Foto Credit: Strategic-culture.su

En dus werd Le Petit Roi in Parijs voorspelbaar verpletterd in de Europese verkiezingen. Hij heeft vervroegde parlementsverkiezingen uitgeschreven en de Assemblée Nationale ontbonden in een daad van blinde, kinderlijke wraak op de Franse burgers, schrijft Pepe Escobar.

Dat betekent sowieso niet veel, omdat de lijnen van “vrijheid, gelijkheid, broederschap” al lang zijn overgenomen door een botte oligarchie.

De tweede ronde van deze nieuwe Franse verkiezingen vindt plaats op 7 juli – bijna samenvallend met de Britse vervroegde verkiezingen op 11 juli, en slechts een paar dagen voor de langzaam brandende stedelijke catastrofe die de Olympische Spelen in Parijs zullen zijn.

Parijse salons staan in brand van intriges over waarom de kleine Rothschild-knecht met een Napoleoncomplex al zijn speelgoed uit de kinderwagen gooit omdat hij niet krijgt wat hij wil.

Want waar hij echt naar hunkert, is om een “oorlogspresident” te worden – samen met het kadaver in het Witte Huis, Starmer in het VK, Rutte in Nederland, de Giftige Medusa von der Lugen in Brussel, Tusk in Polen, zonder dat hij verantwoording hoeft af te leggen aan het Franse volk.

Het is zo goed als zeker dat Le Petit Roi het reële vooruitzicht krijgt om een kreupele president te worden die een rechts parlement moet gehoorzamen; praatjes in het Elysée-paleis hebben zich al bij het circus gevoegd en de indruk gewekt dat hij zou kunnen aftreden (dat werd later ontkend). Toch, als Le Petit Roi ten strijde trekt tegen Rusland zal geen enkele Franse burger hem volgen, en zeker niet het – armzalige – Franse leger.

Er spelen echter grotere dingen. Na de – veelbelovende – game-changing boodschappen aan de Mondiale Meerderheid van het Sint-Petersburg forum vorige week, verankerd in openheid en inclusiviteit, droeg de BRICS 10 vergadering van ministers van Buitenlandse Zaken in Nizjni Novgorod begin deze week het stokje over.

Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov benadrukte drie belangrijke punten:

 • “De landen van het Mondiale Zuiden willen niet langer afhankelijk zijn van de dubbele standaarden van het Westen en zijn grillen.”
 • “Iedereen weet dat de BRICS-landen nu al de locomotief van de wereldeconomie zijn.”
 • “Wij [op de BRICS FM’s bijeenkomst] benadrukten de noodzaak van consistente inspanningen om een nieuwe wereldorde te creëren, waar de gelijkheid van onafhankelijke staten de sleutel zal zijn.”
  We doen allemaal alsof we onnozel zijn en zwijgen - Servische president over de huidige staat van de Europese kolonie

Vergelijk het nu met de krimpende G7-bijeenkomst later deze week in Puglia in Zuid-Italië: hetzelfde oude liedje, van een “harde nieuwe waarschuwing” aan het adres van Chinese banken (“Doe geen zaken met Rusland of anders!”) tot luidkeels dreigen tegen het strategische partnerschap tussen China en Rusland.

En last but not least, extra complotten om rente af te romen van de enorme, bevroren/gestolen Russische tegoeden met de bedoeling om deze naar land 404 te sturen; de Giftige Medusa kondigde zelf aan dat land 404 in juli 1,5 miljard euro van de inkomsten uit gestolen Russische tegoeden van de EU zal ontvangen, waarvan 90% om wapens te kopen.

De Amerikaanse onderminister van Buitenlandse Zaken Kurt Campbell – de man die de ter ziele gegane “draaipunt naar Azië” bedacht tijdens de ambtstermijn van Harpy Hillary Clinton begin 2010 – had al aangekondigd dat Washington Chinese bedrijven en banken zal sanctioneren vanwege de relaties van Peking met het militair-industriële complex van Rusland.

Valse vlaggen en perfecte symmetrie

Volgens verschillende statistieken staat Europa op het punt te imploderen/exploderen, niet met een knal maar met een tergend gejammer elk moment binnen de komende paar maanden. Het is cruciaal om te onthouden dat de vervroegde verkiezingen in Frankrijk en Groot-Brittannië ook samenvallen met de NAVO-top op 11 juli – waar de door russofobie aangewakkerde oorlogszucht een paroxisme zal bereiken.

Een van de mogelijke scenario’s is een valse vlag die Rusland de schuld in de schoenen schuift. Het zou een Franz Ferdinand moment kunnen zijn; een Tonkin Golf moment; of zelfs een USS Maine voor de Amerikaans-Spaanse oorlog.

