De lijken van mensen die overlijden in verband met een vaccinatie moeten veel vaker onderzocht worden, eist de arts en chef-patholoog aan de Universiteit van Heidelberg. De patholoog is reeds begonnen met het verrichten van autopsies op 40 mensen die na een vaccinatie zijn overleden – 30-40% van hen is aan de vaccinatie overleden, schrijft Corona-blog.net.

De arts en chef-patholoog Schirmacher wil nu de ernstige bijwerkingen van COVID-19 vaccinatie tot op de bodem uitzoeken

Wij weten dat de gezondheidsautoriteit Paul Ehrlich Instituut (PEI) de verantwoordelijkheid overdraagt aan het Openbaar Ministerie, met als argument dat lijkschouwingen onder hun bevoegdheid vallen.

Als we snel kijken onder welk ministerie het Openbaar Ministerie valt, is de cirkel weer rond, zoals zo vaak het geval is. In Duitsland wordt het Bondsministerie van Justitie en Consumentenbescherming – BMJV – geleid door Christine Lambrecht (SPD).

Zij vertegenwoordigt ook de algemene opinie van de Duitse regering, zij is tenslotte deel van het geheel.

Volgens Dr. Schirmacher wordt de frequentie van fatale gevolgen van vaccinatie onderschat – een politiek explosieve uitspraak in tijden waarin de vaccinatiecampagne aan kracht verliest […] terwijl er wordt gesproken over beperkingen voor ongevaccineerde mensen. – Augsburger Allgemeine

Chef-patholoog Schirmacher (lid van de Leopoldina) waarschuwt dat er een groot aantal niet gerapporteerde vaccinatiedoden zou kunnen zijn. Hij is directeur van het Instituut voor Pathologie in Heidelberg en klaagt erover dat pathologen van de meeste patiënten die overlijden na en mogelijk als gevolg van vaccinatie niet op de hoogte zijn. Een patholoog uit Keulen, Rothschield genaamd, heeft reeds op dit probleem gewezen – artikel hierover (06.06.2021). De arts wil nu de ernstige bijwerkingen van vaccinatie – zoals cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten – tot op de bodem uitzoeken. Het probleem vanuit zijn standpunt: gevaccineerden sterven gewoonlijk niet onder klinische observatie.

De lijkschouwer stelt geen verband vast met de vaccinatie en verklaart een natuurlijke dood en de patiënt wordt begraven. Of hij verklaart een onduidelijke doodsoorzaak en het parket ziet geen onrechtmatige dood en geeft het lichaam vrij voor de begrafenis. – Dr. Schirmacher.

De heer Schirmacher, patholoog aan de dpa in Baden-Wuerttemberg is reeds begonnen met de autopsie op 40 mensen die binnen twee weken na een vaccinatie zijn overleden. Schirmacher gaat ervan uit dat 30 tot 40 procent van hen is gestorven als gevolg van de vaccinatie.

  WEF geeft toe dat ziekte X in 2025 zal uitbreken

Autoriteiten uiten kritiek op de verklaringen van de chef-patholoog

Schirmacher krijgt tegenwerking. De beweringen dat er momenteel te weinig bekend is over de bijwerkingen en dat de gevaren van vaccinatie worden onderschat, zijn onbegrijpelijk, aldus het Paul Ehrlich Instituut. Vooral voor ernstige bijwerkingen, waaronder ook iemand valt wanneer die overlijdt na een vaccinatie, bestaat er volgens de wet op de infectiebescherming een meldingsplicht. Deze verklaring van het PEI verbaasde ons, aangezien het zelf toegeeft dat het probleem van “onderrapportage” in Duitsland bekend is en tot dusver onopgelost is gebleven. Bovendien wijzen studieresultaten uit de VS – waar een vergelijkbaar rapportagesysteem bestaat – op een onderrapportage van 99%.

Ook het hoofd van de Duitse vaccinatiecommissie STIKO spreekt Schirmacher tegen:

Ik ken geen gegevens die hier een verantwoorde uitspraak mogelijk maken en ga niet uit van een ondergerapporteerd percentage. – Thomas Mertens, hoofd van de Duitse vaccinatiecommissie STIKO.

