Tijdens het covid-19 schandaal bedreigde de Deense premier Mette Frederiksen individuele rechten, slachtte dieren uit hysterie af en schond herhaaldelijk de grondwet van het land. Ze werkte ook samen met de regeringen van Oostenrijk en Israël om snel een schadelijk mRNA-vaccinprogramma te ontwikkelen dat vandaag de dag de wereldbevolking vernietigt. Mette heeft zichzelf de “Eerste Minister van Kinderen” genoemd terwijl ze kinderen schadelijke prikken opdringt. Toen ze onlangs op straat werd geconfronteerd, rende ze bang weg en riep ze haar beveiliging op om het verhoor te onderdrukken, bericht Lance D Johnson.

Deense premier vlucht bang weg als zij met de waarheid wordt geconfronteerd

De schijnbaar machteloze premier werd geconfronteerd met Kent Nielsen, de leider van een nieuwe Deense politieke partij genaamd De Vrijheidslijst. De Vrijheidslijst is een relatief nieuwe politieke partij die ontstond tijdens het covid-19-schandaal. De boodschap van de partij werd populair in het licht van de medische tirannie, toen haar leiders vochten voor individuele rechten, wetenschappelijke integriteit en de waarheid over de frauduleuze covid-19 “vaccins”. De partij, opgericht door Fleming Blicher, slaagde erin om in 26 gemeenten in de vijf regio’s van Denemarken op het stembiljet te komen. De Vrijheidslijst ondervraagt momenteel de regeringsfiguren die onwettige mandaten en ontvolkingsexperimenten voor het “grotere goed” hebben bevorderd en houdt hen ter verantwoording.

Toen Nielsen de premier op straat confronteerde, greep hij haar naar de keel (figuurlijk) en vroeg: “Wat vindt u ervan dat u een jaar lang over immuniteit heeft gelogen?”

“Hoe kunt u ’s nachts slapen in de wetenschap dat u Denen schaadt en vermoordt?” vroeg Nielsen. “U moet zich schuldig voelen, Mette.” Nielsen vertelde de nieuw gekozen premier dat 83.000 Denen zijn gedood door de controversiële vaccins, en meer dan 150.000 gewond zijn geraakt. Dus de “vrouw die beweert ‘de premier van de kinderen’ te zijn, vermoordt Deense kinderen en vermoordt Deense volwassenen”, zei hij. Nielsen gaf niet op. “Is het niet moeilijk om met uzelf te leven als u uw eigen volk vermoordt en schade toebrengt,” vroeg hij. “Dus u bent gewoon ijskoud? De ijsdame die er niets om geeft dat ze andere mensen vermoordt en verwondt.” Mette vluchtte snel naar haar tourbus. Nielsen vervolgde: “En dan staat er op uw busbord: ‘Laten we zorgen voor de toekomst!’ Dus de vrouw die beweert ‘de premier van de kinderen’ te zijn, vermoordt Deense kinderen en vermoordt Deense volwassenen. En loopt er vervolgens allemaal voor weg. Het is gekkenwerk.”

Mette weigerde te reageren. Haar veiligheidsdienst kwam snel in actie om de dialoog te stoppen en te intimideren. Een agent dwong Nielsen te stoppen met filmen, zich te identificeren en zijn persoonsnummer op te geven. Nielsen werkte mee met de beveiliging, maar voordat hij stopte met filmen, verhief hij nog één keer zijn stem: “En dan ontsnapt ze in haar slachtbus, Walgelijk!”

Waarheidsgetrouwe en krachtige ondervraging noodzakelijk in de volgende fase van de oorlog

Nielsens openbare ondervraging van de Deense premier biedt een uitstekende blauwdruk voor de aanpak van “onaantastbare” overheids- en bedrijfscriminelen in de komende tijd. Misdaden tegen de mensheid moeten worden vervolgd met strenge oproepen tot gerechtigheid: amnestie wordt geweigerd. Waarheidsgetrouwe en krachtige taal (en soms publieke schaamte) zal nodig zijn om deze criminelen ter verantwoording te roepen.

  Dit is wat er gebeurt als je kinderen NIET vaccineert

Niemand staat boven de wet. Als de rechtbanken het bewijs van massale medische fraude en moord niet erkennen, dan moeten degenen met overtuiging en moed de misdaden in het openbaar aan de kaak stellen. Massamoord is massamoord, of er nu opzet in het spel was of niet. Het ontnemen van rechten, de massale discriminatie en het bedreigen van levens is meer dan genoeg bewijs om de intentie tot schade aan te tonen. Nu de slachtoffers van de covid-19 vaccins zich opstapelen, moeten de criminelen in de regering voor het gerecht worden gebracht. Ze moeten zich verantwoorden voor het medische geweld en de schendingen van de mensenrechten die ze miljoenen gezinnen wereldwijd hebben aangedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNENVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe vermiste baby’s van Europa
Volgend artikelGroeiende wanhoop in het Imperium van Leugens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

