Tijdens een gesprek in de nieuwsshow “Kölner Treff” over demonstranten die protesteren tegen de controversiële COVID-19 “vaccins”, uitte de beroemde Oostenrijkse actrice Heidelinde Weis haar haat: “Deze mensen moeten in elkaar worden geslagen!”, verklaarde ze en kreeg prompt applaus van het publiek en de gesprekspartners, bericht Rairfoundation.com.

De 82-jarige Weis verschijnt zelden in het openbaar. Ze werd een tv-favoriet in 1971 met het populaire programma “De Vrouw in Wit.” Daarom was haar controversiële optreden op vrijdagavond 14 oktober in de WDR-talkshow “Kölner Treff” des te gedenkwaardiger. Toen tv-presentator Daniel Aßmann vertelde hoe zijn vader ziek werd door Covid, aanvankelijk geen plaats vond in het ziekenhuis, even later overleed en hoe problematisch de tweedeling in de samenleving is, flapte de inwoonster van Karinthië eruit: “Ik was ook zo boos,” zei Weis.

Toen vervolgde ze: “Hoe kunnen mensen zo dom zijn en echt niet nadenken over wat ze doen? Ze gaan de straat op en demonstreren tegen vaccinatie. Ze zouden echt in elkaar geslagen moeten worden, deze mensen.”

Het publiek en de meeste gasten applaudisseerden onmiddellijk, zoals bassist Björn Both van de band Santiano, sterrenkok Max Strohe en iets voorzichtiger, collega-acteur Anna Schudt. De discussie werd zonder onderbreking voortgezet.

Ondertussen heeft de nieuwe premier van Alberta, Canada, Danielle Smith, enkele dagen geleden als eerste regering ter wereld formeel haar excuses aangeboden voor het schenden van de burgerrechten van ongevaccineerde mensen. Ze bood hen hun baan terug aan en zei dat ze overwoog alle strafvervolgingen te laten vallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt “COVID-19-vaccin is een genocide”Volg Frontnieuws op Telegram

  Het ligt niet aan mij, het ligt aan JOU

Lees meer over:

Vorig artikelKijk hoe ze stierven – Of gewoon omvielen (Video’s)
Volgend artikelNieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Totaal geschift dat ouwe wijf. Kan zien dat haar hersens , als ze die al heeft, volledig naar de kloten zijn. Zou zomaar kunnen dat dit een gevolg is van de door haar bejubelde coronagifprikken, die ook bekend staan dat ze naast hartproblemen ook hersenbeschadigingen kunnen veroorzaken. Wat een nitwit. Trouwens die anderen zijn niet veel beter. Misschien moeten ZIJ in elkaar gemept worden.

  • @mdlr >> (Totaal geschift dat ouwe wijf. Kan zien dat haar hersens , als ze die al heeft, volledig naar de kloten zijn.)

   En de wereld zit er vol mee, zieke geesten !! Tijd dat ze allemaal opgeruimd worden !!

    • Preventief ruimen, doen ze bij die arme onschuldige dieren ook, zomaar, waarvan de meesten onnodig maar hey, plannen he.

     Voorstel voor de creeps, de ‘reptielen’ onder hen, hup de biomassa centrales in, leveren ze en die nog 1x wat op in hun ‘leven’

   • Wie haar vermoord verdiend een lintje en een bonus van 10.000 euro maar iedereen is op dit moment bang zelfs ik ben mij af aan vragen of het nog wel zin heeft om ertegen te vechten, ik ben moei en teleur gesteld in de rechtstaat die is nog crimineler dan Rutte en zijn tuig samen.

  • ZE = TOTAAL GEINFEKTEERD IN HAAR HERSENS EN DOOR HET VACCIN HELEMAAL NAAR DE KLOTU, ZE WEET ECHT ZELF NIET WAT ER ALLEMAAL IN DAT VACCIN ZIT HEEFT GEEN ENKEL RESEARCH GEDAAN EN STOOKT DE REST VAN DE ZWAKZINNIGE EN INCOMPETENTE MEDEMENSEN OP… JOEPIE HOOP DAT ZE ALLEMAAL NOGMAALS HET VACCIN NEMEN EN GAUW ZULLEN UITSTERVEN OP DEZE PLANEET…!!!

