Er is eindelijk solide bewijs dat covid totaal anders is dan griep. Om dit te bewijzen heb ik hieronder de officiële lijst met veelvoorkomende symptomen van de nieuwe, enge variant van covid weergegeven. En om u te helpen de verschillen te zien, heb ik ook de veelvoorkomende symptomen van griep op een rijtje gezet. Vergelijk deze lijsten zorgvuldig, zodat u, net als de wetenschappers van de wereld, de twee totaal verschillende ziekten kunt herkennen, schrijft Dr. Coleman.

Symptomen die geassocieerd worden met de nieuwe variant van Covid

Keelpijn
Lopende neus
Verstopte neus
Niezen
Droge hoest
Hoofdpijn
Natte hoest
Hese stem
Spierpijn
Afwijkende reuk

Symptomen bij griep

Keelpijn
Lopende neus
Verstopte neus
Niezen
Droge hoest
Hoofdpijn
Natte hoest
Hese stem
Spierpijn
Veranderde reuk

Dus daar zijn we dan. Dat is geregeld. Laten we geen onzin meer horen over dat covid iets heel anders en veel gevaarlijker is dan griep.

Deze informatie wordt u aangeboden als een publieke dienstmededeling. Print deze twee lijsten uit en plak ze overal op mededelingenborden – vooral bij uw huisarts en plaatselijke ziekenhuis. Het medisch en verplegend personeel zal u dankbaar zijn voor uw hulp.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Kijk: GEVACCINEERDE Montreal burgemeester Valérie Plante stort in halverwege toespraak
Vorig artikelWaarschuwing voor nieuwe sterk gemuteerde ‘Covid’-variant, voormalig FDA-chef zegt dat vaccins onderweg zijn
Volgend artikelLid van het Europees Parlement: “Stop met gehoorzamen. Begin met rebelleren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

76 REACTIES

  • Not really. Corona is corona and influenza is influenza. But…. the global elite scum (GES) calls the common cold flu to support their dark depopulation agenda… You know the difference between having a cold and having the flu.

    • @Hugo en Sandra…. buitengewone mensen dit mag eens gezegd worden hier ….en ja mensen…stay Safe en Adriaan niet te vergeten…tot morgen lieve mensen

   • Hoi,

    Als je de officiele medische wetenschap rondom virussen mag geloven is de griep een groep van visussen die heel erg op elkaar lijken. De griep is een onderdeel van dat cluster van zeer op elkaar lijkende visussen.

    ALS we er vanuit gaan dat virussen bestaan dan verklaard dat waarom de PCR test zo een hoge cyclus had. Door die hoge cyclus kon er gewoonweg geen onderscheid meer worden gemaakt tussen de griep en covid. Allicht zelfs andere virussen.

    Geloof ik in de virus theorie? Ja en nee. Ik weet dat er geen zuivere isolatie van covid is. Wat ik ook weet is dat op de verjaardag van mijn vader tijdens corona er 10 mensen aanwezig waren en na die verjaardag (inc ik) er 9 ziek waren binnen een paar dagen.

    Ik dacht dat dat geen toeval kon zijn want zelfs met de griep gebeurde dat nooit. Ik denk dus nu dat corona een (mislukt) buiwapen was.

    Groeten,
    Hugo

   • Not true dude. All respiratory viruses regardless their origin or their variant must undergo same processes of infection and reproduction. There is no distinction. Viruses do not have intern energy. They are lifeless protein packages that do not have working traits. Therefore it is impossible for one to be more or less dangerous than the other. They are simply using personal immune reaction from same bio mechanical processes of infection an reproduction and blame them on aesthetic chemical variations of the spike. They are just fucking with people thru their lack of knowledge.

    • En nu in het Nederlands graag.

     Virussen zijn geen eiwitpakketjes. Het woord virus zegt het al: levend. Eiwitten zijn levend; het zijn kleine machientjes op molekuulniveau. Ze kunnen bewegen op diverse manieren al naar gelang hun ontwerp. Het is net 3D technisch lego, maar dan met veel meer mogelijkheden.

