European People's Party / Wikimedia (CC BY 2.0 AKTE)

De Hongaarse premier Viktor Orban is van mening dat de Westerse liberale hegemonie, oftewel de Westerse beschaving als geheel, vernietigd moet worden omdat deze “gefaald heeft.”

Al tegen het einde van 2024 zou de Westerse wereldorde, die geworteld is in vrijheid en rechtvaardigheid maar met een morele onderbouw die door infiltranten van binnenuit is vernietigd, aan zijn einde kunnen komen, bericht Ethan Huff.

Tijdens zijn toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC Hongarije) in Boedapest, hekelde Orban de huidige “wereldorde gebaseerd op progressieve liberale hegemonie” en voegde eraan toe dat naar zijn mening Westerse leiders “niet geschikt zijn om leiders te zijn” vanwege hun nooit aflatende obsessie met oorlog.

Zelfs “schoonheidswedstrijd deelneemsters” weten meer over vrede dan corrupte Westerse leiders, zei Orban vervolgens op de bijeenkomst.

Orban vergeleek het Westen van vroeger met het Westen van nu en hekelde de “hegemonische ideologische controle waaraan iedereen zich moet onderwerpen,” wat op zichzelf al een vorm van fascisme is die zo afschuwelijk is dat de grondleggers van Amerika zich waarschijnlijk in hun graf wentelen.

In plaats van Wij het Volk te besturen, zoals ze grondwettelijk verplicht zijn te doen, veranderen Amerikaanse en andere Westerse politici “staatsorganen in instrumenten van onderdrukking,” wat betekent dat ze gestopt moeten worden.

“De progressieve liberalen voelen het gevaar,” voegde Orban eraan toe. “Het einde van dit tijdperk betekent ook hun einde.”

Wat brengen de verkiezingen dit najaar?

De komende verkiezingen in zowel de Europese Unie (EU) als de Verenigde Staten zullen een indicator zijn voor de volgende stap in de wereld, d.w.z. hoe het Westen in de toekomst de leiding zal nemen.

  Israël goed, Rusland slecht - Ursula von der Leyen definieert wat "daden van pure terreur" zijn

Afhankelijk van wie er dit najaar aan de macht komt, zal het Westen opstaan of vallen – en het lijkt er helaas op dat de tijd van het Westen voorbij is en dat er een nieuw tijdperk aanbreekt waarvan velen niet zullen genieten.

“De voorstanders van de oude wereld zitten in Brussel, en hoewel het niet mijn zaak is om me te bemoeien met de Amerikaanse politiek, vrees ik dat ze ook in Washington zitten,” zei Orban.

“Dat is wat we dit jaar doen. Dit jaar zullen we proberen ze te verdrijven.”

Orban heeft het niet helemaal bij het rechte eind, want hij heeft kritiek op het hele systeem in plaats van alleen op de corruptie binnen dat systeem, dat patriotten en anderen hopen te behouden terwijl ze de slangen verdrijven. Hopelijk begrijpt Orban het verschil.

Orban zegt dat de nieuwe wereldorde die hij wil inluiden gebaseerd zal zijn op soevereiniteit, wat nog maar de vraag is. Hij zegt dat elke individuele natie zal worden gedreven door haar eigen nationale belangen in plaats van door een globalistische ideologie, wat op papier in ieder geval goed klinkt.

“Laat het tijdperk van soevereiniteit aanbreken,” verklaarde Orban. “Laten we teruggaan naar vrede en veiligheid. Laten we Amerika weer groot maken. Laten we Europa weer groot maken.”

Orban zou waarschijnlijk Tessalonicenzen 5:3 moeten lezen, waar staat: “Want wanneer zij zullen zeggen: vrede en veiligheid, dan zal een plotseling verderf over hen komen, als barensweeën over een barende vrouw; en zij zullen niet ontkomen.”

In de commentaren benadrukte iemand hetzelfde punt dat deze schrijver probeert te maken over hoe de Westerse beschaving zelf niet het probleem is: het probleem is de welig tierende plaag van goddeloze globalisten binnen elke laag van de overheid en de media.

