Terwijl Zuid-Korea doorgaat met zijn COVID-19 vaccinatieprogramma, blijft het aantal sterfgevallen als gevolg van bijwerkingen van het vaccin stijgen. De families van de overledenen hielden op 20 november een ceremonie om antwoorden en gerechtigheid te eisen van de Zuid-Koreaanse regering. De ontredderde familieleden schoren hun hoofd kaal terwijl ze foto’s van hun overleden dierbaren omhoog hielden en om antwoorden smeekten bij de overheidsfunctionarissen, schrijft Thecovidworld.com.

Joo-Hwan Noh omhelst het portret van zijn dochter en slikt zijn tranen in terwijl hij zijn hoofd kaal laat scheren in rouw

De 20-jarige dochter van Oo-Hwan Noh klaagde in september bij haar vader dat zij pijn op de borst had gekregen nadat zij het Moderna-vaccin had gekregen. Zes dagen later daalde haar polsslag plotseling, en uiteindelijk overleed ze nadat ze in het ziekenhuis was opgenomen.

Een andere persoon op de manifestatie was Lee Mi-Joo, die haar 25-jarige dochter verloor slechts vier dagen na haar tweede COVID-19-vaccin vorige maand.

“Ik ben hier vandaag om te demonstreren voor mijn dochter. Ik hoop hier mensen te ontmoeten met wie ik vrienden kan worden om te rouwen om het lijden van onze geliefden.”

Familieleden van slachtoffers houden borden omhoog en schreeuwen om gerechtigheid voor hun overleden dierbaren

De rouwende families riepen “erken causaliteit!” een verwijzing naar het gebrek aan erkenning van de regering dat de vaccins deze plotselinge sterfgevallen veroorzaken.

De wake kwam slechts een dag nadat familieleden van COVID-19 vaccin slachtoffers het hoofd van Zuid-Korea’s CDC Jeong Eun-Kyung confronteerden, haar auto blokkeerden en antwoorden eisten van Zuid-Korea’s CDC.

Een verslag van de gebeurtenis door TVCHOSUN News:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte pandemie is net begonnen, en dat is COVID prik veroorzaakte hartaanvallen bij jongerenVolg Frontnieuws op Telegram

  30-jarige Belgische verpleegster wordt blind kort na Covid-vaccinatie
Vorig artikelPathologisch totalitarisme 101
Volgend artikelDe oorlog tegen de ‘Ongevaccineerden’ is een wanhopige poging om de controlegroep te demoniseren en te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

 1. Zuid Korea – Een voorbeeld van Gemeenschapszin. – Wereldwijde GENOCIDE.

  Van Röntgenfoto naar 3e prik – GEPLAATST 23 NOVEMBER 2021

  ‘Vanmorgen was ik aan het werk in de wijk. Ik kwam bij een man van 83. Hij was de avond ervoor gevallen, maar met behulp van zijn vrouw nog in bed gekomen. Deze ochtend kon dhr. niets. Zijn heup deed pijn en staan kon dhr. niet. De huisarts heeft dhr. ingestuurd naar het ziekenhuis. Dhr. kon die ochtend nog een röntgenfoto laten maken in het ziekenhuis en werd opgehaald met een ambulance. Dhr. kwam in de middag terug en het bleek dat zijn heup gekneusd was. Mijn collega ging naar het echtpaar toe en kreeg te horen dat dhr. op de terugweg van het ziekenhuis naar huis, met de ambulance naar de GGD is geweest, op verzoek van de artsen om een 3e prik te halen……. de mond is ons opengevallen. Dhr. is al erg kwetsbaar, heeft pas een darmbacterie gehad, waardoor weken diarree, heeft vorige week een teenamputatie gehad en is erg zwak.

  Vanavond contact gehad met mijn collega die nu aan het werk is. Dhr. is doodziek, zijn gelaat is geel, dhr. heeft koorts en is erg benauwd (is al bekend met COPD).
  Ik heb zeer het vermoeden dat dit door het 3e vaccin komt, mijn collega ook, die overigens minder sceptisch is over het beleid. Ook zij snapt niet waarom dhr. vandaag zijn vaccin moest halen.
  Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat ik erg bezorgd ben over hoe het nu gaat! Kwetsbaren met een ambulance naar de GGD laten rijden na een ziekenhuis bezoek? Hoever moet dit nog gaat!

  ‘Jessy’, thuiszorgmedewerker’

  https://zorgmedewerkersverenigd.nl/van-rontgenfoto-naar-3e-prik/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in