar overlijdensbericht het zegt. Haar dood, 44 jaar oud, werd niet gemeld, behalve hier en daar online, waar bewonderaars hun schok over haar vroegtijdige overlijden deelden. (“Het is moeilijk voor mij om dit te geloven,” schreef Ann Brock op haar blog, The Old Black Church. “Dit was een gezalfde vrouw van God.”)

De enige kanalen die aandacht besteedden aan Dr. Credit’s klaarblijkelijk fatale “vaccinaties” waren COVID-dissidente sites zoals Daily Exposé, in het Verenigd Koninkrijk: “Jonge dominee sterft na inname en promotie van Moderna COVID-19 vaccin.”

(Hoewel ze in haar Facebook-post van 10 februari de New York Times en CBS-medewerker WLNY-TV bedankt voor de berichtgeving over haar eerste injectie, lijkt er in hun archieven geen melding van te worden gemaakt).

Dus, als Vivek’s dood na de injectie “toeval” was, zijn zijn dood en die van die drie anderen dan ook “toevallig”?

Als dat zo is, dan hebben de goden van het toeval zeker overuren gedraaid in 2021, want deze drie zijn niet de enige sterfgevallen van die aard; maar om ze te kunnen opmerken moeten we een stapje terug doen en een langere blik werpen op de vraag hoe “veilig” die “vaccins” eigenlijk zijn.

4. Midwin Charles

Op 1 maart vertelde Midwin Charles, de schitterende verdedigingsadvocate uit Brooklyn die vaak opduikt als juridisch analist op CNN en MSNBC, haar massa Twitter-volgers dat ze net de eerste van haar twee Pfizer-vaccins (“gekwalificeerd vanwege mijn astma”) had gekregen “in een FEMA-centrum,” waar het “proces georganiseerd en efficiënt was, en iedereen vriendelijk en in een goed humeur. Laten we dit doen!”

Charles drong ook aan op de prik bij haar eigen moeder, die uiteindelijk toegaf na “weken van overtuigen,” volgens een van de vele online berichten van de advocate, die laten doorschemeren dat de bijwerkingen van het “vaccin” niet zo aangenaam waren als haar bezoek aan dat goed geleide FEMA-centrum.

Eerst was er “een beetje pijn op de plaats van injectie van het vaccin” en een paar dagen later “lichte vermoeidheid” en wat “kortademigheid”. Daarna postte Charles niets meer over haar gezondheid, tot 19 maart: “HEY GUYS!” schreef ze op Instagram. “HAPPY HOUR VANAVOND IS GEANNULEERD. IK VOEL ME NIET GOED. SEE YOU NEXT FRIDAY.”

Een paar weken later, op 7 april, overleed Charles, op 47-jarige leeftijd. Haar familie maakte de doodsoorzaak niet bekend, noch heeft een mediakanaal dit gemeld.

Hoewel er, vreemd genoeg, weinig rouwadvertenties waren in de pers (de New York Times berichtte er niet over), was er online een uitbarsting van rouw van Charles’ vrienden en collega’s:

“Midwin, je was een briljante geest en een prachtige ziel. Je was zo’n zegen,” postte MSNBC’s Joy Reid. “Ik ben gewoon verbijsterd, en ben dat al sinds ik dit vandaag vernam.” De waarschijnlijke oorzaak van Charles’ dood bleef toen tactvol onvermeld, en is sindsdien ook niet meer ter sprake gekomen, niet daar en niet ergens in de media, of het nu om linkse of liberale media ging.

De Sun en de Daily Mail publiceerden elk een groot overlijdensbericht waarin het mysterie van Charles’ dood werd uitgelicht. De waarschijnlijkheid dat ze was gedood door haar “efficiënte” Pfizer “vaccinatie” werd alleen opgemerkt door LifeSite News, een katholieke website, op 9 april, met een kop die even meedogenloos als accuraat is:

“TV-persoonlijkheid die pochte gevaccineerd te zijn en haar moeder onder druk zette hetzelfde te doen, sterft na inenting”.

