Pixabay

Hieronder staat een reddit-conspiracy draad over de sociale en psychologische gevolgen van de COVID-zwendel. U ziet dit niet in de mainstream media. De mensen kwijnen weg van een enorm verraad door al onze sociale instellingen – overheid, geneeskunde, media, kerk, justitie, onderwijs – die het sociale contract verscheurd hebben, ons overbodig verklaard hebben en een genocide in slow-motion op gang gebracht hebben, schrijft Henry Makow.

Geschokt hebben de mensen zich in een schulp teruggetrokken. Nu meer dan ooit moeten wij onze hand uitsteken naar onze vrienden en medeburgers. Wij moeten gemeenschappen vormen, elkaar steunen en onze solidariteit bevestigen. Laat u niet verlammen door angst. Het gaat er niet om hoe lang wij leven, het gaat erom hoe wij leven.

Er schijnt een kloof te bestaan tussen de somberheid en het onheil die wij op deze site zien en de gelukzalige onwetendheid van de massa die schijnt te denken dat alles weer “normaal” wordt. De economie functioneert momenteel nog, een laatste overblijfsel van gezond verstand, maar misschien wel het belangrijkste.

De pandemie schijnt ieders levensgeluk gestolen te hebben

Het is heel vreemd hoe deze pandemie de persoonlijkheid van de mensen veranderd heeft. Vrijwel iedereen met wie ik praat is angstig en lijkt ongelukkig of niet zo gelukkig te zijn als vóór de pandemie. Hebben jullie een verandering opgemerkt in hoe de mensen zich gedragen? Ik werk met het grote publiek en dat is een vrij goede graadmeter voor hoe het geestelijk met de mensen gaat, want ik zie honderden mensen per dag en ga met veel van hen persoonlijk om, en ik heb gezien dat de mensen sterk afgesloten zijn van hun medemensen en niet willen socialiseren.

Een paar mensen en ik hadden het hier net over. De mensen zijn tegenwoordig zeker agressiever en onbeleefder. Ik woon in het zuiden, heel gemoedelijk, vreemden stoppen en maken een praatje, de hele dag door. Nu maken de mensen zelden oogcontact, de werknemers doen het absolute minimum en vaak zelfs dat niet eens. Het is vreemd.

Mijn graadmeter voor “shit just got real” was toen men bij QuikTrip de deur niet meer voor mensen openhield. Dat was toen de sociale afstandelijkheid zijn intrede deed. Vóór de pandemie stonden de mensen daar gewoon en hielden de deur open voor een lange rij mensen. Tegenwoordig is dat een zeldzaamheid…

  The KILLING FIELDS: 80% van de Amerikaanse volwassenen heeft de prik genomen, beweert het Witte Huis ... het aftellen naar de ontvolking is begonnen

Eigenlijk kan en wil ik het hen wel kwalijk nemen. Doe iets aan het systeem of doe het niet – maar reageer uw ellende met het systeem niet af op medeburgers – dat is een lage IQ zet.

Het is omdat het een samenzwering was dat men ons wilde vernietigen; het is nu duidelijk een feit en wij schijnen niet in staat te zijn genoeg geesten te verzamelen om die klootzakken op te hangen die de meesten van ons dood willen en de rest de machines laten smeren.

Ik heb een totale afkeer gekregen van de zwakheid en de angst die ik tijdens de plandemie bij de mensen zag.

Ja, het gaat niet zo goed met de mensen. Wat ze ons aangedaan hebben, hebben we nog niet eens de tijd gehad om een stap terug te doen en ons hoofd erbij te houden. Veel mensen zijn behoorlijk in de war aan beide kanten van deze zaak. Degenen die nog steeds doodsbang zijn voor COVID en hun masker niet af kunnen doen of hun huis nog niet uit durven, maar ook degenen onder ons die een voorproefje kregen van hoe het zou zijn om deel uit te maken van een minderheidsgroepering die de meerderheid was gaan ontmenselijken, en wij konden aanvoelen waar dat heen ging…

Het was alsof ze het roer omgooiden net voordat het echt extreem werd, maar het was zo dichtbij. Het is moeilijk om dat te vergeten. En iedereen doet alsof er niet veel gebeurd is en niemand wil erover praten, en zeker niemand verontschuldigt zich of erkent hoe ver het gegaan is. Degenen die nog steeds doen alsof de vaccins werken zijn een aanslag op ieders geestelijke gezondheid. Je moet gewoon aanvaarden dat extreme irrationaliteit en waanzin genormaliseerd is geworden.