 2. Weg lachen is het beste wat je moet doen, Deze afgeleefde actrice heeft de ballen verstand van vaccins /virologie en laat staan van immunologie. Begrijp niet dat men dit soort mensen nog een woordje geeft op de televisie. Maar ja het past natuurlijk goed in het huidige narratief van de politiek en MSM.

 3. Het zou mij niet verbazen als mensen met vaccinatieschade een fikse schadevergoeding krijgen als ze het product verkopen op tv. Op deze manier worden slachtoffers zelf daders. Ze verkopen liever hun ziel dan dat zij hun verantwoordelijkheid nemen voor de verkeerde keuze die zij hebben gemaakt.

  • Niks er van, nope, nada geen schadevergoeding, had je je huiswerk maar moeten hebben gedaan.
   Zorg ja, schadevergoeding nee, zing het maar uit.
   De meeste zullen hun fout nooit toegeven, en daar door niet veranderen.
   Ik mijd ze als de pest. Gevaxxten en alles gezondheidszorg.

 4. Eerstens heb ik noch nooit van haar gehoord. Misschien is ze bekend in Oostenrijk, maar zeker niet in andere landen. Verder is ze met 82 jaar waarschijnlijk de mening dat op haar leeftijd ze narrenvrijheid heeft. Hoe dan ook er zijn mensen voor minder vervolgt, dus zou ze er beter aan doen haar mond te houden en haar resterende tijd in dit leven aan betere dingen te besteden dan domme spreuken te kloppen.

 5. Wat hierop van invloed is, is deze de eclips van de 25e in schorpioen die vandaag over de aarde neerstrijkt. Omdat we wellicht moeten veranderen brengt dit onzekerheid en voelen we ons ongemotiveerd. Als je naar binnen keert en je emoties durft aan te kijken kan je ze transmuteren naar licht. Weet dat de kosmos de energie alleen maar versterkt van wat er al binnenin jou zit. Ben je extreem boos of moe of verdrietig, dan komt dit door de kosmos die jou helpt om alle troep van vorige levens uit je systeem te halen.

  Je bent je DNA aan het veranderen. Het is de bedoeling dat je in dit leven je ziel weer compleet gaat maken zodat je ziel het eeuwig leven heeft. Dus de uitspraak ‘je bent al heel’ of ‘je bent niet kapot’ is eigenlijk niet waar. Je ziel heeft wel degelijk stukjes verloren. Deze stukjes hangen ergens in andere tijden en je ziel weet waar je ze moet vinden. Luister goed naar je ziel want het spreekt via je lichaam (niet je hoofd). Jij heb deze missie aangenomen om in dit leven je ziel weer heel en compleet te maken. Waarom zijn er anders zoveel mensen op aarde die zich niet vervuld voelen?? Je ziel is gewond…. heel deze!!Energy Update & Alignment. Voor mensen die lichter willen leven en hun hart willen volgen. We gaan kijken naar de sterke gamma straling die ons heeft bereikt. We komen hier uit = Nieuwe Aarde Kwantumsprong, Spiegel van Onvoorwaardelijke Liefde door vandaag komt er erg veel licht binnen. De zon is actief en via de Schumann zien we ook heel wat beweging. Onthou vooral dat licht zuivert en schoonmaakt. Vandaag kunnen we dat ook fysiek voelen. Met deze maan zijn we nog eens extra gevoelig. Ieder heeft zo zijn of haar ‘zwakke’ plek, en die kan vandaag worden aangeraakt.

 6. Je kan wel lachen om die gekke demente trut, maar de reactie van heel veel medemensen is zeer verontrustend! Daar moet je eens naar kijken… hoe kan het zijn dat zoveel van jouw eigen medemensen het applaudiseren om hun andere medemensen in elkaar te slaan….? Dat is toch diep triest en zeer gevaarlijk voor de samenleving? Dat zou betekenen dat zodra Grappenhaus toestemming geeft aan de politie om mensen die geen rood petje op hebben, in elkaar te timmeren, zij dat ook zullen doen. Vergeet niet dat het mensdier een roofdier is, met veel parasitaire trekjes, en dat ze altijd het gemakkelijkste pad zullen volgen. Dus anderen in elkaar slaan, is een ware behoefte die bij ze leeft, diep in hun zwarte ziel. Anders zouden ze niet zo hard klappen voor die ouwe griezel. Denk daar maar eens over na…. en besef dat je omringd bent door zware gekken die met het juiste commando een aanval op jouw leven zouden uitvoeren.