     Het RNA zijn de stempels of matrijzen met de bouwplannen. Het DNA is daar weer de contravorm van, in een zeer lange keten met onnoemelijk veel informatie als in een boek aan elkaar geregen, met foutcorrectie, redundancy, schrijven in beide richtingen en door elkaar heen geweven.

     Als ergens de code fout gaat kan een benodigd eiwit of een aantal eiwitten niet meer vormen en is de cel niet levensvatbaar. Dat is een mutatie. Maar er is ook variatie. Verschillende uiterlijke vormen waardoor een cel of membraan andere omstandigheden aankan.

     Virussen zijn redelijk primitief en klein. Het is alleen een eiwit membraan met wat genetisch materiaal waarmee een gastheer aangezet kan worden om het virus te repliceren.

     Als je nu eens een boek zoekt wat uitleg geeft over genetica en mutaties lees dan het boek ‘Degeneratie’ van Peter Scheele. Dan weet je ook waar het genetisch wetenschappelijk onderzoek mis gaat.

     Als je al door het boek komt, want het is niet voor beginners.

  • Je hebt helemaal gelijk. Het is gewoon een endemisch jaarlijks terugkerend virus. Elk jaar gemuteerde zodat geen enkel vaccin zin heeft want het heeft er geen vat op. Ons lichaamseigen immuunsysteem wel.

   De enige keer dat het niet gewoon was was in ’19 toen het een genetisch gemanipuleerde variant was en die al snel terugmuteerde naar een ongevaarlijkere variant. De selectie druk is namelijk sterk gericht tegen een virus dat zijn gastheer dood.

   Dit is overigens het enige niveau waarop evolutie te constateren is: genetische variabiliteit.

   • Not true. RNA inside of the virus get copied by same systems your own RNA gets transcribed from of of your DNA. If you rare to get manipulated into virus mutation than you should know that your own RNA would not serve the purpose to your cells so should not ever have existed. not you , not me nor any kind of biological life would be able to sustain the cell if RNA was to mutate. BTW you should know that the mutation referees to cell only and not to an viral protein. They fool people due to lack of knowledge. They come up with word mutation as well as endemic , virulent ect only to keep people away from biomechanics. To make it hard or as near as impossible for them to get it.

    • That might all be true if one day the existence of such thing as a virus gets TRULY proven, by isolation and passing all phases of the Koch postulate. Until now that has NEVER happened. Other views like Dr Hamer’s new medicine have a totally other explanation for these so-called infections by viri.
     Just before he passed away Louis Pasteur admitted that it was Antoine Béchamps who had been right all along about infectious diseases, not he. But modern medicine is based on Pasteur’s ideas because that’s where BIG bucks can be made.

 1. De “paniek” slaat alweer toe. 2 collega’s ziek. Testje gedaan en ja hoor, positief.
  Ook veel gezinsleden ziek.
  Tja, die prikken doen wat met je immuunsysteem.

  • Ikzelf ben niet geprikt, en heb al helemaal dat gekke stokje niet in mijn neusje laten steken. Heb nu gewoon een verkoudheid, wat normaal is ten tijde van het jaar, maar zal er zeker niet aan dood gaan, laat je niet testen met die98% onbetrouwbare vals positieve stokjes, en volgende week is iedereen weer gezond.

  • Die zgn tests kan je vergeten, die bewijzen niets en dienen slechts tot kwade zaken, vooral als er diep in het voorhoofd gepurkt wordt met zo’n wattenstok waarvan we niet weten waarvan die gemaakt is of wat die eventueel achterlaat in het slachtoffer van deze medische verkrachting.

 2. ongelofelijk dat er nog domme mensen zijn die hier blijven inlopen en alles voor andere stuk maken,dit is niet te snappen ,zien zij dan niet hoeveel jonge mensen zomaar sterven,PLOTS!!!!!!!

