De rentetarieven werden jarenlang absurd laag gehouden om bedrijven en huiseigenaren te verleiden tot het aangaan van enorme schulden. Nu de rentetarieven naar een normaal niveau stijgen, worden de kosten voor het aflossen van leningen en hypotheken onmogelijk. Miljoenen mensen die te dure huizen en flats kochten, zullen berooide slaven worden – voor altijd gedoemd om levenslange hypotheken, studieschulden en oplopende creditcardschulden af te betalen, terwijl ze in een constant gevecht tegen de inflatie verwikkeld zijn – een gevecht dat ze nooit kunnen winnen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Toen de rentetarieven in Engeland in 2023 stegen, moedigde de regering de banken royaal aan om hypotheken voor onbepaalde tijd te verlengen, om ‘interest only’-hypotheken toe te staan en om terugnames uit te stellen. Deze twee beleidsmaatregelen klinken goedbedoeld, maar ze zullen er natuurlijk toe leiden dat de mensen die te veel voor hun huis hebben betaald (of een te grote hypotheek hebben genomen) levenslang schulden zullen hebben en voortdurend zullen moeten worstelen om een hypotheek af te betalen op een huis dat ze waarschijnlijk nooit zullen bezitten. Moderne huizen en flats waar ze 30, 40 en zelfs langere hypotheken op hebben, zijn zo slecht gebouwd (volgens bouwvoorschriften die door bureaucraten zijn bedacht in overeenstemming met de eisen van lobbyisten uit de bouwindustrie) dat ze niet zo lang zullen meegaan. Er zullen veel wanbetalingen zijn, met faillissementen onvermijdelijk – wat leidt tot de situatie waarin steeds meer mensen niets bezitten, en de banken blij zijn. Dat is wat ze willen, natuurlijk.

Het is merkwaardig, nietwaar, hoe de zin “u zult niets bezitten en gelukkig zijn”, die zijn oorsprong vindt in het World Economic Forum, vergeleken kan worden met de principes van de communistische revolutie zoals beschreven in het “Communistisch Manifest” van Karl Marx.

Marx schreef dat om een socialistische dictatuur te vestigen en totale controle over het proletariaat te verkrijgen, de communisten alle rechten op privébezit zouden moeten afschaffen, alle religie zouden moeten vernietigen (die Marx beroemd beschreef als “de opium van het volk”) en de familie-eenheid zouden moeten opheffen, omdat die gezien werd als een bedreiging voor het vermogen van de staat om totale controle over het leven van de mensen te verkrijgen. Traditionele religies zullen vervangen worden door een geloof in de natuur zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties en gepromoot door het consortium van bankiers die de wereldeconomie beheren. Verbazingwekkend genoeg hebben de leiders van de traditionele religies de verandering geaccepteerd, en de paus en de aartsbisschop van Canterbury lijken het prima te vinden om zichzelf en hun volgelingen te binden aan de pseudowetenschap in plaats van aan de traditionele leringen die hun religies hebben omarmd. Het lijkt hen niet uit te maken dat de wetenschap aantoonbaar nep is; ze zijn verknocht aan, en beïnvloeden graag, de godslasteringen die door de rabiate milieuactivisten worden gepromoot.

Meer bewijs dat 'ze' je dood willen

En natuurlijk is het onderwijs opzettelijk vernietigd om ervoor te zorgen dat toekomstige generaties halfgeletterd en halfnumeriek zijn en geen onbeantwoordbare vragen stellen.

Om ervoor te zorgen dat het lijkt alsof leerlingen het goed hebben gedaan bij examens, krijgen ze de examenopgaven van tevoren te zien. Er is dan veel geveinsde maar overtuigende en opgetogen verbazing als leerlingen die de vragen van tevoren hebben mogen kennen, het goed doen.

Het nieuws dat analfabetisme en onwetendheid onder kinderen nieuwe hoogten hebben bereikt, krijgt minder publiciteit in de lafhartige mainstream media die nooit berichten over iets dat ongelegen komt of in strijd is met de standpunten van de samenzweerders.

Uitgevers, in een poging om het dunne, gefabriceerde bewijs dat kinderen en jonge volwassenen nog steeds onderwezen worden te ondersteunen, pochten dat de verkoop van pocketboeken was gestegen. Wat ze er niet bij vertelden was dat de boeken die ze verkopen meestal kleurboeken voor volwassenen zijn – boeken waarvoor de lezer niet hoeft te kunnen lezen of schrijven.

