De afgelopen jaren is er veel bewijs geleverd dat de huidige regeringen van bepaalde westerse landen geen rekening meer houden met de fundamentele regels van het internationaal recht en eerder gemaakte afspraken schenden. Hun praktijken omvatten regelrechte leugens en bedrog; ze deinzen er niet voor terug om zwart voor wit uit te maken en gaan over tot openlijke daden van plundering en diefstal, schrijft Veniamin Popov.

In duidelijke overtreding van de bekende regels van Wenen over internationale betrekkingen, nemen de Amerikanen gebouwen in beslag die toebehoren aan Russische diplomatieke vertegenwoordigingen, en de Polen hebben nu hetzelfde gedaan.

De veelgeprezen Pulitzer-winnende Amerikaanse journalist Seymour Hersh beschreef in detail hoe de Amerikaanse inlichtingendiensten de Nord Stream 1 en Nord Stream 2 gaspijpleidingen opbliezen. De VS deden echter alsof ze niets van zijn onderzoek merkten, ondanks het feit dat als het onwaar was geweest, ze hem misschien hadden aangeklaagd.

Nu de Westerse landen gewend zijn om te verwijzen naar een “nieuwe wereldorde gebaseerd op regels”, deinzen ze er niet voor terug om beslag te leggen op de $300 miljard die rechtmatig aan Rusland toebehoort en in hun financiële instellingen terecht is gekomen.

Op dit moment zijn de leiders van sommige Westerse naties individuen die een geschiedenis van criminele activiteiten hebben, voornamelijk gemotiveerd worden door persoonlijk gewin en vrijwel geen strategische visie hebben.

Het meest opvallende voorbeeld hiervan is de voormalige Britse premier Boris Johnson. Hij organiseerde vrolijke feestjes tijdens de strijd tegen de pandemie, toen al dit soort evenementen volgens zijn eigen instructies verboden waren, maar deze regels gelden, zoals in de Britse pers werd gemeld, alleen voor gewone mensen in Groot-Brittannië, maar niet voor degenen die aan de macht zijn. Toen deze feiten bekend werden, werd Johnson gedwongen om af te treden als premier. Onlangs is echter aan het licht gekomen dat hij ook gelogen heeft tegen een parlementaire commissie bestaande uit leden van zijn partij, en daarom moet hij zijn mandaat als lid van het Lagerhuis inleveren. Het is vermeldenswaard dat verschillende Britse kranten Boris Johnson een charlatan noemden.

  Video's uit Oekraïne die u niet in de westerse mainstream media zult zien

De Britse premier David Cameron, die zeven jaar geleden een referendum hield over het verlaten van de EU, bleek ook erg kortzichtig te zijn omdat hij hoopte dat Londen in de Europese Unie zou blijven. Latere premiers zijn de ene nog erger dan de andere.

Onlangs verklaarde een van de voorstanders van BREXIT, Nigel Farage: “Brexit is mislukt …, we hebben Brexit niet waargemaakt.” Zoals de Londense kranten benadrukken, hebben de daaropvolgende kabinetschefs “gefaald om te profiteren van wat zij beschouwen als belangrijke Brexit-vrijheden”: deze omvatten de mogelijkheid om af te wijken van de Europese Unie op gebieden zoals belastingen om een concurrentievoordeel te behalen.

Uit recente peilingen onder de Britse bevolking blijkt dat 56 procent van de Britten denkt dat Brexit een vergissing was.

En Johnson was een ijverig voorstander van hulp aan Oekraïne en orkestreerde een campagne van aanvallen op Rusland. Hij en andere leiders van Westerse mogendheden hebben herhaaldelijk geïnstrueerd hoe Rusland zich moet gedragen en hoe de Russen hun beleid moeten opbouwen. Het Europees Parlement was bijzonder levendig in het vermanen van Rusland om zich aan de Europese waarden te houden. De leden ervan houden er het meest van om verschillende landen de les te lezen: een paar maanden geleden werden verschillende leden van het Europees Parlement, die bekend stonden om hun “morele waarden”, gearresteerd wegens omkoping, waaronder de vicevoorzitter van het Europees Parlement.

