Pixabay

Het vaccin van Pfizer heeft 10 maanden geleden mijn leven geruïneerd en ik ga daar vanaf nu mijn mond niet meer over houden. Ik heb mijn verhaal nooit verteld. Ik heb de Long Covid gemeenschap gebruikt om een plaats en een stem te vinden, maar dit is niet het hele plaatje. Laten we het hebben over de bijwerkingen van vaccins en over vaccingewonden.”

Zo begint een Twitterdraad van Poupy waarin zij haar verhaal doet. Poupy is een Franse 24-jarige die studente was in Zweden. Zij heeft een Covid-injectie genomen om anderen te beschermen, en “voor de goede wil en de vrijheid.” bericht Expose-news.com.

“Ik kan mijn leven niet meer leiden en ik wil dat de mensen dat horen,” twittert Poupy. “We hebben onderzoek nodig, we hebben behandelingen nodig. Wij hebben ons leven terug nodig. En we hebben steun nodig.”

N.B.: wij zijn zo vrij geweest om Poupy’s Twitterdraad te bewerken, maar slechts minimaal, omwille van de leesbaarheid.

Mijn naam is Poupy. Ik ben 24 jaar en ik ben een atlete, hardloopster en wandelaar. Ik ben een masterstudente, een werkster, een dochter, een kleinkind, en een vriendin voor sommigen. Ik ben een veganistische kok, een pianiste en een schrijfster. Ik sta vol in het leven, ik ben gezond, gelukkig, ambitieus en avontuurlijk. Of moet ik zeggen dat ik dat was?

Mijn leven hield op 29 juli 2021 op. Tot dan woonde ik in Zweden voor mijn studie. Ik ben aan het begin van de maand naar Frankrijk teruggekomen om het vaccin te halen, omdat ik mijn familie en kwetsbare mensen wilde beschermen. Ik deed het voor de goede wil en de vrijheid. Ik wil daar niet op veroordeeld worden.

Ik heb mijn eerste prik op 7 juli gehad en had absoluut geen bijwerkingen, behalve een stijve arm gedurende 2 dagen. Ik wachtte 3 weken (dat was toen de wachttijd) en kreeg mijn tweede prik. Dit ging niet zo goed. De eerste nacht was geen signaal voor mij, ik had rillingen, koorts, zweet en slapeloosheid.

Maar ’s morgens en gedurende de volgende dag was ik beter. Ik sportte zelfs en hing wat rond met vrienden – 48 uur daarna was ik weer ziek. Er verschenen griepverschijnselen met keelpijn, daarna koorts en rillingen, spierpijn, allergie aan de ogen, verstopte neus en oren … Het hele pakket.

Dit duurde 14 dagen met verbazingwekkende en abnormale vermoeidheid. Op dag 7 testte ik negatief. Op dat moment was het vaccin voor mij geen mogelijkheid. Ik moest er bijna om lachen. Ik probeerde weer te sporten, maar mijn hartslag was hoger dan voorheen. Ik had benauwdheid en kortademigheid.

Ik viel bijna flauw bij het doen van yoga. “Oké,” dacht ik, “geef je lichaam de tijd om te herstellen.” Mijn hart bonkte in mijn borst, ik liep nog steeds kilometers, maar voelde me zo dronken, ik kon niet helder zien, ik was duizelig, en ik kon niet meer praten tijdens het lopen. Die “betere” toestand duurde 10 dagen.

  Australië: Nog een land waar het aantal Covid-infecties en -doden veel hoger ligt sinds de invoering van het vaccin

Toen, rond 20 augustus, na een feestje, werd ik “weer” ziek. Dezelfde griepverschijnselen, 10 dagen lang weer helemaal opnieuw. Ik noem dit nu mijn eerste “pem.” Ik probeerde me echter niet te veel dagen in bed te laten houden en ging fietsen. Dit werd steeds erger. Ik besefte toen dat ik helemaal niet meer kon sporten.

