Kremlin, Moskou

Gaat nu publiek met zijn concrete eisen aan Oekraïne. “Dit alles kan in een oogwenk gestopt worden.” Rusland heeft nu zijn concrete eisen aan Oekraïne openbaar gemaakt. Als aan de eisen wordt voldaan, zal de invasie “onmiddellijk” afgeblazen worden, aldus het Kremlin, aldus Reuters.

Oekraïne moet de wapens neerleggen, zijn grondwet wijzigen om zijn neutraliteit te consolideren en de Krim als Russisch grondgebied en de separatistische republieken Donetsk en Lugansk als onafhankelijke grondgebieden erkennen.

In dat geval zal de oorlog onmiddellijk worden stopgezet, zei de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, volgens Reuters. Dit is de boodschap die aan Oekraïne is gegeven, aldus Peskov.

“Er werd hun verteld dat dit alles in een oogwenk gestopt kan worden,” zegt hij.

De Russische president Vladimir Poetin heeft gezegd dat het doel van de invasie is Oekraïne te “denazificeren” en te “demilitariseren”, maar wat de Russen meer concreet eisen is tot nu toe onduidelijk geweest.

Dmitry Peskov zegt dat Oekraïne zijn grondwet moet veranderen en erin moet schrijven dat het land zich bij geen enkel politiek blok zal aansluiten, maar neutraal zal blijven.

Rusland heeft geen verdere territoriale aanspraken op Oekraïne buiten de Krim en de Donbass, zegt hij.

“Wij maken inderdaad een einde aan de demilitarisering van Oekraïne. Wij zullen het afmaken. Maar het belangrijkste is dat Oekraïne stopt met zijn militaire acties. Zij moeten hun militaire actie staken en dan zal niemand meer schieten,” zei Peskov.

De samenvatting van de eisen van Rusland kwam er toen delegaties van Rusland en Oekraïne zich voorbereidden om maandag bijeen te komen voor een derde onderhandelingsronde.

  58e Leger heeft de meest massale aanval van de Oekraïense Strijdkrachten ten noorden van Rabotino sinds begin juli afgeslagen (video's)

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Strenge economische sancties tegen Rusland zullen de economische zelfmoord van het Westen inluidenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOekraïne Dag 11 – Poetin’s laatste waarschuwing voor het begin van de 2e fase van de operatie
Volgend artikelHet Zweedse volk was tegen de wapens naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Dat heet chantage. Dat kennen we hier ook. Gewoon hetzelfde geteisem als hier maar dan met de letter ‘Z’ en net zo’n ZOG. Wordt eens wakker joh.

  • Wat klets je nu ? Daniel
   Al 8 jaar schieten op deze afgescheiden staten.
   duizenden doden en veel heel veel schade en leed .
   WTF weet jij van oorlog .
   De mobiel in je ene jat en je lul in de andere .
   Is er ooit wel eens op je geschoten ?
   Heb je angst gekend .. met je mooie praatje en afzeiken kom je een heel eind 🙁

 2. Mooi moment voor een kop Koffie en een goed gesprek met de Russen! Niks stickers plakken zoals Chantage, of andere onzin. Dat komt van alle kanten, en hebben we geen tijd voor. Die families zien lopen onder de raketten en kogels door, tussen de lijken in de straat? OPHOUDEN MET DIE ONZIN! Dit is een mooie start om een diplomatiek offensief in te zetten. Anders geef je niets om die levens, ook van de Russen overigens. Ethiek kan niet niet samengaan met burgermoord. Wapens sturen naar dit land, is ook moord en lost niets op. Je kunt ER nog OP gokken dat dit Putin kan verzwakken in zijn land, maar is dat al die DIEPE ellende waard? Nee dus. ZITTEN EN PRATEN: DIT IS EEN OPDRACHT!

  • Hebben ze ook gevraagd of Oekraine dit wil doen of is dit een idiote eis van Rusland om de dictator te spelen en delen grondgebied op te eisen zoals de Krim etc… wow Poetin brengt het alsof er niets aan de hand is en he t gewoon legitiem is om dit te eisen en dan een oorlog te starten omdat er niets aan de eisen is voldaan…?? welk ultimatum was er?? niemand die op de hoogte was…

 3. Putin heeft al zoveel handreikingen gedaan en waarschuwt al jaren en jaren dat de EU zich in een afglijdende schaal naar beneden bevindt richting totalitaire regimes en dictaturen. Al die politieke EU en USA puppets zijn voor geen meter te vertrouwen. Ik zal mijn kinderen eerder bij Putin laten logeren dan bij een rutte, de jonge, kaag, schwab, gates of wie dan ook. Putin is één van de meest fatsoenlijke mensen in de politiek in dit wereldwijde spel van macht en corruptie. Liever helemaal geen politiek, maar als er dan toch een leider moet zijn, geef mij Putin dan maar. Rutte is zoveel gevaarlijker, die is echt een totale psychopaat en de weg van de werkelijkheid kwijt. En dat is onze “leider”. Zielig stuk vreten. Lekker iedereen inspuiten met gif tegen een verzonnen ziekte. Totaal gepland en onderdeel van het spel van zijn satanische clubje. Vieze engnek. Nee, geen fan van rutte en zijn clubje. Wel “fan” van Putin, altijd al een goeie gast gevonden.

  • Idd; Poetin is een leider, zelden maakt hij zich schuldig aan draaierijen zoals onze gereformeerde achterbakse poot.

   De fout die het westen maakte–en maakt– is poetin niet serieus te nemen.
   Maar het westen kan nog stommer worden; door Oekraine in EU te laten, of door de nato zich te laten bemoeien met die schoonmaak in Oekraine.

   De Oekraine heeft een spelletje gespeeld, in opdracht die demente idioot, en verloren.
   En wellicht was deze uitkomst wel de bedoeling van die demente idioot–Europa verarmen…..

   Rutte moet dezelfde behandeling krijgen als de gebroeders de Wit in 1672…..een landverrader als die hebben we nooit eerder gehad.
   ——————–
   Wie zijn het slachtoffer?
   oekraieners? Nee die hebben Zelensky gekozen en zijn verantwoordelijk voor de oorlog.

   West Europa is het slachtoffer; prijsverhogingen en tekorten, en de kosten van alweer een kudde vluchtlingen……

 4. Dus kortom De Oekrainers hebben dezelfde fout gemaakt/maken dan de Duitsers in 1933 dat het Duitse volk massaal toendertijd Hitler hebben gekozen als oppermachtige leider Uiteindelijk hebben ze allebei de strijd verloren!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in