Griekenland waarschuwt de EU voor het opnemen van de Moria-brandstichters

3

De Griekse regering is er zeker van dat het kamp in Moria door de lokale asielzoekers zelf is afgebrand. Het waarschuwt andere EU-landen voor het accepteren van de brandstichters. Een dergelijke actie zou imitators kunnen inspireren.

Terwijl Merkel-Duitsland massaal de toelating van migranten uit Moria promoot, waarschuwt de Griekse regering voor overhaaste actie. Het is duidelijk, volgens Athene, dat de branden in het kamp met opzet zijn gesticht door de plaatselijke migranten zelf. De autoriteit wilde vanwege de ontdekte Coronagevallen een quarantaine opleggen. De migranten waren het hier niet mee eens en protesteerden aanvankelijk. Toen hun protesten niet tot het door hen nagestreefde resultaat leidden, staken ze bewust hun onderkomens in brand, waarbij ze volledig voorbijgingen aan het feit dat ze daarmee het leven van de lokale bevolking in gevaar brachten. Vanuit het oogpunt van de Griekse regering zijn dit ernstige criminelen, brandstichters die roekeloos hebben geaccepteerd dat er mensen om het leven kunnen komen, meldt Freiewelt.

Athene waarschuwt de andere EU-landen voor overhaaste beslissingen met betrekking tot de inwoners van Moria. Als regeringen zoals die van Merkel of Macron nu migranten opnemen, belonen ze hen voor hun misdaden. Maar bovenal geven ze volgens de Griekse regering een fataal signaal af. Ze zouden copycat-criminelen motiveren om ook hun onderkomens in brand te steken, als ze het niet eens zijn met een lokale beslissing. Dan is het niet langer de vraag of er doden zullen vallen; maar slechts een kwestie van tijd wanneer de eerste doden zullen vallen. De opvang van migranten uit Moria is geen oplossing voor het probleem, maar eerder een verergering van de situatie, aldus de Griekse regering.

  Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: "Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien"

In Merkel-Duitsland zijn mainstream partijpolitici momenteel bezig hun propaganda voor de opvang van migranten uit Moria te verspreiden, terwijl de Griekse regering probeert de situatie onder controle te krijgen met meer politie-aanwezigheid, dwarsbomen de acties van de Duitse old-school partijpolitici de inspanningen van de regering in Athene. Maar dat lijkt Merkel en haar trawanten niet te interesseren.

Brandweerlieden die de asielbrand blusten werden bekogeld met stenen

Vorig artikelAmerikaans bedrijf ontwikkelt minimalistische kerncentrale
Volgend artikelDe zelfmoord van Duitsland, een dag in Dortmund
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Naast verkrachtende, moordende, én a-sociale “vluchtelingen” krijgen we er mogelijk óók nog vele “gevluchte” pyromanen bij.
    Kennelijk voelt de Haagse “elite” zich bijzonder thuis tussen dat gajes !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in