 3. Toch heb ik van meerdere mensen gehoord dat ze op een heel rare manier waren geveld. Zonder deze griep symptomen. Een sterke 50 jarige man lag zelfs drie dagen in coma. Een vriend in de usa zei dat hij 5 dagen niet vd bank af kon. Geen hoesten etc maar druk op de borst en een paar dagen hoge T. Later viel zijn haar uit.. Ook ik wil geloven dat het gewoon de griep is, maar er is helaas meer aan de hand. Een heel smerig spelletje met nano tech en straling vermoed ik. (Dat gezegd, waarom worden mensen in hawaii zo ziek met hoge koorts van dat emergency water..)

  • Om heel eerlijk te zijn, covid bestaat niet. Ze hebben gewoon de naam van griep veranderd in covid, omdat niemand het kende, en zo een nieuwe ziekte konden uitroepen. Wat er nu allemaal vreemd gebeurd, komt alleen maar door dat spuitje, er zijn heel veel verschillende bijwerkingen, waardoor het moeilijk is om het op die spuit te steken. Zelfs de meest gezonde personen, kunnen zomaar dood neervallen, sudenli daet sindroom, of zo iets. Ben blij niet mee gedaan te hebben met deze onzin.

   • idd, experimentele spuiten. Met als gevolgen zeer véél trombose, hersenbloedingen, blijvende schade, oog – en evenwichtsstoornissen, zeer véél ‘ pl’otse’ sterfgevallen, enz…

   • Sarcoff, Ik weet het niet zeker maar ik heb wat bizarre verhalen gehoord van verschillende mensen in verschillende landen die waanzinnig rare verschijnselen hadden. Enorme klap tegen het systeem, zo beschrijven ze het. Ik denk dat de Agressors al jaren troep hebben gesproeid en toen de hoge frequenties aangezet. Nanoparticles worden namelijk een wandelend kluitje onder straling. Als dat in je longen zit… Niet best. Die man in coma had totaal zwarte longen, en niet vh roken. Maar de gifspuit werkt veel beter.

    • Hoi Immortal,

     Ik weet na al die tijd dat jij ver buiten de lijntjes tekent. Ik slechts buiten de lijntjes (smile).Ik heb dus een vraag aan je (en andere lezers die hier wat over kunnen zeggen). Waarschijnlijk ten overvloede, ik ben niet geinjecteerd.

     Eerder dit jaar, einde winter tot begin/mid voorjaar had ik momenten dat ik wist wat er ging gebeuren in de toekomst. Van heel kort, ik stapte in de lift op de 16e etage naar beneden en zag 0, 2, 4 en 6 als etages waar we zouden stoppen. Ik weet niet waarom maar flapte eruit, we gaan ook op de 8e stoppen en zowaar, iemand stapte in op de 13e om naar de 8e te gaan.

     Een andere keer droomde ik dat een vriend van mij vader zou worden met zijn nieuwe vriendin. Hij was eerder onvrijwilllig vader geworden. Hij werd bleek maar ontkende het om het later te erkennen omdat ze toen zelf nog zeker waren dat het echt levensvatbaar was en had zoiets van wft.

     Zo heb ik nog wat meer wtf momenten meegemaakt in een paar maanden om het nu weer kwijt te zijn. De enige andere keer dat ik een wtf moment heb meegemaakt is toen ik uit mijn lijf ben getreden tijdens een extreem pijnvol ongeluk. Ik gaf toen de schuld aan de pijn maar nu dit.

     Ik weet dat dit gek klinkt en heb geen idee wat ik hier van moet denken behalve dat er meer tussen de hemel en aarde is dan de meeste denken.

     Iemand een idee? Ik hoor het graag. Maakt me niet uit hoe gek het ook klinkt, ik zal het serieus nemen want het was echt een bizarre paar maanden. Ik zag letterlijk de toekomst, wist dat het ging gebeuren, zei het en het kwam uit.

