Volgens een nieuwe studie vertoonden bijna 600 patiënten die ofwel de Pfizer ofwel de Moderna COVID-19 vaccins kregen, tekenen van cardiovasculaire schade, waardoor hun risico op een hartaanval en andere ernstige coronaire problemen toenam, bericht Matthew Davis.

De resultaten van de studie werden in november gepresenteerd door de arts en gepensioneerd hartchirurg Dr. Steven Gundry op de jaarlijkse conferentie van de American Heart Association in Boston.

Gundry test regelmatig patiënten op vroege tekenen van hartproblemen, zoals hartontsteking en celdood. De patiënten krijgen een score die ontworpen is om hun risico op het ontwikkelen van acuut coronair syndroom in de komende vijf jaar te voorspellen.

Acuut coronair syndroom is een reeks aandoeningen die gepaard gaan met een plotselinge verminderde bloedstroom naar het hart die kan leiden tot een hartaanval (myocardinfractuur) als gevolg van beschadigd hartweefsel.

Gundry ontdekte dat het risico op hartziekten bij zijn patiënten toenam van 11 tot 25 procent, en dat dit risico nog minstens 2,5 maand na de tweede dosis aanhield.

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van de hartspier door T-cellen dramatisch doen toenemen en dat dit een verklaring kan zijn voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie,” aldus Gundry.

Dit verklaart waarom cardiologen over de hele wereld gevallen zien zoals dat van een 38-jarige vrouw die aan een hart-long-bypassmachine ligt na een geval van post-vaccin myocarditis.

Zuid-Afrikaanse arts bestempelt vaccins als giftig

De Zuid-Afrikaanse Dr. Shankara Chetty, die wordt gecrediteerd voor het behandelen van 7.000 COVID-19 patiënten zonder een enkele ziekenhuisopname of sterfgeval, zei dat het doel van de campagne voor het verspreiden van vaccins is om een groot deel van de bevolking te controleren en te doden zonder dat iemand vermoedt dat we al “vergiftigd” worden.

Tijdens een zoom conferentie, zei Chetty:

“Ik denk dat het perspectief rond wat er gebeurt van vitaal belang is. We moeten begrijpen wat het doel is. Iedereen weet dat er inconsistenties zijn, dat er dwang is, maar we moeten begrijpen waarom. Waarom is het er?”

Hij wees erop dat spike-eiwitten die zowel in het vaccin als in het virus voorkomen, alle COVID-doden veroorzaakten.

“Naar mijn mening van wat er gaande is in de wereld, is dit spike-eiwit dat een van de meest [gevaarlijke] door de mens gemaakte toxines is. En het doel van dit gif is om miljarden mensen te doden zonder dat iemand het merkt. Wat hier lijkt te zijn gebeurd, [is dat] zij een virus hebben gemaakt en deze wapenverpakking genaamd spike-eiwit erop gezet,” zei Chetty.

De Zuid-Afrikaanse arts merkte op dat de allergische reactie bij de eerste vrijlating van het meest uitgebreid gemanipuleerde vergif “bij een klein aantal mensen optreedt, wat resulteert in ernstigere gevallen en de dood wanneer het vaccin wordt toegediend”. Dit gebeurt meestal acht dagen na het begin van de symptomen, zei hij.

Chetty voegde eraan toe dat mensen met kanker hun kanker zullen zien opflakkeren als gevolg van het gemanipuleerde spike-eiwit.

  Opiniepeiling wijst uit dat 27% van de Europese volwassenen waarschijnlijk vaccin zal weigeren

“Ze zullen zeggen dat ze gestorven zijn aan kanker.”

“Mensen met vaatbeschadigingen of aanleg, zoals onze diabetici en [mensen met] hoge bloeddruk, zullen op verschillende momenten beroertes en hartaanvallen en de rest krijgen, en we zullen die toeschrijven aan hun reeds bestaande aandoeningen. Mensen zullen na verloop van tijd auto-immuunziekten ontwikkelen, waarvan de diversiteit nooit zal worden aangepakt door een farmaceutische interventie omdat ze veel te gericht zijn,” vervolgde hij.

Chetty sprak ook over een groter plan van de grote farmaceutische bedrijven. Hij concludeerde dat het grote geheel in het spel is, omdat de vaccins anders absoluut geen zin hebben.

“Ik denk dat als mensen begrijpen wat de bedoeling is, ze ook zullen begrijpen waarom er is gebeurd wat er is gebeurd. De slechte logica, de dwang, de onderdrukking, is allemaal logisch als je begrijpt dat er een groter plan is. Het vaccin is ons vanaf het begin verkocht als onze redder, en als we naar de wetenschap kijken, blijkt die niet te kloppen,” zei Chetty.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Belgische junior profwielrenners met extreme hartproblemen na vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelYale epidemioloog professor: COVID-19 een pandemie van angst ‘gefabriceerd’ door autoriteiten
Volgend artikelDe wereld is gek geworden: Het COVID Vaccin Krankzinnigheid Syndroom
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in