Frontlijn artsen en medische deskundigen hebben eind april een bom laten vallen, die kwesties van nationale veiligheid voor alle landen onthult. Transmissie tussen de covid-gevaccineerden ongevaccineerden veroorzaakt ongewenste bijwerkingen bij mensen die de injectie niet hebben genomen. Deskundigen onthulden dat de overdracht in een snel tempo gebeurt en zonder huid op huid contact, schrijft Dr. Ariyana Love.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Covid injecties zijn geen vaccins maar experimentele biowapens en dit is de consensus van de deskundigen. Dit is geen virale verspreiding zoals we eerst dachten, het is overdracht. De cellen van de gevaccineerden produceren nu het synthetische spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze werden geïnjecteerd. Dit is duidelijk een wapen met een hogere functie. De deskundigen waren het er ook unaniem over eens dat de gevaccineerden in quarantaine moeten, omdat de overdracht via de lucht plaatsvindt.

Met dank aan Dr. Judy Mikovits voor het vrijgeven van het ANTIGIF aan de spike-eiwit infectie.

“Suramin” is het tegengif voor het biowapen en de overdracht. U kunt genoeg krijgen van dennennaald thee (den, spar, ceder en spar) – Video:

Via Suramin the Covid Vaccine Antidote | Dr.Judy Mikovits Ph.D. Brighteon-kanaal

Het tegengif heet Suramin. Suramin is een farmaceutisch geneesmiddel dat wordt gewonnen uit dennennaalden. Suramin is een synthetisch geneesmiddel dat in je lichaam kan worden geïnjecteerd, maar zoals elk geneesmiddel kan het bijwerkingen hebben en moet het op de juiste manier worden gebruikt.

Dr. Mikovitz onthult dat je voldoende van het spike-eiwit tegengif uit dennennaald thee kunt innemen, dat een remmende werking heeft tegen onderdelen van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA.

  De COVID-19 pandemie en de corruptie van echte wetenschap

Dit Covid-19 spike-eiwit stolt het bloed en veroorzaakt bloedklonters, ministolsels, hersenembolieën (beroerten), hartaanvallen, longembolieën (longen), ongewoon zware menstruatiecycli, baarmoederuitstortingen en zware blauwe plekken. Dit zijn allemaal dingen die frontlijn dokters hebben beschreven te zien in transmissie gevallen.

Dennennaald thee is een van de meest krachtige anti-oxidanten die de mens kent en het is een super voedsel. Je kan het zo van de boom plukken en de topjes opeten. Dr. Mikovitz legt uit dat het spike-eiwit tegengif bevat in dennen, sparren, dennen en ceder. Dennennaald olie staat bekend om de behandeling van kanker, ontstekingen, stress, depressie, pijn, infecties van de luchtwegen zoals longontsteking, griep en COVID-19. Dennennaald thee doodt ook parasieten.

Mogelijk tegengif voor het V-serum en de huidige spike-eiwit contaminatie

Dr. Judy Mikovits (1 min. MP4 is bijgevoegd) heeft onthuld dat het medisch establishment al die tijd heeft geweten van het tegengif voor de contaminatie – een besmetting die nu wordt waargenomen door duizenden mensen die het serum niet hebben genomen, maar slechts in de onmiddellijke nabijheid zijn gekomen van anderen die de prik hebben genomen.

(Het woord “serum” wordt hier gebruikt omdat, klaarblijkelijk, de manier om te voorkomen dat men de prik neemt is te zeggen “Ik ben allergisch voor het serum”).

Wanneer het medisch establishment en de politieke promotors zichzelf willen vrijstellen van het nemen van inentingen, geven zij zichzelf altijd een legale uitweg, terwijl zij de “burgerij” pushen om de prikken te nemen.

“Ik ben allergisch voor het serum” is een van hun oplossingen.

Het serum nemen is één ding. De eiwit-besmetting die nu in groten getale wordt ervaren door degenen die het serum niet hebben genomen, maar alleen maar een familielid of vriend hebben bezocht die het wel heeft genomen, is geheel nieuw en ongekend.

  Uitgelekt "plan" - Elite wil binnenlandse opstanden (Encore)

Wat zijn de bijwerkingen van deze contaminatie?

 • Zware hoofdpijnen
 • Micro-stolsels en plotselinge blauwe plekken op het hele lichaam
 • Uitzonderlijk zware menstruatiecycli, zowel bij jongeren als bij mensen na de menopauze
 • Miskramen
 • Vermindering van moedermelk
 • Onvruchtbaarheid bij zowel vrouwen als mannen
 • Huisdieren die sterven kort nadat de eigenaars het serum hebben gekregen.