Ik heb de laatste 10 jaar 2 uur per dag gesport en ik kon geen s**t meer doen. Ik bracht met mijn vrienden een weekendje dicht bij de zee door en probeerde daar te overleven. Ik heb mezelf zo dronken gevoerd dat ik me weer mezelf voelde. Het volgende deel was echter niet zo leuk. Ik kwam terug thuis en voelde me beter, maar slechts een dag.

Ik ben nooit meer hersteld van dat weekend. Nu denk ik dat alcohol me alleen maar goed deed voelen dankzij adrenaline en misschien een betere bloedcirculatie. Twee dagen na dat weekend werd ik getroffen door pijn in mijn nek. Ik moest bijna overgeven. Ik kon geen tv kijken, ik kon niet eten. Ik was zo bang.

Ik dacht aan hersenvliesontsteking, maar ik had geen koorts. Ik ging naar de fysio, het ging slechter met me. Ik kon mijn bed niet meer uit. Ik was zo uitgeput en had zo veel pijn. Dat was niet leuk meer. Ik ging naar de ER [Spoedeisende Hulp] na een of andere sidderende crisis, daarna een tweede keer wegens tachycardie en pijn in mijn been.

Ik kon niet slapen omdat mijn hartslag zo hoog was. Ik zette mijn telefoon niet uit, want ik was bang om dood te gaan, ik moest de ER kunnen bellen. Ik heb moeite om me die tijd te herinneren, maar de dingen gebeurden snel en ik kon niet ophouden me af te vragen of dat allemaal verzonnen was in mijn hoofd.

De dokters gaven me anxio’s en magnesium. Ze zeiden dat ik moest sporten en lopen. Boodschappen doen of koken kon ik niet meer, dus besloot ik terug te gaan naar mijn ouders. Ik maakte een treinreis van 600 km met misselijkheid, vertigo’s, en tachycardie – dat was een horrorfilm. Mijn vader reed me direct naar de ER.

Ik ben naar huis gegaan. Dat was in het begin van september. Niemand nam mij serieus. Ik bracht de maand nauwelijks bij bewustzijn door, niet in staat om te zitten, te staan, of te lopen. Voor de eerste keer in mijn leven was ik aan bed gebonden. Mijn symptomen op dat moment waren vermoeidheid, spier- en gewrichtspijn, griepverschijnselen vooral.

Ogen, oren en sinuspijn, ik had [Posturaal Tachycardie Syndroom], PoTS, (begreep ik rond die tijd), astma en spijsverteringstachycardie. Ik sliep beter, 13 uur per nacht, maar kon overdag nog steeds niet functioneren. Ik had wazig zicht, kon me niet concentreren, en kon niet werken of lezen. Ik had vreselijke migraine.

Ik moest terug naar mijn appartement voor mijn terugkeer naar school. Mijn laatste jaar van de master. Ik worstelde van oktober tot december om mezelf in een toestand te houden waarin ik 6 uur naar school kon gaan en dan slapen tot de volgende dag. Ik was de hele tijd aan bed gebonden, behalve die uren.

  Arm van pasgeboren baby GEAMPUTEERD nadat moeder COVID-19 vaccins nam en baby bloedstolsels kreeg in de baarmoeder

Dat was een volmaakte nachtmerrie, maar ik bleef doorzetten. Ik leerde over pem, maar dat was geen optie om op te geven. Na de kerstvakantie en de enorme inzinking die ik meemaakte, moest ik een back-up plan vinden. Ik moest aanvaarden dat ik slecht zou eindigen als ik nog meer zou pushen.

Mijn school was waarschijnlijk de grootste teleurstelling die ik dit jaar had. Zij probeerden mij eruit te schoppen, in plaats van mij te helpen (particuliere school 10k per jaar), zei zeiden dat ik mijn ouders geld liet verliezen. Ze dreigden mijn master te weigeren, zelfs als ik tot het einde van de lessen zou slagen.

Ik vocht en zij aanvaardden om mij een paar uur remotely te geven. Bedankt voor de moeite, jongens. Ik heb mezelf tot eind maart 2022 gepusht. Wat de symptomen betreft, nieuwe babes die ik vergeten was te vermelden, maakten nu deel van mij uit. Ik had elke avond op hetzelfde tijdstip een blos op mijn gezicht.

