Een 44-jarige vader, grootvader, en lange tijd werknemer voor een fabrikant van warmteoverdrachtsapparatuur is dood, nu na-injectiekanker over de hele wereld levens blijft eisen.

Heer Frank Harrington.

De heer Frank Harrington Jr. leefde praktisch op de sociale media. Sinds april 2021 postte hij minstens 15 keer per dag op Facebook. Het is dus moeilijk om zijn hele profiel te scannen, want Facebook overbelast en bevriest. Eén ding is duidelijk. De heer Harrington heeft nooit de pleister “Ik ben gevaccineerd” foto’s op zijn profiel geplaatst. Het is ook duidelijk dat de heer Harrington een masker-ijveraar was, een vaccinijveraar en zeer trouw aan het algemene COVID-19 geloof, schrijft Thecovidblog.com.

De masker- en COVID-ijver begon al heel vroeg in de zogenaamde pandemie. Bedenk dat de heer Harrington zelden originele gedachten postte. De meeste van zijn Facebookberichten waren memes en plaatjes.

Hij dreef de spot met mensen die in mei 2020 griep hadden opgelopen bij een protest in Wisconsin tegen lockdowns.

Een paar dagen later vergeleek hij de Amerikaanse Revolutie met het dragen van maskers.

Op 31 augustus 2021 dreef de heer Harrington de spot met mensen die gestorven waren aan de zogenaamde COVID-19. Men kan redelijkerwijs aannemen dat hij tegen die tijd zijn eerste twee injecties gekregen had.

Drie weken later stelde de heer Harrington ouders die zich verzetten tegen maskers voor hun kinderen op school, gelijk met Casey Anthony.

Vervolgens noemde hij op 12 oktober 2021 de ongevaccineerden “drama queens”, en vergeleek hij de experimentele mRNA-injecties met de mazelen- en tetanusinjecties uit de jaren ’70.

  Exclusief: Bewijs dat Israël ernstige veiligheidsproblemen met de COVID-vaccins ontdekte en die vervolgens opzettelijk in de doofpot stopte

De heer Harrington stelde eind december 2021 ook de poliovaccins uit de jaren 1950 op een misleidende manier gelijk met de experimentele mRNA-injecties.

De liberale vaccinijveraar zou niet compleet zijn zonder hun misvattingen over Donald Trump. Om wat voor reden dan ook willen deze types zo graag geloven dat Trump een “anti-vaxxer” is, terwijl hij in feite tot de top 20 van vaccinijveraars in de Verenigde Staten behoort.

Droevige ironie en dood

De heer Harrington zette zijn aanvallen op de ongevaccineerden na de jaarwisseling voort. Hij postte spottend op 11 januari dat de ongevaccineerden liever urine drinken dan experimentele mRNA-injecties krijgen.

Nogmaals, de heer Harrington heeft zijn pleister/naald foto’s nooit gepost. Maar hij maakte op 20 januari 2022 duidelijk: “Ik zal me weer laten vaccineren” om Rage Against the Machine in concert te kunnen zien.

De trieste gedeelten van dit verhaal ontvouwden zich vanaf dit punt. De heer Harrington viel blijkbaar van januari 2021 tot januari 2022 70 pond af.

Hij schreef op 3 februari dat vrienden en familie hem plaagden, en vroegen of hij kanker had, vanwege het grote gewichtsverlies.

Bijna precies twee maanden later, op 2 april 2022, werd bij de heer Harrington graad IV glioblastoma multiforme vastgesteld. Het is een van de meest agressieve hersenkankers die de mens kent. Het is ook dezelfde hersenkanker die nieuwsanker Jovita Moore in Atlanta kreeg, minder dan twee weken na haar tweede Pfizer mRNA injectie in april 2021. Mevrouw Moore stierf zes maanden later, op 29 oktober 2021, wat ongeveer de langste prognose is die patiënten met deze aandoening kunnen verwachten.

  Omringd door de wandelende doden met tikkende klokken

De heer Harrington is op vrijdag 8 april aan de hersenen geopereerd om zoveel mogelijk van de kwaadaardige tumoren te verwijderen. Helaas waren sommige van de massa’s niet te opereren.

De heer Harrington onderging in de weken daarna verschillende rondes chemotherapie en bestraling om de niet te opereren tumor te behandelen. Maar de kanker was veel te agressief. Mevrouw Dawn Draper Harrington, de weduwe van Frank, deelde mee dat haar man op maandagmorgen 25 april is overleden.