  EU begint lidmaatschapsonderhandelingen met Oekraïne

“Wat vernietigd moet worden is het hatelijke, racistische progressivisme dat de politiek van de Westerse beschaving infecteert,” schreef deze persoon.

“We moeten hier een onderscheid maken dat van onschatbare waarde is, meneer Orban,” schreef een ander. “De westerse beschaving moet NIET vernietigd worden; ze moet koste wat het kost behouden blijven. De marxistische ideologieën en de door links geïnspireerde, collectief gedomineerde dreiging erin MOETEN vernietigd worden.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Hoe de ‘Partij van de Onderwerping’ Europa naar de afgrond leidtVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates geeft toe Nanotech te testen op het publiek met mRNA-vaccins
Volgend artikelReactie op Brits-Oekraïense aanvalsplannen: Russisch Ministerie van Buitenlandse Zaken waarschuwt voor mogelijke aanval op het Westen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “De westerse liberale hegemonie, die ooit floreerde toen mensen nog grotendeels moreel waren, kan tegen het einde van het jaar instorten, waarschuwt Orban”

  Kan veel eerder gebeuren Orban, je bent een onderdeel van het fascistische, ‘liberale’ elite die de Westerse wereld gecontroleerd deed instorten, het wachten is op de Russen hoe ze de SMO die in oorlog is overgegaan tegen Oekarïne.

  • Denk niet dat de russen meer ondernemen dan ze nu doen.
   Tenzij iemand ze tart.
   De vraag is gaat dat gebeuren ,want dan pas zie je een grote actie bij rusland .
   Zij willen niet als agressor worden weggezet en houden zich netjes in.
   laten zich niet provoceren ondanks dat men 20.000 soldaatjes naar oekraine wil sturen. Rusland ziet hen als kannonenvoer. Maar ze laten zich niet provoceren. Persoonlijk vind ik dat bewonderenswaardig van rusland.

   • Greet mei 7, 2024 Bij 17:03

    De heroverde gebieden van de 4 Oblasten laten de Russen niet schieten en op hun lauweren rusten doen ze ook niet naar mijn mening, dan zal de Familieaangelegenheid (Oekraïne) voor niets zijn geweest, denk dat Rusland de bufferzone zone zó groot mogelijk wil maken, het Westen van Oekraïne wordt waarschijnlijk in brokken verdeeld tussen Polen, afwachten het gaat nu snel de frontline staat op instorten Oekraïense soldaten laten het afweten alleen de soldiers of fortune leveren veel weerstand.

 2. ‘Orban heeft het niet helemaal bij het rechte eind, want hij heeft kritiek op het hele systeem in plaats van alleen op de corruptie binnen dat systeem, dat patriotten en anderen hopen te behouden terwijl ze de slangen verdrijven. Hopelijk begrijpt Orban het verschil.’

  En dat is precies waarom we niet verder komen, omdat mensen het goede uit het oude systeem willen behouden. Dat oude systeem is gecorrumpeerd, volledig!!! We moeten het oude afschrijven, volledig!!! En dan opnieuw beginnen. Het feestje is volledig verpest, stop en ga een nieuw feest creëren ipv te sleutelen aan een systeem dat volledig verrot is.

  Er moet niks, maar als we een leuke en fijne wereld willen, dan moeten we de oude wereld volledig loslaten. Alle overheden en netwerken opdoeken, alle verdragen sinds WO2 nietig verklaren en een nieuwe constitutionele republiek oprichten obv referenda in de blockchain. Belastingen (diefstal) afschaffen, thuis scholing en praktisch leren, allemaal max 4u per dag werken. We leven in een concentratiekamp, we worden uitgemolken en met spullen, voedsel en vakanties bezig gehouden.

  • Theme. Be carefull what you wish for. To get rid of all old matters, is to get rid of Christianity as well, the pillars of civilisation

    • @Dominic…

     🎯🎯🎯

     Christendom draait om liefde, niet om regels en boeken en kerken. Liefde is in jezelf, liefde is in je hart. De kerk heeft er boeken van gemaakt om ons uit ons hart en in onze hoofden (ego’s) te vangen. Want ego’s zijn als honden en de kerk heeft ons als honden getraind en afgericht.

     De echte bijbel is de liefde in je hart en je kan hem lezen door liefde als werkwoord te leven.

