"Sanity, Her Son, and the Credulous" door kunstenaar Jordan Henderson. U kunt zijn kunst HIER en HIER kopen

Ockhams scheermes is geen pasklaar probleemoplossingsprincipe, maar het is vaak wel de meest nuttige filosofische benadering om de ruis te onderdrukken en ons te concentreren op de belangrijkste feiten om te reconstrueren wat er echt gebeurd is, schrijft Jordan Schachtel.

En als we het Ockhams scheermes principe toepassen, lijkt de waarheid over de covid-hysterie onbetwistbaar.

Als we de ingewikkelde narratieven verwijderen die gesponnen worden door de pseudowetenschappelijke beroepen die virologie, epidemiologie en “volksgezondheid” zijn, dan is het antwoord duidelijk voor elke rationele denker.

Ja, het was gewoon de griep, bro.

Aan het begin van het tijdperk van de covid-hysterie deden de “deskundigen” hun best om ons te vertellen dat dit geen gewone virusuitbraak was, maar een “nieuwe” virussituatie die een nieuwe reactie vereiste, door middel van de beruchte “maatregelen” die resulteerden in de vernietiging van de samenleving.

Waarom was deze uitbraak van seizoensgebonden luchtweginfecties anders dan alle andere uitbraken van seizoensgebonden luchtweginfecties?

Ten eerste werd ons verteld dat het nieuwe virus unieke symptomen met zich meebracht voor degenen die door de ziekte werden getroffen.

Maar er waren geen unieke symptomen voor degenen die last hadden van de ziekte.

Volgens de CDC omvatten griepsymptomen “koorts, hoest, keelpijn, een loopneus of verstopte neus, lichaamspijn, hoofdpijn, rillingen en/of vermoeidheid”.

Volgens de CDC zijn de symptomen van griep: koorts, hoest, keelpijn, een loopneus of verstopte neus, lichaamspijn, hoofdpijn, rillingen en/of vermoeidheid.

Het meest voorkomende “nieuwe” symptoom dat gepromoot werd, was een tijdelijke vermindering van smaak en reuk. Vreemd. Moet een biowapen of zoiets zijn, toch?

  Panel van wetenschappers bepaalt dat de meeste mensen geen herhalingsvaccinatie nodig hebben - aandelen van Moderna en anderen kelderen

Fout. Smaak- en reukverlies komt vaak voor bij infecties van de bovenste luchtwegen.

Toen vertelden ze ons dat dit anders was dan het griepseizoen omdat het een nieuw coronavirus was. Dit versterkte het angstelement, want ondanks het feit dat het in dezelfde familie zit als verkoudheid, kon het onmogelijk “gewoon griep zijn, bro”. Welnu, structureel gezien is het een coronavirus in tegenstelling tot een influenzavirus. Vóór de oprichting van het industriële covid-testcomplex (dat op zijn hoogtepunt meer dan 100 miljard dollar per jaar opbracht), werd griep bijna altijd gediagnosticeerd aan de hand van de symptomen, niet door een PCR-test, en nogmaals, de covid-symptomen zijn vrijwel identiek aan de griepsymptomen.

Tijdens de Wuhan hysterie probeerden de “deskundigen” ons ervan te overtuigen dat dit virus duidelijk veel dodelijker EN besmettelijker is dan griep (wat logisch gezien onwaarschijnlijk, zo niet onmogelijk is), waarbij ze verwezen naar de vreemde Wuhan Zombieland situatie die duidelijk gemanipuleerd werd door verschillende staatsactoren, om onbekende redenen. Toch veronderstelden de meest gerenommeerde en geciteerde wetenschappers al vroeg dat er weinig tot geen verschil in dodelijkheid was tussen covid en griep, en ze bleken gelijk te hebben.

Er waren geen nieuwe symptomen. Er was geen nieuwe behandeling. Er was niets noemenswaardig alarmerend of bedreigend aan dit “biowapen” voor 99+% van de bevolking.

Het covid-tijdperk kan de geschiedenisboeken ingaan als een pandemie van de eeuw, maar dit is volledig gebaseerd op de meest wijdverspreide, door de overheid gesteunde statistische fraude die de mensheid kent.

We waren getuige van de snelste opeenstapeling van macht in de geschiedenis van de mensheid, allemaal gebaseerd op de veronderstelling dat er iets nieuws was terwijl zo’n nieuwe situatie niet bestond, behalve dan de bewering dat het virus nieuw was, maar dat er geen nieuwe acties nodig waren.

  Vaccinpas van de Schotse regering stuurt privégegevens naar Amazon en Microsoft

De beste verklaring voor covid is dat het gewoon griep was (niet in virologische termen, maar in de manier waarop het jaarlijkse ademhalingsseizoen wordt begrepen), herverpakt om veel enger te lijken. Miljarden dollars aan verspilling en fraude, en miljarden beschadigde levens later, kun je wel zeggen dat de missie geslaagd is, maar met een verwoestende tol voor de mensheid.