Het is nogal een hoofdbreker.

Dit was het punt van isolement, ontmenselijking en demoralisatie van lockdowns en maskering. Dit zijn dezelfde sociale omstandigheden die elk tiranniek systeemingenieur maakt om de macht te grijpen.

  Commerciële vluchten worden krankzinnig gevaarlijk omdat deugdsignalerende luchtvaartmaatschappijen mensen aannemen op basis van diversiteit in plaats van verdienste

Yep, ik werk ook met het grote publiek, en heb dat voor het grootste deel sinds 2003 gedaan. Werkte er elke dag middenin tijdens de hele “pandemie”, en droeg bijna twee jaar lang maskers onder dwang, enz. Het was vreselijk, en ik heb de mensen gemener en gemener en vreemder en vreemder zien worden. Het is klote om nu in de publieke sector te werken. Ik verwacht eigenlijk dat ik op een dag door een van die willekeurige mafkezen neergeschoten, neergestoken of met een hamer in het hoofd geslagen zal worden. Er is geen enkele waarde voor mijn aanwezigheid of persoon. De samenleving is in afval veranderd, vooral in een streek als Minneapolis.

Heb mijn levensstijl niet veranderd en ben niet in de angstzaaierij getrapt. Heb hetzelfde geleefd dat zich op mij concentreert en ik ben elke dag gelukkiger. Zwakke nep-pandemieën doen niets tegen gezonde geïnformeerde mensen. Angst maakt ziek, en verzwakt.

Dat komt omdat wij geatomiseerd zijn en niet meer om andere mensen geven, wij zijn nu geconditioneerd om eerst voor ons zelf te zorgen.

Mensen zijn altijd depressief geweest als de pest. Ik weet het, want ik ben over het algemeen goedgehumeurd en krijg niets dan haat als ik in een goed humeur ben. Maar ja, de laatste jaren is het een stuk erger.

Mee eens, het heeft me 100% zo beïnvloed. Ik ga niet meer met anderen om zoals vroeger, ik ben angstig, en werkelijk geestelijk uitgeput.

Niemand van ons is al lange tijd gelukkig geweest. Veel langer dan covid. Ja, wij hebben gelukkige MOMENTEN gehad. Maar diep van binnen hebben jullie allemaal die leegte gevoeld. De duisternis die zich opbouwt. En dat vecht- of vluchtgevoel, omdat je weet dat er iets groots op komst is. De wereld is al een hele tijd naar de klote, en velen van ons hebben zichzelf wijsgemaakt dat het normaal was.

Ik telefoneer meer dan 1000 keer per dag en 99,9% van de ontmoetingen zijn met chagrijnige, boze of hatelijke mensen, terwijl die mensen om te beginnen om het gesprek gevraagd hebben.

  Schokkende video: Duizenden in lockdown opgesloten bewoners van Shanghai schreeuwen vanuit hun appartementsgebouwen

Het gaat nu eigenlijk aanzienlijk beter met me dan eind 2019/2020. Niet meer suïcidaal. Dus dat is een pluspunt.

Ik denk dat veel mensen tegenwoordig gestrest kunnen zijn vanwege financiële redenen. Het zou ook zo kunnen zijn dat sommige mensen meer introvert zijn geworden.