     Het ware geloof zit in jezelf, niet in denkbeeldige poppetjes, boeken met regels en kerken.

  • Heel ambitieus om zoveel doelen in één adem te noemen, Theme, dat dreigt ver te leiden, maar je hebt gelijk dat het systeem zelf niet deugt. Je kunt, bijvoorbeeld, niet verwachten dat de EU democratisch wordt met een parlement dat zijn eigen wetgeving niet mag voorstellen en deze zonder toestemming van de niet-verkozen EU-Raad ook niet mag goedkeuren. Wil je democratie, dan moet je doen wat Orban doet: het hele systeem bekritiseren in plaats van alleen de corruptie binnen dat systeem. Want het systeem werkt corruptie in de hand.

 3. Dit volgens het artikel hieronder zou niet zó snel gebeuren in Hongarije daar heeft Victor wel voor gezorgd omdat hele linkse zooitje gekken buitenspel te zetten.

  Rotenburg: AfD-deelraadslid Marie-Thérèse Kaiser schuldig bevonden aan opruiing

  Districtsraadslid Marie-Thérèse Kaiser (AfD) is door de rechtbank Rotenburg schuldig bevonden aan opruiing. In een onlinepost noemde de vrouw uit Sottrum Afghanen bendeverkrachters.

  Rotenburg/Sottrum – Het Sottrum AfD-deelraadslid en districtsvoorzitter Marie-Thérèse Kaiser maakt zich schuldig aan opruiing. Volgens de veroordeling van de rechtbank in Rotenburg noemde de 26-jarige Afghanen tijdens haar campagne voor de federale verkiezingen van 2021 groepsverkrachters. Volgens voorzitter Cordes valt dit niet meer onder de vrijheid van meningsuiting en wordt de openbare rust verstoord.

  Kaiser werd donderdag veroordeeld tot een boete van 100 dagtarieven van elk 60 euro. Daarmee bleef de rechtbank onder de door het Openbaar Ministerie geëiste 120 dagtarieven van 120 euro. Het vonnis is echter nog niet juridisch bindend. De rechter kon de vrouw uit Sottrum, die stelde dat haar baan een kantoorbaan was voor AfD-lid van de Bondsdag Bernd Baumann, de eer geven dat zij zich tijdens het proces en bij het eerdere politieverhoor volledig aan het misdrijf heeft schuldig gemaakt. “Je was een voorbeeldige beklaagde”, zei hij tijdens de uitspraak. >>>

  https://www.kreiszeitung.de/lokales/rotenburg/rotenburg-ort120515/volksverhetzung-schuldig-rotenburger-afd-kreistagsmitglied-der-92316379.html

 4. Binnenlands ‘nieuws’

  2017 is niet vergeten, toen Jeroen Dijsselbloem, destijds de Nederlandse minister van Financiën, verontwaardiging veroorzaakte door te verklaren dat het arme en met schulden beladen Europese zuiden zijn geld verspilde ‘ aan drank en vrouwen’, terwijl hij optrad als een strenge ambassadeur voor de begrotingsethiek van zijn land.
  Maar drie jaar later, toen de pandemie op zijn hoogtepunt was, maakte de toenmalige minister van Financiën Wopke Hoekstra veel van zijn EU-collega’s van streek toen hij zich hardop afvroeg hoe het mogelijk was dat de regeringen van het Europese Noorden niet over de middelen beschikten om de pandemie het hoofd te bieden.

  Volgens CBS-statistieken hadden in 2023 726.000 huishoudens te maken met ‘ probleemschulden ’, vergeleken met 600.000 twee jaar eerder.

  Volgens Eurostat staat 16,5% van de bevolking op de rand van armoede en sociale uitsluiting.

  In 2020 nam Amsterdam de schulden van jongeren over en stond hen toe deze terug te betalen aan de stad in plaats van aan de oorspronkelijke geldverstrekker. Jongeren konden ook een deel van hun schulden kwijtschelden als ze een opleiding of training volgden.

  De gemeentelijke autoriteiten van het land vinden nu nieuwe manieren om mensen uit deze val te halen.

  Arnhem, een stad met 170.000 inwoners op slechts 20 kilometer van de Duitse grens, maakte eind april bekend veel huishoudens van de schulden te willen verlossen.