Thomas Mertens, het hoofd van de Permanente Vaccinatie Commissie Schirmacher versterkt zijn mening:

De collega’s hebben het absoluut bij het verkeerde eind, omdat zij deze specifieke vraag niet op competente wijze kunnen beoordelen.

Hij wil geen paniek zaaien en is geenszins een tegenstander van vaccinatie, aldus professor Schirmacher, die naar eigen zeggen zelf tegen Corona heeft laten vaccineren. Vaccinatie is een essentieel onderdeel van de strijd tegen het virus, verduidelijkt hij. Maar men moet de medische redenen voor vaccinatie op individuele basis afwegen. Volgens hem wordt de “overweging van de individuele bescherming” overruled door het idee van een snelle vaccinatie van de samenleving.

Sinds een jaar worden in universitaire ziekenhuizen in het zuidwesten van duitsland autopsies verricht op sterfgevallen aan kransslagaders, om de ziekte beter te begrijpen. De staat steunt het Covid 19 autopsie-onderzoek van de universitaire pathologieën met ongeveer 1,8 miljoen euro. Schirmacher leidt ’t autopsieproject. De bevindingen van meer dan 200 autopsies tot nu toe hebben onder meer geleid tot een betere behandeling en beademing van Covid-patiënten, zegt hij.

  Occulte symboliek rond COVID-19

De federale vereniging van Duitse pathologen dringt ook aan op meer autopsies van gevaccineerde personen. Dit is de enige manier om verbanden tussen sterfgevallen en vaccinaties uit te sluiten of te bewijzen, zegt Johannes Friemann, hoofd van de autopsiewerkgroep van de vereniging. Volgens hem zijn er echter nog te weinig lijkschouwingen om te kunnen spreken van een geschat aantal niet-gemelde gevallen.

Huisartsen en gezondheidscentra moeten worden gesensibiliseerd. De deelstaten moeten de gezondheidsautoriteiten opdragen ter plaatse autopsies te laten verrichten. De federale vereniging van pathologen had dit al in maart geëist in een brief aan minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU). Het bleef onbeantwoord, zegt Friemann.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Degenen die sterven na het COVID-19 vaccin: Waar zijn de autopsies?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaans bedrijf geeft 1000 dollar aan vaccinatieweigeraars om zich te laten vaccineren
Volgend artikelDuitslands grootste krant BILD biedt verontschuldigingen aan voor het schaden van de samenleving door paniekberichtgeving over de Covid-19 pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik denk dat dat nog voorzichtig ingeschat is, hoe vaak ik tegenwoordig hoor zeggen: mijn vader/ moeder/ oma/ opa/ tante/ of oom is overleden??!! Meestal oudere mensen. Ook oude mensen die ik al jaren ken en nog trots waren op hun goede gezondheid (ik heb nog geen pillen van de dokter) krijgen volop klachten. Het hart, de longen de lever……waar eindigt dit?

 2. Ondanks ik al 3 prik uitnodigingen heb gehad ben ik nog ongeprikt, mijn vrouw ook, iedereen om ons heen is wel geprikt, mijn moeder 84jaar, schoonouders 74jaar, vrienden, collega’s noem maar op. Hier zitten ook mensen bij met een zwakke gezondheid, ook iemand die geprikt was toen ze zwanger was, en ze heeft inmiddels een gezonde baby…..
  De mensen om ons heen vinden het prima gelukkig, onze keuze en we hebben het er dan ook zelden over, ook niet op het werk.
  Alle doem berichten lezend, niemand om mij heen heeft iets aan de prik over gehouden en iedereen voelt zich prima, ook de overlijdens berichten in de krant zijn er niets meer of minder als voor de Corona, dat vind ik allemaal best vreemd als trouwe lezer van de alternatieve media.
  Maar goed, we zullen zien de komende herfst/winter wat er wel of niet gaat gebeuren.