Het is de moeite waard om dit in gedachten te houden bij al het geopolitieke lawaai over het debat over het laboratoriumlek. Een griepachtig virus was niet verantwoordelijk voor het verwoesten van de samenleving en het wegsturen van miljoenen mensen in armoede en hongersnood. Nee, dat was het werk van de mensen die verantwoordelijk zijn voor de samenleving.

Het griepseizoen werd gewoon opnieuw gecategoriseerd als covid, en er was niets bijzonders unieks aan.

Het was echt gewoon griep, bro.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Video-opname van CDC-gezondheidsfunctionaris die oproept tot BLANKE GENOCIDE om alle blanke vaccinweigeraars te eliminerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelScott Ritter: Tweede week tegenoffensief Oekraïne eindigt in mislukking
Volgend artikelDuitsland waarschuwt voor sluiting industrie als Russisch gas niet meer stroomt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. ik zeg het de hele periode al: als het uit een lab komt dan hebben ze daar alleen de naam van de griep veranderd.
  over pcr, mrna, maatregelen en de propaganda hoeven we het niet eens meer te hebben.

  • Wij mogen zoiets niet zeggen laat staan om het oproepen dat het moorden maar dat vuil tuig roep het en de domme schapen lopen als verdwaalde idioten achter zo een tuig aan, en daarom roep ik deze personen te vernietigen oog om oog tand om tand en het recht om je te beschermen staat in de grondwet.

 2. ….een oefening in macht en onderdrukking, met daaropvolgende wetten die als excuus “volksgezondheid” worden genoemd maar ondertussen als wapens van een dictatuur in opkomst worden ingevoerd…..

  En het was een was een vorm van hersen spoeling, waarbij de bange mensen nu nog krampachtiger gehoorzamen en anderen nog bereidwilliger willen verraden omdat ze niet geïntimideerd zijn.

  De politici die de leiding hadden in dit gebeuren zijn pure misdadigers en moeten als zodanig worden gebrandmerkt.

 3. Dat zogenaamde nCov-Sars2 was gewoon een ‘gain of function’- produkt [ Pentagon; Wuhan ],
  dat weinig voorstelde en mislukte.
  De PCR is een volkomen ongeschikte, laboratorium vermeerderings–techniek.
  De mRNA-injekties zijn de boosdoeners, die het immuun-systeem vernietigen.

  Verder blijft het zo, dat “virussen”, fundamenteel onbepaald zijn :
  nooit aangetoond met elektronen-microscoop en Koch postulaten.
  Waarschijnlijk zijn het rest-produkten van stervende cellen; een gewoon en natuurlijk verschijnsel dus.

 4. Weer een virus verhaal.
  Het zou nu toch algemeen bekend moeten zijn dat virussen NIET bestaan!
  Een Niet bestaand iets kan dus ook niet besmettelijk zijn.
  Er bestaan wel exosomen die de cellen van het lichaam reinigen en alle ongerechtigheden eruit werken en dat noemt menn griep.
  Zolang men maar over virussen blijft praten zijn die verhalen niet serieus te nemen.

  • Henkie juni 18, 2023 at 11:28
   Ja, raar he…men blijft maar reutelen over ‘virussen.’ Volgens Schachtel gewoon de ‘griep’ dus, maar kijkt niet verder dan zijn neus lang is. Waarom moeten mensen ingespoten worden met troep die voor S antigenen codeert als het gewoon de griep is volgens hem? Daar gaat hij dus niet op in. En zo komt de waarheid omtrent de GMO-spuit nooit naar boven. Maar mss is dat juist wel de bedoeling?

 5. Vergeet nooit wie geregeld heeft dat die vaccinboeren geen enkele aansprakelijkheid hebben voor de gifspuit. Laat dat eens bij de gevaccineerden doordringen. Wat moeten de gevaccineerden zich verkracht voelen, in angst gebracht, moesten tekenen dat ze vrijwillig de gifspuit namen, de overheid heeft de vaccinboeren vanaf het beschermd tegen aansprakelijkheid en de zieke gevaccineerden lopen nu kapot op de zelfde overheid.

  Dan ben je verkracht en je ze lachen je nu uit. Maar het was allemaal de schuld van de ongevaccineerden,

  maar nu hoor je de gevaccineerden niet meer. Een beetje gevaccineerde zou zich kapot moeten schamen en dat doen ze ook. Vroeg laatst op een feestje aan leuke vrouw die ik al heel lang ken “ jij bent niet gevaccineerd toch? “ jawel zei ze ik wilde op vakantie, maar heb spijt, dus je hebt er maar 1 genomen vroeg ik nog hoopvol, nee 2. Kon alleen maar je zeggen, meisje hoe heb je dat toch kunnen doen? Tja, het is gebeurd zei ze. Ik heb spijt.