5. Joshimar Henry

Een van de eerste Chicagoans die op 15 december Dosis 1 van Pfizer’s COVID-19 “vaccin” kreeg – een gebeurtenis die live en ademloos werd verslagen op MSNBC – was Dr. Joshimar Henry, die zijn tweede prik, op 6 januari, markeerde op Facebook, waar hij, net als Vivek en Midwin Charles, zijn eigen ervaring gebruikte om wat hij noemde “de aarzeling van velen” om zich te laten prikken tegen te gaan:

“Aanvankelijk was ik ook huiverig, maar ik werd gerustgesteld door wat onderzoek en het ophelderen van mijn twijfel door te lezen.”

Hij had de prik net gehad en, “net als veel van zijn collega’s” in het Norwegian American Hospital, was hij in orde; dus zou iedereen het ook moeten doen: “Ik geloof dat de voordelen van dit vaccin zeker opwegen tegen de risico’s gezien de geringe bijwerkingen.”

Die verzekering was even voorbarig als gevaarlijk. De zeer gezonde en knappe Dr. Henry stierf, 27 jaar oud, niet meer dan drie maanden later, op 3 april, zonder dat zijn overlijdensbericht een doodsoorzaak vermeldde.

6. Gerren Taylor

Op de dag dat Dr. Henry stierf, kreeg Gerren Taylor (geboren Ashley Taylor Gerren) op 3 april in Los Angeles de Johnson & Johnson spuit, zonder dat het publiek er erg in had, hoewel ze een beroemdheid was, net als Midwin Charles.

Ingehuurd door LA Models, op de prille leeftijd van 12, om de catwalks te showen als hun jongste bezit ooit, dan gedumpt op 14, omdat, het agentschap haar vertelde, haar lichaam “te groot” was geworden – een schok die haar in een depressie en een eetstoornis duwde – kwam Taylor terug met een hoofdrol in “Baldwin Hills,” de BET reality TV show die van 2007 tot 2009 werd uitgezonden, en die het liefdesleven van de tieners van de rijke en beroemde zwarte bewoners van Baldwin Hills toonde.

Taylors sterrendom stelde haar in staat zich uit te spreken over haar pijnlijke ervaring van afwijzing door het agentschap, en meisjes aan te sporen niet te streven naar het onmogelijk na te bootsen “lichaamsbeeld” dat door de media wordt geprojecteerd. Ze werd een succesvol onderneemster met Myoko’s Closet, een bedrijf in kinderkleding dat naar haar dochter is genoemd.

Op 12 april, acht dagen na haar injectie, stierf Taylor, 30, in haar slaap – “door onbekende oorzaak,” meldde Essence.

“Haar doodsoorzaak is vooralsnog onbekend,” meldde de New York Post. “Maar Essence meldde dat het misschien te maken had met de strijd van de reality tv-showster met de auto-immuunziekte lupus, omdat ze naar verluidt aan de dialyse was op het moment van haar dood.” Hetzelfde verhaal stond in The Sun en Daily Mail (de Britse tegenhangers van The Post), ook toegeschreven aan Essence – die nu geen melding maakt van dialyse.

Dat Taylors dood “wel eens verband zou kunnen houden met” haar recente prik, werd door de media niet gemeld, terwijl het wel werd opgemerkt door haar vrienden, op “social media”: “Ik zei toch dat je die vxxxxxe asf*** niet moest nemen,” schreef er een verbitterd op Instagram. “Ze zei dat ze de mRNA jab nam; dat is of Pfizer of Moderna,” schreef een andere vriendin, Natasha James, op Facebook. (Taylor wordt overleefd door Myoko, haar 7-jarige dochter).

  Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

7. NaTalia Johnson

Twee weken na Taylor’s dood, op 24 april, update NaTalia Johnson, een voormalige prima ballerina die in Sacramento woonde, haar Facebook profiel om haar online vrienden te vertellen dat ze was geïnjecteerd (zonder te vermelden welk “vaccin” was gebruikt), en, zoals de vrolijke tekst rond haar foto aangeeft, om anderen op te roepen zich ook te laten “vaccineren”:

De geboren Texaanse (geboren in Lubbock) had zich in 2013 teruggetrokken in Sacramento, om te dienen als artistiek directeur van het Natalia Johnson Conservatory of Ballet. Haar verhaal is opmerkelijk. Nadat ze een scoliose had overwonnen (door 23 uur per dag een rugbeugel te dragen, terwijl haar enige vrije uur aan ballet werd gewijd) en vervolgens cum laude afstudeerde aan de middelbare school van Lubbock, vertrok Johnson naar New York, met een beurs om dans te studeren aan Juilliard, maar door een toevallige ontmoeting belandde ze bij het Dance Theater of Harlem, waar ze aan het begin stond van een roemruchte carrière, waarin ze optrad met het Urban Ballet Theater, Ballet Noir, Renaissance Ballet, Collage Dance Collective en, in haar geboortestad, Ballet Lubbock.

Twee keer werd ze geëerd als een International Ballet All-Star. Johnson studeerde aan het Alvin Ailey Dance Theater, gaf masterclasses aan scholen en theaters in het hele land, en gaf ook les en choreografeerde voor de openbare scholen van New York City.

Na haar terugtrekking verhuisde Johnson naar Sacramento en opende daar haar eigen conservatorium, terwijl ze lesgaf op een basisschool en ook haar zus Candida hielp om meer dan 800 jonge vrouwen te laten slagen voor het Girls Self-Esteem Program Academy, door hen te begeleiden in “evenwicht, gratie, waardigheid en zelfrespect”.

Op 7 mei, 13 dagen na haar injectie, kwam Johnson om 21.30 uur thuis van haar werk en vertelde Candida dat ze zich vreselijk “moe” voelde – ze huilde erom – en ziek genoeg om naar de dokter te gaan, maar besloot dat ze de volgende dag zou gaan.

De zussen zetten een film op met Michael B. Jordan in de hoofdrol, en vermaakten zich met het samen kijken, terwijl NaTalia op bed lag; toen, plotseling, “ging ze rechtop zitten met een geschokte blik op haar gezicht, en stak haar armen naar me uit,” herinnerde Candida zich, die het lichaam van haar zus “voelde verstrakken,” en vervolgens slap werd.

Zij en een buurman probeerden haar te reanimeren, totdat de hulpdiensten arriveerden, die het ook een half uur lang probeerden, zonder succes: Natalia Johnson was dood, 37 jaar oud, “ofwel door een beroerte, een hersenaneurysma of een hartaanval,” veronderstelde Candida (die de injectie niet vermeldde, evenmin als enige andere persaandacht voor NaTalia’s dood).

8. Simone Scott

Op 1 mei, een week voor de dood van NaTalia Johnson in Sacramento, kreeg Simone Scott, een eerstejaars studente aan de Northwestern University, in Evanston, Illinois (net ten noorden van Chicago), haar tweede dosis van het Moderna serum, in de hoop dat het haar niet zo zou treffen als de eerste dosis had gedaan.

Die injectie, op 3 april, had haar een paar dagen platgelegd met wat aanvoelde als een zware griep, gevolgd door een slepende vermoeidheid; het was dus een opluchting voor haar, haar moeder en stiefvader in Mason, Ohio, en haar vader in Washington, DC, dat haar tweede injectie geen onmiddellijke bijwerkingen had.

Nu “volledig gevaccineerd”, ging Simone haar laatste maand van het voorjaarssemester in met dezelfde scherpzinnigheid, vastberadenheid en strikte discipline die zij had getoond bij al haar inspanningen sinds de vijfde klas, toen zij besloot journaliste te worden, met een specialisatie in rechten. Daartoe had ze een dubbele studie omroepjournalistiek en politicologie/pre-juridische wetenschappen gevolgd, werkte ze aan twee bachelordiploma’s, met haar zinnen gezet op Harvard Law School voor haar J.D.