  • Goede opmerkingen wat u hier maakt !!

   Achterliggende emotie/drijfveer is ANGST , de meeste mensen zijn makkelijk in een angstmodus te
   zetten waarbij het gezonde verstand automatisch onderdrukt wordt.
   Zoals (ook) dit videofragment laat zien zijn angstige mensen makkelijk te manipuleren en daarna aan te zetten tot de meest gruwelijke daden.
   Voorbeelden genoeg de laatste duizend jaar…………………

   • Vannacht was het op de radio. Over de heksenvervolgingen vroeger. Hoe wreed mensen waren tegen afwijkende mensen. Die tijd komt er weer aan.
    Iedereen is bang en buiten zinnen.
    Het verdelgingsknopje is met geweld omgezet door Hugo de Jonge. Ik zie nog steeds voor me hoe die dikke nazi met zijn lelijke spekkop de Nederlandse bevolking wellustig aan het uit elkaar spelen was. Bijzonder vieze man.

     • Opvoeren aan de leeuwen in Artis. Als die niet hongerig zijn gaan ze eerst nog een tijdje met hem spelen. Net zoals hij met de bevolking deed. Zal hem goed doen, en de leeuwen ook, want Hugo is vanzelfsprekend niet geprikt.

    • Ik zie ook nog voor me het verdwenen filmpje op yt waar Hugo de onderwijzer vunzig zat te doen met een banaan. Vandaag de dag is de minister die zich bezighoudt met onderwijszaken actief om lesmodules te integreren in het onderwijs aangaande het normaliseren van afwijkende genderzaken en de schoolboeken wil gaan aanpassen. Er is nergens geld voor … behalve om de WEF/WHO/VN doelen te installeren en die zijn ziek.

  • PRECIES WE ZIJN ER NOG NIET VANAF> MAAR ER IS HOOP WANT ER MOETEN NOG VELEN STERVEN AAN ONDUIDELIJKE OORZAKEN,WACHTEN TOT ZE MET BOSJES OMVALLEN EN UITSTERVENDAN IS ER OPEENS GEEN ZIEKENHUIS MEER DIE KAN HELPEN,WANT DE AANGEBOREN WEERSTAND IS COMPLEET VERDWENEN EN IEDERE VIRUS KAN GEWOON WELIG VERMENIGVULDIGEN…GEEN VACCIN HELPT DAN EN GEEN MEDICIJN …

 7. Dankjewel Ed Dirker!
  Mooi.
  De opname in de Treff is volledig in scene gezet.
  Niets spontaans aan!
  De Actrice, en de spreker die gespannen kijkt, hoe zij haar bommetje dropt.
  De Spreker klapt meteen zijn handen waarop het publiek “moet” volgen!
  Kijk nooit naar talkshows!!
  Anders dan het advies van Rutte dit juist wel te doen.

  • Frans, dat is waar wat je schrijft – over die gespannen spreker viel me ook meteen op. Maar de medemensen in het publiek doen grif mee he… ik zie niemand aarzelen. De gekken zullen het nog doen ook, als de juiste Fuehrer het bevel geeft….

  • Ja, je hebt gelijk: die domme oude actrice zegt gewoon haar zinnetjes op commando. en dan klap klap klap!! Dit is echt een Hetze. Het valt mij op dat (voor zover ik heb gezien en meegemaakt) alléén de gevaccineerden oftwel de schapen die zo dom en/of ongeïnformeerd zijn geweest om voor de prik-propaganda te vallen zich zo agressief uiten over mensen die wél doorhadden dat dit hele corona-circus en het zg “vaccin” niet deugt.
   De roverheid gebruikt deze laffe dommerds glashard om ze tegen ons op te hitsen en dat lukt ze aardig. Intussen is het voor ons ongevaccineerden eigenlijk bijna onmogelijk om besmetting met spike-eiwitten door gevaccineerden te voorkomen: (rol-) trappen, liften, scholen, winkels. Ze zijn overal.