     Nogmaals nu is het weer weg. Bedankt voor het reageren als je hierop wil reageren want ik beken, voor deze ervaringen zelf gehad hebbende had ik je als ”bijzonder” beschouwd.

     Groeten,
     Hugo

     • Hugo augustus 23, 2023 at 22:21
      interessant verhaal, Hugo! Ik heb zelf vaak voorspellende dromen gehad, zelfs waarin ik de persoon daarbij het leven heb kunnen redden door hem op het hart te drukken iets te doen dat hij normaal niet deed. Ook vertellen die getallen me dingen die uitkomen, ook voor anderen. Waarom het bij jou maar een tijdje was… kan zijn dat de Age of Aquarius nog ietsje geblokkeerd is, of zo… die verlichting. Verder, de toekomst is er al; heden, verleden en toekomst zijn 1. Ik ken mensen die met tarot kaarten dingen kunnen zien voor anderen, ze pikken dit op uit die dimensie die wij slechts kennen als verleden, heden en toekomst. Voor hun is het 1. Het heeft overigens niks te maken met “mind control” door de Agressors, of geoengineering. Het is een vorm van verruimde hersencapaciteit waardoor je dingen kan oppikken. (Zo ervaar ik het, kan zijn dat iemand anders een ander idee heeft. We wachten af op andere reacties.) 🙂

      • Dank je voor je reactie! Ik zat zelf te denken aan ”boodschappen” uit andere dimensies (bevestigd door CERN wetenschappers dat ze bestaan). Maar zal me zeker eens verdiepen in wat jij suggerreert.

       Groeten.
       Hugo

     • Beste Hugo, ik had ieder jaar wel dezelfde droom,wel 30 jaar lang, altijd aan het einde van de droom was de wereld één grote grijze zee en voelde ik me zo angstig en alleen, ik liep dan en er was alleen nog maar water…
      Totdat ik op een peninsula woonde in Azië en de Tsunami toesloeg ‘s morgen s net na negenen en er was alleen nog maar water, één grote grijze kolkende massa water
      Gelukkig woonde ik hoog en met het terugtrekken van de zee, zeker 1 km kon ik ontsnappen naar de vaste wal..
      Daarna heb ik die droom nooit meer gehad

  • KLOPT nov 2019 lag ik zo ziek op bed ,ik kon haast niet meer ademen, alsof ik glas in mijn longen had , is nooit meer goed gekomen , zo ziek ben ik nog nooit geweest . dus ik weet zeker dat er geprutst is .

   • paulien augustus 23, 2023 at 18:56
    Ja, precies! dat soort verhalen hoorde ik ook. Een heel ander ziektebeeld dan de griep, die ik zelf heel goed ken. Veel mensen hadden rare symptomen, en niet altijd dezelfde. Er is wel degelijk geduveld met iets dat ze dan ‘covid’ hebben genoemd. De meeste mensen hadden last van de ‘gewone griep’ maar sommigen hadden echt vreselijke, rare ziekte ervaringen, zonder snotneus, zonder hoesten, maar totaal kapot.

 4. Covid bestaat niet, griep bestaat niet en er is nog nooit bewezen dat er besmettelijke virussen bestaan. Dat mensen nu (ernstig) ziek worden is omdat ze via grafeen oxide in de prik en 5G geprogrammeerd kunnen worden (hackable animals) Dus willen ze je ziek hebben dan maken ze je (ernstig) ziek. Volgens mij was het die engerd Elon Musk die tijdens een interview zei: als we een vlinder van je willen maken, dan kunnen we dat (niet echt denk ik, maar ze kunnen er wel voor zorgen dat jij je een vlinder voelt)

  • Griep bestaat wel degelijk, echter het griepvirus en andere virussen bestaan niet, dat zijn exosomen. Cojona is gewoon verzonnen om meer te kunnen prikken.