Het gevoel van opluchting na haar tweede prik duurde niet lang. Op 9 mei, toen ze thuiskwam op een verrassingsbezoek voor Moederdag, leek Simone moe en vertelde ze haar moeder, Valerie Kraimer, dat ze neusbloedingen had gehad. Op 12 mei, terug in Evanston, maakte ze een afspraak voor een virtuele controle bij een dokter die haar vertelde dat ze aan allergieën leed.

Op 13 mei werd ze wakker met lage koorts en ging naar de studentenziekenboeg, waar ze negatief testte op COVID-19, griep en andere virussen; en hoewel haar hartslag onregelmatig was, lieten ze haar gaan, met de mededeling dat ze naar de eerste hulp moest gaan als het erger zou worden. Op 14 mei kwam ze terug met keelpijn en kreeg ze een recept voor een antivirus middel.

Op zondag 16 mei kon Simone niet opstaan of eten. “Pap, ik voel me zo duizelig,” sms’te ze Kevin Scott. “Ik kan niet uit bed komen.” Haar moeder pakte een tas in en begon aan de lange rit naar Evanston; Kevin Scott belde de campuspolitie van Northwestern en vroeg hen zijn dochter in haar studentenhuis te controleren. (Hij moest ze ompraten.) Toen ze dat uiteindelijk deden, ontdekten ze dat ze niet kon lopen en belden ze een ambulance.

Op weg naar het North Shore Hospital kreeg Simone een hartstilstand en moest ze worden gereanimeerd, wat haar ternauwernood redde omdat haar hart niet meer functioneerde; daarom werd ze met spoed geopereerd om een ballonpomp in het falende orgaan te plaatsen. Dat werkte niet, dus plaatsten ze haar de volgende dag aan een hart-long-bypass, een ECMO. Dat werkte ook niet.

De artsen stelden de diagnose ernstige myocarditis – ontsteking van het hart – en dachten dat een virus het had aangevallen. Op 20 mei besloten ze dat een harttransplantatie misschien de enige manier was waarop Simone kon overleven, dus werd ze overgebracht naar het Northwestern Memorial Hospital, waar de artsen op 23 mei de transplantatie uitvoerden.

Hoewel het nieuwe hart al snel begon te kloppen zoals gehoopt en het er dus op leek dat ze het zou halen, waren haar longen ernstig beschadigd en geïnfecteerd door de immunosuppressieve medicijnen die ze nodig had om de transplantatie te laten slagen. Ze hield het iets meer dan drie weken vol, onder intubatie, en stierf op 11 juni om 11.19 uur, op 19-jarige leeftijd.

9. Ayesha K. Faines

Gedurende de weken dat Gerren Taylor, NaTalia Johnson en Simone Scott nog leefden na hun injecties, verblijdde Ayesha K. Faines haar online volgers met trotse updates over haar status als “volledig gevaccineerde” Afro-Amerikaanse, nadat ze ergens halverwege maart haar tweede Pfizer-prik had gekregen.

Als voormalig tv-journaliste in Jacksonville en New York City was de in Yale opgeleide Faines nu nationaal bekend als panellid in “The Grapevine”, een talkshow op YouTube met maximaal een dozijn zwarte millennials, die onderwerpen bespraken als Critical Race Theory, zwart/Latino-relaties, (blank) racisme als geestesziekte, Bruno Mars als culturele toe-eigenaar en “de kolonisatie van zwarte schoonheid”.

Over dat laatste onderwerp was Faines een bijzonder boeiende spreker, niet alleen in “The Grapevine” maar in al haar pogingen, zowel online als (pre-COVID) als spreker in het openbaar. “Een dappere nieuwe stem voor vrouwelijke kracht,” zoals haar LinkedIn profiel haar beschrijft, de ontzagwekkend welbespraakte (en visueel aantrekkelijke) Faines was de oprichtster van Women Love Power, een bedrijf bedacht “om vrouwen te helpen hun authentieke kracht te ontwikkelen,” en, als columniste voor Zora Magazine, “routinematig het snijvlak van liefde en macht onderzocht.”