En de gezondheidszorg is ook vernietigd.

Regeringen zijn erin geslaagd miljoenen mensen te doden om de kosten van de pensioenen te drukken en de wereldbevolking in te krimpen.

De vernietiging van de gezondheidszorg is systematisch geweest.

In Groot-Brittannië begon het meer dan 60 jaar geleden met het besluit om meer meisjes dan jongens toe te laten tot medische opleidingen. Dit werd gedaan in de wetenschap dat de meeste vrouwelijke artsen parttime werkten. In het Verenigd Koninkrijk is het resultaat dat de gemiddelde huisarts nu 24-26 uur per week werkt. Ga dat maar na als u me niet gelooft.

Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden doden

In het VK werd besloten om huisartsen geen nacht-, weekend- en feestdagen meer te laten overbruggen. Dit legde een enorme druk op de ongevallendiensten van ziekenhuizen en op de ambulancedienst en leidde, geheel voorspelbaar, tot een complete ineenstorting van de geleverde diensten.

In veel, zo niet alle Westerse landen is de kwaliteit van de gezondheidszorg slechter dan 75 jaar geleden.

Vandaag de dag is geneeskunde niet langer een echt beroep van onafhankelijke, denkende mannen en vrouwen, maar is het meedogenloos materialistisch en hardvochtig geworden; een lobbygroep voor de industrie waaraan de gevestigde orde nu schatplichtig is. Testresultaten die vroeger binnen enkele uren beschikbaar waren, laten nu weken op zich wachten. Wachttijden voor afspraken worden gemeten in maanden of jaren en de wachttijden voor diagnostische tests zijn net zo erg. De wachttijden voor behandeling zijn weer net zo lang. Door het overmatige gebruik van antibiotica in ziekenhuizen en op boerderijen zijn antibioticaresistente organismen aan de orde van de dag. Er zijn enorme, dagenlange wachttijden om een ambulance te krijgen en enorme, dagenlange wachttijden bij ongevallen- en spoedafdelingen. In het weekend is er in ziekenhuizen vaak geen arts aanwezig. Er is soms niet eens een gediplomeerde verpleegster aanwezig. Latrogenesis is nu waarschijnlijk de belangrijkste oorzaak van ziekte en dood. Vaccins worden met wild enthousiasme gepromoot, ongeacht het feit dat ze steevast meer kwaad dan goed doen. Ze willen zieken en ouderen uitroeien omdat ze geen praktische waarde hebben (en ze doen dit al heel effectief in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen). Als u ziek wordt, hangt het af van hoeveel geld u hebt of u blijft leven of sterft. Dit wordt aanzienlijk belangrijker naarmate u ouder wordt. Het plan is om de gezondheidszorg te beperken en alleen behandeling te bieden aan jongeren, mensen die over het algemeen gezond en “nuttig” zijn.

Gratis bloedklonters bij elke Covid prik

Ouderen worden opzettelijk en legaal verdoofd zonder hun medeweten of goedkeuring en vervolgens stilletjes gedood met een cocktail van morfine en een benzodiazepine. Vroeger werden patiënten thuis bezocht door een wijkverpleegster. Tegenwoordig hebben ze geluk als er al iemand komt totdat ze al drie jaar dood zijn en de buren klagen.

Kortom, we naderen het einde van een beschaving die zich eeuwenlang heeft ontwikkeld. We stevenen met rasse schreden af op de wereld die Fritz Lang in 1927 beschreef in zijn film `Metropolis’.

Ongekozen samenzweerders, geholpen en bijgestaan door ongekozen medewerkers hebben de macht overgenomen. De regels, de voorschriften, de eindeloze leugens, de lockdowns en de mRNA covid-prikken hebben de hersenen van miljoenen tot moes geslagen.