    • Het was nog erger, ze had thuis kunnen blijven want er was nog niet geboekt. Maar ze had zin vakantie.

     Laat gaan! Zoek het uit koop een taart en ga je vakantie vieren. Maar zo cynisch wil ik niet tegen haar zijn.

     • Gijp juni 18, 2023 at 12:06

      Doet mij denken aan een citaat van Arthur Schopenhauer

      Een man bereikt zijn verstandelijke en geestelijke rijpheid zelden voor zijn achtentwintigste jaar, een vrouw al met haar achttiende. Maar haar verstand is er dan ook naar: het is wel heel armzalig uitgevallen. Zo blijven vrouwen hun leven lang kind, ze zien altijd alleen maar het meest voor de hand liggende, ze interesseren zich alleen voor het ogenblik, verwarren schijn met werkelijkheid en verkiezen kleinigheden boven belangrijke aangelegenheden.

   • Tuurlijk wel, maar zo vaak zie ik haar ook niet, paar keer per jaar en toen was ze het met me eens. maar ze deed het achteraf toch. Trouwens al die gekken op dat feestje behalve mijn vrouw en ik. De meeste nog geboosterd ook.

    Toen had ik het gedaan om mij niet te laten vaccineren want O wat egoïstisch. Het was niet zo dat vriendschappen zijn beëindigd maar het scheelde niet veel. Maar nu houden ze hun bek, ik kan er om lachen en zeggen eigen schuld maar daar is het te triest voor. Ik kan alleen maar tegen haar zeggen “zonde, ik had anders van je verwacht”

    • Beste Gijp,
     Hou in gedachten dat je mogelijk in de toekomst vrienden/bekenden kwijt zal raken van de gevolgen van die prikken.

     Tja, Gijp. het is moeilijk om anderen hun gedachten en handelen te doorgronden.
     verwachtingen hebben is dan ook ‘riskant’.

    • Gijp juni 18, 2023 at 12:06
     Zucht.. zo kende ik er ook een aantal. Ik had ze gewaarschuwd, maar het was van veel te groot belang voor ze; een vriend heeft er zelfs 3 genomen en lamenteerde later tegen me dat hij hondsziek was geworden na de derde. Zelf werd ik ook door een viertal dames in mijn dorp met enthousiasme aanbevolen de spuit te nemen “want dan kun je lekker vliegen!” Alsof het zo normaal was dat je recht om een vliegticket te kopen was afgepakt in ruil voor een spuit! Maar ze gingen wel lekker allemaal op vliegreis om in de zon te liggen, en verder lopen ze nog rond. Ik ben er mee gekapt mensen te waarschuwen. Het is totaal zinloos. (Adriaan’s citaat van Schopenhauer lijkt wel te kloppen! Grijns.)

     • Adriaans Citaat klopt als een bus, altijd verliezen ze zich in details. En Tigron, hier lopen ze ook allemaal nog rond. Maar hun houding naar ons is veranderd. Toch wel wat gefrustreerd, Het zal me boeien.

      Hoewel ik ondernemer ben dreigde ik wel mijn bedrijf te verliezen omdat ik cursussen moet bijhouden. Het scheelde niet veel of ik had wat anders moeten gaan doen want als examenlocaties alleen te betreden zijn met een vaccinatie was ik het bedrijf ook kwijt geweest.

      Zover ging het net niet maar scheelde niet veel. Wat een krankzinnige tijd als je eraan terug denkt. Ik zei laats wel tegen een ambtenaar waar ik ruzie mee heb, moet je zo je werk doen joh, je werkgever heeft je verplicht laten vaccineren en je pensioen is ook al gestolen. Moet je zo je mede-burger naaien. Resultaat, ik mag het gemeentehuis niet meer in alleen voor een paspoort en rijbewijs.

      Hahahaa, mooi mijn burgerrechten afgenomen. Nu loopt de zaak bij de Nationale Ombudsman. En de rest van mijn zaak is nu ook in onderzoek. Precies zoals ik wilde. Echt waar, ik lieg er geen woord om. Wat een (gevaccineerde) idioten.

      Ik sta dit nu weer lachend te typen. Ondertussen heb ik betaling van de gemeentelijke belastingen opgeschort, gewoon om te treiteren. Uiteindelijk verlies ik het, maar ik heb ze wel over de zeik. Dat is me ook wat waard.

       • Beste Adriaan, Zij zijn met meer, maar ik heb wat troeven, ik maak een goede kans om ze op de rug te krijgen. Anders had ik ook niet zo’n grote bek gehad. Proest en die ambtenaar niet aan het flippen gekregen.