  • Ik snap niet wat jij nou tegen die arme kleine virussen hebt dat je ze zelfs hun bestaan ontkent.

   Je hoeft niet alles te kunnen zien of vangen om te begrijpen dat iets bestaat. Atomen heeft ook nog nooit iemand gezien. DNA ook niet. Maar we weten wel dat ergens een heleboel informatie is opgeslagen om onze cellen op te bouwen, differentiëren en laten samenwerken. Het kleinste los voorkomend organisme met een stukje zelfreplicerende RNA code noemen we een ‘levende’, oftewel virus.

   Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat ziekten besmettelijk kunnen zijn. Zelfs zonder lichamelijk contact. En aangezien die ziekten een vast herkenbaar patroon hebben , gebaseerd op eiwitten, moet er dus wel genetische code overgedragen worden. Aangezien RNA niet los door de lucht vliegt zal het toch een eiwit jasje aanhebben. En dat noemen we dan een virus.

   Je mag het van anders noemen, maar het is niet zomaar een verzinsel. Andere theorieën gaan al snel over op magisch denken. Zoals ratten die uit lompen ontstaan. Dat was ook gebaseerd op waarneming. Toch is de werkelijkheid biljarden malen complexer.

 5. Fauci verklaart dat ALLE niet-gevaccineerde burgers deze winter moeten worden opgesloten

  Anthony Fauci is weer terug van pensioen en heeft er bij de regering-Biden op aangedrongen deze winter een “strikte lockdown” in te voeren voor alle niet-gevaccineerde Amerikanen.

  De in ongenade gevallen overheidsbureaucraat verscheen onlangs op een virtueel universiteitsevenement met de titel ‘Pandemische lessen en de rol van de faculteit bij de voorbereiding op pandemieën met Dr. Anthony Fauci.’ >>>

  https://thepeoplesvoice.tv/fauci-declares-that-all-unvaccinated-citizens-must-be-locked-down-this-winter/

  • dat klinkt als een klonterplicht. als dat doorgaat zullen we het hier ook wel krijgen. ik ben benieuwd hoeveel mensen er nog aan meedoen.

  • Met liefde want ii wil geen last hebben van die geïnjecteerden met al hun ziektes. Lekker rustig. Ik heb me prima vermaakt tijdens de lockdowns en gewoon alles gedaan wat ik wilde doen. alles en iedereen is overbelast en onderbezet dus er valt toch niet te handhaven of je niet geïnjecteerd bent en de regels overtreedt. Laat ze maar brullen en razen, gewoon compleet negeren.

  • Beter alle NSB’ers die anderen zonder enige goede reden hun grondrechten willen ontnemen ter plekke standrechtelijk euthanaseren. We hebben dat nu al zo vaak gezien in de laatste anderhalve eeuw, het wordt hoog tijd hier voorgoed een einde aan te maken.

 6. Het cojonavirus en zijn fakevarianten bestaan niet. Het is griep. Virussen bestaan sowieso niet, het zijn exosomen. Het griepvirus bestaat niet, echter griep wel. Cojona is gewoon verzonnen om zodoende meer prikken te kunnen zetten.

  • Leg eens uit hoe exosomen zich vermenigvuldigen? Behalve een ’toverwoord’ , weet je wel wat exosomen zijn en wat voor functie ze hebben? Wat RNA en DNA precies is en wat het doet en waar het vandaan komt?

   Waar komt al die informatie vandaan? Die informatie die maar steeds doorgegeven wordt.

   • Geachte geindoctrineerde: voor pathogenen waar zogenaamde ‘virussen’ onder zouden vallen is het voor het bewijs leveren hiervan voor het bestaan daarvan een absolute voorwaarde dat er een zuiver isolaat van is. Bij ‘virussen’ is dit nooit het geval geweest. Daarbij is op het moment dat cojona zijn intrede deed enkele essentiele luchtweginfecties uit de statistieken gegaan totdat cojona en zijn fakevarianten (tijdelijk)‘verdwenen’ was. 1 + 1 is bij mij nog altijd 2. Hetgeen exosomen zijn kun je zelf heel goed uitzoeken als je dat perse wilt.

