De dochter van een Johnson & Johnson Covid-19 vaccin directeur “overleed plotseling” eerder deze maand na te zijn gedwongen om de prik te nemen die haar vader hielp produceren, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens haar familie liep het 10-jarige meisje Kelsey Corinne Morand een fataal hersenletsel op na een toeval op 3 juli.

“Onze 10-jarige dochter Kelsey Morand is op 3 juli 2023 onverwacht overleden,” staat er op een inzamelingsactie ter nagedachtenis aan Kelsey. “Ze liep hersenletsel op door een toeval en het resultaat was te ernstig.”

Volgens berichten: Een vriend van de familie schreef in een Facebook-post dat het meisje “op de kinder-ICU lag na een extreme toeval gisteren die resulteerde in een flatlining gedurende 20 minuten. Ze is geïntubeerd en heeft nog steeds toevallen.”

Facebook screenshots die de ronde doen op social media onthullen dat Mike, Kelsey’s vader, een hoge functie bekleedde bij Johnson & Johnson en een belangrijke rol speelde bij de ontwikkeling van het Covid-19 vaccin.

“Vrienden – Ik wilde wat dankbaarheid delen,” staat er in een bericht van 16 oktober 2020. “Ik ben net begonnen aan een nieuwe functie bij Johnson & Johnson als Director of Channel Strategy for Vaccines. Het eerste doel is om de succesvolle lancering van ons COVID-vaccin te ondersteunen, en ik ben ontzettend trots dat ik een kleine rol mag spelen in deze ongekende uitdaging.”

Chef Johnson & Johnson pakt uit: farmaceutische industrie wil jaarlijks tegen tegen het Coronavirus laten inenten 

In een tragische Facebook-update van Morand eerder deze maand stond dat Kelsey “onverwacht was overleden.”

Omdat ze de dochter is van een leidinggevende die de gevaarlijke vaccins hielp produceren, is het zeer waarschijnlijk dat het jonge meisje gedwongen zou zijn geweest om het vaccin zelf te nemen.

In oktober 2021 begon Johnson & Johnson met fase 2a proeven met Covid-vaccins voor adolescenten van 12 tot 17 jaar, maar vorige maand trok de FDA de noodgebruiksvergunning van J&J in, waardoor het Covid-vaccinprogramma van het bedrijf effectief werd stopgezet.

Hoewel het niet gebaseerd was op mRNA, werd de één-dosis J&J Covid-prik het onderwerp van onderzoek na berichten dat het bloedstolsels veroorzaakte bij patiënten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin van Johnson & Johnson niet neem – het perspectief van een wetenschapperVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – De zoveelste Leopard 2A4 vernietigd & Poetin: De hele wereld ziet de westerse apparatuur in brand staan
Volgend artikelDr. Coleman: Hoe ze miljoenen levens verwoesten
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

45 REACTIES

 1. vader hoge functie bij pharmareus en dan een inzamelingsaktie??

  dat vat ik ff niet…

  verder hoe dan ook triest genoeg.

   • Het doel van de psychopathische bloedlijnen is niet geld maar controle. Full spectrum dominance zoals de Pools-Am zionist Brzezinski het noemde. Nogmaals het draait niet om geld want ze zitten zelf aan de hendels van de ‘geld’persen. Het is een spirituele oorlog. De matrix loopt af en ‘ze’ willen voor de volgende ronde nog zoveel mogelijk zieltjes kapen…inclusief de dieren vandaar dat ook die nu massaal ingeënt moeten worden…

 2. Ben deze ellende een beetje beu. Niet voor de volwassenen. Maar de kinderen. Mn ex is er ook zo eentje toen we ons eerste kind verloren aan een vroeggeboorte en ze een hiel prik op de nicu wilde afnemen begon mijn brein te denken en bij onze dochter 1,5 jaar later heb ik alles geweigerd, ieder vaccin, de hielprik, ze heeft nog nooit een consultatieburo of schoolarts gezien. Ze heeft nooit iets kerngezond. Maar wij gingen uit elkaar, kind was 4 en toen vond mn ex opeens dat ze wel gevaccineerd moest worden. Dat de periode van babie voorbij was en ze t nu wel aankon. Gelukkig woonde ze grotendeels bij mij. Ca 65% van de week. Heb een rechtzaak op mn dak gekregen, kind moest bij haar ingeschreven worden, ze eiste dat t beter was als ze maar een weekend 1x in de 2 weken bij mij zou zijn de rechter heeft t helemaal van tafel geveegd. Ze staat nog steeds bij mij ingeschreven en is nu 58% bij mij.