“Gewild om haar expertise in mythologie, ras en genderpolitiek,” was Faines ook een productieve plaatser op Instagram en (vooral) Twitter, waar ze zich niet alleen verheugde over haar eigen injecties, maar ook minachting uitsprak voor zwarte Amerikanen die weigerden om zich te laten prikken.

  Het Amerikaanse Rode Kruis ligt onder vuur omdat het van ontvangers van een COVID-19-vaccin verlangt dat ze de hotline bellen om te zien of ze nog in aanmerking komen voor bloeddonatie

Terwijl die meerderheid de COVID-19 “vaccinatie”-campagne beschouwt als de zoveelste slinkse blanke poging om hen uit te roeien (waarover hieronder meer), zag Faines de injecties niet als op enigerlei wijze schadelijk voor Afro-Amerikanen, maar als volledig verzoenbaar met zwartheid: “Weet gewoon dat ik gemelaniseerd en gevaccineerd ben,” tweette ze speels op 30 maart.

Faines, gefocust als ze was op “vrouwelijke kracht”, moet vooral een hekel hebben gehad aan de gevangenschap van de lockdown, en voelde zich vooral bevrijd door haar tweede prik begin april, die betekende dat ze nu vrij was om haar oefeningen (ze was een concurrerende salsa danseres) buitenshuis te doen: “Ik heb thuis geoefend tijdens de quarantaine [sic], maar ik prijs God dat ik gevaccineerd ben en begin mei weer naar de studio ga!” twitterde ze op 10 april.

In tegenstelling tot de meerderheid van de Afro-Amerikanen, zag Faines de “vaccins” niet als een of ander verkapt gif gebruikt door blanken om de zwarte cijfers te verlagen – een opvatting die ze openhartig verafschuwde, in deze tweet op 5 maart:

“Het percentage [zwarten] dat het vaccin nu niet wil nemen, is terughoudend vanwege verkeerde informatie of geen informatie’ en niet noodzakelijkerwijs vanwege zorgen over [sic] historische raciale vooroordelen in de geneeskunde.”

Aldus citeerde Faines Cornell Belcher, een opiniepeiler wiens nieuwe studie van zwarte “vaccin-haatgevoeligheid”, uitgevoerd voor de National Urban League, aantoonde (beweerde hij) dat zwarte mensen het injectieprogramma wantrouwen, niet vanwege hun lange geschiedenis van grotesk misbruik door het Amerikaanse medische establishment (Tuskegee is wel het minste), maar omdat ze ofwel “verkeerd geïnformeerd” of onwetend zijn – en daarom dringend behoefte hebben aan een goede “voorlichting”, bijvoorbeeld door de National Urban League, met gulle financiering van bijvoorbeeld Pfizer en/of de Gates Foundation (die toevallig allebei gulle gevers zijn van de National Urban League), zodat al diegenen die geen injectie hebben gehad nu eindelijk het licht zullen zien, en de prik zullen krijgen.

Nadat Faines de bewering van Belcher had getweet alsof het een geldige observatie was, beschuldigde zij al te veel Afro-Amerikanen ervan dat zij “huiverig staan tegenover vaccins”, niet vanwege de gruwelijke geschiedenis van het zwarte lijden door de (blanke) handen van Amerikaanse artsen, maar omdat zij waren misleid door Donald Trump en andere blanke Republikeinen:

“Niet te vergeten dat dezelfde groep die COVID bagatelliseerde, zoals TRUMP en Desantis, bij de eersten hoorden die het vaccin kregen. Dat is het spel. – Zaaien van twijfel. Ontmoedig gemarginaliseerde groepen om gevaccineerd te worden, zodat rijke blanken een overvloedige voorraad hebben.”