Ik ben van 2020-2021 in een soort langdurige vecht- of vluchtstemming geraakt omdat ik een ouder ben, dus… Je moet je voor je kind scharen en je door de moeilijkste dingen heen slaan. Nadat de pandemie was uitgedoofd, mijn kind weer naar school ging, haar dokter weer openging voor gewone afspraken en leuke plaatsen weer opengingen waar ik haar graag mee naartoe nam (dus eigenlijk haar kinderleven weer 100% herstelde), sloeg de depressie me toen als een vrachtwagen.

Sindsdien ben ik naar de klote. Ik doe echt mijn best, maar ik ben gewoon zo bezorgd over de stand van zaken en de toekomst. En ik ben zeker afgemat. Wachtend tot de andere steen valt, me afvragend wat het volgende zal zijn.

Ik zou zo ver willen gaan om te zeggen dat het een vorm van trauma is. Ik denk dat velen van ons nu dit trauma hebben.

Angst komt door het vaccin. Ik ken verschillende mensen die aan de Xanax moesten sinds ze geprikt zijn.

Ik werk bij een FQHC en van 2019 tot 2021 is het aantal patiënten dat behandeld werd voor depressie met 180% gestegen, en voor angst was het een stijging van 160%.

Mensen hebben pijn, en ondertussen weigeren Abbot & de Texas GOP om Medicaid uit te breiden en halen ze geld dat naar geestelijke gezondheidszorg zou gaan weg bij de HHSC en sturen ze het naar andere plaatsen.

Clownsstaat.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je bent niet alleenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBoerenopstand breidt zich uit tot Polen en Italië in een massale tegenreactie tegen de depopulatie- en hongersnoodplannen van de globalisten
Volgend artikelWij worden allen geregeerd door psychopathische debielen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. “Ze hebben van iedereen het levensgeluk gestolen”.

  Ik ben het hier 100% mee eens en de veroorzakers van al deze bullshit zullen moeten boeten voor hun aangerichte schade.

  • hear hear, jaren van ons leven die we nooit never meer terug kunnen krijgen, die zijn van onze levensjaren afgestreept…

   levensgenot gestolen, veel onrust, veel stress vele onnodige overledenen en of zwaar gehandicapt door and so on.

   daar (voor de veroorzakers en bewust meelopers) zou maar 1 straf voor moeten zijn, de doodstraf, ben der helemaal klaar mee, geen smoesjes meer, geen verontschuldigingen van ‘wir habe es nicht gewusst’ na nu al deze jaren, iedereen zou het moeten kunnen weten, of het nu via via was of van een ander te hebben gehoord enz enz! no mercy na zo’n lange tijd van.

   Peace.

 2. Helemaal mee eens alleen deze schrijver doet het voorkomen dat het bijna voorbij is.
  Er gaat nog veel meer gestolen worden door deze criminelen.
  We staan pas aan het begin van hun agenda.

 3. Deze gek verdient ook eemln flink pak slaag!

  Wat een kulverhaal. Een nietsnutvuit de publieke sector die met smoelenlap liep….

  Zijn die smerige overheidseikels nu bang voor hun eigen hachie?????
  (narcisten zijn het)

 4. Naast de covid-scam doet geo-engineering ook volop zijn werk.
  De lucht is ook vandaag weer een grijze massa die als een paraplu de zon blokkeert.
  Vele malen zag ik dat ook in de avond (! ) de lucht volop met chemtrails werd bedekt.
  Bewust dus, valt minder op dan overdag.
  En als de zon zich laat zien, is de zon nu wit i.p.v geel zoals vroeger…
  Geo-engineering is onderdeel van de verzieking richting de bevolking met nu daarbij covid, gifspuiten, 5G, energie-en voedseltekorten, inflatie en noem maar op.
  De mens wordt nu op allerlei fronten aangevallen…
  Niet vreemd dus dat somberheid overheerst en daarom is samenhorigheid belangrijker dan ooit tevoren!

 5. Ik ben nog steeds vrolijk sinds ik in mijn eigen wereld leef en me nergens iets van aantrek. Geen tv, radio, krant, fb, twitter, mobiel of andere vuiligheid. Ik kan het iedereen aanraden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in