Na-injectiekanker is een bijna-100% moordenaar

Twee weken geleden schreven wij nog over mevrouw Kristen Manwaring. Zij kwam niet alleen ook uit Upstate New York, maar stierf ook aan na-injectiekanker. Het lijdt geen twijfel dat de mRNA-injecties de ontwikkeling van kanker versnellen. Maar er is nu ook een samenhangend patroon bij deze gevallen. Bijna alle genoemde slachtoffers sterven binnen zes maanden. Actrice Kathy Griffin is de enige die nog leeft, waarover wij bericht hebben. Maar zij heeft nu vier mRNA-injecties gekregen. Wij blijven haar zaak volgen.

Deze blogger zou graag zien dat iemand met agressieve kanker zoals de heer Harrington enkele weken na de diagnose hoge-dosis Ivermectine probeert. U hebt niets te verliezen. Meneer Harrington zou hoe dan ook sterven. Het heeft geen zin om het ziekenhuis $100.000 of wat dan ook te geven voor chemo en bestraling die u alleen maar sneller zullen doden en uw familie met de rekening laten zitten. Ivermectine wordt elke dag toegankelijker in de Verenigde Staten, en wordt, zoals hierin gelinkt, waargenomen als een doeltreffende behandeling tegen kanker.

In 2022 zijn dokterspraktijken en ziekenhuizen gevaarlijke plaatsen, vooral in de Verenigde Staten. Deze mensen hebben zich volledig blootgegeven voor wie en wat zij zijn. Zelfs dokters sterven in groten getale aan deze injecties. Maar zij blijven trouwe verkooppraatjesmakers voor Pfizer, Moderna, e.a. Het is voor u te laat als u geïnjecteerd wordt. De dokters zullen u toch niet helpen, vooral niet als u zegt dat u vaccin-geïnjecteerd bent. Maar voor degenen die hun natuurlijk mensenbloed hebben behouden gedurende deze wereldomvattende psy-op, maak nu geen fout en word een van “hen”.

  Huiveringwekkende studie toont aan dat mRNA-vaccin nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe parodie advertentie die de spot drijft met Pfizer gaat VIRAAL – “Schizer | Because We Care (About Our Profits)”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe WHO zegt nu dat er driemaal zoveel mensen aan “covid” gestorven zijn dan eerder gemeld, maar het waren duidelijk de prikken
Volgend artikelDe Russen blijven verpulveren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. Ook in Nederland zijn ziekenhuizen en dokterspraktijken levensgevaarlijk. En nee, ze zullen je sowieso niet helpen.
  Onze buur kreeg agressieve kanker na de vaccinatie. De huisarts weigerde te helpen, gaf alleen paracetamol. Binnen drie weken dood.

  • Wauw! Dat is heftig!!

   Om mij heen ook… gisteren nog belde een vriend me op om te vertellen dat zijn moeder plots agressieve kanker kreeg na de 1e prik al!!!

   Viel 30 kilo af in 2 maanden tijd.

   Uitbehandeld; doktoren hebben haar opgegeven.
   Jonge vrouw, was kern gezond.

   Is nu enkeltje naar het buitenland gaan nemen en gaat daar overlijden.

 2. Men moge die Arme stakkers niet kwalijk nemen
  Die zijn te goedgelovig tot de crimineele staat ingesteld
  Als die bij bossen dood gaan neer vallen
  Dan is het zeker te laat
  Het begint al langzamerhand die kant op te gaan
  Aids , Kanker , Verlammingen , Hartstilstand , HersenMist en veel meer ziekten waarmee men voorheen niet bekend was
  Daar heeft men ineens mee te kampen na die GifPrik
  Rara hoe kunnen die ziekten ineens zijn ontstaan in kerngezonde belichamingen ??
  Juist ja
  Ingespoten via de zogenaamde hersenschim ziekte genaamd : Cloyo-Na , Co-Jojo-na , Corona , Covid – 19 , H1N1 denk na , denk na wat er staat geschreven
  Wat het betekend
  Moeilijk met woorden uit te leggen
  Als mens er continu over gaat denken krijgt raakt men bekend met alle laatst ontstane ziekten
  En het enige medicijn ertegen
  Hoe die ziekten
  Waar die ziekten zijn gefabrisseerd
  Hoe die aan de man werd gebracht
  Alle oplossingen liggen in deze paar woorden verborgen opgesloten
  Wie dit kan ontrafelen heeft zichzelf bevrijd van alle nieuwe ziekten ontstaan in de laatste 3 jaren en alle hiermee gepaard gaande ellende

  Dank U

  • Ringo Dada Dankuwel!

   Ik ben altijd blij uw berichten te lezen.
   Voor mij poëtisch!