  Ze kwam zelfs op de proppen dat ik mijn kind de schoolarts ontnam. Maar wij gingen altijd naar een anthroposofisch consultatieburo/huisarts en nu nog. En er isngeen wet in dit land die dit verbied. Ook dat werd van de tafel geveegd. Ik heb mn advocaat om de nek gesprongen. Hoeveel mannen er wel niet de dupe zijn van hun vrouw en de rechter die hun zaak afhandeld. Heb dr ook verteld ik brgon niet met first blood maar ik moest wel terugvechten. En t gevecht is nog niet voorbij, nu wordt t via school gespeeld.

  • Petje af J. Ook ik heb zo een strijd gehad in ’87. Mijn ex had losse handjes op de kids (1en 4j) maar de rechter wees haar in eerste instantie de kinderen toe. Die rechter heb ik gewraakt en beschuldigde hem van toekomstige kindermoordenaar. Toen kreeg ik het voordeel van de twijfel, maar moest wel een onderzoek van de kinderbescherming ondergaan om te bewijzen dat ik wel geschikt was als alleenstaand ouder(…). 2 jaar later heb ik de volledige voogdij gekregen zonder bezoekrecht want dat saboteerde zij. (een lang verhaal heel kort gehouden)
   Forum blijkt heel goede scholen te hebben. Iets voor jou?

 3. “Being the daughter of an executive that helped produce the dangerous vaccines, it is extremely likely that the young girl would have been compelled to take the vaccine herself.”

  Dat is nog maar de vraag. De directeuren kijken over het algemeen wel uit hun geliefden als proefkonijn te gebruiken, daar hebben ze immers de bevolking voor. Hersenvliesontsteking kan hier ook het geval zijn.
  Een hoog ‘could have, should have, would have’ gehalte wat het een tendentieus artikel maakt.

  • In de periodes dat het gigantische angst virus op zijn hoogte punt was stonden vele mensen onder druk , ik hoorde het overal , dat zal in het medische wereldje zeker niet anders zijn geweest , je behoort daar vaak een voorbeeld te hebben .

   Kijk eens hoe de zorg hier gepusht werd ?

   Van mijn oude vriendengroep zo,n 20 man zijn er ondertussen al 2 overleden kort op elkaar [ 43 jaar ] en hebben er ook al 2 een hartinfarct gehad .

   Van die 20 man , hebben er maar 2 waaronder ik de spuiten niet genomen , kijk hoe hoog de druk was destijds die was enorm !

   • Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder…. De dagelijkse indoctrinatie in kranten en op tv was inderdaad verschrikkelijk, IEDEREEN in mijn omgeving liet zich vaccineren ik kon zelfs mijn lief niet overtuigen om geen spuit te halen, ze kreeg 2 Astra Zenecas, toen ze opgeroepen werd voor de derde heb ik haar voor de keuze gesteld, je spuit of ik , en ze heeft voor mij gekozen 🙂 Eerlijkheidshalve moet ik echter zeggen dat ik weinig of geen mensen ken waarvan men zou kunnen vermoeden dat ze gestorven zijn door de spuiten, want spuit of geen spuit, mensen zijn nog altijd sterfelijk….

    • Verschrikkelijk man

     Maar tegelijk denk ik; hoeveel boosters hebben we nodig gehad voor kinkhoest mazelen of de polio en al die ander kwalen ?

     APK voor mensen ?

    • Patrick.Die dodelijke corona vaccinazi,s zijn biowapens,er zit een vertraging in (slow motion killer).De bedoeling is dat de mensen binnen een periode van 5 jaar sterven.Ze zullen sterven aan bekende aandoeningen/ziektes zoals hartaanval,herseninfarct,longontsteking,(turbo) kanker,etc.

  • Ik vraag me dan ook af, was ze zo geliefd, als ze achter haar dood zelfs er nog geld aan willen verdienen middels een inzamelingsactie?

  • Komt voor, psychopaten heb je overal
   Binne het militaire en intekl apparaat wat meer

   Enne kijk wat er in palestijnse gebieden gebeurd
   Mensen zijn daar al langer getransformeerd in wraak engelen.