Dit was gekoppeld aan voedsel en het bleef 7 maanden. Het kwam met hoofdpijn, wazig zien, en druk op mijn hoofd, ik was rood en branderig. Had dit ook op mijn handen en voeten. Vanaf oktober werd ik allergisch voor alles. Moest mijn plantaardig eiwitdieet loslaten.

Moest alles loslaten, eigenlijk. Ik begon onmiddellijk een histamine-arm dieet te volgen, maar zelfs nu nog is dit mijn hoofdprobleem. Ik ontwikkelde waarschijnlijk #mcas en #mecfs, die vanaf januari erger werden. Mijn voedselallergiesymptomen waren kortademigheid, een druk op mijn keel en borst. Mijn ogen ontploften en ik had ’s morgens flinke griepverschijnselen, dat alles naast mijn gewone blos. Mijn babes werden moeilijk te hanteren, ik had steeds meer moeite om mijn appartement schoon te maken en dagelijkse taken te doen.

Ik heb het nog niet vermeld, maar ik was freelance werkster voor het bedrijf waar ik in Zweden werkte en ook dat moest ik half november loslaten. Dus eigenlijk was mijn leven alles loslaten.

Wat de gezondheidszorg betreft, ging ik in 10 maanden naar bijna 50 afspraken, ik zag tal van specialisten – de meesten van hen gaslightten mij. Het kostte het weinige energie dat ik had, maar ik probeerde mijn geestelijke gezondheid in een goede staat te houden. Daar ben ik trots op. Ik verloor de meeste van mijn vrienden en gaf het sociale leven op.

Ik nam alle mogelijke supplementen; sommige deden niets, en sommige verbeterden waarschijnlijk een beetje. Maar geen doorbraak. Ik slik nu 3 verschillende antihistaminica waarvan ik geloof dat ze helpen. Ik doe mijn best. Positieve aspecten zijn mijn PoTS dat verbeterde op maand 9, ademhalingsproblemen verbeterden langzaam ook met veel bemiddeling, specifiek dieet, diepe ademhalingsoefeningen, theta golven enz. Ik doe heel langzame en veilige exo’s, alleen om mijn rug, armen en nek te bewegen, waar de ontstekingen bij mij het ergst zijn.

Maar dat is dan ook alles. Alle andere symptomen blijven en zijn voor mij zeer slopend. Ook heb ik 1 week (minstens) op de 3 vreselijke inzinkingen vanwege mijn menstruatie en hormonen.

  Cerebrale veneuze trombose bijna even vaak met mRNA-vaccins als met Astrazeneca's vectorvaccin

Ik kan mijn leven niet meer leiden en ik wil dat de mensen dat horen.

Sinds 2 maanden leer ik eindelijk omgaan met pem, omdat ik eindelijk vrij ben van verplichtingen. Maar ik moet aan een stage van 6 maanden beginnen om af te studeren, dus het vechten is nog niet voorbij.

Tenslotte is mijn geestelijke gezondheid nog nooit zo goed geweest. Deze ziekte is niet psychosomatisch. Dit is geen depressie of angst. Dit is een ernstige immuunreactie en ziekte. Wij hebben onderzoek nodig, wij hebben behandelingen nodig. Wij hebben ons leven terug nodig. En wij hebben steun nodig. Bedankt, als u dit gedeelte bereikt hebt.

