Ja, het mainstream narratief is een eindeloze reeks verhalen die de meeste mensen geacht worden te slikken. Voor degenen die de verhalen verzinnen, maakt het niet uit of ze waar zijn of niet. Degenen aan de top van de menselijke ladder zijn slecht omdat de bron van alle grote leugens daar vandaan komt. We zouden een andere wereld hebben als zij waarheidsgetrouwe, liefdevolle wezens waren. Het zou een mooie, liefdevolle wereld zijn vol waarheid en wijsheid. Het zou een wereld van vrede zijn, niet van oorlog. Maar dat is niet wat we hebben, schrijft Dr. Mark Sircus.

Toch kunnen we van de top afdalen naar de alledaagse dokter, journalist en de meeste politici wiens hersenen doordrenkt zijn met onwaarheden die een kilometer diep in hun hersenen zitten. Bijna iedereen wordt gehersenspoeld. Misschien niet zo veel als de top zou willen met de klimaatverandering, waar we minstens vijftig procent vinden die twijfelt aan de zwendel. Na de recordkou van vorige week in Canada en de Verenigde Staten zullen nog veel meer mensen zich afvragen of recordkou opwarming van de aarde betekent. In Rusland is het zo koud dat velen van ons het niet zouden overleven en in Mongolië vriezen zowel de mensen als hun dieren al dood.

Vorige week was waarschijnlijk het koudste eind oktober en begin november in de moderne Amerikaanse geschiedenis. Maar de media schamen zich niet als ze melden dat de opwarming van de aarde sneller gaat dan nu bekend is en reeds dit decennium zal resulteren in het doorbreken van een kritieke temperatuurgrens, volgens onderzoek onder leiding van James Hansen, de Amerikaanse wetenschapper die de wereld voor het eerst waarschuwde voor het broeikaseffect.

Nu, dat is de gemakkelijke. Hoe zit het met alle virussen waarvan virologen zeggen dat ze echt zijn? En dat vaccins het beste zijn wat de medische wereld ooit is overkomen? We kunnen zien dat minstens zes miljard van ons deze onzin geloven. Waarschijnlijk meer, maar dat is hoeveel van ons onze mouwen opstropen om experimentele genetische injecties te nemen. En misschien had minstens een miljard van ons geen toegang tot vaccins. Dit betekent dat de meeste mensen in het Westen, in de meer welvarende landen, als aan de haak geslagen vissen de rotzooi slikken die ze maar krijgen voorgeschoteld. Ze worden bij de neus naar het gevaar en de dood geleid.

  Oekraïne gebruikt zijn burgers als menselijke schilden

We lezen nu dat bijna 1 op de 3 ontvangers van het COVID-19 vaccin last had van neurologische bijwerkingen. Kun je dat geloven? En kun je geloven dat mensen zoals de president van de Verenigde Staten en bijna iedereen die hem steunt, willen dat je die genetische injecties blijft nemen? Brazilië heeft onlangs deze verplichte inentingen voor baby’s vanaf zes maanden oud verplicht gesteld en hun congres speelt met het idee om iedereen te dwingen om de experimentele genetische injecties te nemen, waarmee ze een tijdperk inluiden waar de nazi concentratiekampdokters over zouden kwijlen.

In de VS zijn velen zich bewust van wat er aan de hand is en we lazen in een Rasmussen-enquête dat een verbluffende 42% van de Amerikanen zich waarschijnlijk zou aansluiten bij een class action-rechtszaak tegen de COVID-19 fabrikanten als dit wettelijk zou zijn toegestaan.

Hoewel het een eigen essay verdient, wordt ons voortdurend wijsgemaakt dat de ene vorm van terrorisme veel erger is dan de andere. In werkelijkheid zijn de zogenaamde goeden de slechtste terroristen en degenen die baby’s aanvallen zijn voor mij de ergsten. Daarom heb ik 20 jaar geleden een boek geschreven met de titel De terreur van de kindergeneeskunde. Als deze artsen echt bloed in hun aderen hadden, zou je denken dat het schuldgevoel hen ’s nachts wakker zou houden. Maar hun overtuigingen zijn zo sterk dat het niet uitmaakt hoeveel baby’s er sterven door injecties of autisme en ander lijden krijgen.

