Trudeau de tiran slaat de hamer neer op de vaderlandslievende demonstranten. Onder de tirannieke regering van de met communisme sympathiserende premier Justin Trudeau zullen vreedzame Canadese demonstranten binnenkort hun bankrekeningen en voertuigen in beslag worden genomen, gevangenisstraffen opgelegd krijgen, en hun kinderen en huisdieren door de staat geconfisqueerd, bericht Kelen McBreen.

Een bericht op Twitter van de By-law and Regulatory Services Branch (BLRS) van de stad Ottawa waarschuwt demonstranten die in het centrum van Ottawa bijeen zijn dat hun huisdieren in “beschermende zorg” zullen worden geplaatst als ze gearresteerd worden.

“Als u niet in staat bent voor uw dier te zorgen als gevolg van handhavingsacties, zal uw dier voor 8 dagen in beschermende zorg worden geplaatst, op uw kosten. Na 8 dagen, als er geen regeling is getroffen, zal uw dier als afgestaan worden beschouwd,” staat er in het bericht.

Dus, als u langer dan acht dagen in de gevangenis zit, zal uw hond, kat of ander huisdier als eigenaarloos worden beschouwd en zelfs geëuthanaseerd kunnen worden.

Dit dreigement komt slechts één dag nadat de politie van Ottawa flyers heeft uitgedeeld om demonstranten te waarschuwen dat zij binnenkort gearresteerd zullen worden.

Behalve dat zij gearresteerd zullen worden en hun huisdieren mogelijk gestolen zullen worden, zullen van de demonstranten ook hun bankrekeningen in beslag genomen worden.

  Een begrafenisondernemer legt uit hoe het ontvolkingsproject werkt

De Royal Mounted Canadian Police heeft een lijst met namen aan de banken van het land overhandigd en sommige rekeningen zijn reeds bevroren.

De betrokken banken willen opheldering over de maatregelen die moeten worden genomen met elke naam die de politie heeft doorgegeven, maar krachtens Trudeau’s recente noodwet kan de regering de rekeningen bevriezen.

Ook zullen de voertuigen van de demonstranten door de regering in beslag genomen worden, zoals in de nooit eerder gebruikte “Emergencies Act” staat.

Bij de tirannieke bedreigingen aan het adres van de vreedzame demonstranten komt nog de waarschuwing van de regering dat kinderen onder de 19 jaar die bij het protest aanwezig zijn, door de regering in overheidstoezicht kunnen worden geplaatst.

Vorige week heeft Steve Bell, plaatsvervangend hoofd van de politie van Ottawa, gezegd dat de Children’s Aid Service, het Canadese equivalent van Kinderbescherming, belast zal worden met de kinderen van de demonstranten.

Op het dreigement van de regering inhakend, zei demonstrant Jacob Verellen: “Kinderen worden door hun ouders beschermd, oké? Zij zijn in orde. Dit is een volkomen vreedzaam protest. Het is verkeerd dat zij zelfs maar voorstellen om kinderen bij hun ouders weg te halen.”

Maar wat moeten wij anders verwachten van een premier die er openlijk van droomt de bevoegdheden te krijgen die een communistische dictator zijn verleend?

***

Intussen werd de links-liberale premier Trudeau tijdens een verhit debat in het parlement in Ottawa door de oppositie beschuldigd van dictatoriale tactieken.

Eerder deze week kondigde Trudeau aan dat Canada voor de allereerste keer een nationale noodtoestand invoert (Noodwet). Dit om een einde te maken aan de vrachtwagenkonvooi-demonstraties tegen de vaccineisen.

  Studie van Tel Aviv Universiteit: Coronavirusvariant treft gevaccineerde mensen 8 keer meer dan ongevaccineerde

De maatregel geeft de regering verregaande bevoegdheden om de burgerlijke vrijheden terzijde te schuiven.

Tegelijkertijd melden de Canadese media dat Justin Trudeau in 2013 hulde heeft gebracht aan de Chinese dictatuur.

“Ik heb eigenlijk wel enige bewondering voor China, omdat hun basisdictatuur hen in staat stelt hun economie daadwerkelijk om te draaien en te zeggen: wij moeten groen worden, wij moeten gaan investeren in zonne-energie. Er is een flexibiliteit waarvan ik weet dat [toenmalig premier] Stephen Harper ervan moet dromen: een dictatuur te hebben waar je kunt doen wat je wilt. Ik vind dat heel interessant,” zei Justin Trudeau in een toespraak tot vrouwelijke donateurs in Toronto in 2013.

In het parlement koos Candice Bergen ervoor om het citaat ter sprake te brengen in verband met de acties tegen de demonstranten in Ottawa.

