Jacqui Lambie zit als senator voor Tasmanië in het federale parlement van Australië. In een commentaar in een Australisch nieuwsprogramma heeft ze laten zien wie ze werkelijk vertegenwoordigt, schrijft Theexpose.uk.

“Ik denk dat de mensen buiten nu behoorlijk geagiteerd raken Pete, en die anti-vaxxers daarbuiten, die 20 of 30 procent, ah, die daarbuiten ah protesteren op straat en dat soort dingen doen, ik denk dat je de rest van ons op je af zult zien komen met lock, stock en barrel [vuurwapen loop], ah, en we zullen je behoorlijk onder druk zetten omdat de rest van ons die proberen het juiste te doen voor het land, en onze kinderen, en zich te laten vaccineren en het juiste te doen, ik denk dat we nog geagiteerder en harder gaan worden en ik denk dat je daar een enorme verdeeldheid gaat zien, en wij gaan het voortouw nemen, dat is wat ik denk dat er gaat gebeuren, ik denk dat het tij gaat keren, op die anti-vaxxers daar en je gaat echt de hitte voelen.”

Dat was bijna één complete zin. Normaal bewerken we verbale stuntels uit de transcripties, maar we wilden een punt maken. Dit zijn niet de woorden van Jacqui Lambie. Dit zijn ingestudeerde praatjes, opzettelijk in één lange, rammelende zin gepropt om een boodschap over te brengen.

  Gevallen van hersenbeschadiging bij kinderen rijzen de pan uit na COVID-19 Vaccin

Niets wat een politicus zegt in de ether is toevallig. Normale mensen praten niet zo.

Dit is cruciaal als we kijken naar haar opmerking: “De rest van ons komt achter je aan, met lock, stock en barrel.” Dit is niet zozeer een hondenfluitje als wel een directe bedreiging. In de Australische context betekende deze wapenreferentie van oudsher een intentie om assertief te zijn, maar in het huidige klimaat heeft het een duidelijke dubbele betekenis.

Australië werd in 1996 ontwapend toen een man zonder militaire training precieze kopschoten loste in een massamoord zonder aanleiding.

Vorige maand schoot de Victoriaanse politie in Melbourne ongewapende, vreedzame demonstranten van dichtbij neer met rubberen kogels (zie: Australiërs vechten terug – pepperspray, pistolen en rubberen kogels gebruikt door de politie; dit gaat niet over gezondheid, het gaat over controle).

De Australische politie is gemilitariseerder geworden, zwaarder bewapend en gepantserd.

Ze gebruiken regelmatig in grote aantallen zwaar geweld tegen eenzame individuen om niet alleen andere Vrijheid-demonstranten te intimideren, maar iedereen die overweegt naar een Vrijheid-protest te gaan.

Belangrijk is dat “lock, stock and barrel” slechts een van de vele uitdrukkingen was die Lambie gebruikte om de ongevaccineerden te bedreigen:

 1. “We gaan de druk op jullie vrij hard opvoeren…”
 2. “We gaan ons nog meer agiteren en we gaan nog harder optreden…”
 3. “Je gaat een enorme verdeeldheid zien daar…”
 4. “Wij zullen het voortouw nemen…”
 5. “Je gaat echt de hitte voelen.”
  Covid misdaden ontmaskerd: De FDA, NIH, CDC, WHO zijn criminele organisaties die aangeklaagd, berecht en geëxecuteerd moeten worden voor massale misdaden tegen de mensheid

Ze meent het.

Het is ook ophitsing.

Dit komt niet van een hoge regeringsminister, dit komt van een onbeduidende onafhankelijke senator uit de bodem van Australië. De heersende klasse is hier allemaal in verenigd.

Grote nationale protesten in heel Australië zijn gepland voor 18 en 19 september, en de autoriteiten geven aan dat ze van plan zijn het geweld te laten escaleren. Lambie’s taak is deze escalatie te normaliseren, de verantwoordelijkheid ervoor van zich af te schudden, en het geweld tegen Australische verzetsstrijders te framen als iets dat voor hun eigen veiligheid wordt gedaan.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Massale dodengolf komt te midden van vaccinatiemandaten terwijl waarheid en revolutie in de lucht hangenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDoel van de op angst gebaseerde pandemie: nieuwe virussen creëren, dan de wereldbevolking met enkele miljarden verminderen door iedereen bang te maken dodelijke vaccins te nemen
Volgend artikelIs COVID-19 een Biowapen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Vrouwen zijn altijd al erger geweest ?? (ik ben er een hoor ?) achter elke succesvolle man… geldt ook de andere kant op. Kijk maar naar frau Gobbels… heeft al haar kinderen vermoord op t eind.

