De vaccinindustrie heeft verschillende unieke kenmerken die geen enkele andere industrie heeft. Ten eerste zijn ze een van de enige medische producten die niet worden voorgeschreven om een ziekte te behandelen. Het zijn medische producten die zijn ontworpen naar het voorbeeld van de zeer winstgevende verzekeringsindustrie, door een product te verkopen op basis van angst voor wat u in de toekomst zou kunnen overkomen. Als zodanig kunnen ze aan IEDEREEN worden voorgeschreven, in tegenstelling tot andere medische producten waaraan zieke mensen een geneesmiddel moet worden verkocht om hun ziekte te genezen, schrijft Brian Shilhavy.

Maar in tegenstelling tot de verzekeringssector, die claims aan zijn klanten moet uitbetalen wanneer de conditie waartegen men verzekerd is zich voordoet, betaalt de farmaceutische industrie GEEN claims als hun product de ziekte niet voorkomt die het vaccin beloofd had te voorkomen, en is de farmaceutische vaccinindustrie de enige industrie in de Verenigde Staten die niet wettelijk aansprakelijk kan worden gesteld als hun product hun klant schaadt of doodt.

Universele herhalingsvaccinaties voor iedereen is altijd het doel geweest van de vaccinpushers. Hun eerste poging tot universele herhaalvaccins was de jaarlijkse griepprik, maar toen mensen niet meer bang waren voor griep en de vaccinatiegraad daalde, hadden ze iets nodig dat meer angst creëerde, en dat werd COVID-19. Zie:

Er duikt een video op waarin Fauci en anderen plannen maakten voor een “universeel mRNA-griepvaccin” dat het “COVID-19 mRNA-vaccin” werd omdat mensen niet bang genoeg waren voor het griepvirus

Beginnend in China aan het eind van 2019, werkte de grote COVID-19 zwendel waarschijnlijk beter dan de Globalisten zelfs hadden voorzien, en het grootste deel van de wereldbevolking rende ongeveer een jaar later naar buiten om de COVID-vaccins te halen. Vervolgens werd het vaccin op de meeste plaatsen verplicht gesteld als voorwaarde om te mogen blijven werken, om de verspreiding van het universele COVID-vaccin verder te vergroten.

Nu is er nog een laatste horde voor continue, herhaalde universele vaccins zoals COVID-19, en die horde is de groep die bekend staat als “anti-vaxxers”.

De plannen om anti-vaxxers het zwijgen op te leggen beginnen vorm te krijgen, en de belangrijkste strekking van dit plan is om anti-vaxxers te bestempelen als geestelijk gestoord en een gevaar voor de samenleving.

Voordat ik verslag uitbreng over deze pogingen, zal ik meteen zeggen dat ik denk dat deze plannen enorm zullen mislukken om een heel eenvoudige reden: de pro-vaccinatie menigte neemt snel af omdat ze sterven of blijvend invalide worden nadat ze zoveel vaccins hebben gekregen.

  Volledig gevaccineerd zijn is een eindeloze weg naar een twijfelachtige bestemming

Dus de verhouding tussen gevaccineerden en ongevaccineerden gaat steeds meer in de richting van ongevaccineerden.

En terwijl de pro-vaccin ijveraars anti-vaxxers als geestelijk gehandicapt willen bestempelen, zijn neurologische ziekten geëxplodeerd bij degenen die gevaccineerd zijn met COVID-19 vaccins, gebaseerd op statistieken geregistreerd in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de overheid:

Een hersenbeschadigde natie: Neurologische ziekten exploderen in 2021 na COVID-19 vaccins – 100.000%+ toename van beroertes

Deze talrijke hersenletsels kunnen degenen onder ons die nog functioneren met hersenen die niet door een vaccin zijn beschadigd, helpen begrijpen hoe zo’n studie als de studie die zojuist is gepubliceerd in het tijdschrift BioMedicine, die beweert “aan te tonen dat verkeerde informatie die in stand wordt gehouden door de anti-vaccinatiebeweging meer sterfgevallen en bijwerkingen veroorzaakt dan welk vaccin ook,” ooit kon worden aanvaard voor publicatie in een zogenaamd “wetenschappelijk” tijdschrift.