“Ik begrijp dat de eerste minister fundamentele dictaturen bewondert, maar laten we de eerste minister eraan herinneren dat dit Canada is, dit is geen dictatuur,” zei zij.

Toen Justin Trudeau op de aanval wilde reageren, werd hij uitgejoeld, en de voorzitter moest tussenbeide komen en de leden tot stilte manen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canada: Gezondheidsautoriteit kon bestaan van virus niet bewijzen – Beklaagde vrijgesprokenVolg Frontnieuws op Telegram

  Toen ik daar binnenliep, zei mijn gevoel dat ik me moest omdraaien en maken dat ik wegkwam. Ik luisterde niet
Vorig artikelGeen wonder dat China geen mRNA prikken gebruikt
Volgend artikelWat alle westerlingen moeten leren van Canada’s hardhandig optreden tegen de vrijheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Stuiptrekkingen van een dictator die het pleit verloren heeft.

  Hij kan beter vluchten en assiel vragen–wellcht in Noord Korea…..

  Of gaat hij met zijn tasje slaan? Zijn jarretels als katapult gebruiken?

 2. Ze hadden gewoon met minimaal 10.000 trucks de stad vol moeten proppen. Als dit doorzet dan is burgeroorlog of een cubaanse bastaard hitler aan de macht

  • Uiteraard zijn alle kentekens al lang geregistreerd, de overheid heeft nog steeds alle macht. Dit gaat niet goed eindigen voor de truckers. De macht van de elite is te groot, mede of misschien wel vooral omdat ze de media in hun macht hebben. Framing en leugens verspreiden zijn de beste wapens.

 3. het wordt duidelijk welke offers je bereid moet zijn te brengen.
  Het waardevolste wat ik bezit is mijn ziel.
  Die gaan ze NOOIT krijgen, ook niet veroveren.

 4. Als dictator, tiran, despoot en onderdrukker is Trudeau mede kandidaten zoals Mao, Stalin, Hitler, Pol Pot en Idi Amin inmiddels benaderd of voorbij, als massamoordenaar nog niet, maar dat komt alleen omdat Canada niet zoveel inwoners heeft als bijvoorbeeld China.
  Het is een voordeel voor papa Fidel dat hij de wanvertoningen van zijn geliefde zoon niet hoeft mee te maken, want zo ongelofelijk stompzinnig en laf optreden tegen je eigen volk is natuurlijk het domste wat je kan doen.
  Zoonlief is zijn eigen graf aan’t graven, de Canadezen spugen hem al uit en dan gaat hij nog op dezelfde voet door ook.

  • Mocht hij willen. Dit moederskindje stelt in wezen niets voor. Mede om die reden hebben zij hem deze functie gegeven. Hij is gewoon een slaaf. En gepland kanonnenvoer als het tot een geplande burgeroorlog komt (want 1 wereldregering). Hij wordt net zo goed misleid. Komt hij snel genoeg achter. Als het te laat is.

   • >>> Dit moederskindje stelt in wezen niets voor. <<<

    Zelfde kun je mi zeggen 'ons' nichtje Ruttuh..

    Schrijver / researcher Jim Marrs wist dat al zo mooi te vertellen. Deze lieden – hij had over imbeciel Bush jr. btw – komen nooit door eigen kracht aan de top. "Some one put him there".
    Hij vergeleek het met een zg. 'post-turtle' (los vh feit dat het trieste sob's zijn die zoiets flikken bij zo'n diertje):

    https://i.postimg.cc/Hs8bc2YS/turtle-on-a-fence-post.jpg

 5. Hij kan wel dreigen, maar als niemand meewerkt of te weinig, dan is het over en uit. Nu hij duidelijk begint te bluffen en proberen iedereen te overrulen, is een teken dat hij zich onzeker voelt. Dat doen psychopaten als zij in het nauw zitten. Maar ook elke tiran moet het volk mee hebben, want anders geen of te weinig macht over het volk.

  • Inderdaad, het leger en politie haakte ook al voor een deel af. De bergingsbedrijven die de trucks weg moesten slepen werken al helemaal niet mee. En hij wordt voortdurend door parlementsleden aangevallen. Ik meen dat RairFoundation dat berichtte.

 6. Niet anders, en dat voorspel ik voor al die andere Schwab jugend.
  Communisten zijn het, gesponsord door BIGFARMA, en de psychopatische miljardairs, die ook maar met die mens vertrappende ideeën meedoen. En daar zullen ze zwaar voor moeten BOETEN. In de vorm zoals Trudau nu opeiste naar de hardwerkende eerlijke bewoners van CANADA.

