De wereld is getuige van een uiterst hypocriete vertoning nu de globalisten tijdens de COP27 klimaattop in Egypte genieten van een keur aan verfijnd voedsel, terwijl ze erop aandringen dat gewone mensen insecten eten, bericht Afinalwarning.com.

Breitbart lichtte de rijke gerechten toe waarvan de wereldleiders en industriëlen zullen genieten tijdens de 12-daagse conferentie in de stad Sharm El Sheikh. Deze omvatten rundvleesmedaillons met champignonsaus, kipfilet met sinaasappeljus en zalm met roomsaus. Afgevaardigden kunnen ook 90 minuten lang genieten van eindeloze cocktails, voegde het nieuwsorgaan eraan toe. Leveranciers voor eenmalig gebruik, zoals papieren bekers, flessenwater en houten roerstaafjes zijn ook beschikbaar. Dit viel niet in goede aarde bij verschillende individuen en belangengroepen, die onmiddellijk de hypocrisie aan de kaak stelden.

Dierenrechtengroep Animal Rebellion hekelde het menu als een “klap in het gezicht” gezien de aanhoudende voedselinflatie en -tekorten. Ondertussen zei een woordvoerder van The Vegan Society: “Het is echt teleurstellend dat zo’n belangrijk evenement over klimaatverandering als COP27 vlees en vis serveert die een grote impact hebben op het milieu en afkomstig zijn van een ander continent.” Nathan McGovern, vrijwilliger voor Animal Rebellion, was het eens met de gevoelens van zijn organisatie. “Deze zogenaamde leiders zwermen uit naar Egypte en er wordt geen echte actie ondernomen, alleen veel woorden,” vertelde hij aan de Daily Mail. “Dit lijkt gewoon op ‘Doe wat ik zeg en niet wat ik doe’.” McGovern vroeg zich ook af waarom voedingsmiddelen zoals zalm naar Noord-Afrika moeten worden vervoerd. Hij merkte op: “Noord-Afrika heeft een aantal briljante plantaardige voedingsmiddelen zoals falafel en couscous. Waarom moeten ze zalm uit de Atlantische Oceaan verschepen?”

Neil Oliver, een Schotse auteur en politiek commentator, hekelde de dieetkeuzes van de COP27-deelnemers tijdens een uitzending van GB News. “Ze zijn gekomen om ons de les te lezen over het eten van minder vlees, terwijl ze aan tafel zitten voor menu’s met rundvlees, kip, zalm, zeebaars en roomsauzen,” zei hij. “Dit is geen leiderschap dat we nu zien. Het is wanhoop, het is ons proleten op galactische schaal trollen.”

Echt eten voor mij, maar alleen insecten voor u

Het menu op de COP27-top was een complete 180 draai in vergelijking met wat de globalistische Verenigde Naties (VN) en het World Economic Forum (WEF) voorstaan. Volgens de 2018-editie van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) kunnen “vleesanalogen zoals imitatievlees van plantaardige producten, kweekvlees en insecten helpen bij de overgang naar een gezonder en duurzamer dieet.” Het IPCC is gevestigd in Genève, Zwitserland, en is een intergouvernementeel orgaan van de VN.

  De criminalisering van de waarheid in de westerse wereld

Het WEF heeft ondertussen aangedrongen op vleesvrije diëten om de “klimaatverandering” aan te pakken. “Insecten zijn een geloofwaardige en efficiënte alternatieve eiwitbron die minder middelen vergt dan de conventionele kweek,” aldus een artikel van 12 juli 2021 op de website van het WEF. “Insecteneiwit heeft hoogwaardige eigenschappen en kan worden gebruikt als alternatieve eiwitbron in de hele voedselketen. Insectenkweek is goedkoper dan conventionele landbouw wat betreft CO2, water, oppervlakte en grondstoffen. Bovendien maakt het kweken van insecten een vermindering van bijna 99 procent van de vervuiling mogelijk in vergelijking met andere vormen van veeteelt, met 80 keer minder methaanuitstoot dan rundvlees.”

Een ander artikel, gepubliceerd op 26 juli 2021, stelde ook verschillende alternatieven voor vlees voor, waaronder algen, cactussen, ongewone granen en verwerkt voedsel. Oliver waarschuwde uiteindelijk: “Het beleid dat zij prediken veroordeelt honderden miljoenen van ’s werelds armsten tot armoede, honger en dood op wereldschaal. Tegelijkertijd zorgen ze er met hun cynisme voor dat de bevolking van hun eigen landen voor het eerst sinds generaties in brandstof- en voedselarmoede wordt gestort.”