De voormalige Italiaanse premier Berlusconi, die onlangs is overleden en de helderste ster op het Europese politieke toneel bleek te zijn, noemde de Duitse kanselier Scholz “een zeer gemiddelde politicus”. De waardering van de Franse president Macron is de afgelopen jaren tot een recordlaagte gedaald: de Fransen zijn ongelukkig met de pensioenhervorming die hij heeft opgesteld.

  Het Westerse publiek wordt voorbereid op het sneuvelen van hun zonen in Oekraïne

De rellen in Parijs begin juli toonden aan dat de huidige president niet in staat is om de dringende problemen van het land aan te pakken. (Een groot deel van de bevolking luisterde niet naar de oproepen van Macron, maar naar de oproep van de grootmoeder van de vermoorde jongeman).

De Amerikaanse president Biden komt steeds meer onder vuur te liggen, onder andere omdat hij zijn zoon, de schandalige lobbyist Hunter Biden, probeert te beschermen. Republikeinen proberen krachtig om niet alleen Hunter’s machinaties te onderzoeken, maar de hele familie Biden, terwijl ze openlijk dreigen met impeachment.

Sommige van de huidige leiders, zei Poetin op 16 juni, hebben niet eens een hogere opleiding, maar dit is het specifieke van het politieke systeem in sommige landen; het gooit mensen met, laten we het zo zeggen, een zwakke opleiding en een laag cultureel niveau naar de top. Poetin zei ook dat Jacques Chirac op de vraag waarom het Amerikaanse leiderschap zich in sommige gevallen zo agressief en kortzichtig gedraagt, antwoordde: “omdat ze onbeschaafd zijn.”

25% van de 100 rijkste mensen ter wereld heeft geen universitair diploma, en de meeste mensen met een bachelordiploma (68%) hebben bedrijven die niets met hun kwalificaties te maken hebben.

De bekende filosoof Michael Sandel heeft de onthutsende ongelijkheid in toegang tot onderwijs opgemerkt, die grotendeels te wijten is aan erfenis en waardering van donoren.

Dit alles getuigt van onwetendheid over een objectief ontwikkelingsproces.

Misschien wel het meest welsprekende voorbeeld van het onvermogen van sommige Westerse leiders is de verklaring die de Poolse premier Mateusz Morawiecki in februari van dit jaar aflegde tegenover een Italiaanse krant: “De nederlaag van Rusland werd de raison d’être van Polen,” niet de verbetering van het welzijn van het Poolse volk, noch de versterking van de internationale positie van Warschau, maar de vernietiging van de staat Moskou.

  Ik zeg nep over de MQ-9 Reaper video

Dit is allemaal amusant, maar aangezien deze mannen aan het hoofd staan van machtige naties en sommigen van hen toegang hebben tot kernwapens, zijn veel mensen zich meer bewust van het dreigende gevaar.

Begin juli van dit jaar wees Harper’s Magazine erop dat de VS een fatale fout hadden gemaakt door niet bang te zijn om het “delicate evenwicht van terreur” te verstoren en Rusland niet langer te behandelen als een land om rekening mee te houden. Volgens de auteur van het artikel heeft het beleid van Washington de wereld aan de rand van een kernoorlog gebracht: De VS hebben steeds grotere grenzen van onveiligheid gecreëerd door “hun nucleaire veiligheidsverbintenissen op ongenadige wijze uit te breiden”. Bovendien heeft de VS dit gedaan in de wetenschap dat Rusland een land is met een eigen kernwapenarsenaal en een afkeer van zijn opname in de wereldorde op Amerikaanse voorwaarden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Normaal zijn in een krankzinnige samenlevingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeftige video’s: De Russen hebben een Britse en Spaanse huurlingeneenheid weggevaagd: “Bloedbad – Overal lagen lijken” (Video’s 18+)
Volgend artikelIs Biden bezig om de V.S. in de oorlog te brengen tegen Rusland?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Je bent toch helemaal krankjorem als je denkt dat je zo een lekker wijf bent ofzo.