Ik wou dat het gepast was om de onlogica van die tweet te ontwarren, om aan te tonen hoeveel gevaarlijker het is om die visie op die “vaccins” te hebben dan om er gezond wantrouwig tegenover te staan. Ik wou dat het gepast was, want het zou gepast zijn als Ayesha Faines zelf niet spoedig onbedoeld, en tragisch, ontkrachtte wat zij en Belcher schreven over de onwetendheid en/of misleiding van die zwarte meerderheid.

Nadat ze half maart een opdoffer had gekregen van haar eerste prik (“De eerste Pfizer prik had me helemaal plat getrapt,” tweette ze op 3 april), veerde Faines meteen weer op in haar overvolle schema en bleef ze de hele maand april, mei en het grootste deel van juni doorwerken. Op 28 juni plaatste ze 25 tweets, en haar laatste Facebook post was om 22:45 uur die avond. Dat waren haar laatste woorden online. Ze overleed vier dagen later, op 35-jarige leeftijd, op 2 juli.

Faines plotselinge dood kreeg veel aandacht op internet, zonder dat er een oorzaak werd gegeven. Een paar dagen later gaf haar familie een verklaring vrij, die eerst werd gemeld door Zora, het tijdschrift dat columns van Faines publiceerde, en daarna door News4Jax, de nieuwszender in Jacksonville waarvoor ze als verkeers-anker werkte, en ook door BET en een paar andere sites online:

“Ayesha K. Faines is geboren met astma en meerdere ernstige voedselallergieën. Op 29 juni 2021, kreeg Ayesha een fatale anafylactische reactie van een onbekend allergeen”.

Er werd geen melding gemaakt van de “vaccinatie” van Faines in de berichtgeving over haar dood, noch, op een paar uitzonderingen na, heeft een van haar vele online rouwenden dit vermeld. Alleen de COVID Blog en Sandra Rose – beide COVID-dissidente websites – vermeldden haar injecties als de waarschijnlijke doodsoorzaak.

Als ze inderdaad stierf aan een anafylactische shock, was dat waarschijnlijk eerder te wijten aan de twee Pfizer injecties van Faines dan aan iets dat ze had gegeten, omdat zulke fatale voedselallergieën nu veel ongebruikelijker zijn dan zulke ernstige allergische reacties bij degenen die met de mRNA “vaccins” zijn geïnjecteerd – een bijwerking waarvan de CDC ons in januari verzekerde dat ze uiterst zeldzaam was, wat we kunnen opvatten als dat het helemaal niet zo zeldzaam is; en recentere gegevens uit Japan en Israël suggereren dat het toch niet zo ongebruikelijk is.

10. Maurice Shepperson

Vijf dagen nadat Ayesha Faines in New Jersey was overleden, reed Maurice Reginald Shepperson (die “Reggie” werd genoemd) zichzelf naar de eerste hulp van het Henderson ziekenhuis in Las Vegas, met overal pijn, niet in staat om te ademen of zich te concentreren – zo slecht dat hij van de parkeerplaats van het ziekenhuis op de stoep reed.

De 36-jarige steward (een werknemer van Southwest Airlines) was ziek geworden kort nadat hij was teruggekeerd van een reis naar Hawaii, samen met zijn moeder, Dawn. Beiden hadden negatief getest op COVID-19, meerdere malen. Shepperson ging in quarantaine zodra hij zich ziek voelde (Dawn liet zijn maaltijden buiten de deur staan), testte vervolgens positief, en het bleef maar slechter gaan.

Hij lag meer dan vier weken op de ICU, een groot deel van de tijd aan een beademingsapparaat. Dawn sprak elke dag met hem via FaceTime en bad elk uur met hem. (“Hij praatte wanneer hij kon,” zei ze. “Hij gaf me een duim omhoog als hij kon.”) Op dinsdag 10 augustus belde het ziekenhuis Dawn om haar te laten weten dat Reggie was overleden.

Hoewel we niet precies weten wanneer hij werd geïnjecteerd, domineerde het feit dat Shepperson “volledig gevaccineerd” was het nieuws in tientallen stukken die in het land – en wereldwijd – werden gepubliceerd, velen van hen met exact dezelfde kop:

“Volledig gevaccineerde Southwest steward sterft aan COVID-19.”