Bekijk deze video van het WEF waarin de consumptie van insecten wordt gepromoot.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

V.N. zegt: “Voedseltekorten zijn essentieel voor het creëren van goedkope slavenarbeid”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHongarije verduidelijkt de “enorme” impact van “totaal mislukte” anti-Russische sancties op Europeanen
Volgend artikelKijk: Meervoudig gevaccineerde “#vaxxedtothemax” advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

28 REACTIES

 1. Wetten en regels zijn er nooit voor de rijken geweest, idem gevangenissen en langdurige opsluitingen, die waren en zijn er nog altijd voor de gewone man, die moet en dient te luisteren vaar zijn leiders, die buiten de wet staan. Dit zal nooit veranderen, integendeel.

   • Schurk Benno von Lippe-Biesterfeld (1911 – 2004) ontliep vervolging, omdat Bilderberger & WEF’er (+ arbeidersvriend voor de bühne) Joop den Uyl (1919 – 1987) hem de hand boven het hoofd hield. De betalingen van vliegtuigbouwer Northorp heeft Den Uyl onder de pet gehouden en daarom kwam hij weg met een symbolische straf als zijn uniform aan de kapstok hangen en geen KLM-commissaris meer.

 2. Zien jullie het nou eindelijk eens? ZIJ zullen echt geen f*cking insecten eten hoor, nee nee, alles wat zij ons zullen verbieden te eten zullen ZIJ WEL ETEN!! En nog een keer ‘we doen het voor het klimaat’ en ik ga flippen gvd!

  • hoeveel koeien en varkens eet een nederlander er nu in zijn leven ? 10 ?

   als wij insecten gaan eten is dat toch heel veel meer dierenleed !!!
   Elke lepel 30 wormen, torren en of andere vriemels die moeten
   sterven voor mijn eetlust.

   dat lijkt mij heel slecht voor ons karma

 3. ik begrijp het probleem rond insecten eten niet. Door vele stammen en volken al eeuwenlang gegeten. In hondenvoer de minste allergenen. Naar alle waarschijnlijkheid zijn er vegetarische en veganistische keuzes mogelijk. Overigens was ook de kwaliteit van eten in yogaworkshops en spirituele workshops altijd heel hoog en was er geen sprake van Breatherianisme/Leven van Licht/Prana. Ernstige is dat de gehele Climatechange een georkestreerde hoax is, lang geleden door de elite bedacht. Geoengineering ofwel Chemtrailing staat gewoon in de Rockefeller programmas. Wetenschappers die de mensheid op de hoogte stellen dat broeikasgassen geen klimaatsverandering veroorzaken maar Wolkenvorming zijn verbannen van MSM en conferenties.

  • U begrijpt het niet, laat hme het even uitleggen dan.
   1 – Vele stammen en volken eten al insecten? Ja, dat is zo en die zijn daar dan ook enigszins aan aangepast, net als Europeanen zich aanpasten aan het drinken van melk, wat NIET door alle volken wordt gedaan en waar een enorm deel van de wereldbevolking ook klachten van krijgt.
   2 – Daarnaast bevatten de pantsers van insecten chitine, wat voor gezondheidsproblemen zorgt bij de meeste mensen.
   3 – Insecten zijn ook dragers van allerlei parasieten die voor de mens gevaarlijk kunnen zijn. Zelfs insecten gekweekt onder laboratorium-omstandigheden vallen daaraan ten prooi en dat is al herhaaldelijk aangetoond.
   4 – De volken die insecten eten doen dat niet hoofdzakelijk omdat ze zo lekker zijn, of omdat ze zo begaan zijn met het millieu, maar omdat ze wel moeten. Vaak omdat er geen behoorlijke landbouw of veeteelt mogelijk is (of de kennis ontbreekt) Het is bv ook tijdens overlevingscursussen een onderwerp. Maar niet de eerste bron, juist vanwege het gevaar van parasieten.
   5 – En lest best; wat mensen eten zou verdomme hun eigen keuze moeten zijn. Ik wens geen insecten te eten en wens ook niet gedwongen te worden door een stel volgevreten schijnheilige hypocryte patsers die vervolgens zichzelf volproppen met alles wat ze mij willen verbieden. Nog minder vanwege een verzonnen probleem, er IS NAMELIJK HELEMAAL GEEN PROBLEEM MET STIKSTOF.
   En het verhaal dat koeiescheten de wereldtemperatuur beinvloeden kan alleen worden geloofd door debielen die nooit zelf nadenken. Of moeten we misschien ook alle gnoes afschieten? En buffels? En paarden? Olifanten? Herten? En toevallig ook alle insecten? Want feit is dat alle insecten op aarde samen meer methaan uitscheiden dan alle mensen en hun vee op aarde doen.