  • Wellicht bewust, zodat zijn dochter meekan in het nieuwe technologische tijdperk van Aquarius. Wie namelijk niet geïnjecteerd is die is niet compatibel (transhumaan) voor het nieuwe tijdperk.

 4. Goed dat het geopenbaard wordt. Mogelijk voorbeeldfunctie om ook te prikken. Het lijkt namelijk of die vader nog niet zo lang in dienst was en mogelijk zelf nog geloofde in de “goedheid” van het product.
  Natuurlijk triest voor het kind en voor de ouders. Die zullen dit niet hebben gewild. En ik kan me hun verdriet en schuldgevoel goed indenken.

  @jdwit: wat goed van je dat je de gezondheid van je dochter zo in de gaten hield en houdt! En wat jammer dat je ex en nog heel veel andere mensen nog niet doorzien wat er door oa de “gewone” vaccins mis kan gaan.
  Ook toen onze zoon geboren werd was ik al kritisch, maar nog niet kritisch genoeg want hij heeft wel de kinderprikken gehad. Hij bleek dyslectisch te zijn, wat ik met de inmiddels opgedane kennis nu toeschrijf aan de babyprikken.
  Als kind was hij altijd verkouden, keelamandelen eruit toen hij ca 3 jr was. Dom, maar ja toen nog vertrouwen in de arts(en). Je moet eerst in het leven zelf verder hebben gekeken voordat je doorzag dat artsen ook maar mensen zijn die van een bepaald gebied wat meer kennis hebben dan anderen. Die witte jas zou die ook staan voor een “smetteloos” beroep? De goeden niet te na gesproken!
  Cruyff maar weer eens: je gaat het pas zien als je het door hebt.

 5. Ik vind dit allemaal zo ongeloofwaardig , de dochter van een directeur van J&J, een kind dan nog wel, en haar inspuiten met een covid vaccin nu dat er nauwelijks nog sprake is van Covid en de symptomen ervan mild zijn? Een directeur zou toch moeten weten wat de gevolgen kunnen zijn van die gifspuit ? Als dit waar is zijn al de betrokkenen KNETTERGEK en zouden moeten aangeklaagd worden voor niks anders dan MOORD !

  • meer dan akkoord !!! en dat geldt voor verschrikkelijk véél ouders.. niet te geloven, moest Abraham niet zijn zoon offeren voor God..(in de godsdienstles) ??? pure waanzin, dus dit geloof ik zeker wel !!!!

   • Jij zat daar blijkbaar niet om op te letten. Je hebt er blijkbaar niks WILLEN leren.

    De vergelijking slaat volledig de plank mis. Soms moet je iemands vertrouwen testen.

    Die man was trws pas in dienst en dacht er goed aan te doen. Ga je iemand verantwoordelijk houden voor onwetendheid? Dan verdien je de doodstraf blijkbaar. Dat was toch precies waar je tegenaan wilt schoppen?

   • moest Abraham niet zijn zoon offeren voor God<dit was een test!(Kind van abraham is niet geofferd!(God stopte Abraham) Heidenen deden dat heel veel kinderen offeren! Daarom was het een test!

 6. Bezorgdheid en irritatie houden verband met kleinzielige competitie, hebzucht en stress. De plaag van influenza is in overeenkomstige angst en bezorgdheid geworteld.
  Omdat deze emotionele impulsen hoogst besmettelijk zijn en de astrale dampkring verdichten, wordt het moeilijk om vrij te ademen.
  Prikkelbaarheid geeft ook aanleiding tot ontstekingen.
  Kennis van de zeven stralen zoals zij zich in het mensenrijk uitdrukken stelt een Meester in staat epidemieën te beheersen. Terloops, de plagen en de epidemieën welke gewoonlijk een oorlog op de voet volgen, blijven beperkt door deze kennis. Dat wil zeggen binnen de vrije wil van de mensen (die door hun betweterij zo goed als nul is): de redders van de mensheid krijgen dan de schuld, zodat zij zich kan voorbereiden op de volgende plaag door onderdrukking van het levens fluïdum.

 7. JaJa nu niet week worden….ook de jonge kakkerlakjes moeten eraan geloven. Dit kind zou later net zo zijn uitgegroeid als haar criminele ouders……dus opgeruimd staat netjes

 8. Ja als vader echt iets om trots op te zijn dat je je eigen kind met je arrogante de dood hebt ingejaagd. Zou het onnozel varken het besef hebben dat hij de dader is aan de dood van zijn dochter.