Als de massa te horen krijgt dat ze hun hoofd in een emmer vla moeten steken, zal hun enige vraag zijn: “Hoe lang moet ik het daar houden?”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDochter van Big Pharma directeur overlijdt ‘plotseling’ na COVID-prik
Volgend artikelPepe Escobar: Neocons willen oorlog met China
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Interesseert me niks meer. Alle ‘smart-apparatuur’ en bijbehorende propaganda hebben hun doelen bereikt. Mission accomplished. Voor dom volk enkel de hel of de dood met een gigantische lijdensweg. We zien het al jaren. Tegen de domheid van de meeste mensen is niet te vechten en men wil niets zien of horen dus mogen ze het voelen.(én maar blijven ontkennen…)

  Na ons komt er toch niemand meer die het stokje over wil nemen, ook geen ‘hoogopgeleide’ kettingmigranten.

  • Demoralisatie… het is overal… zo te lezen ook in de ‘wakkeren’ die maar blijven zeiken over mensen die (nog) niet doorhebben dat onze hele levens een leugen zijn. Haha… pfff… moedeloosheid begint bij moedeloze mensen.

   Grow up man… we zijn met leugens en bedrog in de val gelokt door woekeraars en loansharks… MAFFIA… we gaan al die schulden niet terugbetalen!!! We zitten in een misdadig systeem waar alles NUL EN VAN GEEN ENKELE WAARDE IS.

   Je kan je energie beter inzetten door in jezelf bij de vrijheid te komen dat je weigert om te laten knechten dmv rentes en gecreëerde crisissen. Er komt een moment dat ze ons definitief slaaf willen maken… op dat moment draait het er niet om dat 100% van NL wakker is… de 20% moet het helder hebbben. Dat zijn 4 miljoen mensen!!! Die nu allemaal nog niks doen… die allemaal nog passief zijn. Let maar eens op wat wij voor leger worden als de nood aan de man komt.

   Houd toch op met je gedemoraliseerde houding, die is in je geprogrammeerd om je moedeloosheid te laten verspreiden ipv vertrouwen en vechtlust. Kweek vertrouwen ipv moedeloosheid. Stop om al je hoop op mensen te leggen die het allerdiepste zijn gehersenspoeld!!!

   Je bent geprogrammeerd om te focussen op verlies!!! We zijn allemaal geprogrammeerd om te focussen op verlies!!! Voor voetbal houden we voor eeuwig hoop dat ons lokale flut elftal landskampioen kan worden… MAAR TEAM MENSHEID IS VOLGENS IEDEREEN KANSLOOS.

   Totale demoralisatie… en ik lees het overal en constant. Hoe willen jullie dit eigenlijk gaan winnen door heilig overtuigd te zijn en anderen te overtuigen dat we keihard gaan verliezen. HOUD OP OM DIT IN ONS TE STOPPEN. Zodra de VIER MILJOEN wakkeren opstaan omdat ze zich niet meer laten demoraliseren door deze houding, dan gaan er dingen veranderen.

   DE SCHAPEN GAAN ONS NIET REDDEN, DIE LOPEN GEWOON DE HEL IN.

   Het komt op de wakkeren aan!!!

    • @Antichrist…

     Ik begrijp niet dat mensen wel snappen hoe ze voor hun voetbalclub moeten juichen ookal gaan ze ws weer verliezen… omdat ze supporten. Maar voor team mensheid juichen ze niet, ze doen hun uiterste best om iedereen te overtuigen dat we gaan verliezen.

     GA MET DIE HOUDING NAAR JE VOETBALCLUB EN JE GAAT GEEN VRIENDEN MAKEN!!!

     Haha… sorry voor de hoofdletters. Ik snap wel hoe het is ontstaan (hersenspoeling en demoralisatie), maar mijn hemel… bij voetbal snap je dat je moet juichen om je team te steunen, maar in de realiteit proberen ze alles van binnenuit kapot te maken en iedereen te overtuigen dat we kansloos gaan verliezen.

     HOE WIL JE DIT WINNEN ALS JE ALLEEN MAAR FOCUST OP VERLIEZEN???

     Iedereen die dit doet heeft een stuk hersenspoeling los te laten!!!

     De schapen gaan niet ontwaken en niet leiden en niet strijden. Je voetbalclub zit toch ook niet te wachten tot die ene schaap van de tribune komt om een doelpunt te maken??? Deal ermee… WIJ WAKKEREN ZIJN DE LEIDERS EN STRIJDERS…

 2. Als ik dokter cooleman goed begrepen heb met zijn video’s zijn de geïnjecteerden over een paar jaar allemaal dood, is die hypotheek geen probleem meer.