   • klopt helemaal, er aan toevoegende:

    is CO2 een probleem? er staan genoeg kolen mijnen in de fik:
    centralia in de usa is een beroemd voorbeeld en
    ook in india een enorme ondergrondse brand in kolenmijn.
    Doe daar dan wat aan.

    is Global Warming een probleem?
    Tarzand olie winning in canada geeft enorme vervuiling en
    alle sneeuw weg, veranderd in zwarte troep waardoor omgeving opwarmd
    dus daar moet dan onmiddelijk mee gestopt worden.

    is methaan een probleem?
    de hele siberische permafrost ontdooid waardoor kadavers van prehistorie tot kampen boven komen. Tegelijk is dit een enorme kans voor de agrarische en economische ontwikkeling van siberie, geen enkele rus zal dat wilen stoppen, al helemaal niet na hypocriete buitenlandse bemoeienis.

    energie schaarste ?
    waarom in gods naam moest Libie kapot geschoten worden?
    Gadafi was een oude man, met gezichtsverlamming oid
    had zowiezo in enkele jaren plaats gemaakt voor nieuw lederschap.
    Dit is met Syrie een van de duidelijkst zichtbare kwade politiek van alles wat westers en europees is, Ik begrijp die boze moslims wel; “naar de hel met die duivelse europeanen”.

 4. Insecten kwekerijen gefinancieerd door Bill Gates zijn niet te vertrouwen, net zo min als de zogenaamde vaccins. Genetische modificatie, nog wat GO = Grafeenoxide in die insecten voor de 5G besturingssystemen, Wat lipiden (PEG 2000 = Polyethyleenglycol) en de genocide kan weer versterkt worden.
  Het is allemaal doorzichtig als je verder kijkt dan je neus lang is.
  Gooi je TV op de schroothoop of stop met het kijken naar alle zenders, inclusief de commerciële. De TV is Indoctrinatie in het kwardraat.
  Blijf ook kritisch als je de alternatieve media bekijkt of leest.
  Een artikel zonder bronvermelding is niet meer dan de mening van een persoon. Maar ook de “wetenschap” is niet te vertrouwen. Financiering door de internationale bedrijven aan univerciteiten betekend gewoon dat de uitkomsten van zogenaamd wetenschappelijk onderzoek resultaten opleverd die de opdrachtgevers welgevallig zijn. Het grote mis-voorbeeld is Big Pharma.
  Poen, Poen, Poen Poen,
  Je moest eens weten wat ik allemaal met POEN kan doen.
  Het heilige motto van de WEF BENDE.

  • Ligt reeds jaren op het stort , wat betreft de pharma-oplichters buiten een dafalgan heb ik niets in huis , moet hun kanketbrol niet meer al jaren . Heb ook geen griep , verkoudheid noch een andere ziekte gehad sinds ik ermee gestopt ben.

 5. Beste Mensen

  Het staat een beetje verkeerd geformuleerd in het hoofd schrijven
  Kort samen gevat

  KANNIBAAL NUMMER ÈÈN

  De nummer èèn of hogere Satanisten
  Die verbeelden het alleenrecht te hebben verworven om onschuldig vredelievend levende Zielen via anders uitziende BEHUIZINGEN dan HUNZELF te mogen Verorberen zowel levend als eerst van de ZIEL ontdaan
  De standaard SATANISTEN hebben het omkijken naar
  Bekend als de Tweede rangs of lagere Satanisten

  Wat dan ook de laatsten zal worden toe geworpen
  Daar MOETEN die genoegen mee nemen

  Dus ook die VERGIFT PRIK / SPUIT

  Rare verzonnen Bewoordingen Benamingen Daarmee gaan rond slingeren
  Daar word men heus niet intelligenter of slimmer door

  Culinaire vlees
  Bah klinkt vies in de Mond
  Vlees van de ene anders uitziende belichaming is niks anders dan de eigen belichamings Vlees

  EET UZELF OP !!!
  Kijk maar hoe dat aanvoelt
  Lekker hé ?!