De implicatie van die kop, en vele andere die bijna identiek zijn, is (natuurlijk) dat dit “nieuws” was omdat het een eigenaardigheid was, zoals “Man bijt hond” – een punt dat in verschillende van de artikelen duidelijk naar voren komt: “Ernstige infecties van COVID-19 onder gevaccineerden zijn uiterst zeldzaam,” verklaarde de New York Post, “zelfs nu de zeer besmettelijke Deltavariant zich over de Verenigde Staten heeft verspreid.”

De laatste cijfers op de website van de CDC toonden aan dat slechts 8.054 – of 0,005 procent – van de 166 miljoen Amerikanen die volledig gevaccineerd zijn tegen COVID-19 vanaf 9 augustus ernstige doorbraakinfecties hadden opgelopen met ziekenhuisopname of overlijden tot gevolg.

Aldus werd de vroegtijdige dood van de “volledig gevaccineerde” Reggie Shepperson verkeerd gerapporteerd, als (a) “uiterst zeldzaam” (wat het zeer zeker niet was), en (b) als een vroegtijdige dood die niet werd veroorzaakt door zijn “vaccinatie” – wat, zoals we hebben gezien, de manier is waarop die andere negen vroegtijdige sterfgevallen van zwarte Amerikanen ook verkeerd werden gerapporteerd; en zij zijn niet de enigen, zoals we nog zullen zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatie dwang en “The Great Reset”
Volgend artikelMilitaire dokter: “Het COVID vaccinprogramma heeft meer jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID deed”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. ik kan me een situatie uit mijn jeugd herinneren:
  mijn zusje was 5 jaar en kwam uit de keuken met de mededeling: ik heb echt niet aan de suikerpot gezeten hoor…

 2. We hebben het gelezen, binnen 2 weken dood, dat kan dan nooit dat door het gif komen.
  Dus op de lijst van covid slachtoffers er bij geschreven.

 3. Tsja, Moedertje Natuur pikt het niet als er gerotzooid wordt met haar schepsels. Wij gooien puur gif in onze lichamen, nu massaal met die spuiten, maar ook dagelijks via o.a. voeding. Wij, de mens, denken dat we het beter weten, maar we weten NIKS. Doktoren, wetenschappers lijken zo slim, maar oh wat zijn ze massaal dom. Je moet eens aan zo’n wijsneus vragen: Ok, jij bent zo’n slimme wetenschapper he, hier heb je een zak aarde, maar er eens aardappels van. Succes, die zal eerst heel dom kijken en dan weglopen en spreekt je nooit meer aan. Artsen, wetenschappers…. nietsnutten.

 4. Het gaat toch opvallen dat men op voorhand al kan zeggen dat het niet door het ‘vaccin’ komt.
  Maar autopsie is niet toegestaan om de werkelijke oorzaken vast te stellen.

  • Ik zou in mijn wilsverklaring opnemen dat autopsie verplicht is en de uitkomst gepubliceerd.

   Ook zou ik mensen door verwijzen naar dit of het originele artikel met als onderwerp: “Hier alle argumenten om je alsnog te laten vaccineren”. Waarom? Omdat de kans kleiner is dat het gecensureerd wordt. Omgekeerde psychologie.

 5. « •••zei naar verluidt dat ze een 100% blokkade in zijn LAD (left anterior descending artery) ontdekten••• »

  Dat zou best kunnen, maar als er voordien al een ernstige vernauwing was, kan die door de door het vaccin veroorzaakte bloedstolsels nog verder zijn vernauwd, tot blokkade toe. Lijkt me heel aannemelijk, want intussen een mondiaal niet meer betwiste mogelijke bijwerking van deze onvervalste gen-therapie.

  Ik geloof niet veel in toevalligheden in die context. Elke uitleg van de overheid is er steevast eentje van « overleden na vaccinatie, maar niet door vaccinatie ». Daar komt het telkens op neer. Tiens, welke bedrieger zei dat ook weer in Nederland?

