Kalman Slater / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

Medeoprichter Bill Gates van Microsoft heeft toegegeven dat hij zelfassemblerende nanodeeltjes-technologie heeft getest op het publiek met behulp van Covid mRNA-injecties.

Er is een video opgedoken waarin Gates enthousiast uitlegt hoe hij pogingen financiert om op het publiek te experimenteren met de gevaarlijke nanotechnologie, schrijft Frank Bergman.

Hij onthulde dat zijn Bill and Melinda Gates Foundation de pandemie heeft gebruikt om te “rommelen” met nanodeeltjes-technologie via de Covid-injecties.

Gates suggereert ook dat zijn stichting heeft geëxperimenteerd met mRNA-injecties en nanodeeltjes bij de behandeling van “elke ziekte” die geen “vaccins” heeft.

“Voor elke ziekte waarvoor we geen vaccins hebben, zullen we mRNA proberen,” zei Gates, die geen arts of wetenschapper is.

“We moeten gewoon wat rommelen,” vervolgde hij.

“Er zijn veel lipide nanodeeltjes en sommige zijn heel zelfassemblerend.”

“We zullen wereldwijd fabrieken kunnen bouwen die vaccins van $2 kunnen maken met nog minder aanlooptijd dan we hier hebben gehad tijdens deze pandemie.”

Kijk:

Niet iedereen is het er echter mee eens dat meer mRNA-vaccins de mensheid ten goede zullen komen.

Zoals Slay News meldde, heeft Gates’ voormalige vaccinadviseur gewaarschuwd voor een komende “golf van morbiditeit” en “mortaliteit” onder de Covid mRNA gevaccineerden.

Voormalig wetenschapper van de Bill & Melinda Gates Foundation en vaccin-expert Dr. Geert Vanden Bossche heeft gewaarschuwd dat populaties wereldwijd binnenkort een “volledig ongekende” duikvlucht zullen maken.

  De afbrokkelende leugens jagen de heersende klasse angst aan  

Bossche voorspelt dat het dodental zal oplopen “tot 30-40% in sterk gevaccineerde landen”.

“De mutaties zijn niet langer beperkt tot het spike-eiwit, wat duidt op een verhoogde activiteit van CTL’s (cytotoxische T-cellen) om de virale besmettelijkheid te verminderen,” legt Bossche Kirsch uit.

“En die CTL-activiteit is verantwoordelijk voor de afname van T-cellen die juist de neutraliserende antilichamen versterken die virulentie voorkomen.”

“Uiteindelijk zou deze evolutie onvermijdelijk leiden tot het ontstaan van een zeer virulente variant die golven van ziekenhuisopnames en ernstige ziekte veroorzaken in sterk gevaccineerde landen – natuurlijk altijd hetzelfde, alleen in sterk gevaccineerde landen,” benadrukte Bossche.

De expert waarschuwde vervolgens dat deze sterk gevaccineerde landen binnenkort “ongekende” aantallen sterfgevallen zullen zien.

“Naar mijn bescheiden mening zullen we iets zien dat volledig, volledig ongekend is in termen van de omvang van de golf van morbiditeit en helaas ook mortaliteit die we zullen zien,” zei hij.

“In sommige populaties die sterk gevaccineerd zijn … zou het me niet verbazen dat we te maken krijgen met een ernstige decimering van de populatie, in sommige populaties misschien wel 30 of 40 procent,” merkte Bossche op.

Kijk:

In een aparte waarschuwing beweerde Bossche dat een “enorme tsunami” van “chaos” en “dood” op het punt staat om de wereldwijde populatie van Covid mRNA-gevaccineerden te decimeren.

  De Olifant in de Kamer: Vijf miljard dollar uitbetaald voor door vaccinatie veroorzaakte verwondingen in twee decennia, maar niemand in de mainstream media geeft ooit de juiste de schuld

Bossche waarschuwde dat een “enorme, enorme golf” van ziekte en sterfgevallen onder degenen die gevaccineerd zijn voor Covid nu “op handen is”.

De topwetenschapper zegt dat deze “enorme tsunami” ziekenhuizen zal doen instorten en financiële, economische en sociale “chaos” zal veroorzaken.

Bossche staat echter niet alleen in zijn voorspelling van een grote bevolkingsdaling.

Zoals Slay News eerder meldde, heeft professor Dolores Cahill een soortgelijke waarschuwing afgegeven.

Professor Cahill, een wereldberoemde immunologie expert, heeft een explosief alaert uitgegeven aan het publiek dat iedereen die gevaccineerd is met Covid mRNA shots binnenkort zal “sterven.”

Cahill heeft meer dan 25 jaar ervaring in high-throughput protein array, antibody array, proteomics technologieontwikkeling en automatisering.

Cahill verwacht niet alleen een golf van sterfgevallen, maar ze waarschuwt ook dat uiteindelijk iedereen die een of meer doses heeft gekregen zal sterven.

Cahill legt uit hoe mRNA in de injecties alle ontvangers schaadt en werkt als een tikkende tijdbom in de Covid-gevaccineerden.

Vervolgens deed ze de volgende ijzingwekkende voorspelling:

“Iedereen die een mRNA-injectie krijgt, zal binnen 3 tot 5 jaar sterven, zelfs als ze maar één injectie hebben gehad.”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Australische arts die kinderen injecteerde, VALT DOOD na het nemen van dezelfde covid-injecties die hij op kinderen pushteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDmitry Medvedev – Dit wordt een wereldwijde catastrofe
Volgend artikelDe westerse liberale hegemonie, die ooit floreerde toen mensen nog grotendeels moreel waren, kan tegen het einde van het jaar instorten, waarschuwt Orban
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Reactie op bill gates video
  Windows 3.0 en 3.1 en 95 en 98 crashte ook vaak bij iedereen
  Maar zo’n werkwijze kun je toch niet als medicijn op de mensen loslaten?

