Foto ter illustratie © @rawpixel.com /Freepik

Uit het laatste rapport van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) blijkt dat het aantal overmatige sterfgevallen vanaf eind 2021 drie keer zo hoog was als eerder gemeld. En de duidelijke boosdoener zijn die injecties die zij “vaccins” noemen, schrijft Ethan Huff.

Tussen het begin van de plandemie en de jaarwisseling van 2022 zijn er zo’n 14,9 miljoen extra sterfgevallen geweest, weten we nu. Oorspronkelijk was het aantal dat gemeld werd slechts 5,4 miljoen.

Waar kwamen die extra 9,5 miljoen sterfgevallen vandaan? Steeds meer mensen zien aanwijzingen dat de meeste, zo niet alle, een gevolg zijn van de prikken, hoewel dat niet is wat de WHO meldt.

Sinds het begin van de plandemie in januari 2020 zijn er volgens de Verenigde Naties 14,9 miljoen mensen gestorven, hetzij rechtstreeks aan “covid”, hetzij aan andere secundaire oorzaken, zoals gebrek aan toegang tot “gezondheidszorg”.

Toen het gezondheidssysteem overstelpt of afgesloten werd door lockdowns en andere beperkingen, konden veel mensen geen electieve operaties krijgen of hun arts zien. Dit resulteerde in hun vroegtijdige dood, aldus de WHO.

“Er wordt ook rekening gehouden met sterfgevallen die tijdens de pandemie zijn vermeden, bijvoorbeeld doordat er tijdens de lockdowns minder kans op verkeersongevallen was,” beweert France 24 verder.

“Maar de aantallen liggen ook veel hoger dan de officiële telling, omdat er sterfgevallen gemist zijn in landen zonder adequate rapportage. Zelfs vóór de pandemie werden ongeveer 6 op de 10 sterfgevallen in de wereld niet geregistreerd,” aldus de WHO.

Indiase regering zegt dat de WHO liegt over covidsterfgevallen

Bijna de helft van de tot nu toe niet gemelde sterfgevallen zou uit India komen, dat tussen mei en juni van het jaar 2021 een “enorme stijging” van het aantal covid-gevallen zou hebben gekend.

Hoe Zweden de Covid-ramp ontweek - Het dodental hier is lager dan in landen met draconische beperkingen

De Indiase regering zegt daarentegen dat tussen januari 2020 en december 2021 in het hele land slechts 480.000 mensen gestorven zijn aan covid of aan covid gerelateerde oorzaken.

Dus, liegt de WHO, of liegt de Indiase regering? De kans is groot dat de eerste de waarheid verkeerd weergeeft om te verdoezelen dat grote aantallen “volledig gevaccineerde” mensen nu dood zijn als gevolg van de prikken.

De methode die de WHO gebruikt heeft om haar cijfers te berekenen, heeft kritiek gekregen van de Indiase regering, die zegt dat ze gebrekkig en zeer onnauwkeurig is.

Samira Asma, de assistent-directeur-generaal van de WHO voor gegevens, analytics en delivery for impact, vertelde verslaggevers tijdens een recente persbriefing dat haar cijfers het “levensbloed van de volksgezondheid” zijn, ongeacht wat de Indiase regering beweert.

Asma, die het berekeningsproces mede geleid heeft, zegt dat de WHO meer steun nodig heeft, en geen kritiek, omdat de gegevens die zij verzamelt de “deskundigen” zogenaamd helpen meer te weten te komen over wat er tijdens de hele plandemie gebeurd is.

“Er is te veel onbekend,” wordt Asma geciteerd.

Aan het begin van de plandemie werd bekend dat de WHO bezig was geweest met onderzoek naar biowapens in verband met wat nu bekend is, namelijk dat het coronavirus (Covid-19) “gelekt” is uit een laboratorium in Wuhan, China.

Dr. Francis Boyle, hoogleraar internationaal recht aan het University of Illinois College of Law, legde destijds uit dat de WHO betrokken was bij twijfelachtig onderzoek, en eigenlijk gedeeltelijk verantwoordelijk zou kunnen zijn voor het feit dat de Chinese griep op de wereld werd losgelaten.

Vaccinslachtoffer publiceert partijnummer van haar vaccinatie en krijgt onverwachte reacties

“De Chinese regering heeft er vanaf het begin over gelogen, en het in de doofpot gestopt, net zoals zij dat met SARS heeft gedaan,” verklaarde Boyle destijds in een interview.

“De WHO zit er ook in. U kunt niets geloven van wat de WHO u vertelt, want dit is een speciaal aangewezen onderzoekslaboratorium van de WHO. De WHO zit tot over haar oren in het onderzoek naar biologische oorlogsvoering.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het Rode Kruis geeft toe dat zij geen gevaccineerd bloed zullen gebruiken voor convalescent plasma COVID-19 behandelingen – Wat is er mis met gevaccineerd bloed?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense strijdkrachten krijgen te horen dat ze de linie moeten houden waar Russische artillerie hen verpulvert
Volgend artikelFrank Harrington dreef de spot met ongevaccineerden: Agressieve na-injectiekanker vastgesteld, overlijdt drie weken later
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. God behoeden diegene die de prikken hebben genomen zie ook om mij heen veel overlijdens zonder ze in verband worden genomen met deze prikken
  Het is ongelooflijk dat ze hier niet over nadenken onze medeburgers zijn ze zo Dom of willen ze het gewoon niet weten Ik denk het laatste

  • Dank voor de kijktip. Mijn eten ligt nu in het toilet.
   Wat een ongelofelijke smeerlapperij. Walgelijk.
   Deze mensen horen in de diepste kerker gesmeten te worden met alleen kakkerlakken als voer. Zelfs dat is nog te goed voor ze.

   • Idd, ook ik neig naar forse braakneigingen bij zoveel smerigheden van die psychopathische, satanische kliek die de wereld regeren…!

 2. inderdaad: die massaal kapotgeprikte immuunsystemen zullen resulteren in grootschalig ongemak … hahaha

 3. De satanische globalistische elite willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s,de depopulatie agenda 21 en 2030 voor de installatie van een NWO.

 4. Aan alle reageerders: Kijk ens naar Thehighwire.com afl.267 met een interview van Del Bigtree met Geert van den Bossche ( The vandenbossche warning)
  Het is een moeilijk te begrijpen interview maar haak niet af. Het is immunologie en geen virologie.
  Voor de gevaccineerden ziet het er somber uit. Ik ga het hier niet uitleggen want ook voor mij was het behoorlijk ingewikkeld. Heb het 2x bekeken en snap er iets meer van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in