Luister naar 5 artsen die deze ongewone symptomen bespreken die nu door duizenden worden ervaren:

Via HealthImpactNews Bitchute-kanaal

Het tegengif voor de besmetting

Dit tegengif voor de besmetting, dat al bijna 100 jaar bekend is bij de top van het medisch establishment en ingewijden van de elitaire klasse, heet Suramin, een geïsoleerde verbinding die oorspronkelijk is afgeleid van een extract van dennennaald olie.

Het is alleen verkrijgbaar via injectie en is een streng bewaakt geheim dat tijdens deze “pandemie” niet openlijk beschikbaar is gesteld aan de massa’s. Toch is het een effectieve oplossing voor verschillende soorten parasieten en virussen, samen met een groot aantal andere aandoeningen.

Toch kan iedereen nu zijn voordeel doen met deze oplossing door de wortel ervan aan te boren, dennennaald thee, een tegengif dat vandaag de dag vrij verkrijgbaar is in altijd groene bossen en in de achtertuinen van veel mensen. (Bronnen om het te kopen zijn hier ook vermeld).

Hoe kan dit eenvoudige middel zo goed werken tegen zo’n schijnbaar onoverkomelijke aandoening?

Er is een direct verband tussen Suramin (het geïsoleerde extract), dennennaald thee (een heet water extract van de dennen, sparren, ceder, en sparren naalden), en dennenolie (die wordt afgeleid van de naalden door middel van een essentiële olie stoomdestillatie proces).

  Te veel bijwerkingen: Steeds meer huisartsen raden Covid-vaccinaties af

Alle drie zijn ze afgeleid van de eigenschappen van de naald van de conifeer.

Mijn persoonlijke mening hierover is dat het veel beter is om de hele kruidenbron van de natuur te krijgen dan slechts een klein deel van een extract. Er zijn vele andere voordelen die kunnen worden ontleend aan het hele kruid die zullen ontbreken aan de geïsoleerde chemische stof.

Mijn waarneming is dat diegenen die een hoog niveau van gezondheid handhaven, noch door het serum noch door de overdrachtsbesmetting worden aangetast. Hun immuunsysteem lijkt de bijwerkingen op dit moment af te weren. In de winter, wanneer de eiwitten in hun lichaam worden uitgedaagd door nieuwe ziekteverwekkers, zullen we allemaal onze ware gezondheidstoestand ontdekken.

Iedereen die op het randje van gezondheid zit, of uitgeput is (wat van velen van ons vandaag de dag gezegd kan worden), wordt in verschillende mate beïnvloed.

Het spoor van Suramin naar Dennennaald Thee

Hier is het spoor van de wetenschap en de gegevens die de afgeleide relatie aantonen tussen dennennaalden en Suramine (“het tegengif van de elite” tegen microbiële ziekten) – en die ook een potentieel tegengif biedt voor diegenen die getroffen zijn door de spike-eiwit besmetting (om redenen die worden uitgelegd in de volgende gegevens):

https://en.wikipedia.org/wiki/Suramin

https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/05/06/


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Bill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWaarom ik de COVID-19 prik niet neem – En waarom u misschien voorzichtigheid wilt betrachten, voor uzelf of voor uw kinderen
Volgend artikel“Jessica stierf als direct gevolg van een experimenteel vaccin” – rouwende oom spreekt zich uit op Jessica Wilson’s begrafenis, nadat ze werd gedood door een vaccin dat ze nooit wilde
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ter info: met name de naalden van de pinus sylvestris worden worden als lekker en geurig ervaren. Je thee gaat er echt onwijs lekker van ruiken! Zeer goed te combineren met brandnetel, welke zuiverend werkt.
  Combo die ik zelf lekker vind: brandnetel, colakruid, choco- of citroenmunt, kamille en dennennaalden.

  Wil je helemaal gezond doen kun je nog een maaltje met weegbree maken. Weegbree is eigenlijk een soort medicijn voor de mens, behalve dat het geen nare bijwerkingen heeft en je er gewoon heerlijk van kunt eten. En het groeit gewoon overal als “onkruid”, net als brandnetel (denk aan voedselbossen, voor zover die niet weg zijn gehaald).
  Dus geen honger lijden; gewoon onkruid eten. Het is nog lekker ook en je voelt je er geweldig bij.