        Je moet wat als kansarme oudere jongere. Nu naar het bos en bedankt voor je reactie 14:26

 6. Off topic maar toch actueel dit opinie stukje hieronder doet mij denken aan de bastaard zoon van Fidel Castro Justin Trudeau die door de staat betaalde zelfmoord aanbiedt d.m.v. zogenaamde suïcide capsules ten faveure van de klimaat hysterie

  ‘Wetenschapper’ bepleit collectieve zelfmoord van de oudere generatie: ‘Dit is wat klimaatgekte doet’

  Emeritus hoogleraar Johan Mackenbach stelt in Medisch Contact dat de gezondheidszorg meer tempo moet maken bij verduurzaming. Hij doet daarbij enkele opmerkelijke uitspraken.

  Zo zegt hij bijvoorbeeld: “En dan hebben we het nog niet eens over de echt radicale keuzevragen die opdoemen, zoals de vraag of we überhaupt nog moeten inzetten op levensverlenging, wanneer ecologische ruimte toenemend schaars is, en ieder extra levensjaar van huidige generaties de ruimte voor volgende generaties beperkt.”

  En verder: “En zou het niet helpen als er een voorhoede kwam van mensen die vrijwillig afzien van zorg met te groot milieubeslag, en daarmee van pijnvermindering, levensverlenging en andere gezondheidsbaten, zoals er al mensen zijn die vrijwillig afzien van vlees en vliegvakanties?”

  https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-bepleit-collectieve-zelfmoord-van-de-oudere-generatie-dit-is-wat-klimaatgekte-doet/

  • Beste Adriaan,
   De uitspraken van die ” wetenschapper ” hadden vast geen betrekking op hem zelf?
   Wellicht van een jongere generatie.

   • Tigron juni 18, 2023 at 12:03

    Maak regels en wetten voor het volk en uitzonderingen voor je zelf. Wéér zó eentje met een abstrakt klemgestudeerd “verstand” die gewoon meegaat in democide. net zoals het citaat van de nazi smeerlap Goebbels van gisteren.

  • In het AD van zaterdag 17-6 een hele verhandeling over de zorgpolissen voor 2024. Of bepaalde zorg nog wel verleend moet worden. Aan ouderen, genoemd werd o.a. darmkanker. Conclusie: zorgpremies gaan weer omhoog en minder behandelingen omdat die te duur en/of niet effectief zouden zijn.
   Wel misschien meer begeleiding vanuit ziekenhuis, maar wat dat dan inhoudt was niet duidelijk. Als dat betekent betere voeding en vermindering van gifstoffen (chemo’s e.d.), dan zullen er vermoedelijk minder mensen overlijden aan de gevolgen van de behandeling.
   Fijne dag verder!

   • Klien juni 18, 2023 at 12:21

    Ja beste Klien deze maatregelen worden genomen omdat anders de zorg onbetaalbaar wordt gezien de uitwerkingen van de Gentherapie/mRNA “vaccins” die nu en later hun tol gaan eisen.

    • Adriaan, ik heb meer de idee dat het niets met onbetaalbaarheid te maken heeft, maar met het bewust afschalen van de zorg, of liever gezegd afschalen van de mensen die zorg nodig hebben.
     En voor de “hintergrund übermenschen” ook en dan weer wat meer in de pocket.

 7. Even opgezocht,
  Hij is reeds voorbij de pensioenleeftijd dus hij mag zich aanmelden om een voorbeeld te geven over wat hij anderen wil opleggen.

  • Tigron juni 18, 2023 at 12:10

   Ja beste dat komt niet in zijn gestudeerde kop op, er waren in de 2e WO nazi’s die twee academische titels voor hun naam hadden staan, ze deden het verschrikkelijkste beleid onderteken tegen weerloze mensen, tegenwoordig komen deze figuren langzaam maar zeker wéér in een andere afgrijselijke ideologie bovendrijven, geheel conform het WEF regime.

 8. En u hou ik ermee op voor vandaag, ik ga met de hond naar het bos en lees alles vanavond verder maar deze is te leuk,

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/667950709/na-drie-nummers-zakt-robbie-williams-al-op-zijn-knieen-long-covid-niet-de-leeftijd

  Robbie Williams zakt na 3 nummers op de knieën, kwam door longcovid, niet door de leeftijd. Wat zou nog een reden kunnen zijn, ben zo benieuwd? Maar over sommige zaken mag niet gesproken worden. We zijn echt in een krankzinnige gesticht beland. Het is 2023 dacht ik.

 9. “waarbij ze verwezen naar de vreemde Wuhan Zombieland situatie die duidelijk gemanipuleerd werd door verschillende staatsactoren, om onbekende redenen.”

  Het was gewoon een onderonsje van de socialisten in Beijing met die in Washington, om van Trump af te geraken…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in