 2. Pfizer testte het mRNA-vaccin op 344 baby’s en dit is de uitkomst

  In juli 2022 publiceerde Pfizer-klokkenluider Karen Kingston over haar analyse van klinisch onderzoek van Pfizer bij baby’s en peuters. Ze kan niet begrijpen hoe mensen met een ziel zulke criminele experimenten konden uitvoeren op onschuldige baby’s en peuters, schrijft ze op Substack.

  Uit gegevens die Pfizer deelde met de Amerikaanse medicijnautoriteit FDA blijkt dat sommige baby’s en peuters meer dan 40 graden koorts hadden, aanvallen kregen (met wegdraaiende ogen) en stuiptrekkingen hadden.

  https://x.com/Kingston_Truth/status/1787553305037787628

  Massamoord
  De aanvallen duurden meer dan vijf minuten en deden zich meerdere keren per dag voor, soms meer dan 10 keer of nog vaker. Uit een EEG bleek dat er hersenschade was opgetreden bij baby’s en peuters die waren geïnjecteerd met mRNA-nanodeeltjes.

  Dit was massamoord op baby’s en peuters onder het mom van een ‘klinisch onderzoek’, stelt Kingston.

  Minder dan 1 procent
  In een subgroep zaten 344 baby’s. De baby’s kregen verspreid over een periode van 11 weken 3 Pfizer-prikken toegediend.

  Slechts 3 baby’s (minder dan 1 procent) haalden het einde van de studie. De mRNA-injecties van Pfizer zijn niet veilig voor baby’s. Ze zijn dodelijk, benadrukt Kingston.

  • De vorig jaar januari verschenen verzamel-cd van Bruce Springsteen bevat 344 (3 + 4 + 4 = 11) nummers en het vermogen van de vorig jaar in mei overleden Tina Turner (1939) werd geschat op 227 (2 + 2 + 7 = 11) miljoen euro.
   De uitvaart van paus Paulus VI (Giovanni Montini, 1897) vond plaats op 12.08.1978 (1 + 2 + 8 = 11) en Johannes Paulus II (Karol Woytila, 1920 – 2005) werd paus gecreëerd op 22(!).10.1978.

 3. Beste Agnes,
  Vanaf het begin zijn er talloze waarschuwingen geweest.
  Het leeuwendeel geloofden echter de mensen met stropdassen en uitgestreken gezicht op TV.
  De mensen die waarschuwden werden voor van alles uitgemaakt en als complotter weggezet.

  van der Bossche en Cahill vertellen nu over de gevolgen die de prikken kunnen hebben.
  Helaas zal dat voor menigeen als mosterd na de maaltijd komen. De rommel zit er nu eenmaal in waarbij het maar de vraag is of het ooit blijvend onschadelijk gemaakt kan worden.

  Ook nu zijn er mensen, ook hier bij FN, die deze artsen/onderzoekers voor van alles uitmaken.

  Iedereen heeft zijn/haar keuzes gemaakt, wel of geen prik.
  Zoetjesaan komen nu de gevolgen van de gemaakte keuzes.

  Spijt,…. is verstand wat te laat komt.
  Schaamte,…. is besef wat pijn doet.
  Boosheid,…. is eigen verantwoordelijkheid afschuiven op anderen.

  • Tigron mei 7, 2024 Bij 17:28

   Het hele leven bestaat uit een aaneenschakeling van keuzes Tigron, geld zou ook wel een rol gespeeld hebben bij de besluiten van de ouders.

  • Er zijn ook ouders die hun kinderen gebruiken /
   zien als wisselgeld voor een beter leven voor zichzelf
   Vax mijn kind maar – zodat ik niet hoef of placebo verdien
   Beetje ziek natuurlijk
   Maar met alle angst en onzekerheid in de samenleving gebeuren die dingen

 4. Een paar raketten de kan van Kill Bill Gates en Senile Joe a.k.a. Joe Binladen opsturen.
  Misschien met Hitlermia (vd Leyen) er op!

 5. Het enige dat we kunnen concluderen is dat de oversterfte aanhoudt maar niet alarmerend stijgt t.o.v voorgaande jaren.

 6. Wetenschappers: Al jaren fluorescerende nanodeeltjes in Coca-Cola en Pepsi.

  Nanodeeltjes in cola blijken door bloed/brein barrière te breken en zich door onze hersenen te verspreiden – Flashback naar mijn artikelen van 4 jaar geleden over nanosensor en bioluminescent enzym ‘luciferase’ dat in vaccinaties kan worden gestopt om mensen traceerbaar, controleerbaar en aanstuurbaar te maken.
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/wetenschappers-al-jaren-fluorescerende-nanodeeltjes-in-coca-cola-en-pepsi/

 7. ’t Is de hóógste tijd dat ’t smerig zOt crapule opgepakt,
  berecht, en zoals z’ in India ’t op hem gemunt hebben: ‘La dé_Capitale’ ….
  De Mensheid alvast van dié ene demonische fabianist àl verlost !

  “* Vero Nihil Verius *” ~ “*NEMO ME IMPUNE LACESSIT ¨*”
  LiLi Me DiRiGe O9 V 2O24 O3:56

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in