In het tijdperk van Covid-19 en massale vaccinatieprogramma’s is de anti-vaccinatiebeweging over de hele wereld momenteel op een hoogtepunt. Veel van dit anti-vaccinatiesentiment kan worden toegeschreven aan de vermeende bijwerkingen die door anti-vaccinatiegroepen via de sociale media worden verspreid.

Angstzaaierij en onjuiste informatie van mensen zonder wetenschappelijke opleiding om mensen te terroriseren zodat ze ongevaccineerd blijven, zorgt er niet alleen voor dat mensen vatbaar blijven voor virusuitbraken, maar zou ook kunnen leiden tot meer bijwerkingen van het vaccinatieproces. Dit korte overzicht biedt gegevens die kunnen aantonen dat verkeerde informatie van de anti-vaccinatiebeweging meer sterfgevallen en bijwerkingen van vaccins veroorzaakt.

Uit een mini-overzicht van de gepubliceerde literatuur blijkt dat mentale stress duidelijk vasoconstrictie en arteriële vernauwing van de bloedvaten veroorzaakt. Als mensen dus in paniek, bezorgd, gestrest of bang zijn voor de vaccinatie, zullen hun slagaders zich vernauwen en kleiner worden in en rond de tijd dat ze het vaccin krijgen. Dit biologische mechanisme (de vernauwing van aders, slagaders en vaten onder mentale stress) is de meest waarschijnlijke oorzaak voor bloedstolsels, beroertes, hartaanvallen, duizeligheid, flauwvallen, wazig zien, reuk- en smaakverlies die mogelijk kort na de toediening van het vaccin zijn opgetreden. De extreme mentale stress van de patiënt kan hoogstwaarschijnlijk worden toegeschreven aan de angstzaaierij en bangmakerij van verschillende anti-vaccinatiegroepen. (Volledige studie)

Hoe handig. Nu kan een lid van de vaccincultus dodelijke bijwerkingen van een vaccin ondervinden en de schuld geven aan de “verkeerde informatie” die door anti-vaxxers wordt verspreid, in plaats van aan het vaccin zelf.

  Hoe het COVID-19 vaccin het leven van deze mensen veranderde

Die anti-vaxxers zijn krankzinnig! Stop de waanzin!

Dat klinkt misschien als sarcasme en een grap, maar het is geen grap. Zo wil de vaccincultus anti-vaxxers bestempelen. Zo’n etiket kan dan worden gebruikt om “krankzinnige” mensen onder dwang te laten vaccineren als een arts dat voorschrijft.

En wij dachten dat dergelijke gedwongen medische procedures verboden waren tijdens de Neurenbergprocessen na WO II…

De Vigilant Fox meldde onlangs:

Het College van Artsen en Chirurgen van Ontario verdubbelt zijn steun aan de COVID-injectie.

Ze zijn er zelfs zulke sterke voorstanders van dat ze artsen adviseren om psychotrope middelen te gebruiken bij mensen met “vaccinatie-angst”. Hier is een memo die ze naar artsen in Ontario hebben gestuurd:

Laten we ons concentreren op die laatste zin, “verantwoord gebruik van voorgeschreven medicijnen en/of verwijzing naar psychotherapie kunnen beschikbare opties zijn.” Voor de herziening zeiden ze het eigenlijk nog iets duidelijker:

“In gevallen van ernstige zorg, verantwoord gebruik van voorgeschreven medicijnen en/of verwijzing naar psychotherapie ZIJN beschikbare opties.”

Dat klinkt meer in lijn met “je zou moeten” in plaats van “je zou kunnen”.