Oké, voordat ik iets ontvang ga ik eerst een paar dingen preciseren, voordat ik opmerkingen krijg:

 • Ja, ik heb misschien ooit covid opgelopen, lang voor of tussen de prikken. Maar niet dat ik me ervan bewust ben. Ik ben nooit positief getest en vóór de vax nooit symptomatisch geworden.
 • Ja, het vaccin redt en redde levens en ik heb dat eerlijk erkend. Ik ben geen anti-vax of hoe dat ook heet. Ik zeg alleen dat we eerder gewaarschuwd moeten worden. Ik heb gevraagd om mijn antilichamen te testen voordat ik de prik kreeg, en zij weigerden, zeggende dat als ik nooit positief zou testen, ik er maar 2 moest nemen.
 • Ja, ik negeerde eerst mijn symptomen, want niets bereidt je hierop voor. Geen dokter. Geen boek. Geen gedachte.
 • Ja, ik genoot twee keer met 4 vrienden in een appartement. Ja, ik overdreef en het drinken maakte het waarschijnlijk erger, maar dat is helemaal niet mijn punt daar en ik heb daar geen spijt van.

En ik had 6 maanden na de tweede dosis nog zoveel antilichamen dat ik vrij zeker ben van mijn bijwerking, covid of vaccin, dit is een realiteit waar we over moeten praten.

Zend liefde aan alle mensen die in dezelfde situatie leven, ik sta achter u 💜

Voor degenen die zeggen dat vax long hauling niet echt is:

Einde van Poupy’s Twitterdraad.

Als correctie op de tweet van Dr. Asad Khan hierboven over “long Covid”: vorig jaar is uit een Franse studie gebleken dat het enige “long Covid” symptoom dat geassocieerd wordt met een lab-bevestigde Covid-infectie, aanhoudende anosmie of reukverlies is. Lees HIER meer.

Er zijn enkele interessante reacties op de Tweets van Poupy gekomen, die de moeite waard zijn om te lezen als u de tijd hebt. Hieronder vindt u er slechts twee.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk: Bill Gates giechelt als hij toegeeft dat COVID-19 injecties niet lang werken en infecties niet tegenhouden


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelEenheid EU over Rusland-sancties “brokkelt af”
Volgend artikelRijk der Leugens lost het naziprobleem van Oekraïne op met een verandering van logo
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Nu gaat Poepie deaud, en dat na een lange reis van Zweden naar Frankrijk om een prikkie te halen voor de vrijheid én om de familie te beschermen.
  Tja als je zo weinig verstand hebt kun je maar beter deaud gaan.

  .

  • Hier ook geen medelijden met Poepie hoor. Heb haar verhaal niet gelezen ook. Die juffer was n.b. al 23 jaar toen ze hem nam en wilde het zelf. Als het nou een kind van 15 was is het weer een ander verhaal.
   Van mij mag Poepie dood vallen. Net zoals ons ongevaccineerden toegewenst werd. Wat in september weer begint als het pest-circus weer een aanvang neemt.

 2. Je doet hetzelfde als degene die de prikken uitdeelt…. Theo…..! Dom, bot en giftig. Dit is mijn aandacht niet waard, maar het maakt me even misselijk.

 3. Niet gelezen toen ik las “om anderen te beschermen” gevolgd door “voor de vrijheid en het gemak”. Dat laatste is de echte reden, en het eerste is zo nep als die hele gifspuit zelf. Wel fijn dat Shitje laat weten dat het aan de gifspuit ligt en NIET aan die hippe, maar ook zo neppe “long covid”. Bon voyage.

 4. Geen medelijden mee, deze ‘studente’ heeft die gifspuit genomen voor de ‘goede wil en de vrijheid’???
  Zonder na te denken over de eventuele lichamelijke gevolgen die ze nu dus ondervindt en over de eventuele vervolgstappen die je van de overheid moet zetten voor ‘de goede wil en de vrijheid’???
  Verplicht preventieve medicijnen moeten nemen voor de vrijheid is geen vrijheid!!!

 5. Ik blijf me verbazen…..

  NIEMAND wens ik schade toe of zoals verbitterde reacties hier doen naar de gevaxxed; “de dood toewensen” etc.
  Walgelijk.

  MAAR wat mij blijft verbazen is dat men dagelijks lekker aan het joggen is en gezondheid o zo belangrijk vindt maar wel zonder twijfel de gifprikken zijn gaan halen.

  Ook hier weer wat zij zegt: “Ik ben een veganistische kok, een pianiste en een schrijfster. Ik sta vol in het leven, ik ben gezond, gelukkig, ambitieus en avontuurlijk”.