  Buitenlandse en binnenlandse aanvallen uitlokken.
  Daarvoor zijn deze mensen ingezet.

  • Hahahaha ja precies dus dat. Ik krijg er alleen maar de slappe lach van als ik die foto zie. Wie neemt zo iemand nou serieus joh? Wat een gekkenhuis

   • Nee serieus….het is toch apart dat ze niet meteen wat meer ‘lekkere ogende’ nepvrouwen hadden neergezet in bepaalde posities?
    Voorzichtig brengen?…….

  • DIT soort foto’s sturen naar de Russen die nu vechten tegen de Nazivrienden in het Kievse dan zullen zeker hard lachen, vlees nog vis deze personen, de bevrijders uit Rusland zullen sidderen van dit soort Amerikanen!!!

   • Ik denk juist eerder naar de Oekraïners. Zij hebben volgens mij geen idee wat dat betekend die strijd die zij blijkbaar voeren voor de bescherming van de ‘vrije westerse democratische waarden.’

 2. En Rutte…..Hij gooit de spreek woordelijke “ handdoek in de ring”;; , beslist dit een paar uur voordat een motie van wantrouwen hem boven het hoofd hangt.
  En dit besluit neemt hij nadat hij Europa en het WEF heeft geïnfiltreerd met BURGER BESCHADIGENDE VOOR STELLEN ALS DE Q.R. CODE IN TE VOEREN.
  Als een controle op de komende “ vrijheids berovende” CBDC.

  Hij zit nu in “ de wachtkamer” voor een internationale job om ons land nog verder te beschadigen dan hij al deed……..
  En deze beschadiging is……… ons land met de burgers te binden aan internationale “ BINDENDE “ afspraken die NIET GECOMMUNICEERD ZIJN MET DE BURGER……….. maar wel bindend zullen zijn……

  Wachten op een job die de eigen burgers verraad!!!
  Toch wel een bijzonder baantje…… politicus……..🥵

 3. Ja, jacques chirac was het toonbeeld van beschaving… monsieur dix minutes, de tijd die hij nodig had om z’n kwakje te lozen in een wandelende sperma container.

 4. …maar alleen als de burgers ermee instemmen en in meegaan!

  Het hangt allemaal af van de mate van bewustwording bij de mensen die nog steeds blind geloven dat de overheid nooit iets tegen de belangen van diezelfde mensen zou durven doen…

  Voor de mensen die wakker zijn geworden dat is allemaal allang een hele grote LEUGEN gebleken.

  • “Het is geen maatstaf voor gezondheid om goed aangepast te zijn aan een diep zieke samenleving.”

   nos; vandaag; van het demissionaire kabinet:
   ‘Het wordt expliciet verboden om de Holocaust te ontkennen, bagatelliseren of goed te praten. Dat heeft het demissionaire kabinet besloten. Discriminatie en racisme zijn al verboden en ook het ontkennen van de Holocaust was al strafbaar, maar het stond nog niet expliciet omschreven in de wet.’

   “..de les van de Holocaust is geen geschiedenisles.” [good one]

   ‘Met het besluit geeft het kabinet uitvoering aan Europese verplichtingen.’

   ‘Het verbod geldt niet alleen voor Holocaustontkenning. Ook andere beledigende vormen van vergoelijking, ontkenning of bagatellisering van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden zijn hiermee expliciet verboden.’

   hahaha – ik heb vanuit mijn kennis van het NAZI-Duitsland natuurlijk een vertekend beeld van de wereld MAAR lezers en uitdragers van het fantastische Rusland mogen ook op hun tellen passen ..