    • Jack Schlangen augustus 23, 2023 at 19:38

     Juist n.m.m. ook het juiste antwoord Jack, je gebruikt je verstand, de andere op dit draadje doen hun emoties leiden of gewoon dwars liggen.

    • Oftewel, je hebt geen idee wat exosomen zijn. Prima.

     Als je begint met ad hominems wil dat dus zeggen dat je geen argumenten hebt. Einde discussie.

     Absence of proof is no proof of absence.

     • Zeikerd. Als je viroloog zou zijn en met een solide stukje bewijsvoering zou komen (zoals gemeld: Isolatie, vermenigvuldiging, Koch’s postulaat) dan had je nog reden om hier de boel af te zeiken.

      Stefan Lanka is VOORMALIG viroloog, maar wil niet langer zo aangesproken worden want hij heeft na al zijn gestudeer heel goed begrepen dat er niet zo iets is als het virus. Béchamps had het blijkbaar bij het rechte eind en de criminele manipulateur en aartsleugenaar Louis Pasteur niet.

      Lanka biedt een grote som geld (meer dan €100.000) uit eigen zak aan een ieder die het bewijs van het bestaan van viri op wetenschappelijke en reproduceerbare wijze kan aantonen.

      Alle rechtszaken van boze kandidaten die dit uiteindelijk niet konden maar er wel over wilden gaan rechteren zijn door Lanka gewonnen.

      Hier een van de vele artikelen over Dr Stefan Lanka, doe je voordeel ermee, of niet:
      https://www.newbraveworld.org/stefan-lanka-new-study-disprove-virology/

 7. Ik herhaal nogmaals: Àls eral iets is dat geen gewoon griepje is dan weet ik 100% zeker dat billie dit biowapen zelf heeft losgelaten op de meute om ze te kunnen injecteren etc.

  Tot nu toe geloof ik het meest dat de5G straling, chemtrails etc. rare dingen met onze lichamen doen en zeker bij die van de geïnjecteerden.

 8. Ik weet anders exact het verschil tussen de griep en covid.

  De laatste heeft een veel betere promotiecampagne! De griep heeft geen id, en corona virus wel.

 9. Voor mij was covid minder erg dan griep maar het duurde wat langer, en het was erger dan verkoudheid want het duurde langer. Dat was dan de gevreesde Wuhan of Alfa variant. Helemaal geen ernsige ziekte dus, de respiratoire virusjes hebben er gewoon een nieuw broertje bij gekregen. Waar blijft de babyborrel?
  Erg voor de extreem verzwakte veelal zeer oude mensen maar dat zijn seizoensgriep en verkoudheden ook.

 10. Bij een beginnende verkoudheid of griep :
  Men neme een scheut cognac
  Dezelfde hoeveelheid citroensap ,vers of uit flesje
  Flinke lepel honing aanvullen met kokend water.
  In bed zo heet mogelijk opdrinken en 2 paracetamol en ga slapen .
  Doe dit een paar dagen en ….foetsie is de griep en verkoudheid .

  • Dat is ongeveer mijn recept. Maar ik vul het aan met gember en met Echinacea druppels. Niet te heet laten worden.

   Thee
   Rum
   Honing
   Gember
   Vers limoensap
   Echinacea 20 druppels

   Niet alleen heilzaam maar nog lekker ook.

  • Je bent nog het stukje harde romantiek vergeten te noemen. Héél belangrijk voor het opvoeren van de temperatuur.

   BTW, wat betreft paracetamol, daar werd ik meer dan 40 jaar geleden voor gewaarschuwd door een zeer erudiet orthopedisch chirurg, huisarts, gerontoloog en voormalig ziekenhuisdirecteur: Zeer slecht voor de gezondheid, nooit nemen!