De populaire podcast Laura-Lynn Tyler Thompson interviewde de Canadese arts William Makis over deze kwestie. Dit is wat hij erover te zeggen had:

Dit is onlangs naar buiten gebracht door het College van Artsen en Chirurgen van Ontario. Het college stuurde een brief of een memo naar alle artsen in Ontario met de suggestie dat ze het nu – tot nu toe – niet verplichten. Ze stellen het alleen voor. Dat al hun omgevaccineerde patiënten – dat ze moeten overwegen dat ze een geestelijk probleem hebben en dat ze psychiatrische medicatie moeten krijgen. Tot zover is het slechts een suggestie, maar het College van Artsen en Chirurgen van Ontario zou dit soort suggesties niet moeten doen.

Dit is uiterst onethisch, en dit is een zeer, zeer hellend vlak. Als zij suggereren dat mensen die lichamelijke autonomie wensen en geen experimenteel vaccin willen – dat er geestelijk iets mis is met hen, dan zijn we op een zeer, zeer gevaarlijk hellend vlak.

Lees het volledige artikel hier.

En we hebben een voorbeeld waar dit al is gebeurd met een Zwitserse arts die naar verluidt werd opgesloten in een psychiatrische inrichting omdat hij de COVID-voorschriften van zijn regering in twijfel trok.

Dr. Thomas Binder is een Zwitserse cardioloog met meer dan 34 jaar ervaring in het behandelen van luchtweginfecties. Hij behaalde een doctoraat in immunologie en virologie, met als specialisatie interne geneeskunde en cardiologie, aan de Universiteit van Zürich. Binder is een intelligente man die door de Zwitserse regering voor gek werd verklaard omdat hij zich uitsprak tegen de COVID-regelgeving.

  Yale Universiteit professor: meerderheid van de geïnfecteerden zijn reeds gevaccineerde mensen

Dr. Binder is al sinds het begin van de pandemie een uitgesproken criticus van de COVID-beperkingen. Op 9 april 2020 bekritiseerde de cardioloog de reactie van de regering op de COVID en gaf hij zijn eigen analyse van het virus. Hij plaatste zijn gedachten op zijn eigen website, en het bericht werd meer dan 20.000 keer bekeken.

Drie dagen later, een dag voor Pasen, haalden 60 gewapende politieagenten en 20 leden van de antiterreureenheid van de Kantonspolizei Aargau Dr. Binder met geweld uit zijn huis. De autoriteiten doorzochten de online activiteiten van de arts en konden niets vinden om tegen hem te gebruiken. Een noodarts die met de autoriteiten samenwerkte, arriveerde echter en diagnosticeerde Dr. Binder met “corona krankzinnigheid“. Hij werd opgesloten in een psychiatrische inrichting omdat hij het COVID narratieven in twijfel trok. (Bron)

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht

Zoals ik hierboven al zei, zie ik deze tactiek niet erg succesvol zijn bij de meeste anti-vaxxers. We zullen terugvechten.

Maar mijn zorg gaat uit naar de kinderen. Tegenwoordig is het in alle 50 staten legaal om een arts te laten verklaren dat een ouder mentaal incompetent is en schuldig aan “medische verwaarlozing” omdat hij eenvoudigweg weigert het advies van een arts voor uw kind op te volgen, en dan kan de staat binnenstappen en uw kind medisch kidnappen en in een pleeggezin plaatsen, waar ze het dan legaal elk vaccin of medicijn kunnen geven dat ze willen.