   [nb. een huidige-Rusland en NAZI-Duitsland vergelijking ontgaat vrijwel iedereen, ook Het Rusland-borst-roffelen slaat bij mij weinig aan, niet in de laatste plaats omdat het Rusland van voor de revolutie, en het Sovjet-Rusland, en het huidige-Rusland niet te vereenzelvigen zijn, een uitzondering is dan wellicht een aspect van het sovjet- en huidige rusland: Het staartje van NAZI-Duitsland (een complex verhaal en nu ook hier deels verboden, dat wil zoveel zeggen als; de vernietiging van het oude Europa) slaat nog altijd lustig om zich heen.]

   ______

   WELCOME | Committee for Open Debate on the Holocaust

   (Heeft als doel het bevorderen van intellectuele vrijheid met betrekking tot de “Holocaust” en een forum te bieden aan degenen die het orthodoxe Holocaust-verhaal betwisten.)

   […]

   Het is niet het doel van CODOH om te bewijzen dat de Holocaust “nooit heeft plaatsgevonden”, of dat de Europese Joden niet hebben geleden onder een catastrofe tijdens de jaren van het Hitleriaanse regime. Degenen die je ervan proberen te overtuigen dat dit wel zo is, willen het water vertroebelen. Hoewel we de gaskamerverhalen niet meer geloven (vroeger geloofden we ze heel erg) of de “genocide”-theorie, blijven we openstaan voor de overtuiging dat we het mis hebben.

   We begrijpen heel goed dat het Hitleriaanse regime antisemitisch was en Joden en anderen vervolgde. We begrijpen dat veel volkeren, waaronder de Europese Joden, onpeilbare tragedies hebben meegemaakt in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor alle duidelijkheid: we geloven niet langer dat de Duitse staat een plan uitvoerde om alle Joden te vermoorden of moorddadige “gaskamers” gebruikte voor massamoord tijdens de Tweede Wereldoorlog.

   Al zo’n zeventig jaar vormen de moorddadige gaskamers van de Nazi’s de kern van het verhaal over de Holocaust. In de literatuur zijn de twee absoluut onafscheidelijk. Het is verleidelijk om te zeggen: “Geen gaskamers, geen Holocaust.” Maar al te vaak kan dit misleidend zijn – en is het dat ook geweest – vooral voor diegenen die net kennis hebben gemaakt met revisionistische argumenten. Het is misleidend omdat het suggereert dat, als er geen gaskamers waren, de Joden in Europa niet leden onder een tragedie door toedoen van het Hitleriaanse regime. Dat deden ze wel.

   […]

   De poging om elke oproep tot een open debat over de gaskamercontroverse te identificeren met anti-Joodse sentimenten is kinderachtig. Degenen die protesteren dat het belangrijker is om gevoelig te zijn richting “overlevenden” dan trouw te zijn aan de historische gegevens, vertegenwoordigen een wereldbeeld dat geen plaats heeft in de Westerse cultuur. [ondertussen achterhaald; met de globale sociale rechtvaardigheidsrevolutie]
   ( “In onze samenleving is geen plaats voor antisemitisme. Daarom wil ik de ontkenning van de Holocaust strafbaar te stellen. We mogen dit niet laten gebeuren in Nederland.”
   – Minister v.JenV, 10 februari 2023

   nos, 23 mei’23: ‘Volgens het [A’dams gerechts] hof prevaleren [in dit geval] de rechten van de overlevenden en nabestaanden van de Holocaust boven de vrijheid van meningsuiting.’)

   We zijn bereid om ervan overtuigd te worden dat we het mis hebben over dit alles. We zijn bereid om ervan overtuigd te zijn dat het hatelijk is om het bewijs voor en tegen welk historisch verhaal dan ook af te wegen. We zijn bereid om de mogelijkheid te overwegen dat de wetenschap en de pers in Amerika gerechtvaardigd zijn in hun pogingen om een vrije uitwisseling van ideeën over de Holocaust of andere zaken te onderdrukken. We zijn zelfs bereid om het idee te bespreken dat intellectuele vrijheid zelf het publieke debat corrumpeert als het gaat om de gaskamercontroverse. [in de VS, dankzij haar eerste amendement dat de vrijheid van meningsuiting beschermt en anders dan in de EU of Rusland , is de onderdrukking -nog- van een andere aard wat betreft (in)directe vervolging door justitie/gerechtelijke verzoeken uit het buitenland]