The Intercept zei net dat het oorlogsmisdaden zou melden, ongeacht wie ze begaat. Het is walgelijk om te lezen over de verschrikkelijke misdaden die Hamas begaat; onuitsprekelijk! Maar wat is het echte verschil tussen een gezin dat gemarteld en afgeslacht wordt en een gezin dat aan gruzelementen wordt geschoten door een raket? Of van Hama die een vrouw verkracht of de man verderop in de straat, wat vele malen per dag gebeurt. Begrijp je wat ik bedoel? Of artsen die COVID-patiënten in het ziekenhuis vermoorden met totaal ongepaste giftige behandelingen, met de volledige steun van de regering.

Of het doden van naar schatting 17 miljoen mensen met genetische doodsschoten. En hoe zit het met het feit dat een Palestijns Amerikaans gezin moest rouwen om 42 familieleden die op één dag werden gedood in Gaza? Echt, als we ooit tot bezinning zouden komen, zouden we beginnen met Pfizer uit zijn bestaan te bombarderen. Maar nee, onze politici zouden liever de mensen van Gaza en de Oekraïne en alle Russen vernietigen als ze konden.

  Oekraïne: "Toekomst van de Donbass zal op het slagveld beslist worden"

Meer dan 1.800 Joodse schrijvers, kunstenaars en professoren ondertekenen een open brief waarin ze zeggen dat kritiek op Israël niet inherent antisemitisch is. Vorige week schreef ik over hoe de Israëlische regering haar volk verraadde door Pfizer toe te staan haar hele bevolking te vaccineren. En nu geloven veel Israëli’s dat hun regeringsfunctionarissen de massamoord op hun mannen, vrouwen en kinderen hebben uitgenodigd voor een niet-betwiste invasie door Hamas. Mensen begrijpen het gewoon niet. Ze snappen niet wie de echte vijand is. Moet ik het spellen? Het is de regering!

Ik weet niet waarom ze twijfelen aan wat er gebeurd is bij de laatste presidentsverkiezingen, terwijl rechters vaststellen dat verkiezingen in Amerika een beschamende oplichterij zijn. Een voorverkiezing in Connecticut is net ongeldig verklaard door een rechter die zei dat het gepresenteerde bewijs “schokkend” was.

Nu moeten we ons afvragen of president Biden terroristische aanvallen op Amerikanen uitlokt met zijn opengrenzenbeleid, nu Republikeinen alarm slaan over een mogelijke terreurdreiging voor het land nadat agenten van de grenspatrouille illegale grensoverschrijders betrapten die explosieven bij zich hadden. Open grenzen zijn een open uitnodiging voor terroristen en een enorme destabilisatie van de Amerikaanse samenleving. Je moet wel van die Democraten houden. Kijk wat ze nu al met hun steden doen. Denk je dat wanneer de onvermijdelijke terreuraanslagen beginnen, de media de president de schuld zullen geven?

We zijn een wereld die gek wordt. Waar zijn de goeden? Edward Curtin schrijft over de goeden. “De regering van de Verenigde Staten bestaat om oorlog te voeren. In haar huidige vorm zou ze afbrokkelen zonder, en in haar huidige vorm zal ze afbrokkelen met. Alleen een radicale structurele verandering kan dit voorkomen. Oorlog voeren is de kern van haar begroting, haar raison d’être – 816,7 miljard alleen al voor de Fiscal 2023 National Defense Authorization Act – een door tekorten gefinancierd bedrag dat slechts een deel van het verhaal vertelt. Dit bedrag dat het militair-industrieel complex en zijn bloedgeld financiert, is voor een land dat nog nooit is binnengevallen, grenst aan bevriende buren en oceanen verwijderd is van de vele landen die door zijn leiders worden aangevallen en onze vijanden worden genoemd. De VS voeren overal ter wereld oorlogen omdat moorden hun levensader is, hun structurele essentie.”