 1. Er zal wel een premie komen om ongevaccineerden af te maken of in te leveren…..ach ja, wie zaait zal oogsten. Lijkt me dat de Senator van Tasmanie een dwangbuis nodig heeft en een kamer met matrassen tegen de muren….en ja, ook bij ons zijn er van die randdebielen, maar die zijn dus ons probleem en niet dat van australiers….ieder zijn eigen boontjes…

  • Volgens my familie in Australia zijn er nu vergevorderde plannen om Lambie af te maken. Gewoon met de old fashioned boomerang. Ze hebben er maanden kunnen oefenen terwijl in lock down gezeten. Maar ze moeten voorzichtig zijn je hebt maar één kans.

 2. En met gelijke munt terug betalen: de bevolking is met véél meer.
  Daarnaast raad ik iedereen aan pijl en boog te gebruiken: pijlen gaan wel door een bulletproof vest.

  • Er zijn zoveel mogelijkheden om je te bewapenen. Katapult, boemerang, Balearische slinger, blaaskoker en
   gifpijltjes of paraplupuntnaald met ricine (KGB-style) of colchicine.
   Of verfbommetjes. Dan ziet je achtervolger niets meer door zijn helm. Of afgewerkte olie. Nog leuker. Glibberpartijen.

 3. ik lees hoe langer hoe meer demonstraties en waarheid die boven water komt , maar de elite zal over lijken gaan om hun zin te krijgen , hoe gaat de gemeenschap daar blijven tegenaan kijken ?, gaan ze gewoon wachten tot ze doodvallen bij een demonstratie? of gaan ze zich eindelijk wapenen en de verantwoordelijken oppakken en opsluiten? het word anders wel tijd dat men “letterlijk” terug vecht denk ik…als men uiteindelijk alles van de mensen afpakt gaat er wel eens iets ontploffen , maar dan zal het te laat zijn vrees ik…we zijn in oorlog hoor , tegen onze eigen “beleidsmakers” dan nog wel…of beter gezegd landsverraders..

  • Dom om rechtstreeks tegen de gepansterde politie diensten op te rukken.
   Heb je ooit het verzet in WOII tegen de duitsers weten demonstreren ?
   Demonstraties zijn gevormd en begeleid door de gecontroleerde oppositie, om voor afleiding te zorgen en de ongeruste kudde te sturen, op de weg naar het slachthuis !!!!!!

  • Klopt, iets ontploffen zal er zeker, mensen worden stilaan zich meer bewust van de leugens, mensen zijn kwaad aan het worden, worden kwader, worden woest, dan maakt het niet meer uit of je gevaccineerd bent, beide kampen met hetzelfde, daar staan we op één lijn, de plutocratische klootzakken hebben daar schrik voor, zoals ik reeds meermaals heb aangegeven, het zijn zij die de boemerang hebben gegooid, ze zullen hem terug krijgen, deze zal zeer hard in hun gezicht aankomen, de satanisten denken er steeds maar met alles en nog wat mee weg te komen, op een bepaald punt stopt het , ook voor hun, dan moet het volk, wij, geen genade tonen, 10 maal harder zijn dan zij met ons gedaan hebben.

 4. Het verdient aanbeveling nog eens te luisteren naar het interview met KGB defector Yuri Bezmenov en wat hij te zeggen had over useful idiots zoals deze Lambie. ‘KGB defector Yuri Bezmenov’s warning to America (1984)’
  https://www.youtube.com/watch?v=IQPsKvG6WMI
  Een korte versie. Let op wat hij zegt over de useful idiots en hoe zij tegen de muur gezet zullen worden om geëxecuteerd te worden omdat zij de grootste tegenstanders worden van een nieuw regime wanneer zij zien dat dit niet de vruchten brengt die ze hadden gehoopt. Integendeel. Voor hen zijn de interneringskampen.

 5. What the Fuck .
  Dit gaat diep.
  Stel gestoorde mafdazen , kijk hier ook hoe het sluipt .
  Herr Rutte loopt met een WEF tas ..
  D666 voorzitter gaat alle paden ten buiten .
  Die teeven stonden in de rij om Gideon ff te fulimineren .. .
  Maar ok hoelang nog voor de australische verschijnsel hier ook gaat komen , zeg nog 3mnd ??
  Nu weer hebben ze het geflikt om de horeca met blinddoek te naaien .
  per 25_09_21 gaat de vermaldije pas in werking .
  Kan hier een potje grondig vloeken nog ff vanuit de enkels headbengen , en het even laten inwerken. 😛 Tis vebijsterend hoe de hele zaak ten gronde gaat .
  Wat ik wel heb is als zo’n bakkus als bijvoorbeeld graafPrikkula (de jong) zie probeer ik met gedachte kracht hem de dampen aan te doen .. 😀 Geld ook voor de rest .. moet nog oefenen ..
  Als jullie dat nu ook collectief doen , we beginnen met ff flink op hun bek laten gaan, out off the blue .
  Groeten en fijne dag .