30 REACTIES

 1. BELGIË/NEDERLAND/DUITSLAND…..IN’T KORT….DE WESTERSE WERELD ANDERMAAL…. BETROKKEN IN MASSA-MISDAAD… VOOR EIGEN GEWIN 💰💸💰💸💰💸💰💸💰💸

  • Die foto van haar kan zo gebruikt worden als profiel, de kwaadheid en agressiviteit staat zo op haar gezicht af te lezen..ze doet mij denken aan foto’s van bewakers uit duitse concentratiekampen van WO2…

 2. Voor een iets heeft het crimineel witteboordentuig veel angst: de waarheid.
  Dit tuig dient gearresteerd te worden, berecht te worden voor een Tribunaal om daarna op grote schaal geexecuteerd te worden. Aanklacht: massamoord.

  • Hier is het nog erger dan daar, volgende week maandag zal het CDICD goed gekeurd worden in de kamer het is gewoon nog maar een wassen neus het is al maanden geleden beslist in Brussel, wat beteken dat nou wij zijn straks een staat als China zij gaan bepalen wat je eet drink en auto rijd, vergeet niet at de giftspuiten straks verplicht gaan worden anders komen jullie niet in aanmerking voor een rekeningnummer slaap maar lekker verder.
   Wat wij wappies al vanaf het begin riepen dat het spuitje corona daar was om ons zoveel mogelijk te vermoorden en d bewijzen stappelen zich nu in razend snel tempo op, wij de spuitjes heeft genomen heeft nog maar kort te leven, SUKKELS.

 3. Vluchten……… ik dacht die sprint naar een zwarte audi/bmw en scheurt weg………….. ze loopt gewoon rustig de bus in……….

  Dat ze geen antwoord geeft op de vraag; dat is wat anders. > maar wat verwacht men dan van ministers; dat zijn alleen woordvoerders welke iets voor kunnen lezen of kunnen na praten.
  Dat ze geen antwoord geeft is omdat niemand haar een antwoord kon ingeven …

  • Juist al deze lieden studeren hun teksten van te voren in en de journaille die hen MOGEN interviewen hebben zich te houden aan vooraf gemaakte afspraken, efin de journalisten zijn over het algemeen gekocht en lopen aan de leiband van hun eveneens gekochte redactie.

  • @Marco, Klopt vorig jaar liep die puppet nog vrij rond overal te vreten en te schaterlachen had hem op 1,5 meter bij me vandaan..Beveiliging was zeer amateuristisch ronduit crap, stonden buiten met maar 2 man. Nu niet meer…Heb er welleens dromen over wat ik ‘had’ kunnen doen…Was denk ik onthaalt als volksheld in de bajes als ik die overigens had gehaald en geen Cabalstroppie voor die tijd had gekregen in cel waar camera’s ineens niet werken. Ik ben maar verstandig weg gegaan hele eetlust was weg door die kinderhandelaar.

   • Bah… wat een verhaal zeg, Nuke. Echt walgelijk die klootzak. Ik zag hem ook toevallig eens, in 2014 of zo, hij stapte in een grote auto. ik dacht nog, wie is die rare vent die doet alsof hij iets te verbergen heeft. Hij keek me nog aan alsof ik hem ergens op betrapt had, alsof hij uit zijn rol gevallen was of zo. Gewoon een gajes, maar dan in een pak. Niet beter dan oplichters. Gelukkig maar dat je weg gegaan bent. Er zijn anderen die beter zijn in dit soort opkuisingen.

  • Hij is oppermachtig en dat komt dat ons volk een laf en ook een crimineel tuig is , wie laat zijn ouders zijn kinderen met een testspuit nu doodspuiten dan ben je als volk niet veel beter als Rutte.

 4. Rutte en co loopt op zijn laatste benen deze moordenaars en landverraders moeten voor tribunaal komen met de rest van de trekpoppen met nep oranjes het hele zooitje winnen doen ze nooit.

  • Wij zelf moeten een tribunaal instellen onder burgers wij hoeven geen bewijzen voor hun misdaden te leveren dat doen ze nu al zelf, ook het RIVM moeten allemaal worden op gepakt en hoge straffen krijgen met boetes en van Dissel de strop, en wij kunnen dat wij hoeven dat tuig maar gewoon te volgen zodat zij zich niet meer veilig voelen en hun familie het zelfde aandoen wat zij onze ouders en kinderen hebben aan gedaan.
   MENSEN STA OP HET IS ONZE VRIJHEID HET IS ONS LEVEN EN NU WILLEN WIJ GERECHTIGHEID.

 5. rutte hier rutte daar …hetzelfde als in belgie met hoerenloper de croo (valt al mee dat hij het niet met kinderen doet -zover we weten )maar afin als je de nederlanders hoort …niemand moet hij maar hij zit toch weer aan de macht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in