 3. In een eerder schrijven van u vertelde ik, dat ik hélemaal niemand kende die ziek en of dood was na Corona vaccinatie. Ik moet hierin een “kleine” korrectie aanbrengen! Ik onderhoud hier enkele tuinen van vakantie woningen, een van deze woningen behoort aan een Belgische huisarts met vrij veel kinderen. Hun dochter van 36 was nèt “genezen” van kanker en haar moeder sprak tegen mij haar bezorgdheid uit of de kanker terug zou kunnen komen. A passant zei ze daarbij dat hun dochter momenteel erg depri was! O, waarom? was mijn reactie. Ah, ze heeft afgelopen week een goede vriendin naar het kerkhof moeten brengen. De vierde in een jaar tijd ,zij ze er als terloops bij! Tja, toen viel ik stil. Het zijn mensen die een rotsvast vertrouwen hebben in het corona vaccin! Och, ze hebben wel meer afwijkingen. Zo kwam ik laatst even langs en de man vertelde dat “onze” held momenteel op de tv te zien was. Ik keek en zie Zelenski O die massa moordenaar was mijn reactie. Werd me niet hèlemaal in dank afgenomen.

 4. Vond gisteren nog een nieuwsberichten.

  Het is zó heet dat de Middellandse zee meters omlaag is gegaan door verdamping, en Atlantis boven water komt.

  🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭🤣😭…….. allebei.

  Enfin …….als dat het niveau van de Nederlandse Hoernalist is, ga ik me minder zorgen maken.

  • hahahaha dat is weer een leuke, de middellandse zee die verdampt hahahaha, kunnen die immigranten straks te voet de oversteek maken, gewoon effe wandelen…wie gaat er nog mee..??? 😂🤣

 5. Ps dit is een zeer goed artikel alweer van Dr Coleman, zeer goed en herkenbaar in dit stille (laffe) landje.. België dus in dit geval..

 6. ´…alle religie zouden moeten vernietigen (die Marx beroemd beschreef als “de opium van het volk”)´

  Aardig om te weten – ik wist het niet – dat die uitdrukking afkomstig is van Karl Marx.

 7. Beste Mensen

  Al die zielige Hersens bezittende Hersenlozen
  Jah … Wat te doen met zulke mensen
  Inblikken als Kannibalen voer te weten mensen gelijkende Wezens
  Die welken nu vertegenwoordigers regeerders geheten
  Beter gezegd de terroristen van Mama Aarde zijn
  Een weg voor hunzelf vrij banen om als het kan met Huid en haard van planeet Aarde te kunnen vluchten
  Uiteraard na alles te hebben verwoest
  Welk die niet kunnen mee nemen in hun Raket

  Dank U

 8. BRIEF VAN HET VRIJMETSELAARS – OPPERHOOFD.

  LETTERLIJK CITAAT VAN DE BEWUSTE BRIEF:

  “Over de gehele wereld is de vrijmetselarij goed vertegenwoordigd in de media, de ambtenarij, de politiek, de ministeries van justitie, de politie, de grote concerns, de financiële instellingen, de religieuze en spirituele bewegingen, het leger en de verschillende geheime diensten. Vooral de media zijn voor ons van cruciaal belang.
  Het bovenstaande wil niet zeggen dat de meeste mensen in die organisaties vrijmetselaren zijn. Maar de sleutelposities zijn wel in handen van vrijmetselaren, waardoor wij die organisaties controleren”.

 9. Je kan gerust stellen dat de Bolsjewieken de wereld overnemen via het World Economic Forum van Klaus Schwab.
  “You must understand, the leading Bolsheviks who took over Russia were not Russians. They hated Russians. They hated Christians. Driven by ethnic hatred they tortured and slaughtered millions of Russians without a shred of human remorse. It cannot be overstated. Bolshevism committed the greatest human slaughter of all time. The fact that most of the world is ignorant and uncaring about this enormous crime is proof that the global media is in the hands of the perpetrators.” ~ Aleksandr Solzhenitsyn

 10. Door het cojonabedrog moet het MKB de cojonabedrogschulden terugbetalen. Eerst waren het de cojonalockdowns die het MKB op zijn grondvesten deed schudden. Nu zijn het de hoge energietarieven en de hoge rente op de cojonabedrogschulden die datzelfde MKB kapot zullen maken. Dit scenario is momenteel al bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in