Volgens een artikel in Breitbart verwacht de Amerikaanse conflict- en veiligheidsexpert Michael Waller dat een gewelddadige linkse menigte zal proberen de Amerikaanse hoofdstad Washington te overspoelen met rellen en het Witte Huis bestormen na de verkiezingsoverwinning van Trump.

Hij roept federale politietroepen op straat in Washington op om zich voor te bereiden op mogelijke rellen en onlusten: “We moeten ons voorbereiden op deze menigte van tienduizenden, zo niet meer, midden in de binnenstad van Washington DC en een mogelijke bestorming van het Witte Huis”, zegt Waller.

Volgens hem zou burgemeester Muriel Bowser van de Democratische partij in Washington een rol kunnen spelen bij mogelijke rellen in de hoofdstad als zij de politie opdracht zal geven zich terug te trekken uit de stad, zodat linkse bendes hun rellen en plunderingen ongehinderd kunnen uitvoeren. De Black Lives Matter rellen hebben aangetoond aan dat ze werden gesteund door de burgemeester, omdat onder haar leiding een “Black Lives Matter Plaza” met een enorme “Black Lives Matter” belettering werd aangelegd in de straten van Washington, aldus Waller.

Waller maant de politie van DC aan om de veiligheidsvoorzieningen rond het Witte Huis te verscherpen. De president heeft in de eerste plaats de plicht om zijn legitieme presidentschap als instelling te beschermen, en wanneer gewelddadige linkse groeperingen aankondigen dat ze het Witte Huis in brand zullen steken, moet de president dit zeer serieus nemen.

In de stad New York, die ook een Democratische burgemeester heeft, hebben de inwoners zich reeds voorbereid op de verkiezingen. Blijkbaar worden na de verkiezingsoverwinning van Trump massale rellen en plunderingen verwacht van doorgedraaide linksen die georganiseerd en gefinancierd worden door antiblanke organisaties als Antifa of Black Lives Matter. Winkeliers en huiseigenaren zijn begonnen met het barricaderen van hun ramen en deuren.

  Video van vrouw die weigert om een mondkapje te dragen gaat viraal: "Ik ben er klaar mee!"

Het Witte Huis heeft zich ook voorbereid op rellen. Het terrein van de residentie van de president is wijd en zijd gebarricadeerd. Een woordvoerder van het Witte Huis zegt op Twitter dat het Witte Huis in lockdown is. Volgens de huidige plannen is Trump van zins om de verkiezingsnacht met talrijke gasten in het Witte Huis door te brengen. Of dit zo zal blijven in het licht van de dreigende situatie is twijfelachtig. Ook in andere Amerikaanse steden heeft de politie zich voorbereid op rellen, en in Philadelphia zou zelfs de National Guard opgeroepen zijn om te helpen de stad te beschermen tegen linkse meutes.

Volgens een rapport dat naar verluidt is uitgelekt naar de Amerikaanse media, zouden voormalige militaire leiders zich hebben gericht tot de actieve leiders in het leger en hen hebben aangespoord om de president uit zijn ambt te ontheffen als Trump de verkiezingen zou winnen. De aansporing is een regelrechte oproep voor een militaire staatsgreep. De chef van de generale staf, generaal Mark Milley, kondigde aan dat het leger geen rol zou spelen bij de verkiezingen. Blijkbaar rekenen inlichtingen- en militaire kringen op linksen en Biden-supporters om alle middelen aan te wenden om Trump uit te schakelen als hij wordt herkozen.

26 BLM-activisten werden gearresteerd tijdens een straatblokkade – wie valt op wat ze allemaal gemeen hebben?

Vorig artikelDe EU weet haar prioriteiten: Gigantisch politieoptreden tegen “racisme” in Europa
Volgend artikel“De zelfmoord van Europa” – Marine Le Pen lanceert campagne tegen het nieuwe migratiepact van de EU
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als Trump wint zal het linkse gajes het Witte Huis bestormen. Waarom zijn de “successen” van links toch altijd verbonden met geweld ? Dat schorem kan zich nóóit bij een volkomen legale nederlaag neerleggen ! Vies volkje !!!

  2. Ik ben er zo klaar mee; schiet!

    Tijd om terug te landen in de realiteit en daarbij vooral; “Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doet gij dat ook ander niet! Hoe godvergeten moeilijk kan dit zijn!!!

  3. Als je echte geschiedenis van de sovjetunie, de Holodomor, revolutie kent, zul je het begrijpen, waarom links altijd geweld gebruikt, dat is traditie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in