  • Ik heb om mij heen nu 4 mensen die geprikt zijn en die in het ziekenhuis beland zijn met vreemde klachten zoals, linker helft lichaam werkt niet meer, last van hart,1 vriendin heeft na vaccinatie haar hele gezicht onder herpes plekken zitten, en 1 vriend is vandaag naar ziekenhuis geweest omdat hij zich na de vaccinatie niet meer goed voelde…al deze mensen waren gezond en zijn jong(onder 45jaar).
   Daarintegen heb ik geen mensen om me heen die corona hebben gehad…..ook heeft mijn huisarts verteld dat juist oudere mensen (vrouwen)na de vaccinatie zijn overleden…ook wsarschuwd zij inderdaad voor het nu aankomende griepseizoen….ook zijn juist de mensen die geprikt zijn positief getest op corona(heel vreemd).
   Dit is mijn ervaring waardoor ik mij zeker de aankomende tijd niet laat prikken…

   • Wanneer ben je van plan je te laten prikken dan? Denk je dat de prik op een gegeven moment een wonder prikje gaat worden…? ik hoop dat je dat niet denkt, want de prik zal altijd een gifspuit zijn. En mss nog wel erger dan nu.

 3. Ik ken een paar mensen die slechte bijwerkingen hebben. Vandaag heb ik iemand in redelijk groot detail kunnen spreken over de bijwerkingen. Een collega (een man van 40 jaar) vertelde dat hij met het 2e Pfizer wondermiddel heel veel pijn had, alsof “iemand met een mes in zijn arm stak de laatste paar dagen”, ook zijn “hele rechterhelft deed heel veel pijn”. Hij kon zijn arm niet omhoog krijgen, vertelde hij.
  Hier volgt zijn rationale:
  1. Hij had een videocall met mensen in de IC – eentje is nu dood, de andere daar weet hij verder niets meer over. (via zijn IT werk voor ziekenhuizen ging dit). Hij gaf aan dat hij veel liever de messteken pijn van het “vaccin” had dan om zo te komen liggen.
  2. De messteken komen omdat de “spuit de zenuw heeft geraakt, want ze spuiten het in je arm, dus kan zijn dat de zenuw geraakt wordt”
  3. De huisarts zegt dat de “reactie normaal is” en die met “de 1e spuit komt als je daarvoor mogelijk al de covid hebt gehad” en de “reactie met de 2e spuit komt als je daarvoor mogelijk NIET de covid hebt gehad. (Go figure…)
  4. Verder zegt hij vol overtuiging dat dit het “menselijk lichaam” is en “iedereen reageert anders”.
  5. Over zijn vrouw: die voelde zich een beetje “blah.” Niks bijzonders met beide spuiten.

  Nu begrijp ik uit andere berichten over dit “experiment” dat dit niet een “blind study” is en dat de inspuiters dus weten of iemand een placebo krijgt of dat iemand het gif krijgt. (Op zich is dit ook heel vreemd, en wat zou daar de reden voor zijn?) Maar mocht dit inderdaad zo zijn, dan is het toch wel redelijk frappant dat de ene persoon van een stel het gif krijgt, en de andere persoon de placebo (want daar lijkt het op, denk ik, met die collega en zijn vrouw?)

  Ik zit maar te denken… ik vind het heel vreemd dat hij zulke ernstige bijwerkingen had, en zijn vrouw niet. De bijwerkingen vond ik bovendien schrikwekkend, maar zoals hij het afwimpelde, zichzelf bijna een zeurpietje noemend, is mss nog wel schrikwekkender. Wat denken jullie?

  • Er is geen sprake van dat de ene placebo krijgt en de ander gif. Beide hebben gif gekregen. In mijn buurt en familie zijn er bij echtpaar pfizer niks aan de hand, bewoner hier moderna gehad doodziek geweest en nog steeds heel moe, verder nog een buur met pfizer 60plusser heeft winkel, maand dicht, doodziek geweest.Es kijken buren hun vrienden 65 plus de man overlijdt binnen drie weken, de vrouw alleen belabberd nu man kwijt. Mijn nichtje halfzijdig verlamd, kennis herseninfarct, .U moet goed begrijpen dit is een experiment!!! Waarom de 1 wel en de ander nog!!! niet dat wordt later bekend nee niet aan ons natuurlijk.Bij iedereen staat net wel vaccin je geprikt bent en wanneer. Waarom had mijn zusje altijd griep en de rest van het gezin niet????? Maar ja griep heet covid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in