Twee vrouwen verlamd uren na inname Pfizer COVID-19 vaccin

2

Vrijdag meldde een vrouw zich bij News4 dat ze verlamd was geraakt nadat ze het Pfizer-vaccin had gekregen. Brandy McFadden kreeg haar tweede dosis van het Pfizer-vaccin op 16 april.

De volgende middag, zegt Mcfadden dat ze niet kon lopen en ondraaglijke nekpijn had. “Het werd steeds erger en ik begon te schreeuwen van de pijn”.

Omdat ze zich vanaf haar nek niet meer kon bewegen, bracht haar man haar naar de eerste hulp van het Vanderbilt University Medical Center. Zes dagen later is ze nog steeds in het ziekenhuis, en zegt dat een CT-scan, MRI, EMG, en bloedonderzoek allemaal niets ongewoons opleverden. Mcfadden vertelt News4 dat ze epileptisch is, maar zei dat dit geen aanval was, bericht Greatgameindia.com.

“Voor zover de antwoorden over waarom dit gebeurde, weten ze het niet”, zegt ze.

De vrijdag daarop had McFadden weer beweging in haar armen en kon ze met haar tenen wiebelen.

In een ander geval raakte een andere vrouw in Pittsburgh verlamd in dezelfde week na haar eerste Pfizer-injectie.

Eerder zakte een verpleegster live op televisie in elkaar tijdens een persconferentie kort nadat ze het vaccin Covid-19 van Pfizer had gekregen in een ziekenhuis in Tennessee. Verpleegster Tiffany Dover had de media toegesproken over de eerste vaccinaties van eerstelijns gezondheidswerkers in de stad toen ze in elkaar zakte.

Volgens de medeoprichter van BioNTech Dr Ugur Sahin werd het Covid-19 vaccin dat hij voor Pfizer ontwierp in slechts enkele uren op één dag ontworpen op 25 januari 2020.

Geen enkel ander vaccin in de geschiedenis is zo snel gemaakt en gefabriceerd. Voorheen duurde het snelste vaccin dat ooit werd ontwikkeld meer dan vier jaar.

  Willie Garson: "Sex and the City" acteur noemt ongevaccineerde mensen "onwetende idioten", dood vijf maanden na mogelijke Pfizer mRNA-geïnduceerde kanker

Zoals gerapporteerd door Frontnieuws, heeft de farmaceutische reus Pfizer soevereine regeringen onder druk gezet door bizarre eisen te stellen en te vragen om bankreserves, ambassadegebouwen en militaire bases als onderpand in ruil voor Covid-19 vaccins.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dat geeft ons vertrouwen: Biontech oprichter wil voorlopig niet zelf gevaccineerd worden

Vorig artikelDefinitief, onweerlegbaar bewijs dat de Covid-19 Pandemie nooit heeft bestaan
Volgend artikelIsraëlische studie: Pfizer-vaccin kan hartontsteking veroorzaken bij mensen onder de 30
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in