  Zonder enige tegenprestatie en zonder enige voorwaarde. Er wordt voorrang gegeven aan gezinnen met kinderen.

  Het idee achter dit ongekende besluit is dat sociale problemen beter kunnen worden aangepakt zonder schulden, zoals werkloosheid, huiselijk geweld, verwaarlozing van kinderen, verslavingsrisico’s of criminaliteit.

  Het gaat om een ​​pilotprogramma dat twee jaar zal duren. Daarna worden analyses gemaakt om conclusies te trekken.

  ” Schulden leiden tot nog meer schulden “, legt Mark Lauriks uit, het gemeenteraadslid van Arnhem dat verantwoordelijk is voor het veiligstellen van de bestaansmiddelen.

  “ Ze creëren een gat in de portemonnee en toekomst van mensen. En ze nemen zoveel ruimte in het hoofd in beslag, dat er geen heldere geest is voor correcte beslissingen. Een situatie die de incassobranche uitbuit om winst te maken .’

  Het is daarom tijd voor een radicale aanpak, die zowel veel gunstiger als economisch lager zou zijn. Schulden van in totaal 3,5 miljard euro in het hele land worden afgerekend tegen 17 miljard euro, wat betekent dat ze onevenredig veel kosten .’

  De aanpak om dit maatschappelijke probleem aan te pakken met onvoorwaardelijke kwijtschelding van schulden geeft huishoudens in moeilijkheden de kans om “ hun leven onmiddellijk weer op de rails te krijgen ”, benadrukt Lauriks.

  Ambtenaren van de gemeente kozen daarom een ​​van de oostelijke districten van Arnhem, Imerlo, het armste gebied van Nederland qua huishoudinkomen, met 40% onder de armoedegrens, en gingen hen persoonlijk tegemoet door bij hen aan te kloppen.

  Zoals Lauriks zegt, waren de benaderde mensen aanvankelijk huiverig, omdat ze gewend waren dat er alleen incassobureaus en deurwaarders bij hen aanklopten.

  Het totaalbedrag van 700.000 euro dat de stad heeft uitgetrokken om de schulden van in totaal zeventig gezinnen te dekken, is niet afkomstig van de Nederlandse belastingbetaler, maar van goede doelen en betreft donaties.

  De door de stad aangehaalde cijfers over de kosten van “ oninbare schulden ” zijn “ fictief ”, beweren sommigen.

  Een universiteitsprofessor waarschuwde voor ‘ moral risk ‘, dat wil zeggen het risico dat andere huishoudens in de schulden terechtkomen.

  Anderen hebben betoogd dat het versterken van de sociale welvaart of het verhogen van het minimumloon passender is.

  Bron: https://www.pronews.gr/

 5. Orban zit in de Europese Unie en in de Navo net als een Erdogan, het is alleen gepraat en ondertussen kopen zij hen allebei om, volgende onderwerp graag, onthou wat iemand zegt en wat iemand daarna doet!

 6. Orban blijkt toch, ondanks zijn moed, een gebrek te hebben aan een degelijke “culture générale”, zijn algemene ontwikkeling is onder de maat. De Christelijke beschaving, hangt niet af van polieke onrust of oorlog. Zij is gebouwd op de Natuurlijke Orde der 10 Geboden, door Jaweh aan St. Mozes gegeven op de berg Sinaï zo’n 4000 jr. geleden, plus de Openbaring van het Nieuwe Testament, plus de Kruisdood van onze Verlosser, Jezus Christus, in het jaar 33, is niet te vernietigen, beste reageerders hierboven.

  Ook globalisten, joodse heersers als Hitler en Stalin en Roosevelt of Churchill, miljardairs, corrupte vrijmetselaar regeringen à la Rutte, zijn niet in staat onze geschiedenis te stelen of te vernietigen. Iedere criminele politieke leider of tiran, loopt stuk tegen die eeuwenoude Muur van onwrikbare Waarheid. Zelfs de ketter Luther (+1546) trachtte dat te doen, maar uit wroeging over wat hij had aangericht, hing hij zichzelf op aan zijn hemelbed. Hij is een schandelijke schim uit het verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in