Dat is het echte gevaar voor deze etiketten die ze willen plakken op anti-vaxxers, en er is geen enkele gouverneur in een van de 50 staten die naar voren treedt om de kinderen in hun staat te beschermen tegen medische kidnapping, of tegen schade door experimentele COVID-injecties door dwaze ouders.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie ApocalypsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoor het eerst in maanden: Russische opmars over de frontlinie – Ze zijn ook het strategisch belangrijke Novoselovskoye binnengetrokken – Vuhledar valt (Video’s)
Volgend artikelDe Keizer Elonicus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

 1. Al die moeite die gedaan wordt om de gifspuit er in te krijgen… vreemd toch, of niet? Nu zit er éen kerel weer iets te bekokstoven als zgn ‘medisch expert’, hij is zo dom dat hij niet eens weet dat het woord ‘data’ meervoudig is. In zijn ‘onderzoek’ bestempelt hij iedereen als ‘patient.’ Ben jij een ‘patient’ als je gezond bent? Wanneer is iemand een ‘patient’? Als je bedankt voor die smerige gifspuit ben je dan ook een patient? De hele wereld is een patient zegt dit onderzoek van deze knettergekke mafketel. De echte patienten zitten in je regering, in de EU en in de pharma.

  • @ Immortal (Ben jij een ‘patient’ als je gezond bent? Wanneer is iemand een ‘patient’?)

   Het lijkt wel alsof er heel veel doktoren, patiënt zijn. Zijn hier geen dokters voor ?

 2. Volgens mij maakt het niet uit, en willen de puissant rijken van alle in hun ogen arme mensen af, zodat er meer voor ze overblijft aan grondstoffen e.d., zij vinden dat zij meer recht hebben om te leven dan ‘de nutteloze eters’. Dus met of zonder injectie: je bent teveel.

 3. het is fantastisch nieuws, ze geven voor het eerst toe dat gevaccineerden onderhevig zijn aan bloedklonters en aanverwante ziektes en dit in een zo gezegde studie in een medisch blad ,ze leveren meteen het bewijs dat dit enkel bij gevaccineerden het geval is ,als deze groep zich door (anti-vaxxers) laat beïnvloeden, en dat zogezegd hun bloedvaten door de stress zich vernauwen, en ze daardoor meer vatbaar zijn voor bloedklonters , wel.. niet gevaccineerden hebben ook stress omdat ze steeds de overweging maken of ze de juiste beslissing hebben genomen ,en misschien zijn er ook bij die schrik hebben van de naald..maar in die groep hoort men niet van nevenwerkingen , het enige verschil is dat ze niet zijn ingespoten.

  • Heel goed punt. En wij ongevaccineerden hebben heel veel meer stress dan de gevaccineerden door de verschrikkelijke manier waarop we zijn buitengesloten, opgesloten, uitgesloten van medische behandeling, ontslagen, uitgescholden en anderszins bedreigd.

   • nou daar had ik geen last van als ongevaccineerde,echter wel: als ik melde dat ik niet was gevaccineerd ontstond en zelfs nu nog een zekere angst,ben zelfs een tent uitgezet!!en in het verkeer: men rijd als kamikazepiloten

  • Inderdaad Themis!
   EVP: bedankt voor deze goede opmerking. Je kan hieruit dus concluderen dat de gifspuit inderdaad een variabele is als de vax-vrijen geen ‘MSIMI’ lijden, ondanks de enorme stress die ze hebben meegemaakt en meemaken. ‘Goed’ over nagedacht dus, deze stomme nep-studie. Hak dat witte voetje van die vent af, WEFfers.

 4. “Tegenwoordig is het in alle 50 staten legaal om een arts te laten verklaren dat een ouder mentaal incompetent is en schuldig aan “medische verwaarlozing” omdat hij eenvoudigweg weigert het advies van een arts voor uw kind op te volgen, en dan kan de staat binnenstappen en uw kind medisch kidnappen en in een pleeggezin plaatsen, waar ze het dan legaal elk vaccin of medicijn kunnen geven dat ze willen.”

  Dit is echt satanisch en totalitair. Je zou maar een jonge ouder zijn of dat je nog een kinderwens hebt. Ze onderwerpen je aan medische tirannie en ze willen dat je lijdzaam toeziet hoe ze je eigen kinderen vergiftigen met die gifspuiten. Als je weigert komt het systeem achter je aan. Dit is echt ongehoord.