Feit blijft dat de enige manier waarop deze “leiders” in heel NAVOstan plus hun armzalige MI6-agent in een groen zweterig T-shirt in Kiev zullen overleven, is door een casus belli te fabriceren.

Als dat inderdaad gebeurt, kan een datum worden geprikt: tussen de tweede week van juli en eind augustus; en zeker niet later dan de tweede week van september.

  Dit zijn de eisen van Rusland: "Dan zullen wij onmiddellijk stoppen"

Oktober zal te laat zijn: te dicht bij de Amerikaanse verkiezingen.

Bereid je dus voor op de Zomer van Gevaarlijk Leven.

Ondertussen houdt De Beer niet bepaald een winterslaap. President Poetin heeft voor en tijdens het forum in St. Petersburg uiteengezet hoe “symmetrisch” Moskou zal reageren op aanvallen van Kiev met NAVO-raketten – die al aan de gang zijn.

Er zijn drie NAVO-staten die raketten leveren met een bereik van 350 km en meer: VS, VK en Frankrijk.

Een “symmetrische” reactie zou dus betekenen dat Rusland landen in het Mondiale Zuiden voorziet van geavanceerd wapentuig – dat in staat is om ernstige schade toe te brengen aan knooppunten van het Empire of Bases.

En hier zijn de topkandidaten om deze wapens te ontvangen – zoals uitgebreid besproken, niet alleen op Russische tv-zenders maar ook in de wandelgangen van het Sint-Petersburg forum.

West-Azië: Iran (dat ze al heeft); Syrië (heeft ze hard nodig); Jemen; Irak (zou zeer nuttig zijn voor Hashd al-Shaabi) en Libië.

Centraal-, Noordoost- en Zuidoost-Azië: Afghanistan, Myanmar (deze twee waren aanwezig in St. Petersburg) en Noord-Korea.

Latijns-Amerika: Cuba, Venezuela en Nicaragua (kijk maar naar de huidige Russische uitstap in het Caribisch gebied).

Afrika: Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo, Ethiopië, Somalië, Zuid-Soedan en Zimbabwe (kijk maar naar Lavrov’s recente Afrikaanse tour).

Mr. Zirkoon zegt hallo

En dat brengt ons bij de vrolijke kwestie van een Russische zeemacht die rondhangt in het Caribisch gebied, met aan het hoofd het fregat Admiral Gorshkov, dat bewapend is met hypersonische raketten, en de nucleaire onderzeeër Kazan.

De onmisbare Andrei Martjanov heeft opgemerkt hoe de Gorshkov “32 Onyx, Zircon, Kalibrs en Otvet aan boord heeft. Dit zijn de meest geavanceerde en dodelijke kruisraketten in de geschiedenis, met een serieuze gevechtsstamboom. Kazan, een SSGN van de Yasen-klasse, heeft ook 32 VLS aan boord en heeft bovendien 10 torpedobuizen die niet alleen torpedo’s kunnen afschieten.”

Nou, deze zeemacht is er duidelijk niet om WO III te lanceren. Martjanov legt uit dat “hoewel ze allebei de hele oostkust van de VS en Canada kunnen treffen, ze er niet om die reden zijn. God verhoede dat als het tot een echte WO III komt, er genoeg Bola’s, Avangards, Sarmats en Yarses zijn om deze afschuwelijke zaak aan te pakken. Nee, zowel Gorshkov als Kazan zijn er om te laten zien dat ze elk gevechtsschip of strategisch zeeschip kunnen bereiken dat militaire gevechtssets vervoert van Noord-Amerika naar Europa in het geval dat een of andere mafkees besluit om te proberen een conventionele oorlog met Rusland in 404 te overleven.”

  Demonstratie in Moskou chantend "Nuke Washington"

Wat nog intrigerender is, is dat de zeemacht na een verblijf in Havana in het Caribisch gebied zal blijven voor een reeks oefeningen – en zal worden vergezeld door andere Russische marineschepen. Ze zullen in deze wateren blijven tot het einde van De Zomer van Gevaarlijk Leven. Gewoon voor het geval dat een of andere gek rare ideeën heeft.

Ondertussen gaat de mogelijke escalatie naar een Hete Oorlog in Europa onverminderd door, waarbij de NAVO via haar epileptische plak Noors hout de gevestigde regels van proxyoorlogen radicaal verandert met de ene onzinuitbarsting na de andere.

De Strijdkrachten van Oekraïne (AFU) zijn via de NAVO al in staat om zowel militaire als civiele Russische activa te vernietigen – olieopslagplaatsen, luchthavens, energievoorzieningen, spoorwegknooppunten, zelfs troepenconcentraties.

Iedereen en zijn buurman zal wachten op de “symmetrische” reacties.

