Bill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdowns

5

In een recent openhartig interview verklaarde Bill Gates dat, ondanks de betrekkelijk kleine dreiging van het Coronavirus, hij en zijn collega’s “niet veel herstelde mensen willen” die natuurlijke immuniteit hebben verworven. In plaats daarvan hopen ze dat we afhankelijk worden van vaccins en antivirale geneesmiddelen.

Het is schokkend dat Gates ook voorstelt om mensen een digitale ID te laten maken die hun vaccinatiestatus laat zien, en dat mensen zonder dit “digitale immuniteitsbewijs” niet zouden mogen reizen. Een dergelijke aanpak zou veel geld opleveren voor vaccinproducenten, schrijft Rosemary Frei.

Op 24 maart gaf Bill Gates een zeer onthullend interview van 50 minuten (hierboven) aan Chris Anderson. Anderson is de Curator van TED, de non-profit die de TED Talks organiseert…

Op 33:45, Gates laat deze bom vallen:

“We willen niet dat er veel herstelde mensen zijn […] Om duidelijk te zijn, we proberen – door de lockdown in de Verenigde Staten – om niet één procent van de bevolking geïnfecteerd te laten raken. We zitten daar nu ver onder, maar met een exponatie zou je voorbij die drie miljoen kunnen geraken [mensen of ongeveer één procent van de Amerikaanse bevolking die geïnfecteerd zijn met Covid-19 en waarvan de grote meerderheid herstelt]. Ik denk dat we dat kunnen vermijden met deze economische pijn”.

Het lijkt erop dat in plaats van de bevolking te laten blootstellen aan het virus en de meesten antilichamen te laten ontwikkelen die hen natuurlijke, langdurige immuniteit geven tegen Covid-19, Gates en zijn trawanten veel liever een enorm, enorm duur, nieuw systeem opzetten van het produceren en verkopen van miljarden testkits, en parallel daaraan zeer snel miljarden antivirale middelen en vaccins ontwikkelen en verkopen. En dan, als het virus een paar maanden later weer opduikt en het grootste deel van de bevolking niet is blootgesteld en dus kwetsbaar is, nog eens miljarden testkits en medische ingrepen verkopen.

  Bill Gates, 's werelds gevaarlijkste miljardair, bewijst dat hij NIETS heeft geleerd van de afgelopen drie jaar.

Meteen daarna, op 34:14, sprak Gates over hoe hij de dingen vanaf dat punt ziet evolueren.

“Uiteindelijk zullen we certificaten moeten hebben van wie hersteld is, wie gevaccineerd […] Want je wilt niet dat mensen zich over de wereld verplaatsen en dat er landen zijn die het niet onder controle hebben, helaas. Je wilt de mogelijkheid voor mensen om daarheen te gaan en terug te komen en zich te verplaatsen niet volledig blokkeren. Dus uiteindelijk zal er dit digitale immuniteitsbewijs zijn dat zal helpen om de globale heropening te vergemakkelijken”.

[Ergens op de middag van 31 maart werd de laatste zin van dit citaat uit de officiële TED-video van het interview weggelaten. Gelukkig zijn opnames van het volledige interview elders gearchiveerd].

In de oktober 2019 Event 201 novel-corona virus-pandemie simulatie mede gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum en een afdeling van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, zei een peiling die deel uitmaakte van de simulatie dat 65% van de mensen in de VS graag een vaccin voor Covid-19 zou willen nemen, “zelfs als het experimenteel is”.

Dit zal enorm lucratief zijn.

Vaccins zijn een zeer lucratieve business: in dit CNBC-artikel van 23 februari wordt de vaccinmarkt bijvoorbeeld zes keer zo groot genoemd als 20 jaar geleden, met een waarde van meer dan 35 miljard dollar per jaar en een rendement van 44 dollar voor elke 1 dollar die wordt geïnvesteerd in de 94 landen met de laagste inkomens ter wereld.

Met name de Bill & Melinda Gates Foundation – die een vermogen van 52 miljard dollar heeft – heeft sinds 2000 meer dan 2,4 dollar miljard aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gegeven, volgens een artikel van Politico uit 2017. (Terwijl in hetzelfde tijdsbestek landen hun bijdragen aan het wereldorgaan hebben verminderd, vooral na de depressie van 2008-2009, en nu goed zijn voor minder dan een kwart van het budget van de WHO). De WHO coördineert nu ongeveer 50 groepen over de hele wereld die werken aan kandidaat-vaccins tegen Covid-19.

  EU-commissie keurt migratiepact goed met de bijnaam "Soros Plan" - zal resulteren in een massale golf van migranten die de EU-grenzen bestormen

Het Politico-artikel citeert een NGO-vertegenwoordiger uit Genève die zegt dat Gates “wordt behandeld als een staatshoofd, niet alleen bij de WHO, maar ook bij de G20”, en dat Gates een van de meest invloedrijke mensen is op het gebied van de wereldgezondheid.

Ondertussen doen functionarissen over de hele wereld hun deel om ervoor te zorgen dat iedereen sociale afstand neemt, zichzelf isoleert en/of opgesloten blijft.

Bijvoorbeeld, is er Toronto’s medisch directeur van gezondheid, Dr. Eileen de Villa, tijdens haar en Toronto’s burgemeester John Tory’s persbriefing op 30 maart:

“We bevinden ons in het midden van een wereldwijde pandemie. We moeten verwachten dat nog meer mensen ziek zullen worden – en sommigen, helaas, zullen sterven. Daarom is het zo belangrijk om thuis te blijven om de verspreiding van het virus te beperken. En om eerstelijnswerkers, gezondheidswerkers en onze essentiële werknemers te beschermen, zodat zij ons kunnen blijven beschermen. Mensen zouden niet hoeven te sterven, mensen zouden niet het risico hoeven te lopen om voor ons te zorgen omdat anderen geen sociale of fysieke afstand nemen”.