  Poetin-Carlson interview: Volledig Nederlands transcript

“De mensen die het voor het zeggen hebben, hebben absoluut nul fiscale zelfbeheersing. Nul verantwoordelijkheid. Nul besef van hoe destructief hun acties zijn. Ze geven geld uit en steken zich steeds dieper in de schulden alsof er nooit consequenties zullen zijn, nooit, tot het einde der tijden. Ze zijn walgelijk onwetend en gevaarlijk,” schrijft Simon Black.

Caitlin Johnstone schrijft: “De reactie van Westerse leiders, media en beroemdheden op de crisis in Gaza laat heel duidelijk zien dat we echt geleid worden door de minsten onder ons. De minst wijze. De minst intelligente. De minst meelevende. De minst inzichtelijke. Sociopaten en debielen regeren ons.”

Zelfs in de mainstream lezen we ongelooflijke dingen. “In het kort is de situatie gevaarlijk omdat Amerika zijn autoriteit heeft verloren – het wordt niet gezien als besluitvaardig en bereid om zich in te zetten – terwijl het tegelijkertijd heeft gefaald om meedogenloos te zijn over welke conflicten het zich wel en niet kan veroorloven om te voeren. Dit is het einde van het imperium gedoe. We hebben een natie die verschillende grenzen probeert te beschermen – Europa, Midden-Oosten, Oost-Azië – terwijl ze gebukt gaat onder een enorme schuldenlast en intern verzwakt is door de cultuuroorlogen.”

Mark Spitznagel, de oprichter en chief investment officer van Universa Investments, vertelde beleggers dat we leven in “de grootste tondeldoos-tijdbom in de financiële geschiedenis“, zelfs erger dan de aanloop naar de Grote Depressie aan het eind van de jaren 1920.

Negeer wat hij zegt op eigen risico.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Israëlisch Flashpoint – Plaatselijke schermutseling? Of het begin van een grote wereldwijde Black Swan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving
Volgend artikelIsraël heeft al 88 VN-functionarissen gedood in Gaza
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. “De meeste mensen worden gemakkelijk bij de neus genomen om alles te geloven”

  Juist, vroeger had je een TV-programma Opgelicht, kon je zien hoeveel mensen bedonderd werden door een mooi verhaaltje, géén spoortje van intuïtie te bekennen en als ze benadeeld werden dan een jankverhaal ophangen waaraan de programmamakers goed geld aan konden verdienen.

 2. De stelling is niet helemaal correct.
  Omdat VEEL mensen leven in ANGST, luisteren en kijken ze uit ANGST naar hun LEIDERS.
  Bijv. Politici, die het volk via hun MSM media kanalen vertellen dat de wereld gevaarlijk is, en dit komt door de “VIJAND” (die ze in principe zelf zijn), maar het volk heeft dat niet door.
  De MSM media, kranten magnaten helpen de politici om de ANGST te verstevigen en te verspreiden.
  ANGSTIGE mensen die uit ANGST de politici en MSM media KLAKKELOOS aannemen, zijn zeer interessant voor de politieke leiders, deze ANGSTIGE mensen zijn namelijk “MANIPULEERBAAR”
  Die doen uit ANGST, “BLINDELINGS” alles wat hun leiders zeggen.
  Dan heeft de OVERHEID de ANGSTIGE onder VOLLE CONTROLE…!!!
  “DE OVERHEID HEEFT HET ZELFBEWUSTZIJN VAN HUN VOLK AFGENOMEN….!!!!
  En de leugen regeerd….!!!!

 3. Recent nog veel gedacht aan Reiner Fuelmich !
  Weinig over vernomen de laatste tijd.
  Dit in verband met die 40% Amerikanen, bereid om een class-action rechtszaak te steunen.

  Vreemd dat alle alternatieven ineens gezamenlijk er het zwijgen toe doen.
  Wat is hier aan de hand ?

  • De ultieme heers en verdeel strategie: het slachtofferschap van de joden. Zelfs de ASM durft er niet over te communiceren. Zo diep geworteld is deze strategie van Agressor is Slachtoffer – de hypnose van het antisemitisme. Kom er je hypnose mensen….