  Toen er nog niet « gevaccineerd » werd, was iemand die overleed aan kanker, maar toevallig daarvoor op de een of andere manier «positief» was bevonden door het gebruik van deze totaal onbetrouwbare en overigens daarvoor niet ontworpen en bijgevolg ongeschikte PCR-test, steevast een Corona dode en kwam ook zo in de desbetreffende statistieken terecht. Op die manier werd mondiaal op een nooit eerder geziene schaal de illusie van een wereld bedreigend virus bewust(!) gecreëerd.
  De onbetrouwbare PCR-test als fundament voor een wereldwijde Corona-hysterie ! Kan het nog duidelijker en vooral smeriger?

  Nu de «vaccins» er zijn is het opeens de omgekeerde wereld. Nu is zo iemand naar waarheid opeens een kanker-slachtoffer, niks meer Corona-dode vanwege het levensreddende «vaccin».

  In Amerika zijn ze intussen al een stap verder. Daar zijn we op weg naar een ander narratief. Na 31 december van dit jaar wordt deze PCR-test er immers niet meer gebruikt wegens, jawel, totaal onbetrouwbaar, want te veel valse positieven, en zal ze vervangen worden door een nieuwe, zogezegd accuratere test. Ooit was het ook daar anders, want die stelling was nep nieuws en behoorde onvervalst tot de complottheorieën.

  Wedden dat die nieuwe test heel wat minder vals positieven zal opleveren dan de huidige totaal ongeschikte Corona test.
  Het waarom ligt voor de hand, want de zogezegde daling van het aantal positieve gevallen zal natuurlijk enkel en alleen te wijten zijn aan het levensreddende «Vaccin», dé intussen wereldwijd heilig verklaarde melkkoe van Gates en consorten, of wat had je gedacht?
  Onvervalste reclame bijgevolg voor nóg meer vaccins, boosters na boosters, kortom alom continu verplicht vaccineren voor iedereen ten bate van de wereldgezondheid, en een regelrechte en finale aanval op al diegenen die de gif-prik niet willen – zij zullen overal met de vinger worden gewezen als dé oorzaak van de alsmaar stijgende besmettingen en het ontstaan van de zogezegde varianten van een nog niet geïsoleerd coronavirus – en niet te versmaden nog meer money, money voor Big Pharma, alias Bill «The killer» Gates, en bij uitbreiding voor al diegenen die in diens lucratieve mondiale business op de een of andere manier participeren en vooral financieel(!) ervan profiteren.

  Zelf zijn deze maffiosi natuurlijk voor de show al ingespoten met een of andere ongevaarlijke zoutoplossing, kwestie van de perceptie voor de kudde blatende gevaccineerde schapen een handje toe te steken.

  En wie zou deze nieuwe test heel toevallig kunnen op de markt brengen, jawel, u mag tweemaal raden? De man die het klimaat wil redden door een zonsverduistering te creëren. Een gevaarlijke gek dus.

  Tweemaal kassa kassa heet zoiets, of met andere woorden een grootscheepse internationale oplichting aan de hand van een nog nooit eerder vertoond bedrog vanwege maffiose figuren als daar zijn politieke leiders, een hele meut hand en span diensten verlenende dokters, virologen, en noem maar op. Walgelijk.

 6. BLM…mhh, kreeg onlangs een juiste reactie op die waanzin..
  OF COURSE BLACK LIVES MATTER
  A DEADSLAVE IS USELESS.
  DUS GEEF ZE GENOEG TE ETEN EN TE DRINKEN EN OP TIJD HET ZOGENAAMDE PFIZER VACCIN(WAT DUS EEN EXPERIMENTELE GENTROEP IS EN GEEN VACCIN) en dan elke 3 maanden een boostershot van de mengele,s gifspuiterij en wat die woke-figuren en zogenaamde wereldverbeteraars be-ogen…stik er lekker in, laat de rest van de wappies maar met rust, wij moeten straks jullie kadavers opruimen na de herfst/winter griepjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in