  • wat ik vaak combineer met mn dennennaalden/brandnetelthee, is gember (raspen), munt en een schepje groene thee. er zijn ook veel kruiden en specerijen zoals koenjit en cayenne waar je eindeloos mee kunt experimenteren.

 2. Dennennaalden thee werkt.
  Onze dochter wil zich absoluut niet laten prikken. Zij werkt op een afdeling waar al haar collega’s wel geprikt zijn. Sinds dat zij de spuit hebben gehad heeft ze last van een verstoorde menstruatie. Deze kwam onregelmatiger, duurde langer, zorgde voor aanzienlijk meer bloedverlies en had veel, voor haar, ongebruikelijke klachten zoals intense buikpijn, lage rugpijn en futloosheid. Nadat ze begonnen is met dennennaalden thee waren de klachten bij de eerstvolgende menstruatie bijna weg. Bij die daarop volgende was alles weer normaal. Zij drinkt nu elke dag deze thee.

 3. Ik had laatst toen ik in het bos liep ook wat takken meegenomen. Maar omdat ik er geen verstand van heb, heb ik de naalden maar weg gegooid omdat ik niet weet welke goed zijn en welke giftig.
  De benamingen die ik overal rond zie vliegen bieden ook geen houvast. De meeste dennebomen lijken erg op elkaar en aan de naalden zie ik immers niet om welke boom het gaat.

  Misschien handig om een keer in groepsverband tezamen met iemand die hier veel verstand van heeft een bosbezoek te organiseren voor uitleg.

 4. Gebruiken hier al maanden grove-den-naalden.
  Puur de thee, en niet te zuinig.
  Hebben geen last van indrukken e.d. bij de gefuckioneerden rondom ons.
  Vitamine C speelt een goede rol in de aanpak van die spike-eiwitten.
  Zit volop in die thee maar s,middags toch een vit c 1000mg voor het extra.
  Naalden halen we hier op de heide…..

 5. De naalden van de taxus kunnen zelfs een.paard doden. Voorzichtig dus.

  Overigens is de taxus een boom die een belangrijke ingrediënt levert voor chemokuren.

 6. Spar en Den zijn goed. Single en Dubbel naalden.
  Probeer eerst de helft van wat is voorgeschreven. Sommigen (zoals ik) hebben een allergische reactie. De reactie is niet gevaarlijk, maar een dag niet prettig. Ik kreeg rode uitslag over mijn hele lichaam en jeuk.
  Misschien hoort dit ook wel bij het zuiveren van je lichaam.
  Heb geen vax genomen. Neem wel iedere dag mijn vitaminen. Liefst met fruit, aangevuld met C, D en zink.

 7. Antimicrobial agents and chemotherapy, Volume 64, Issue 8, 22 4 2020

  https://hartlongcentrum.nl/research/publications/pmid/32513797

  “Here, we demonstrate that the antiparasitic drug suramin inhibits SARS-CoV-2 replication, protecting Vero E6 cells with a 50% effective concentration (EC50) of ∼20 μM, which is well below the maximum attainable level in human serum. Suramin also decreased the viral load by 2 to 3 logs when Vero E6 cells or cells of a human lung epithelial cell line (Calu-3 2B4 [referred to here as “Calu-3″]) were treated.”

  Vertaling:

  “Hier tonen we aan dat het antiparasitaire geneesmiddel suramine de replicatie van SARS-CoV-2 remt, waarbij het Vero E6-cellen beschermt met een 50% effectieve concentratie (EC50) van ∼20 μM, wat ver onder het maximaal haalbare niveau in menselijk serum ligt. Suramine verminderde ook de viral load met 2 tot 3 logs wanneer Vero E6-cellen of cellen van een menselijke longepitheelcellijn (Calu-3 2B4 [hier aangeduid als “Calu-3″]) werden behandeld.”

 8. ‘Witte kleurstof E171 potentieel kankerverwekkend
  Alle Europese lidstaten willen eindelijk een verbod op het additief ’titaniumdioxide’ of E171 in voedingsmiddelen. Ze keurden het voorstel van de Europese Commissie om E171 vanaf 2022 te verbannen goed. De jarenlange campagne van voedselwaakhond foodwatch om het omstreden additief uit voeding te halen heeft vruchten afgeworpen.