   Ik ben gek op cryptische teksten omdat je door de zinnen heen moet kunnen lezen.
   Aangeboren ding.

   Dank voor uw bijdrage elke keer weer!

 3. Vanaf dag 1 :het virus bestaat niet en heeft nooit bestaan en zal er ook nooit komen,waar zijn de officiele resultaten uitdraai van testen..?? besmet met wat ??foto’s van direkte prik met bloed-druppel en dan zit daar een virus in verstopt???mensen die dood gingen waren al ziek aan diabetes 1+2 en zware onderliggende klachten door obesitas en liefdeloos levensinstellingen…en de enorm slechte zorg die alleen maar geld wil verdienen aan rotzooi,waar je nog zieker van word

 4. En Nu is daar is SHEDDING het overbrengen van nanodeeltjes via de lucht. Wij lieten ons niet vaccineren omdat we al zeer snel door hadden dat het niet klopte, nu worden we indirect gevaccineerd. Het enige wat daar tegen helpt zijn overdrukpakken. Voordeel is wel dat de nabestaanden met succes de staat kunnen aanklagen en de overledene postuum miljonair geworden is.

  • Toch heb ik er minder moeite mee om ziek te worden door shedding. Zolang er niet verplicht een naald mijn lijf in gaat vind ik het best.
   Die overdrukpakken daar worden al die Chinezen vandaag de dag zeker in verpakt?
   Die ga ik niet dragen hoor. Bekijk het effe lekker! Hoe meer je jezelf isoleert hoe groter de kans op ziekte.
   Raar, die Chinezen waren toch geen dom volk. Door wie hebben ze zich over laten nemen?

 5. Weet je en dat vind ik zo bijzonder in deze tijden….. ook mijn eigen “publiek” in de feestwereld (is House en techno en BEACH FREEDOM DEEPHOUSE); kiezen gewoon voor de prikken om naar events te kunnen!
  Maar noemen zichzelf GEEN DEBIELEN.

  ok…..

  Nu deze man ook weer; wil naar Rage Against the Machine.

  Je zou denken bij de aanhang (op Techno na dan) dat bij zulke interessante thema’s (Beach life = free minded = vaak hippie associatie – en freedom surfers…. deephouse = open minded maar vrede staat voorop etc. en bij Rage Against the Machine) zou je denken mensen die de overheid door hebben…!!!!

  “HOI IK BEN PIETER EN IK BEN HELEMAAL FANAAT VAN “WE DON’T LET OURSELF CONTROL BY THE GOV MAAR… IK LAAT ME PRIKKEN”…

  Ik snap er niks van……. 3 woorden: MASKER VALLEN AF.

  • Ja dat met die feestgangers had ik ook in mijn omgeving: “ik kan nu weer gaan en staan waar ik wil” 2 weken later alles weer gesloten…..

   Plus: “als mijn kinderen gevaccineerd kunnen worden doe ik dat meteen!” Kunnen ze namelijk mee op vakantie……want vakantie is zoooooooo belangrijk.

   We wachten maar af hè?

 6. Yup. De vrouw van een (hele goede) kennis van me heeft ook ineens hele heftige kanker… de dokters hebben haar ook al afgeschreven.
  Ik vind het heel erg voor die mensen omdat ze wat ouder waren, dus vrij snel aan de beurt voor een prik. Ze hebben niet eens de tijd gehad om goed ingelicht te worden over hoe mRNA gen therapie eigenlijk werkt, maar je weet inmiddels hoe “fantastisch” die voorlichting er aan toe gaat als je het eruit probeert te peuteren.
  Deze mensen zijn lief, vertrouwden het systeem. Ze weten niets van medicijnen en hadden – daardoor – geen reden tot twijfel. Wie verwacht dat die vriendelijke huisarts die je al zo lang goed geholpen heeft een moordenaar is als hij maar genoeg betaald krijgt?
  Toen ik ze uitlegde waarom ik twijfels had waren ze allang geprikt. De man luisterde aandachtig… ik denk niet dat ze het hadden gedaan met meer kennis. Voor deze mensen gaat het me echt aan het hart; ze houden ook zoveel van elkaar, zijn altijd samen geweest.
  Maar het is oorlog en ook goede mensen zullen sterven. Voor hen zal ik huilen.

  • Wat intens verdrietig! De tranen springen je in de ogen als je het leest.
   Mijn hoogbejaarde vader net zo. Hij denkt dat de huisarts het goede met hem voorhad. Maar dat is niet zo. Die behandelde hem voor corona al met de verkeerde middelen en heeft vader later willens en wetens gevaccineerd tegen corona, ondanks mijn vragen. Pa kreeg een hersenbloeding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in