 11. Elk jaar als het kouder wordt dalen de stofdeeltjes in de lucht op mensen niveau neer, deze geven irritaties aan onze luchtwegen. Hoe slechter jouw eigen gezondheid is, hoe meer last jij ervan ervaart. Alle zogenaamde ziektes verschijnselen zijn niets anders dan opruim activiteiten van ons eigen lichaam. Want we worden nooit ziek en besmettelijke ziektes bestaan niet eens, dat is enkel een perceptie van de medische wetenschap om onze eigen lichamelijke opruim activiteiten zoals hoesten, koorts en al die symptomen als een ziekte te benoemen. Zodat de farmaceuten een verdienmodel er op los kunnen laten voor de onwetende. Vele geloven alles heilig wat de witte jassen ons op de mouw willen spelden.

  Daar nu ook eerdaags de 5G torens op hogere frequenties zullen uitzenden, die ervoor zorgen dat we minder zuurstof op kunnen nemen uit de lucht. Wat ook diverse symptomen zal geven. Zo wordt het toneelspel weer opgetuigd en door weer het beklapje te gaan verplichte lijkt het net echt dat het heel erg weer is. Alles voor de perceptie, maar de regeringen hebben helemaal geen bevoegdheden meer. De land-lease contracten zijn afgelopen en alle coöperaties die zich als Staat uitgeven zijn alle failliet verklaard. Dan is de optuiging van de zogenaamde virus perceptie enkel nog voor de ambtenaren bedoelt en niet meer voor de rest van de bevolking.

  Helaas zullen er altijd van die bewust onwetende blijven, die helemaal weer in de volle angstige slachtofferrol kruipen en iedereen weer mee wil nemen in hun gefantaseerde angstporno. Van het symptoom van aapje ziet, aapje doet effect geeft. De hele perceptie zal weer worden opgevoerd met psychologische emotionele kenmerken door de reguliere media. Waar de bewust onwetende altijd heftig op reageren. Deze groep staat dan ook weer als eerste in de rij om hun volgende gifspuit te halen en deze weer de hemel inprijzen. Alsof het een religie is van hun ideologie.

 12. Mensen laat ik jullie dit nog wijs maken corona is gevaarlijk en hoe weet ik dat nou als ik mijn grote behoefte heb gedaan dan is het raadzaam een monde en neuskapje op te zetten en houd de deuren goed dicht en ga vervolgens goed ventaleren en houd zeker 3 meter afstand van de plek waar ik mijn behoefte heb gedaan , ook mijn drollen reuk is heel anders geworden hij pak je meteen bij de neus en keel je krijg er zelfs koorts van en wat je ook verder merkt is dat je familie je de eerste 3 uur geen knuffel meer zal geven bij mij thuis mag naar 10 uur niet meer gescheten worden tot in morgen 6 uur ik ben heel serieus geloof mij nou maar mijn achter naam is Rutte.

 13. Wat mij over alle reacties bovenstaand het meest opvalt, is het aantal reacties met name voornamelijk nu het alweer over “het virus”gaat. (Niets dan lof hiervoor)
  Maar gaat het nu over Corona of Covid?
  Corona is de benaming van griep virussen, echter Covid(19) is geen ziekte maar was een project door Bil Gates gestart in 2015 en betekent niets anders dan Certifacate Of Vacination ID en gekoppeld aan een project genaamd ID 2020.
  Inhoudende dat jouw lichaam je paspoort wordt.
  Het was wel degelijk in ver gevorderd stadium, denk maar aan al die QR codes die nodig waren.
  Dus ter afsluiting, we moeten ons niet meer door angst via de MSM zover laten leiden dat men ons in allerlei leugenachtige situaties doet terechtkomen.
  Met andere woorden, als er weer iets op ons pad wordt gebracht, eerst zelf op onderzoek gaan en niet afgaan op wat de mainstream media allemaal verkondigt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in