  • Wat gideon NOOIT doet, is bewijs eisen van het bestaan van het virus. In zijn pleidooien, gaat hij altijd terug naar vergelijkingen met het nazisme. Wat hij vergeet is, dat hitler democratisch gekozen was en de huidige politieke sociopaten niet !!!!!! De gecontroleerde oppositie overal, zorgt ervoor dat ze de wakkeren onder de bevolking een stem geeft, maar zorgt er tegelijkertijd voor, dat er met deze stem absoluut niks gebeurt.

 6. Dat die gasten nog niet met molotov of verfbommetje gooien is mij een raadsel.
  Wat ik ook niet snap dat de verantwoordelijken niet het vuur aan de schenen wordt gelegd.

 7. Deze vrouw lijkt wel bezeten. Tijd voor een dwangbuis en een maandje rust zonder externe prikkels.
  Het is vreemd, kuch, dat juist nádat de australiers ontwapend zijn, de politie juist steeds meer gemilitariseerd is. Bijna alsof er een plan achter zit.
  @ cerberus: ja, hoewel Gideon duidelijk talent heeft en hij de beste van allemaal lijkt, blijft hij veilig uit de buurt van de usual suspects en dat zijn niet “muh nazi’s”. Die eeuwige, veilige referentie aan de nazi’s laten idd zien dat ook hij niks meer is dan gecontroleerde oppositie.

 8. Maar is het je opgevallen hoeveel vrouwen er tegenwoordig in “hoge posities” geduwd worden? Ze worden door mannen aangesleept en gebruikt. En het zijn de griezeligste teven die je kan vinden in de riolen. Ze denken echt dat ze een mooie positie hebben, maar ze worden gewoon misbruikt als stomme soldaatjes van het mannen-regime. Ik zeg niet dat vrouwen geen goede posities zouden kunnen krijgen, maar dit zijn vrouwen die aangesteld zijn om de plannen van de machtswellustelingen te ondersteunen. Het hele “feminisme” was ook bedrog. Nu moeten vrouwen dus ook het idee krijgen dat ze “meetellen” dus komen er die kenau’s tevoorschijn. Vrouwen kunnen zich dan “makkelijker identificeren” met die griezels en volgen dan ook makkelijker; vrouwen worden dan ook spreekbuizen voor dit soort verknipte verzuurde agresso-trutten. En zo wordt de samenleving nog meer uit elkaar gerukt. Kijk naar het Kaagdier in NL, ook zo’n ongelooflijk griezelig onmens met veel verholen agressie. Ik zeg niet dat vrouwen “erger” zijn dan mannen; dat geloof ik absoluut niet – maar ik zie dat er een soort van vrouw uit de greppels wordt gevist die het daglicht niet waard is. En zo zijn er ook mannen van dat zelfde verrotte kaliber – kijk maar naar zo’n teringkerel als Gates, en als Epstein, en die ongure Rutte. En ze lopen ook tussen de politie en de BOA’s en ze zitten ook in je eigen buurt naar je te loeren. Pas maar op.

 9. Mijn bek viel open toen ik het filmpje zag. Ja dat is ingestudeerd net als deur voor deur arm voor arm. Overal de zelfde retoriek wereldwijd. En ze doen het godverdomme weer.

  Maar het positieve nieuws is, je moet luisteren wat die honden zeggen. 20 tot 30% liet zich niet vaccineren dus, en dat is veel en veel en veel te veel om eronder te krijgen. Op de hoogste piek van Corona dacht ik zelf dat minder dan 10% zich niet liet vaccineren. We hadden toen moeten weten dat we met 20 tot 30% waren. Dan was het niet tot sociale uitsluiting gekomen. Wij waren sterker geworden en de dwazen die hun medeburgers gingen uitsluiten een stuk zwakker.

  20% is genoeg om die 80% malloten van je af te houden. Dus al met al toch nog positief nieuws op de rand van 2024

  • Bovendien, nu dat je ziet hoe Israhel agresseert, en je kijkt terug op deze agressie in Australie, dan zie je dat er eigenlijk geen verschil zit in de strategie. De agressie komt uit een en dezelfde bron.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in