   LEUK – Ook in de VS zijn de machtsverhoudingen overduidelijk scheef rond een vrije discussie over dit onderwerp. Hoe dan ook, wat de ruimte dan mocht inhouden, die is er niet bij een verbod, zoals tegenstanders van een discussie voorstaan.
   Dat is mede vanwege de gevoeligheid van het het onderwerp.
   De inhoud van het orthodoxe holocaust-verhaal, een eventuele discussie, haar argumenten, de strekking van het ongelijk binnen dit onderwerp, de middelen waarmee dat beschermt wordt en in het verlengde daavan nog andere gevolgen, maken dat dit onderwerp niet anders kan worden besproken dan zoals wordt voorgeschreven.
   Elke ruis is gevaarlijk.
   (“Complottheorieën, antisemitisme en Holocaustontkenning kunnen de democratische rechtsstaat schaden. Enerzijds omdat de legitimiteit van gezagdragers wordt ondermijnd, anderzijds omdat in nationale wetgeving en internationale verdragen een verbod is vastgelegd op het aanzetten tot haat.”
   – CIDI/JenV, 3 november 2022)
   Jaja, dat ‘mogen het niet onbeantwoord laten’, dan valt er heel-heel wat in duigen.
   [meer dan alleen dat kutverhaal//aan de andere kant, de schade van de (bij)gevolgen van deze schijnreligie, met oude en nieuwe dogma’s, haar uitwassen, en haar ontsporingen, is al buitengewoon groot, misschien zelfs voorbij enig herstel -dan zal het wel angst voor ongekende gramschap zijn wanneer een NAZI-kramp de boel niet langer volledig lam legt].

   Jammer, ik ben niet verbaast maar, tegelijkertijd is de angst voor dat toch al mur geslagen en oerdomme meerderheid van de mensen vermakelijk.
   [oerdom; hier, zoals in meerdere gevallen, niet verbonden aan intelligentie of succes]

   ZUKKELS

  • Goed dat je George Carlin aanhaalt. Deze weer een beetje op de achtergrond.
   Net in een tijd dat Biden, zijn gedrag (op oude leeftijd) wat overnam om mee te acteren.
   Die hele manier van doen. Avatars/mutli-persoonlijkheden overnemen/stelen voor politieke doeleinden.

 5. Dit gaat niet lang meer duren.
  Godsonmogelijk dat dergelijke manifestaties van het absolute niets nog iets voor elkaar krijgen.

 6. De afschuwelijke vervolging van Joden tijdens de oorlog is voldoende, beste Frank, om je staande te houden in de na-oorlogse wereld van leugens. De waarheid valt niet te onderdrukken. Deze komt als vanzelf, vroeg of laat, boven drijven. De gehele WO II geschiedenis is een grote leugen. Deze zal door toekomstige generaties worden ontmaskerd, stap voor stap, na de aanstaande, totale ondergang van het huidige joods gedomineerde Ukraine. Dit Ukraine is een erfenis van de joods gedomineerde Sovjet Unie, van Lenin, Trotski en Stalin, allen door geweld omgekomen. Het huidige UkraIne moest en zou een tweede joodse staat worden. Dat was de aanvankelijke opzet van de Maidan revolutie in Kiev, in 2014. De joodse graad 33 vrijmetselaar, bankier en VS president Roosevelt, bevriend met Stalin, was de aanzetter van WO II. In April 1945, pleegde hij zelfmoord, met zijn jachtgeweer. Zijn handyman, de joodse vrijmetselaar Churchill, gaf het WO II startschot op 10 Mei 1940, met zijn RAF bombardement op Mönchen-Glattbach. Zijn PM voorganger, Chamberlain had gelijk. Hitler wilde geen oorlog met het Westen. Hij wilde wel (1) herstel van de Duitse grenzen van 1914, en (2) de ondergang van de joodse gedomineerde Sovjet Unie. Deze joodse Sovjet Unie, is perfect gedocumenteerd door Soljenitsyn in zijn boek, “Deux Siècles ensemble” (Fayard). (ook in het Duits vertaald, niet in het Engels) Er zijn momenteel joodse families die zich schamen voor hun (echte) geschiedenis, en katholiek geworden zijn.

