Dr. Lee Merritt liep stage bij de Amerikaanse marine in de orthopedische chirurgie en was negen jaar marinearts en -chirurg, waar zij ook biowapens bestudeerde, voordat zij terugkeerde naar Rochester, waar zij als enige vrouw werd benoemd tot de Louis A. Goldstein Fellow in de spinale chirurgie, schrijft Brian Shilhavy.

Dr. Merritt voert sinds 1995 een privé-praktijk voor orthopedische en spinale chirurgie, heeft zitting gehad in het bestuur van de Arizona Medical Association en is voormalig voorzitter van de Association of American Physicians and Surgeons.

Dr. Merritt sprak onlangs de Amerikaanse Frontline Doctors toe en besprak hoe er tot 2020 slechts 20 sterfgevallen waren onder alle militairen in actieve dienst in verband met COVID. Er zijn nu echter veel meldingen van tumoren en meer dan 80 gevallen van myocarditis (ontsteking van het hart), die een 5-jarig sterftecijfer van ongeveer 66% heeft, na de COVID-19 injecties die aan de militairen zijn gegeven.

Met het vaccinatieprogramma hebben wij schijnbaar meer van onze jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID heeft gedaan.

Dit is niet de eerste keer dat het leger betrokken is bij het doden van militairen in actieve dienst met experimentele vaccins. Het gebeurde ook tijdens de Golfoorlog met het experimentele antraxvaccin, dat volgens sommige schattingen 35.000 militairen doodde aan wat oorspronkelijk het “Golfoorlogsyndroom” werd genoemd.

Healthimpactnews.com heeft een video geproduceerd waarin een legervrouw van een soldaat in actieve dienst in Zuid-Korea uitlegt hoe haar voorheen gezonde man nu grote hartproblemen heeft na het nemen van de COVID-19 vaccins, gevolgd door een medicus klokkenluider die uitlegt hoe ver het leger zal gaan om sterfgevallen in verband met de experimentele vaccins te verdoezelen.

  Dood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallen

Kijk hier alsjeblieft naar en deel het met iedereen die je kent in het leger, zodat we geen herhaling krijgen van wat er gebeurde met het antrax vaccin.

Het is beter om de krijgsraad te riskeren en je militaire carrière te verliezen dan je leven op te geven voor een vaccin, of permanent invalide te worden voor wat nu de grootste publieke vaccinatietest is die ooit op de mensheid is uitgevoerd.

Dit is van het Rumble-kanaal, en het staat ook op het Bitchute-kanaal.

Hier is de documentaire: “Vaccine Syndrome: How the Experimental Anthrax Vaccine Killed 35,000 Military Men and Women” van het Bitchute-kanaal.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDoen black lives matter er niet toe als de “vaccins” hen nemen?
Volgend artikelAmerikaanse rechter ontneemt moeder ouderlijke rechten vanwege vaccinatiestatus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. Amerikanen…ik heb ermee gewerkt in de haven…wat een dom volk!
  Geloven alles wat krom en niet waar kan zijn.
  Ze geloven dat ze met alles superieur zijn, dus nog erger dan de duitsers mit gross grosser am grossten…
  De grootste debacles in oorlogen….Vietnam,Syrie,Irak,Libie,Afghanistan komen allen voort uit grootheidswaanzinig denken.
  Custer dacht dat ook met zijn 7de cavalerie tegen de indianen.
  En er veranderd niets….ze blijven domweg zichzelf als masters of the planet vinden.
  Als je gewoonweg elke militaire academie zou sluiten en er het boek De opkomst en ondergang van het Romeinse rijk ervoor in de plaats stelt…..komt het wel goed met de komende oorlogen van de yanken…

 2. mijn tv voldoet prima, ligt aan de keuze waar je naar kijkt, in geen geval de eerste 3 npo gajes zenders, vervolgens de zaadvragende oogjes tutjes van rtl/sbs.
  Allen zijn corrupt/politiek geinstrueerd/gehersenspoeld maar bovenal….hebben al die redacties een grote/zeer grote zak met geld gekregen om de waanzin van het gevoerde beleid te promoten en te blijven herhalen op het scherm.
  De grote onnozelaars onder ons kijken dus naar dit soort pulp!

  • Hier nog 1 die de baas is over wat ik opzet of niet.
   Erger vind het ik dat verplicht voor al die troep betaal via belasting.
   Kijken doe ik nooit naar, NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5 of SBS 6.
   Een film op ze zet en veel documentaires.
   Zijn ook wel soms gekleurd, dan skip er door of zet het uit.
   Ik heb pas een nieuwe 32 inch gekocht. Ik keek eerst naar een veel kleinere.
   En die zal dan zo maar bij de gemeente voor de deur zetten.

 3. Beter door de ruit heen pleuren dan ervoor zetten..hebben die ambtenaren nog wat werk te doen i.p.v de hele dag op hun vette reet te zitten.

 4. Tjonge jong. Profeet en Bert. Wat zijn jullie lekker bezig. Ik zou alle tests op de stoep opstapelen. De televisie is toch een belangrijk medium. Plus dat je zelf bepaalt waar je naar kijkt. En die schoenen? Dat slaat als een tang op een varken. Ik denk dat als ik dat niet snap de GGD het zeker niet zal snappen. Maar een hoge berg aan tests en mondkapjes. Dat lijkt meer een statement dat het waanzin is om deze zgn gratis gegeven rommel terug te geven. Maar zorg er wel voor dat ze niet hergebruikt kunnen worden. Dus wel uit de verpakking halen. Want ik zie ze er nog toe in staat ook. Ga nu maar weer gezellig ruzie zoeken

 5. En in plaats van ruzie zoeken zouden we 1 front moeten vormen. Zowel de mensen die al de dupe zijn als de mensen die gelukkig nog niet zijn geprikt. Er staat al een detentie centrum in Zaanstad. Wie weet hoe lang het duurt voordat dat wij in zo’n centrum terecht komen en ook ongewenst worden geprikt. Maak toch geen ruzie onderling. Maar probeer samenwerking. Ook met die arme mensen die niet beter wisten. Want daar heeft eigenlijk niemand echt de tijd voor gekregen. En vertrouw op God. We leven letterlijk in de tijd van openbaringen. Dus het zal echt een zware ’tijd worden voor iedereen. Heel veel liefs en sterkte voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in