 9. Jij zat daar blijkbaar niet om op te letten. Je hebt er blijkbaar niks willen leren.

  De vergelijking slaat volledig de plank mis.

 10. Mijn kind heeft geen enkele prik gehad en de bevalling ging via het boekje en nu 3,5 jaar verder heeft ze moeite met praten….

  Joost mag weten waar het doorkomt.

  Maar niet van de prikken!

  • Het kwartje is nog niet gevallen, het komt wel
   Observeer hoe ze kijkt naar situaties, zie of ze iets van reactie heeft in haar ogen
   Anticipatie, empathie, emotie dat soort dingen

   3.5 is niveau van een hond / papagaai zegmaar, maar gaat razend snel verder
   Testje: Laat haar toekijken hoe je haar broertje verwent met iets lekkers en zie haar ogenschijnlijk over het hoofd
   Als er dan geen reactie komt – dan klopt niet.

 11. Sorry voor het miepie; maar voor de vader: iets met loontje en boontje en what goes around, comes around.
  Hij kan zichzelf altijd nog ophangen–of zelf een vaccinatie nemen.

 12. Zolang er geen bewijs is dat t dochtertje daadwerkelijk de mRNA spuit heeft gekregen, zet ik dit artikel onder ‘stemmingmakerij’ en onwaar. Kom op mensen, informatie in de alternatieve hoek moet hoog zijn en op basis van feiten en bewijzen en niet het nivo pulp van Telegraaf en Privé. Dit is niet representatief en als je dit als voorbeeld aanhaalt, word je, terecht, vergruisd en beschuldigd van desinformatie en onbewezen lulkoek.

 13. Google Kelsey Corinne Morand
  https://thepeoplesvoice.tv/daughter-of-big-pharma-executive-dies-suddenly-following-covid-jab/
  https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1680246094402289665
  https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1683364517684695041
  https://twitter.com/BGatesIsaPyscho/status/1663256263637991453

  Als je nog wat door klikt vind je het hele drama
  Ik vind dergelijke reacties niet kunnen, haalt ons allemaal omlaag.

  Als die (Domme) Sporters het doen, kan dit kind dan niet?
  Denk toch na, dit is/was een beroeps officier die wat anders zocht
  iets civiels voor gezin tegen stress of ptsd ofzo
  Marketing cursusjes gedaan, weet er verder niks van enkel j+J info gehad en kan niet beoordelen wat reeel is, wat marketing speek is en wat als grotesque leugens, bullshit en pure kwaadaardigheid verkocht word.
  Weet alles van artillerie of soldaten managen of dergelijke onderwerpen
  Word door j+J ingehoord voor bescherming tegen concurrenten en dergelijke
  Usa zakenwereld is enorm smerig —
  kijk bijvoorbeeld video: americas lawyer – over exploding remington Jacht geweer
  Design fout bekend sinds 1930 ofzo, ontploft in gezicht
  Maar laat zo want:
  _ geweer word toch weinig gebruikt door consument
  – kost geld en
  – de 0.1 procent die ontploft kan toch oorzaak niet meer achterhalen
  – Laat staan rechtzaak voeren

  (Met 1 oog, gat in je gebit en wang kwijt — sorry wat zegt u ik versta u zo slecht)

  Het is heel raar maar Ik kan niks vinden over: emigratie + Spijt

 14. Usa zakenwereld is enorm smerig —

  The Guardian Revealed: how Monsanto’s ‘intelligence center’ targeted activists etc…
  https://www.theguardian.com › business › aug › mons…
  8 Aug 2019 — Monsanto operated a “fusion center” to monitor and discredit journalists and activists, and targeted a reporter who wrote a critical book on the

 15. Usa zakenwereld is enorm smerig —

  The New Yorker Harvey Weinstein’s Army of Spies
  https://www.newyorker.com › News › Harvey Weinstein
  6 Nov 2017 — Ronan Farrow reports on how Harvey Weinstein, facing allegations of sexual … officers of Mossad and other Israeli intelligence agencies.

 16. Ik beken ik vind soms ook leuk om te trollen zoals :

  Er komt rook uit me gat en
  zelensky tip M*A*S*H – ukraine

  Maar is nooit op een individu persoonlijk gericht en
  uit hoofde van een functie kan wel maar met mate
  En bij voorkeur met humor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in