  • Dat is niet zozeer een voorspelling maar een feit. Is gepland. De regeringen moeten vallen om 1 wereldregering te kunnen vormen. Die sukkels die nu in de regeringen zitten, op een enkeling na, wordt gewoon gebruikt en misleid. En straks opgeofferd ….. Zij zijn misbaar, maar beseffen dat zelf nog niet …..

 7. Als de truckers volhouden, krijgen ze vanzelf de politie mee.
  Kost een billion per dag; (grens dicht en Ottawa lam)–dan is er geen geld meer voor lonen van de loonslaafjes in uniform…..

  Maar dat de bevolking nog niet massaal de straat op ging om die idoten eruit te trappen; ik begrijp dat niet.
  Dat zal wel de prijs zijn van te hoge welvaart.

 8. Hij graaft zijn eigen graf, die truckers gaan niet weg. Die laten zich niet intimideren, ik denk als de eerste komt die probeert een kind af te pakken dat er dan een oorlogje ontstaat en dat snappen ze zelf ook wel. Als je het mij vraagt is het pure bluf van Trudeau meer niet. Maar we zullen het zien.

 9. Het word tijd dat iran of irak canada binnenvalt en het vrijheidsbeeld dat trudeau heet omver trekt. Blijkbaar zit daar een dictator en die moet maar dringend verwijdert worden. Of wacht was het amerika die irak en iran binnen viel. Nou amerika hup canada binnen vallen dan……
  Ik de k dat trudeau vandaag of morgen loodje legt. Die leeft niet lang meer….
  De hufter heeft er zelf om gevraagd, net als macron…..dat word uiteindelijk een groots volksfeest in die landen…..het is niet van zou het maar van wanneer.

 10. Niets nieuws onder de zon ..
  Wat ze vroeger geflikt hebben hier in nederland jaren 40 50 60 ..
  Ik zelf heb hret mee gemaakt als jochie hoe mijn broertje en zussie werden afgevoerd .
  Vertwijfelde ouders achtergelaten . Kinderbescherming pro juventute. puur demonen en gajes gasten!
  Mij konden ze niet pakken .. verdween gewoon ..
  Hier een kleine quote hoe het toeging met de ongehuwde moeders .. Hart huilt door deeeuwen heen .

  De moraliserende periode 1945-1960
  Een ouderling die namens de Gereformeerde Kerk van Utrecht was aangewezen voor het contact met Ons Tehuis, beschrijft in 1948 een eerste ontmoeting met een opgenomen meisje. ‘Hij heeft zich in te denken, dat er een meisje tot hem komt, dat gedurende ongeveer een half jaar lang vele tranen heeft geschreid, dat heeft moeten spreken over intieme vrouweneer en dit heeft moeten doen in het gevoel verstoten en verlaten te zijn door den man, die haar oneer met haar dragen moest. Aan hem was haar eerste openbaring. Deze verloochent zichzelf als vader, smoort zijn vaderschap in zijn ziel, vermoordt zichzelf in zijn diepste wezen.’ En als het gaat om eventueel afstand doen van het kind: ‘Het doorsnijden van deze band is zulk een ontzettende gruwel in Gods oog, dat ze met alle ons ten dienste staande krachten moet worden tegengegaan. […] Deze zonde is veel ontzettender dan de zonde waardoor het moederschap optrad.’23 Het ongehuwde moederschap werd primair gezien als een zondig verschijnsel dat zowel betrekking heeft op het meisje als op de verwekker. Van enige neiging tot dubbele moraal was hier geen sprake.

  Nogmaals nix nieuws wat nu gebeurd in canada ..
  Hoeveel massa graven zijn er nu de laatste tijd niet gevonden ?

  Mijn ouders leven niet meer wie betaald de pijper ??
  Zo maar even een verhaal . 🙂

  • Pro juventute – inderdaad een kwaadaardige organisatie van destijds. Een van de beste adviezen welke ik vandaag de dag aan een ieder geven kan, is ver weg te blijven bij alle maatschappelijke zogenaamde zorginstellingen. Men heeft alles behalve het beste met je voor. Helaas zullen dit soort organisaties in de nabije toekomst meer en meer bemoeienis gaan claimen gesubsidieerd en gelegaliseerd vanuit de NWO aangedreven Staatsgodsdienst.

 11. ‘De vijf grootste Canadese banken zijn gisteren urenlang offline geweest, waardoor klanten geen toegang meer hadden tot online en mobiel bankieren en ook geen elektronische overboekingen konden verrichten.

  De oorzaak van de storing is nog niet bekend, maar de timing is opvallend, slechts enkele dagen nadat de Canadese premier Trudeau de noodwet inriep te midden van aanhoudende ‘Freedom Convoy’-protesten. Het instellen van de noodwet heeft directe gevolgen voor banken en hun klanten.