Maar kijk eens hoe dicht Ontario’s medisch directeur van gezondheid, Dr. David Williams, zit bij Haley Chazan, senior manager, media relations, voor Christine Elliott, vice-premier en minister van Volksgezondheid van Ontario.

Dit was op vrijdag 27 maart, vlak voor het begin van de dagelijkse persconferentie van die dag door Dr. Williams en Ontario’s Associate Medical Officer of Health Dr. Barbara Yaffe:

Ze zaten twee stoelen, of nauwelijks een meter, van elkaar. Een korte tijd later stond Chazan op en ging nog wat dichter bij Dr. Williams staan:

  Goed nieuws: Bill Gates' Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt

Dr. Williams en Chazan wonen niet samen. Dr. Williams weet waarschijnlijk – net als Gates – dat er weinig of geen reden is om je zorgen te maken over nauw contact met andere mensen tenzij jij of zij kwetsbaar zijn voor het ontwikkelen van een ernstige ziekte door Covid-19. Hij weet zeker ook dat als je Covid-19 oploopt en je bent verder gezond, je zeer waarschijnlijk weinig of geen symptomen zult hebben en snel zult herstellen. En dat deze blootstelling in feite gunstig is omdat je tijdens het proces antilichamen tegen het virus zult ontwikkelen en een natuurlijke, langdurige immuniteit ertegen zult hebben.

Maar in de persconferentie van 27 maart, net als alle andere waaraan hij heeft deelgenomen tijdens de Covid-19 crisis, las Dr. Williams het publiek de les over het bewaren van sociale distantie. Hij vertelde de mensen om het komende weekend niet naar buiten te gaan om van het mooie weer te genieten, omdat ze anders langs iemand zouden kunnen lopen en geen twee meter van elkaar verwijderd zijn.

Dr. Williams behoort tot het grote kader van machtige ambtenaren die de wereldeconomie hebben laten crashen door tientallen miljoenen kleine en middelgrote bedrijven te dwingen te sluiten in naam van de noodzaak tot gedwongen, harde, sociale distantiëring en lockdowns.

Zij hebben de samenleving ontwricht, de meeste burgerlijke vrijheden opgeschort en de meeste activiteiten en contacten verboden die mensen geestelijk en lichamelijk gezond houden. Tegelijkertijd hebben de ambtenaren voorrang gegeven aan Covid-19 zorg boven al het andere en als gevolg daarvan miljarden mensen ernstig beperkt in hun toegang tot levensreddende gezondheidszorg, variërend van het verkrijgen van medicijnen en bloedtransfusies tot het ondergaan van orgaantransplantaties en kankeroperaties.

Kijk hoe Bill Gates zijn programma voor menselijke ontvolking toegeeft

Vorig artikelMondkapjes uit China nu voorzien van waarschuwing: bieden geen bescherming tegen Corona en kunnen “kanker, geboorteafwijkingen en andere schade aan de voortplanting veroorzaken”
Volgend artikelPfizer verhoogt de prijs van de vaccins die het aan de Europese Unie levert met 50% – “En dus komt er een eerste injectie, een tweede, dan een derde en een vierde!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  • Er lopen in India al twee rechtszaken tegen Gates. India heeft de doodstraf en heeft een uitleveringsverdrag met bijna alle landen in de wereld. Straks kan hij zich alleen nog verschuilen in zijn GAVI platform in Geneve, alwaar hij (ingekochte) diplomatieke onschendbaarheid geniet. Er is geen wetgeving die die diplomatieke onschendbaarheid kan opzeggen.

 1. Hij is een satanist, dat is duidelijk…ik hoop dat hij snel uitgeschakeld wordt, hij heeft het recht niet om onze levens te verpesten, de klootzak

 2. In het bericht hierboven staat: “In een recent openhartig interview verklaarde Bill Gates …”
  Onder de video staat: “Op 24 maart gaf Bill Gates een zeer onthullend interview van 50 minuten (hierboven) aan Chris Anderson.” (Overigens zijn die 2 dikke vrienden, dus het interview is behoorlijk gekleurd. Hij noemt Gates ook een filantroop; Gates heeft eerst de wereld voorzien van computers met virussen; we hebben hem zeer rijk gemaakt. Nu doet hij hetzelfde met mensen: het is een zieke, gewetenloze, keiharde zakenman).
  Maar het interview is van 24 maart 2020 … niet zo heel erg recent dus.
  Helaas is de link naar het ongeknipte originele interview een deadlink naar YouTube.
  Redactie: update het artikel ajb. Verder alle hulde aan Frontnieuws; Ga door: fantastische artikelen!

 3. 15:45: some of the questions on ‘our leaders’. Goeie vraag hoor. Wat is ze betrokken hè?
  Je ziet aan haar kop al, dat het zo’n slinkse gluiperige democraat is.

  Bill Blalabla Gates. Bill ‘stole to software’ Gates met zijn jankstem. Hij praat alsof hij het virus persoonlijk kent omdat hij zelf ook een virus is. Wat hij ook zegt, valt in het niets met het duizend punten tellende tegenbewijs voor valsellijke corona-opzet en maatregelen.

  Als ik hem ooit tegenkom krijgt hij van mij een paar rammen op zijn gezicht. Net waar de mondkap normaal zit.
  Dat dit volk vrij rondloopt….het is niet te geloven. Een ontastbare duistere macht is had.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in