De arts René de Monchy verliet Nederland in de jaren ’70 en ging naar Nieuw-Zeeland. Na 48 jaar werd hij uit zijn functie gezet omdat hij weigerde zich te laten vaccineren. Hij mag geen patiënten meer zien en werd zelfs verbannen uit het ziekenhuis waar hij werkte, meldt Artsencollectief.nl.

De Monchy was vanaf het begin zeer kritisch over de experimentele mRNA-vaccins.

“Wat voor mij de deur dichtdeed was toen de vaccins ook aan kinderen werden gegeven, die absoluut geen gevaar lopen met een corona-infectie. Daarnaast werden de mRNA-vaccins ook gepromoot voor zwangere vrouwen, wat volledig indruist tegen elke medische en wetenschappelijke traditie van het zorgvuldig afwegen van de voor- en nadelen.”

De arts onthult dat artsen 216 euro per vaccin in rekening mogen brengen.

“Er is voor artsen een perverse prikkel om aan dit soort campagnes mee te werken.”

Aanvankelijk werden vrijstellingen toegestaan, maar deze werden al snel weer ingetrokken.

“Ik heb zelf patiënten gehad die een herseninfarct of Guillaume Barré hebben opgelopen na de eerste prik. Maar wat denk je? Geen uitzondering voor een tweede vaccinatie,” zegt De Monchy.

Hij merkt ook op dat het officiële aantal vaccindoden van 220 waarschijnlijk een onderschatting is.

“Er zijn aanwijzingen dat aan nabestaanden sommen zwijggeld worden geboden.”

In Nieuw-Zeeland zijn gezondheidswerkers verplicht gevaccineerd te worden. Op de dag dat de deadline verstreek, vroeg zijn chef of hij was ingeënt. Hij antwoordde “neen”, waarop zijn computeraccount en zijn betaalkaart onmiddellijk werden geblokkeerd. Hij kreeg een toegangsverbod tot het ziekenhuis. Hij mocht geen afscheid nemen. De dokter werkt nu “onder de radar.”

  Zij ruïneerden levens - verdienen zij vergiffenis?

Volgens De Monchy is Nieuw-Zeeland veranderd in een nachtmerrie. Hij legt uit dat het land een “testing ground” is.

“Als internationale organisaties een systeem wereldwijd willen uitrollen, proberen ze het eerst uit in Nieuw-Zeeland. Het land is afgelegen en makkelijk te managen, want de bevolking is doorgaans meegaand. [Premier] Jacinda Ardern heeft bovendien goede contacten met de World Economic Forum (WEF), zij is hun geselecteerde Young Global Leader.”

“Wat ik denk is dat het systeem hier slechts wordt geperfectioneerd, voordat het op andere plekken wordt ingevoerd, onder meer in Nederland,” waarschuwt de arts.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ook in Nederland waarschuwen nu 1500 artsen tegen de komende Covid-vaccinatie voor kinderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNiet alle landen laten hun burgers in de steek: El Salvador’s anti-covid hulppakket, met Ivermectine
Volgend artikelWie heeft volgens internationaal onderzoek de zwaarste coronadictatuur ter wereld? 1e plaats: Duitsland, 2e plaats: China, 3e plaats: Oostenrijk – Vrijste landen: Togo, Zweden, Bahama’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Absurd is zacht uitgedrukt.
  Artsen zijn uitgeschakeld en vervangen door veeartsen. Echte dierenartsen hebben nog hart voor de dieren.
  De echte artsen voor zover ze nog bestaan moeten zoals aangegeven onder de radar werken, illegaal genoemd door de varkens (niets ten nadele van het dier).

 2. Een arts hoeft tegenwoordig geen eed meer af te leggen. De BIG heeft dat vervangen.

  Verder toont ook dit verhaal weer overduidelijk dat de meeste mensen geen donder om een ander geven. Geld is veel interessanter dan naastenliefde. Als artsen al zo zijn, dan is het niet moeilijk om dat door te trekken naar de rest van de bevolking. Maak je dus geen illusies dat het eea ooit weer “goed” gaat komen.

 3. Een eed is ook zinloos.
  Ben nauw betrokken geweest bij die imbiciele bankierseed.
  Zo’n eed zorgt ervoor dat binnen de beroepsgroep intern zaken worden afgehandeld.
  De vuiligheid (of ter onrechte beschuldigden) worden zo buiten de onafhankelijke rechtsmacht onttrokken.
  En 1x raden wat voor mensen jn de belangrijke beoordelende functies zitten.

 4. Wat een wappies op deze site. Heb toch een beetje vertrouwen in onze medische wetenschap joh. Je laat je kind toch ook vaccineren als deze virus alleen kinderen zou treffen of niet? Of laat je je kind dan ook sterven zoals je de oudere onder de wereldbevolking laat sterven.

  • In ieder geval heb je het over vaccins dan…. En niet over genetische gemodificeerde injecties om mensen een synthetisch immuunsysteem in te spuiten…. Iets wat om marketing technische redenen “vaccin” wordt genoemd.

  • Hoi ProVaccin,

   Mag ik je vragen waarom je pro bent? Hendrik geeft een eerste mooie aanzet. Dit is namelijk geen vaccin maar een geheel nieuwe technologie die in dierproeven altijd gesneuveld is in fase 3 van de dierproeven vanwege massale sterfte onder proefdieren.
   Kijk naar je risico’s volgens het RIVM, onder de 70 en zonder comorbiditeiten heb je niets te vrezen terwijl de lange termijn effecten van deze injecties onbekend zijn.
   Alle producenten van deze injecties zijn veroordeeld criminelen. Pfitzer staat met stip op nummer 1 en heeft een miljarden boete gekregen
   De producenten zijn gevrijwaard van alle eventuele negatieve gevolgen van de injecties.
   Hoe meer vaccinaties aan kinderen worden gegeven hoe zieker de generatie. Vergelijk Japan (amder vaccins) en Amerika (belachelijk veel verplichte vaccins) en de gezondheidssituatie.

   Uiteraard neem ik een tetanus vaccinatie als ik gebeten wordt door een dier of in een roestige spijker trap.

   Ik ben 46 en heb volgens het RIWN +- 0.05% kans om te sterven aan covid en daar zitten ook nog eens heel veel mensen met comorbiditeit bij. Kortom, amper kans om te overlijden. Dus geen reden voor mij om mee te doen aan een medisch experiment met forsse risicos.

   Ik ik gok dat je je een beetje gek heb laten maken. Ik hoor het graag.

   Groeten,
   Hugo

   • @ Hugo, vertrouw op het zelfherstellend vermogen van je lichaam.
    Zorg voor een goede wondverzorging en neem vooral geen injecties.

    Groet, Jema

 5. In ieder geval heb je het over vaccins dan…. En niet over genetische gemodificeerde injecties om mensen een synthetisch immuunsysteem in te spuiten…. Iets wat om marketing technische redenen “vaccin” wordt genoemd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in