Voor alle praktische doeleinden is de cruciale beslissing genomen door de bevoorrechte plutocratie die werkelijk de touwtjes in handen heeft: Europa dwingen om oorlog te voeren tegen Rusland. Dat is de gedachte achter alle retorische kabuki over een “militair Schengen” en een nieuw IJzeren Gordijn van de Noordpool via de Baltische chihuahua’s helemaal tot aan het hondsdolle Polen.

De plutocratie gelooft echt dat ze daarna de hele boel voor een schijntje kunnen opkopen terwijl de vliegen nog eieren leggen in radioactieve Europese karkassen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

EU en NAVO stevenen af op de afgrond door stommiteiten in buitenlands beleidVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZIJN ZE HIER? Harvard-studie suggereert dat UFO’s kunnen behoren tot een ”Verborgen civilisatie” die op Aarde leeft
Volgend artikelHoe heeft een kleine groep dit gedaan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Waarom alleen een Hete Zomer?
  Alsof de verkiezingen in oktober in de USSA verschil gaan maken.
  Ik blijf van mening dat de oplossing die wij ons bedenken, nooit een onderdeel van het probleem mogen zijn.
  En het probleem is dan natuurlijk de politieke gijzeling waarin wij leven.
  Wij zullen nooit ‘staken’ , het systeem laten imploderen.
  Wij rekenen ons allemaal rijk en blijven in onze ego’s hangen.
  De oplossing is in mijn ogen heel erg simpel, stop met geleefd worden en ga leven.
  Het leven is heel mooi, echt waar probeer het maar gewoon.

  • 👍 ja hoor zolang we maar niet meer in de leiders van kerk en staat moeten samenwerken/leven…♥️🇷🇺🇨🇳🇱🇧🇵🇸🇮🇷🌹✊💪

   • Succes met je tuinieren dit jaar.
    Het weer dat ons dit jaar wordt ‘gegund’, zal voor weinig eten en veel faillissement onder onze boeren zorgen.

   • Beste Greet,
    ….”en probeer eigen groenten te voorzien”……..

    Ik krijg vreemde soorten in de tuin: waterplanten en bonen met zwemvliezen.
    De slakken zorgen voor holle uigevreten aardbeien.
    De prei en uien krijgen ‘ zomersproeten’ (roest op het loof)
    Verder zie ik soms woelmuizen en mollen met snorkel een zwembrevet halen……
    Mijn tuinlaarzen heb ik omgewisseld voor een waadbroek.

    https://youtu.be/U3X85dLO-5U?si=Y0G-Xp5J6cwstq_Y

    • Bij mij wordt ook bijna alles door slakken opgevreten, maar wat hier in NH ook opvallend is is dat er geen spin te zien is, normaal kan je geen pad oplopen zonder in de spinnenrag terecht te komen ik vraag mij af of dat elders ook zo is.

   • triest greet…je probeert ….. groenten te verbouwen….tja…de chemtrails en andere vormen van vergiftigingen gaan dagelijks door…dus ook jouw tuin(tje) word begiftigt en je zal het grondig moeten ontgiftem met bacin soda om ervan te eten…
    let wel….super dat je eigen voedsel boven supermarktVRETEN maakt…bovenstaande reacties op de geopolitieke weers-beinvloeding maken echter wel duidelijk dat de oogsten voor zowel de boeren als de zelfverbouwers dit jaar aanzienlijk te lijden hebben .
    Wij hebben in ons kleine collectief een mega -grote walipini gemaakt en gaan dit jaar vol op de creaTIE VAN ALLES WAT EETBAAR IS EN GROEIZAAM BINNEN EEN WALIPNI-COCEPT…EN HET LUKT VRIJ AARDIG…NU DE WINTER NOG DOOR MAAR DE VOORUITZICHTEN ZIJN GUNSTIG.
    bUITEN TELEN……MET DEZE GEO-POLITIEK IS MOMENTEEL VRIJ DUBIEUS.
    oEPS caps bleef hangen maar zal me mijn reet roesten!

 2. Beste Greet,
  ….”en probeer eigen groenten te voorzien”……..

  Ik krijg vreemde soorten in de tuin: waterplanten en bonen met zwemvliezen.
  De slakken zorgen voor holle uigevreten aardbeien.
  De prei en uien krijgen ‘ zomersproeten’ (roest op het loof)
  Verder zie ik soms woelmuizen en mollen met snorkel een zwembrevet halen……
  Mijn tuinlaarzen heb ik omgewisseld voor een waadbroek.

  https://youtu.be/U3X85dLO-5U?si=Y0G-Xp5J6cwstq_Y

 3. Al die opwinding, gaat niks gebeuren, verdeel en heers net als de laatste keer, Macron gaat de winst gewoon weer in de 2e ronde pakken van diegenen die Macron niet willen maar Le Pen nog minder, en dan zit hij op een nog hogere troon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in