  Universele Liefde is het enige dat telt
  Liefde tot Alles

  Dank U

 6. Op zich hebben ze gelijk dat ze de menu’s aan de kaak stellen, maar dan vraag Ik me af wat deze acctivisten zo doorgaans zelf eten.
  Vergeet niet dat heel veel van dit soort activisten uit de rijkere milieu’s komen waar ze genieten van het beste van het beste.
  Het is natuurlijk eenvoudig om aan de zijlijn te roepen dat het allemaal heel erg hypocriet is maar de vraag luidt dan “zitten ze zelf ook aan de falafel en couscous.

 7. Om hier en andere sociale media je frustraties te uiten heeft geen zin het enige dat helpt is een burgeroorlog wij zijn met zovelen tegenover een klein nazituig in Den Haag🧐🖕💉💥💥💥💥ik heb me met alles goed voorbereid ook tegen al die sprinkhanen die het land door dat nazituig binnen laten stromen🧐😜💣🗡️🔪⚰️

 8. Het is nooit anders geweest, dat wat jij niet mag mogen zij zelf wel. Nu doen ze het weer met ons voedsel, je bent gewoon een moron als je dit allemaal geloofd en mee wilt doen.

  Ik kan niet wachten tot de dag dat de schaapjes het doorkrijgen, die ontsteken dan in woede voor wat ze is aangedaan. En die zullen gevaarlijker zijn dan diegenen die al langer de leugens doorprikken. Zij die het al langer zien konden nooit iets zeggen en hebben het al eenzaam moeten accepteren en konden nergens hun woede uitten. De schaapjes die het net doorzien zullen echt woedend zijn en dan knopen ze die lui op en het lijkt mij een prachtig gezicht om de dictators zachtjes wiegend in de wind aan de hoogste bomen te zien bungelen. Keurig opgeknoopt door trouwe volgelingen die erachter zijn gekomen hoe ze genaaid zijn en dat niet kunnen verwerken.

 9. Ge denkt toch niet dat ze tonnen garnalen gaan pellen voor in de kroepoek?
  Net lijk alle vis en garnaal afval om de lekkerste bouillabaise te maken.
  En al de wormpjes in noten, groenten en fruit? Het wordt allemaal in de machines vermalen. Niemand maalt erom 🙂

 10. Aangaande al het insecten eet gedoe, willen bepaalde mensen insecten eten geen punt, maar niet andere mensen verplichten dit ook te doen, door alles onbetaalbaar te maken, en onze goede voedsel producenten, de boeren, verplichten op te rotten, of deze mensen het zo moeilijk mogelijk te maken, een schande.
  Anderzijds men denkt toch niet dat Verhofstadt, of nog veel grotere rijke klootzakken, hun reis gedrag, verwarming, elektriciteit, extravagante feesten, en noem maar op, gaan inperken of milderen, gelooft toch geen kat.

 11. Beste Mensen

  Zodra een Ziel houdende belichaming van de Ziel is ontkoppeld
  Begint meteen de Verrottingsproces
  Van dat Huis anders genoemd :
  Kadaver of Lijk
  De Wezens
  Aliens met een lange Satanische tong
  Die proeven er heel graag van en worden Kannibalen genoemd
  Ookwel de Nazaten van God en de Duivel te noemen
  Nu worden de Menselijke belichamingen gebrainwashed getraind om ook van een dode menselijke belichaming te eten
  Dat alle Vlees ook daadwerkelijk
  Groot gelijk
  Vlees is !
  Voorproefje Chinese haren door het Brood en veel meer uiteraard
  Hmmmmm Lekkerrrr …….

  Dank U

 12. Insecten vreten ons op als we dood onder het gras liggen……niet anders om!En het begrip stakeholder word me nu ook duidelijker..zij eten stakes en wij krekels?Yeah Right..Gewoon niet aan meedoen en je leven weer oppakken,laat ze de tyfus krijgen daar in die woestijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in