 5. Okay, ik ben dus krankzinnig verklaard. Maakt mij dat slechter? Of juist gevaarlijker. Misschien hebben ze zelfs wel gelijk en ben ik doorgedraaid. Een ding is zeker, een rechtspraak voor dit tuig zal mij niet tevreden stellen, baden in hun bloed en luisteren naar hun gegil als ze gemarteld worden echter wel.

  • ´Ik ben werkzaam als ZZP’er in de ouderenzorg. De 4e prik is gezet een aantal weken geleden. Ouderen die NEE aangaven werden toch gedwongen! Ik zag wat er gebeurde en vond het vreselijk en ben weg gelopen omdat ik het niet kon aanzien dat tegen de wil van deze mensen, toch werd overgaan tot de prik geven. Ik wilde er eigenlijk al niet bij zijn maar toen het op deze manier ging, ben ik weg gegaan.

   Daarna viel mij op dat toen eenmaal de prik gezet was, de ene na de andere zware longontsteking, spontane wonden op benen en nieuwe tumoren die uit het niets leken te ontstaan. Een client kreeg een overduidelijke hersenbloeding waarna de huisarts niks vaststelde wat mij uitermate heeft verbaasd. Ik vind het vreselijk te zien hoeveel mensen ernstig ziek worden ineens en overlijden of dood neer vallen.

   ‘Conchita’ ZZP-er ouderenzorg´

   https://zorgmedewerkersverenigd.nl/gedwongen-geprikt/

   • Maar: het blijft ongezond die vaccins zijn geen medicijn en bieden ook geen bescherming> het virus muteert gewoon,de mensen worden er meer ziek van als ze al waren in verzorgingstehuizen,ook het eten is er zeer slecht,kost ook nog eens klauwen geld…er zijn nog steeds geen bewijzen dat oudere eerder doodgaan door Corona of door wel of niet vaccineren.Heb nog steeds geen officiele uitdraai van de onderzoeks laboratoria… de vaccins zijn een wetenschappelijk experiment en er is geen bewijs dat het werkt!!men word er eerder ziek van als niet

    • Ik uitte me daarover eens tegen een yoga / het leven is mooi buurtgenoot die geïrriteerd stelde dat ik daar niet boos over moest zijn. Vanaf die tijd lukt het me niet meer om deze persoon serieus te nemen, maar dit zal h.w.s. wederzijds zijn. Wanneer het om ´diepte´ gaat, heb ik zo wie zo niet zoveel met mensen.

  • De medische industrie heeft als doel om de mens ziek te maken en te houden zodat daar gigantisch aan verdient kan worden,onder allerlei valse voorwendselen>de dokter zit daar niet voor jou maar voor de industrie(vergoedingen,royalties).Ook de opleidingen zijn zo in elkaar gezet!!!

 6. De symptomen die daar genoemd worden kan ik alleen maar … BEVESTIGEN.

  Er onstaan na vaccinaties interne weefsel defecten in het lichaam.

  Zolang atsen in virussen geloven en vaccinatieschade niet {h}erkennen, moet je ze mijden.

 7. Eenieder reageert bijna meteen op het medische verhaal…wat primair-affectief begrijpelijk is, maar: je kunt ook reageren op het overkoepelend juridische stuk wat bijna nooit benoemd of beseft wordt..’ de mrna-injecties maken een transhumaan/bontech/ halve robot van een mens….daarnaast kun je als transhumaan juridisch geen aanspraken meer maken op mensenrechten (vandaar de snelheid van pushen).. en dat is ook 1 van de hoofddoelen van deze globulisten..

  gevaarlijk en krankzinnig hoor, als iemand zelf blijft nadenken en feitelijk voor zichzelf opkomt om ook heel duidelijke ‘niet- alleen – gezondheidsredenen’…

 8. Las pas een artikel van artsen in de usa die in 1934 al opviel dat kanker bijna alleen voorkwam in gevaccineerden .en vaccin weigeraars niet .de amish in de usa zijn het levende bewijs .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in