  Als je VEGAN minded bent… wat doe je dan met gifprik?
  Als je “gezond, gelukkig ambitieus en avontuurlijk” bent… wat DOE JE DAN MET EEN GIFPRIK??

  Het is duidelijk andersom….. JA ze zien zichzelf absoluut als welbewust en gezond en gelukkig maar ze waren VEEL TE VEEL gehersenspoeld door walgelijke familieleden die aan PEERPRESSURE doet.
  Ze waren TEVEEL bezig met WAT MENSEN zouden denken van ze.

  Dus kortom; HOE ZONDE is het, dat er zo ontzettend veel mensen leiden… onder de druk die ze zichzelf aan doen….. want: “wat zal de omgeving denken”. Zogenaamde “familie” en zogenaamde “vrienden”… zijn allemaal negatieve invloeden die willen dat jij LIJDT zo hard als ZIJ lijden…. het is een PSYCHOLOGISCHE OORLOG waar we nog niet uit zijn… en die OORLOG win je NIET als je met je ZIEL betaalt.. en DAT is wat deze mensen gedaan hebben… betaald met hun Ziel, in de hoop ERBIJ TE BLIJVEN HOREN.. maar de MAKKELIJKER weg bleek de allervervelendste WEG OOIT.

  Ik leef echt met die mensen mee.. tegelijkertijd ben ik ZOOO blij dat ik niet in het begin van mijn uitgaansleven ervaringen (meer) sta, want WIE WEET, had ik dan ook mee gedaan met vrienden onder de noemer : “Heb wel vaker (psychedelische) gifstoffen in mijn lijf gehad, wat maakt het uit; op naar IBIZAAA voor xxxDJ Lossss!!”.

  Wat ben ik dankbaar.

  • En dan na 10 maanden ellende, die voorlopig nog niet voorbij is of misschien zelfs helemaal nooit,
   dan toch nog zeggen: ” ja, ik weet dat de vaccins levens redden “.

   Sorry, maar dan heb je er niets van geleerd.

  • “tegelijkertijd ben ik ZOOO blij dat ik niet in het begin van mijn uitgaansleven ervaringen (meer) sta”
   Dan had u het ook niet gedaan. Net als ik. En mijn kinderen. Het is een kwestie van ‘sterk in je schoenen staan’, een teken van karakter om je hart te volgen ook al ga je daarmee tegen de stroom in. Ik heb tegen mijn kinderen gezegd dat het beter voor hun gezondheid is om het zekere (natuurlijke immuniteit en het geloof in God) voor het onzekere (zich laten testen en vaccineren met ‘iets’), en desnoods de komende 2-5 jaar niet op vakantie te gaan, niet naar de bioscoop te gaan, enz. Ik heb hen de gelegenheid geboden om hun vrienden bij mij thuis uit te nodigen en hier films te kijken of samen eten te maken (zonder mijn aanwezigheid), een slaapfeest te houden, enz. Sommigen mochten niet komen van hun ouders, maar dit had geen invloed op hun vriendschap. Echte vriendschap is hier tegen bestand en ik ben dankbaar dat mijn kinderen door deze ervaring weten dat ze te allen tijde hun hart moeten volgen, op hun intuïtie moeten vertrouwen, bij twijfel naar mij moeten luisteren :-), en ….. dat ze echte vrienden hebben!

