pexels.com

Ook in januari van dit jaar was er sprake van oversterfte in de EU, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het Europese statistiekbureau Eurostat. Het oversterftecijfer is echter licht gedaald, van 9,5 procent in december naar 4,2 procent in januari, bericht Uncutnews.

In mei vorig jaar, toen de WHO het einde van de coronavirus pandemie aankondigde, was het oversterftecijfer 3,6 procent.

Eurostat

Wat meteen opvalt is dat Nederland het hoogste oversterftecijfer van de Europese Unie heeft. In januari was ons oversterftecijfer maar liefst 15,3 procent. Ook Kroatië (12,1 procent) en Denemarken (11,5 procent) hebben een hoog oversterftecijfer.

Eurostat

Landen als Bulgarije (-14,2 procent), Hongarije (-8,6 procent) en Litouwen (-6,9 procent) hebben een ondersterftecijfer. In deze landen sterven minder mensen dan verwacht.

Ironisch genoeg waarschuwde de Europese Commissie eind 2021 dat de lage vaccinatiegraad in Bulgarije “de hele EU bedreigt”. Op dat moment was de vaccinatiegraad daar de laagste in Europa: 22,7 procent van de bevolking was volledig gevaccineerd tegen het coronavirus.

De autoriteiten in Bulgarije waren ook erg terughoudend met het invoeren van nieuwe coronavirusregels.

Het “slechtste” jongetje van de klas, dat werd verguisd vanwege zijn lage vaccinatiegraad, is nu het beste jongetje van de klas.

En het wordt nog erger: volgens de statistiekenwebsite Our World in Data is het sterftecijfer in Nederland in februari gestegen tot 20 procent.

Bron: EXCESS MORTALITY STATISTICS


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Nederland: Oversterfte stijgt explosief, zelfs twee keer zoveel als verwachtVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe bijwerkingen van Corona-vaccin bij verschillende fabrikanten - "Covid-arm"

Lees meer over:

Vorig artikelPiers Morgan belichaamt het infantiele denken dat de wereldvrede bedreigt
Volgend artikelPoolse topgeneraal: “Oekraïense verliezen moeten worden geteld in miljoenen, niet in honderdduizenden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Klopt ook want al maanden lang zie ik steeds meer sterfte advertenties in de krant die alleen abonnees vermeldt als ze ervoor betalen Dus er sterven nog meer mensen dan er daarin vermeld worden De oversterfte wordt verdoezeld door schurken zoals Rutte de jonge en Kuiper en d gehele meelopers bende die onder Rutte nog steeds wordt bestuurd zij het dan op afstand omdat hij reeds in Brussel aast op een waanzinnige baan In de krant en op het nieuws geen woord hierover ook niet aan de geouwehoer praatjes op tv die overvloedig plaats vinden en mooi pratende wijven en afgestudeerde en opgeleidde univeriteits debielen die worden geacht dat ze de de geleerden zijn en dat de rest die dat niet zijn onderbevolking zijn en dus dom

 2. De ziekenwagen bij mij in een woonplaats van ongeveer 80.000 inwoners rijd bijna 24 uur per etmaal uit dus elk uur, dat is echt niet vanwege ongelukken in het verkeer

 3. Ik moet zeggen dat dit lastig te verifiëren is online op verschillende nieuwsssites of websites met informatie over oversterfde. Vaak zie je dat Bulgarije het slecht doet.

  • Kijk maar eens hoe lekker de doorstroming in bejaarden woningen op gang gekomen is, tenzij die een verjongingsbron gevonden hebben of zijn geëmigreerd is er maar 1 reden over “natuurlijke” afvloeiingsregeling

 4. Overheden in landen passen nu ook de cijfers aan eer het als oversterfte wordt aangeduid. E moeten in de huidige berekeningsmodellen verhoudingsgewijs veel meer doden vallen dan vroeger eer het als ‘oversterfte’ wordt gezien. Met dit soort smerige boekhoudtrucjes proberen ze de boel onder het vloerkleed te houden.

   • Zeker maar het blijft ronduit misdadig dat de gevestigde orde op internationaal vlak alle registers opentrekt om deze wereldwijde democide te verhullen. Ze kunnen goochelen wat ze willen maar het aantal surplus aan doden liegt er niet om.

  • 95.000 is ouder dan 80 jaar – zij hebben mogelijk enige jaren van hun leven ingeleverd door covid of de vax
   Deze grote groep is statistisch niet te onderscheiden van natuurlijke oorzaken.
   Dit zijn de baby boomer generatie, nl vergrijst, de prop in de bevolkings piramide die eigenlijk een kerstboom model heeft.
   75.000 is tamelijk jong, onder 65 ofzo, lijkt mij grote groep
   Is Statistisch wel opvallend.
   Oorzaak ?: – Covid of vax of anders of combinaties van deze
   We hebben ook te maken met een sterfte cijfer distributie
   Stel 100 procent dat covid doormaakt sterft, maar niet allemaal tegelijk
   Steeds word een fractie van dIe 100 % afgeschaafd.
   En dat levert een flinke bijdrage aan de oversterfte.

   Over een paar jaar ontstaat er een groot gebrek aan medisch personeel want allemaal weggevallen.
   Dus ga maar vast omscholen, ehbo cursus doen.

 5. Het NA Jacht op de wolven kan inderdaad wel eens gaan beginnen in pretpark Nederland Een land met pedofielen en Dictators en illegale corrupte moordenaars RUTTE De JONGE KUIPERS en alle illegale corrupte meewerkers aan deze moordende stinkende MENGELES des DOOD WEF DAVOS, BRUSSEL WHO RIVM Scholen wereldgezondheidzwendel LAREB EMA Regeringen BORRELL PVDA VVD NUC BBB CDA Biden Bill Cates TEDROS BORRELL Maar RUSLAND heeft gesproken….en het elitaire WESTEN gruwt De corrupte Nederlandse zwendel regeringspartij: VVD kinderdagverblijven moeten ongevaccineerde kinderen kunnen weigeren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in