   (en vergeet ook de hypnose van de ‘global warmng’ niet – nog ergere agressie van de mens op de mens, globaal.)

  • Reinier Fuelmich is gearresteerd omdat hij uit de kassa van zijn werkgroep zou hebben gestolen.

   Ik geloof er geen woord van, en deze man op deze manier publiekelijk besmeuren met stront uit de vuile mestvaalt van je brein is de klassieke Amerikaanse manier om iemand onderuit te halen.

   Als ze hem hadden vermoord, was de kans groot geweest dat hij een martelaarschap had verworven ……..dus gebruik je dit méér dan vieze kunstje. Tis klassieke politiek…….en om te kotsen zo vuil.
   Ik veronderstel dat hij, met al die advocaten achter hem , wel weer vrij komt…..maar de teerling is geworpen……en rechtszaken kun je op de lange baan schuiven.

   Dit gaat nog wel even duren.

 4. Totdat je de bankafschriften en de overboekingen kan zien, weet je niet of het wel of niet waar is. Kennelijk heeft iemand de bankafschriften gezien, of ze liegen dat ze barsten. Het is zeer goed mogelijk dat iedereen misbruik maakt van de blatende en loeiende kuddes overal. Op alle ongenoegens, behoeftes en ziektes van de loeiende massa word altijd gekapitaliseerd door allerlei instanties en organisaties – of ze nou links of rechts staan, en ongeacht met welk vlaggetje ze wapperen. Er valt goud te verdienen aan de kudde. Ik verkoop do-it-yourself lobotomie setjes, waardoor je gegarandeerd een supergelukkig mens met hoge intelligentie wordt. Op=Op!

 5. Politici kunnen alleen nog maar omhoog op de ladder van ellende. Ze durven vanuit hoogte- en engtevrees niet eens achterom te kijken. Lafaards!
  Ik zou wel eens willen weten wat er aan te pas gekomen is om deze ‘mensen’ zódanig te chanteren dat ze de mensheid wereldwijd zó vernachelen…

  • De meeste politici zijn tegenwoordig OLIEDOM, d.w.z. een afspiegeling van de algemene bevolking (90 % geloofde rotsvast in de (FARMA-) WETENSCHAP, nogeens 8 of 9 % twijfelde maar sloot zich toch schoorvoetend aan bij de BRULLENDE MEERDERHEID !
   Eén wan de belangrijkste vragen wordt binnenkort zichtbaar :
   Zijn er minder politici (procentueel) gestorven of ziek geworden dan gewone burgers, zo ja waren zij bewust of zonder hun eigen medeweten met minder gevaarlijk spul ingespoten.
   DIT IS NU WELLICHT AL ZICHTBAAR EN TEN ZEERSTE HET ONDERZOEKEN WAARD !!!

   Kom op HERMAN STIJGSTRA, toon dat je de ballen hebt om nou eens een keer iets op tijd uit te rekenen.

   Wat denk je, ik heb reeds een flauw vermoeden.
   Dit belangrijke KLEINE ONDERZOEKJE kan vele slaapkoppen plotsklaps doen ontwaken

   Kom op jongens STATISTICI !?!?!?

   • Als ik in de tweede kamer kom voor BBB

    Dan gaan we er een beetje vaart in zetten,
    dat Extiinction Rebellion zet geen zoden aan de dijk.
    Flevopolder moet terug gegeven worden aan de natuur
    – Goed voor ons stikstof probleem
    – Goed voor ons co2 probleem
    – En goed tegen de opwarming van de aarde
    We moeten kost wat kost onder 1.5 graden celcius blijven.

    Stem BBB Stem Joris III

 6. Mark Twain zei het al mooi:
  “Als je de krant niet leest, ben je ongeinformeerd. Als je de krant wel leest ben je fout geinformeerd”

  • Nog een citaat van de schrandere Mark Twain (pseudoniem van Samuel Clemens, 1835 – 1910) “Het is veel gemakkelijker mensen te misleiden, dan ze te overtuigen dat ze misleid zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in