 6. Je kunt het de gevaccineerde niet kwalijk nemen, de meeste lezen dit soort sites niet. Die zijn druk bezig met hun carrière/ school of gewoon met zijn/haar leven bezig. Hun informatie komt hoofdzakelijk van sociaal mediums en daar wordt het reguliere verhaal vertelt. Daar het ook voor het eerst in de geschiedenis is, dat er zoveel ernstige bijwerkingen zijn van vaccins. Dat verwacht je niet, als doorsnee student. Je bent jong en denkt dat je de hele wereld aankan. Om elkaar dan de zwarte piet door te schuiven van dan hadden ze maar zich beter laten informeren. Alsof je verwacht dat iedereen bij een arts eerst alle ingrediënten van een medicijn zelf onderzoekt of het eerst naar een onafhankelijk lab. laten sturen van wat in dat voorgeschreven medicijn zit en als je dat weet, dat je dan je arts laat weten of je zijn keuze accepteert of niet. Tuurlijk niet 99,99% accepteert het medicijn wat de arts jouw voorschrijft. Daar de meeste ook gevoelig zijn voor de propaganda, omdat daar altijd op emotie wordt gespeeld. Daar vrouwen dan ook veel vaker overstag gaan, omdat zij algemeen gevoeliger zijn voor emoties, dan mannen.

  • Ik heb zoals de meesten niet-gevaccineerden onder de grote meute mogen lijden. Als een enkele collega op het werk in een onbespied gedacht moment zegt “ik hoop dat de niet-gevaccineerden ziek worden met een zwaar verloop” of woorden van gelijke strekking…..dan is het heeeeeeeeel moeilijk om in de huidige tijd je niet te uiten met de woorden “ach ben je ziekjes geweest??????? Zeker gevaccineerd of niet soms??????”

   Weet je: je kunt je ook afvragen wie die zooi betaalt (de algemeenheid dus) en wie de rotzooi gevolgen (zieken niet in staat om te werken) mag betalen. Dat zijn juist ja de niet-gevaccineerden. Zo mochten de niet-gevaccineerden waaronder enkele van mijn collega’s lekker doorwerken toen de gevaccineerde meute ziekjes thuis was……

   Daar al over nagedacht?

   Voor mij zijn die meute gevaccineerden met weinig empathie voor de niet-gevaccineerden (omdat ze hun verantwoordelijkheid immers niet namen…..) niet beter dan de nazi’s en aanhangers van dat latere regime van voor de 2de wereld oorlog die de joden en anders denkenden het leven zeer zwaar tot onmogelijk maakten. Ik voelde toen pas wat deze slachtoffers in het begin gevoeld moeten hebben. Het lijkt heeeeel erg op die tijd.

   In september staan we weer in het verdomhoekje.

 7. Deze werkelijk ongelofelijke, bizarre, pijnlijke verschrikkingen meemaken en dan nog concluderen dat dit”vaccin” levens redt en redde…. hoe gehersenspoeld kan je zijn?
  Anders komt dit verhaal toch wel heel ongeloofwaardig over, behalve dan als je ook nog zo stom bent als het achtereind van een varken.
  Niet eens een heel klein beetje woedend worden op de smeerlappen die dankzij het”vaccin” je leven verwoest hebben, en dan ook nog zeggen dat je geestelijke gezondheid nog nooit zo goed is geweest!
  Het spijt me Poupy, maar ik heb een sterk vermoeden dat je de boel belazerd!

 8. Je had misschien ook eens naar de ‘wappies’ kunnen luisteren.
  Niemand heeft gezegd dat je hen moet geloven, maar het zijn je medeburgers, dat zich zorgen maken.
  Als je dat allemaal weglacht, is het risico geheel voor jou.
  Je had het misschien eens kunnen opzoeken, waarom ‘de wappies’ u waarschuwden, het ging volgens hen tenslotte om leven en dood.
  Lach maar verder, en trek je plan verder.
  Wanneer bepaalde mensen daar een herhaling van zetten van de voorgaande oorlogen in zien, en jij dat weglacht omdat ‘ze dat niet kunnen maken,’ dan is dat vooral uw probleem.
  Zeker wanneer men erbij zegt dat men de conventionele wapens door andere (bio)wapens heeft vervangen…

  Als jij dat niet wil begrijpen, en de mensen dat uw leven trachten te redden daarbij uitlacht, zou ik zeggen dat je verder je plan masr moet trekken.

  De natuur doet haar werk, want je bent nutteloos, wanneer je geen andere mening kan aanhoren dan alleen maar hetgene dat je wil horen.