  De getroffen banken zijn onder meer Royal Bank of Canada (RBC), Scotiabank, BMO (Bank of Montreal), Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) en TD Bank Canada.

  Online bankieren voor velen offline
  Veel klanten van de vijf grootste banken van Canada konden gisteren ineens geen gebruik meer maken van online bankdiensten. Ook pinbetalingen in winkels waren niet mogelijk en geldautomaten waren buiten gebruik.

  De meldingen van gebruikers die problemen hadden met internetbankieren piekten woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur oostelijke tijd, hoewel volgens BleepingComputer ook vandaag nog veel meldingen blijven binnenkomen.

  ‘We ondervinden momenteel technische problemen met ons online en mobiel bankieren, evenals met onze telefoonsystemen,’ bevestigde een vertegenwoordiger van RBC. ‘Onze experts zijn bezig met een onderzoek en werken eraan om dit zo snel mogelijk te verhelpen, maar we kunnen op dit moment niet zeggen wanneer de problemen zijn opgelost. We stellen uw geduld op prijs.’

  Een paar uur later, binnen een half uur nadat RBC verklaarde dat alle systemen weer in de lucht waren, bleven klanten problemen melden:

  RBC-klant Andrew Currie meldde dat hij in de supermarkt ‘geen toegang tot mijn geld had’ en dat hij een half uur in de rij voor de kassa had gestaan als gevolg van de storing.

  BMO-klanten zagen ook dat de ‘Global Money Transfer service’ van de bank ‘de hele dag’ plat lag en dat overboekingen zonder duidelijke reden automatisch werden geweigerd.

  Noodwet legt regels op aan financiële transacties
  De oorzaak van de storing is zoals gezegd nog niet bekend, maar het moment waarop het gebeurt, roept vragen op. Nog maar enkele dagen terug stelde de Canadese premier Trudeau de noodwet in, vanwege de nog altijd aanhoudende ‘Freedom Convoy’-protesten. Het instellen van de noodwet heeft directe gevolgen voor banken en hun klanten.

  Op maandag lichtte vicepremier Chrystia Freeland tijdens een persconferentie op Parliament Hill de nieuwe regels toe, waaraan aanbieders van betalingsdiensten zich moeten houden in het kader van de net ingeroepen noodwet.

  Freeland: ‘Ten eerste verruimen wij de reikwijdte van Canada’s regels tegen het witwassen van geld en de financiering van terrorisme, zodat zij ook gelden voor crowdfundingplatforms en de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken. Deze wijzigingen hebben betrekking op alle vormen van transacties, met inbegrip van digitale activa, zoals cryptocurrencies. De illegale blokkades hebben aan het licht gebracht dat crowdfundingplatforms, en sommige van de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken, niet volledig onder de wet op de opbrengsten van misdrijven en de financiering van terrorisme vallen. Onze banken en financiële instellingen zijn al verplicht om te rapporteren aan The Financial Transactions and Reports Analysis Centre of Canada of FINTRAC. Vanaf vandaag moeten alle crowdfunding platforms en de betalingsdienstaanbieders die zij gebruiken zich registreren bij FINTRAC, en moeten zij grote en verdachte transacties melden aan FINTRAC. Dit zal helpen om het risico te beperken dat deze platforms illegale fondsen ontvangen.’

  https://www.blckbx.tv/buitenland/canadas-grootste-banken-urenlang-offline

  Diverse linken om door te klikken in het originele artikel.

  • Niks storing. De banken doen dat expres omdat er zo veel mensen hun geld van de bank halen dat het op een run begint te lijken en dat gaat pijnlijk duidelijk maken hoe failliet ze zijn.
   Dit is ook exact waar het om gaat; totale controle, ook financieel. Contant geld in huis hebben betekent dat men nog kan betalen. Maar nu is de tijd (eigenlijk al laat omdat de prijzen sterk stijgen) om zilver en goud te kopen. Niet op papier, maar fysiek; munten, ringen, oorbellen etc, zaken die men makkelijk kan wegen en ruilen. Edelmetaal behoudt intrensieke waarde, papier is maar papier.

 12. De truckers kunnen het heel gemakkelijk geweldloos houden.
  Ze hebben het geprobeerd, de tiran wil niet luisteren en begint nu te dreigen. Gewoon allemaal naar huis gaan, de vrachtwagen voor de deur parkeren en niet meer rijden. Gebruik de tijd thuis om zoveel mogelijk andere truckers te overtuigen hetzelfde te doen.
  Moderne steden hebben voor misschien 2 dagen voedsel in de winkels. Een maandje vrijwel helemaal geen vrachtwagens laten rijden is nog steeds geweldloos, maar het hele land zal dat voelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in