  Producenten gebruiken E171 om levensmiddelen een witte kleur of glans te geven – vooral bakkerijproducten en producten die door kinderen worden geconsumeerd (zoals snoep, kauwgom en chocolade). E171 bestaat deels uit zeer kleine ‘nanodeeltjes’, die in verband worden gebracht met een verhoogd risico op darmkanker en leverschade.’

  https://www.foodwatch.org/nl/current-nieuws/2021/europees-verbod-op-additief-e171/

  • Vervolg:

   ‘Nicole van Gemert, directeur van foodwatch. “Het verbod dwingt bedrijven, die zich eerder onwillig hebben opgesteld, E171 eindelijk uit hun producten te halen. Het additief E171 dient er enkel en alleen voor om een product een ander kleurtje te geven. Dit weegt absoluut niet op tegen de risico’s”. Zodra het verbod op E171 in werking treedt, zijn alle producenten verplicht om de kleurstof uit hun voedingsmiddelen te halen. Het verbod staat gepland vanaf 2022, tenzij de Raad of het Europees Parlement voor het einde van het jaar bezwaar aantekenen. Foodwatch blijft actievoeren tot E171 uit alle voedingsproducten is verwijderd.

   Onwillige voedingsindustrie
   Foodwatch voert al jarenlang campagne tegen het onnodige en potentieel gevaarlijke additief E171. Foodwatch heeft samen met acht andere Europese maatschappelijke organisaties de Europese Commissie per brief opgeroepen om E171 te verbieden. Eerder liet foodwatch laboratoriumanalyses uitvoeren naar verschillende bakingrediënten van Dr. Oekter. Dit nadat het bedrijf tijdens e-mailcorrespondentie beweerde dat er geen nanodeeltjes van E171 in hun producten zitten. In alle geteste producten werden echter aanzienlijke hoeveelheden nanodeeltjes gevonden.

   Ook riep de voedselwaakhond in 2019 verschillende producenten, waaronder Remia en Mars, op om te stoppen met het gebruik van E171 in hun producten. Niet alle producenten reageerden positief op de campagne: Albert Heijn, Jumbo, Jamin, La Place, Etos, Friesland Campina en Unilever gaven aan niet te stoppen met het gebruik van E171.

   Al jarenlang waarschuwingen over veiligheid
   De Europese voedselveiligheidsautoriteit (EFSA) trok in mei dit jaar aan de bel en bevestigde dat witte kleurstof E171 niet veilig is. Het RIVM waarschuwde al in 2018 voor de mogelijke risico’s van de stof. In Frankrijk is sinds begin 2020 een wettelijk verbod van kracht.

   Nicole van Gemert: “We eten onderhand meer additieven dan gewoon voedsel. We weten al jaren dat E171 risico’s voor de gezondheid inhoudt. En toch is deze kleurstof op het bord van de consument beland. Het blijkt opnieuw dat een voedselwaakhond hard nodig is om de politiek en industrie tot de orde te roepen en de gezondheid van de Europese burgers te beschermen.”

   In Europa zijn momenteel 338 additieven in levensmiddelen toegestaan. Dit is te veel, omdat de risico’s op cocktaileffecten onmogelijk te beoordelen zijn. Omstreden additieven moeten veel sneller verboden worden wanneer de veiligheid niet kan worden aangetoond. Dat is wettelijk verplicht volgens het Europees voorzorgsbeginsel. “De volksgezondheid moet vanzelfsprekend op de eerste plaats komen. Helaas is er nog veel werk aan de winkel”, zegt Nicole van Gemert.’

   https://www.foodwatch.org/nl/current-nieuws/2021/europees-verbod-op-additief-e171/

 9. Steven
  Dennen bomen hebben 2 naalden in een hulsje daaraan herken je ze
  Den = duo
  Hoop dat je er wat aan hebt

  • Ik kweek dennen bomen(pinus heet de soort),je hebt ze met 2 naalden of 3 ,5 en met 1 naald.Spar en taxus b.v.zijn geen dennenbomen maar worden zo wel vaak genoemd.De pinus sylvestris is een inheemse den die groeit op arme zandgronden zoals op de Veluwe en langs de kust..Die kan je overal planten en doen het goed op elke grondsoort Als je een keer in het bos bent en je kan een dennenappel plukken heb je meteen een handje zaden die snel ontkiemen op de vensterbank en binnen een paar jaar heb je een leuk boompje waar je thee van kan zetten!

 10. Dus is er een verschil tussen de verse of gedroogde dennennaalden? Kan ik gewoon dennennaalden thee kopen? Ik woon namelijk in Mexico en hier zijn zo geen dennaalde bomen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in