 9. Weer zo’n onbewezen stelling: vaccins redt en redde levens!!! Mijn stelling: hoe weten wij dat indien deze mensen niet gevaccineerd waren dat ze ziek zouden worden of dood zouden gaan??Dat weten wij helemaal niet! Nu weten wij dat de vaccinatie juist het immuunsysteem verzwakt en men sneller vatbaar is voor vele virussen en dat is dus al een bewijs dat het vaccin niets redt!

  • Erger nog, de pharma arts zegt nu bij de vraag van zulke patiënten, we hebben 6 miljard vaccins gezet en we hebben geen vergelijk met niet gevaccineerden en bovendien velen (van allen bedoelt hij) hebben mogelijk al corona gehad en dan wordt het heeeeeeel moeilijk een vergelijk met niet gevaccineerden te onderzoeken…..

   (Hij zegt vaccins en gevaccineerden dus niet tussen aanhalingstekens.)

   Zo wurmen de “artsen” zich uit de verantwoordelijkheid en zeggen “wir haben es nicht gewusst”

   Ik hoop erop dat de arts vaccin fanaat uit mijn omgeving wordt belaagd door zijn patiënten vanwege de hopen aan bijwerkingen…….
   En daarna na het schavot…..u zult hangen! Even omdraaien en uw laatste woorden in de camera spreken…..

   • Dat was voor mij ook een reden om geen vaccin te nemen. Het geen verantwoordelijkheid nemen van de artsen. In het verleden heb ik al meegemaakt dat die je laten stikken als het fout loopt met de behandeling die je krijgt.
    Toen bleek dat je moest tekenen voor het ontvangen van de covid-vaccinatie zag ik de bui al hangen..

 10. hoe dan ook het zijn overheden die mensen angst aan jagen en voor liegen en bedriegen die dwingen en de massa ophitsen om je buiten te sluiten het is hoe dan ook een schande en nu maar hopen dat er een hel is voor deze mensen

 11. Je kunt overleven met veganisme. Maar velen van die veganisten leven fysiek in onbalans of schommelen tussen enigzins in balans zijn, en ziek en zwak zijn in.
  Maar die meid gaf wel toe dat ze ook zoop met vrienden.
  Wel alles proberen te rationaliseren, en wat krom is recht te praten.

  • Die troel had kunnen weten dat injecties (en vaccins) dierlijke componenten in zich hebben om door ons onspoorde apensport opgenomen te kunnen worden.

   En ja, ik had toen ik 23 jaar oud was zeker schijt gehad aan mogelijke gevolgen.
   Maar zeker weten dat ik klaar was geweest met die schoften als ik ondanks 1 injectie zou worden geconfronteerd met nog steeds vrijheidsbeperkingen.

   Of ze sterven of niet boeit me niet.
   Wat mij boeit is dat prikzolen vast worden ingezet om ons in het najaar het levenzuur te maken.

    • Helaas wordt ons leven ook door angst geregeerd.
     Let op het taalgebruik (de kracht vsn het woord) van de sekte en hoe dat gekopieerd wordt. Zoals “In het najaar KOMT….
     Het wordt gebracht als feit terwijl simpelweg” Nee!” voldoende is. Maar daar hebben we de grazende massa voor nodig, malheureusement.

 12. Dit verhaal kan ook geconroleerde oppositie zijn.
  Ze promoot namelijk nog steeds de covid injecties, dus er zit een vreemd luchtje aan dit verhaal.

 13. Ik heb het nu toch maar gelezen. En het lijkt idd wel een lulverhaal. Klopt voor geen meter maar wie weet. En wat deed ze bij die “long covid” gasten… Meeliften met de covid stumperds??? Arrogante eigengereide trut.

 14. Hmmm…..en met jullie wordt het echt beter op. Jullie zaaien net zo veel vergif. Gadverdamme. Dit kind wist van niets. Jullie….dat hele zootje triomfantelijke inquisiteurs…..gaan jullie nog ergens een positieve bijdrage aan leveren?…..of pakken jullie straks de wapens op om precies hetzelfde te doen wat je een ander meent te mogen verwijten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in