  • (dag Jules – fijn weekend)

   “De waarheid valt niet te onderdrukken. Deze komt als vanzelf, vroeg of laat, boven drijven.”
   _nou, ook al zo’n achterhaalde vergissing

   “De afschuwelijke vervolging van Joden tijdens de oorlog is voldoende, beste Frank, om je staande te houden in de na-oorlogse wereld van leugens.”
   _whatever – ik begrijp dit (ook) niet
   wat ik wel begrijp, hoe je ook in die vervolging staat, container-begrippen daargelaten, die vervolging begon niet met de oorlog, welke datum/situatie je ook kiest voor het begin van de oorlog sep’39, mei’40 of iets anders (bijv. jul’14 of mrt’33)
   wel aardig, de steunwens ‘blijf sterk’ – danke schon

   Inderdaad opmerkelijk niet, joodse stereotypen lijken de boel te bestieren rond het Ukr-conflict, hoop gedoe rond (neo)-nazi’s daar die niks lijken te hebben begrepen van de oude-nazi’s of hun eigen geschiedenis. (vreemd, ook daar zal vast wel een reden voor zijn; elders is het ook allemaal zo fijn en geweldig en doen de mensen hun invloed gelden voor een prettig bestaan -merkwaardig hoe algemene wensen en werkelijkheid zo vaak verschillen.)
   Dat oekrainers niet gelukkig zijn met een bepaald gedeeld verleden met Rusland (en vice versa), is alleen maar verder ontspoort, net zoals dat container-begrip ‘nazi’ verder is uitgehold.
   Eigenlijk niet opmerkelijk, wel dat vrijwel iedereen zich zo makkelijk laat lenen voor schadelijke narratieven van anderen/en niet helemaal mede-standers.

   En, inderdaad geschiedenis blijft interessant, juist dankzij/of ondanks leugens en vervolging, maar net hoe je er in staat -niet dat een beter begrip enige garantie biedt voor een fijn bestaan of betere toekomst.

  • @Jules, de door de vrijmetselaars & Deep State, met o.a. als ondertekenaar de latere keizer Hirohito (1900 – 1989), is in 1921 afgesproken in 1939 te beginnen met WOII. Het officiële begin van WOII vond plaats op 01.09.1939 met de invasie van Polen en het om 04:44 uur begonnen bombardement van Gdansk (Danzig).
   Robert F. Kennedy sr. is op 05.06.1968 om 04:44 uur vermoord.
   Tussen 04.11.1979 en 20.01.1981 werden 52 medewerkers van de Amerikaanse ambassade in Teheran gegijzeld en dit waren precies 444 dagen.

 7. Het begin en het waarom van WO II, moet veel verder terug, beste Frank.
  Kort gezegd, WO II is het gewilde vervolg van, de door Rothschild en consorten aangestuurde en gefabriceerde WO I, begin Augustus 1914. De verantwoordelijken in Londen, waren de joden Churchill, Lloyd George, en de Engelse Lord Grey, de Eng. BuiZa minister, een chique vrijmetselaar. Zij sleurden via geheime overeenkomsten ook de Franse regering mee, de oorlog in. Amerikaans joodse bankiers (de bekendste is Schiff) hebben daarop al vanaf 1905, aangestuurd. Het was hun bedoeling om tijdens de WO I oorlog, de Russische revolutie (1917) te te kunnen starten, teneinde de Orthodoxe Tsaar met zijn familie te verdrijven en te vermoorden. Schiff heeft, per brief, begin jaren 1900, de Tsaar daarmee bedreigd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in