 8. Maar dit is dan wel weer een teken van normaal gedrag dat al veel eerder had moeten komen:

  “Meanwhile, just days ago, the new premier of Alberta, Canada, Danielle Smith, was the first government in the world to formally apologize for violating the civil rights of unvaccinated people. She offered them their jobs back and said she was considering dropping all lockdown prosecutions.”

  • Hoi Greet,
   Dat is niet meer dan ze zouden moeten verwachten.
   Ik doe altijd oog om kop, tand om gebit, maar waarschuw wel van tevoren wat eraan zit te komen, en dat ze ook de eerste hulp van keuze mogen aangeven.

  • Idd ab..NIET naar ( propaganda)talkshows kijken..
   En ook niet naar reclameblokken, trouwens..met hun infantiele indoctrinatie…
   Man..het lijkt wel of je naar sesamstraat kijkt..

   • Precies de reden dat ik tien jaren geleden mijn Tell A Vision heb uitgezet en heb afgedankt. Heb ´m kunnen en willen doorgeven aan een sympathieke harddrugsverslaafde. Iedereen blij.

 9. I’d like to see her try throwing a punch to beat up anyone and see how far she gets.
  Seemed to me like the applause was both delayed and amplified, based on the few people you could see clapping. Probably were flashing the ‘APPLAUSE’ neon signs like crazy and then mixed in some canned applause sound effects.
  For such people, no one is going to try and stop them get all their boosters.

 10. Ow ja, Oostenrijk. Gewoon negeren die simpletons, heel simpel. Ik trek mij totaal niets aan van die clowns. Mochten ze mij persoonlijk in mijn gezicht gaan staan blaffen, dan bijt ik wel van mij af, zoals meerdere malen ook is voorgekomen.

  In the end, I am the winner!

 11. Ik doe nogal eens in Duitsland boodschappen. Die coronamaatregelen hebben het daar nog lang vol gehouden, met instemming van het Duitse publiek. Dan realiseer je je, dat het in ’39 – ’45 niet Adolf Hitler was, niet Joseph Goebbels was, maar dat het de Duitse volksaard is die al hun misdaden mogelijk maakte. Stel jezelf geen kritische vragen, denk niet zelf na, maar doe domweg wat je Führer je voorschrijft. Ongeacht hoe die man of vrouw ook heten mag en welke ideologie deze aanhangt.

  • Dat klopt Bernardo,

   Ik heb zelfs onder mijn medemensen alhier het voorbeeld van 1933-1945 al eens gegeven met de vraag of ze een parallel verloop herkennen……
   Staan ze me allemaal verbaasd aan te kijken.
   Maar wat wil je? Ze kijken allemaal het verplichte program van de MSM en daarmee wordt het denkvermogen uitgeschakeld.
   Maaar…..ze worden allemaal een beetje ziekjes valt me op, ze kwakkelen met hun gezondheid. Het is jammer maar helaas.

  • leuk joh, die Duitsers ook allemaal volspuiten extra… dan kunnen we de grenzen helemaal afschaffen, ein zwei derraus mit die schweinerei.Hitler was kennelijk wat vergeten…

 12. Niks van aantrekken. Zo’n oud vrouwtje ziet de dood al in de ogen is daar gewoon doodsbang voor. Dus dan moet een ander maar dood. Iemand die ze de schuld van het sterven kan geven. En dat is dus een ongevaccineerde, wel zo handig want wie moet je anders de schuld geven als gezagsgetrouwe Oostenrijkse? Je regering soms?
  Mijn buurvrouw van bijna 80 is er ook zo eentje. Ik laat haar gewoon lekker lullen en ga gezellig bij haar om de koffie terwijl zij ondertussen haar lulkoek uitkraamt.
  Bastognekoek erbij, lekker.

 13. Heidelinde Weis – ooit een beeldschone, echt getalenteerde actrice (ik mocht haar graag zien spelen) – decennia later verworden tot een poeppratende aandachtshoer.
  Hoe diep kun je zinken.

 14. Uit en te na zijn op deze site de gevolgen van de vaccinaties besproken.
  Problemen met het hart, longen en ernstige gevolgen voor het brein van de mens.

  Het is toch geen wonder dat deze angstige 82 jarige actrice die zich zeker heeft laten inënten
  tegen ‘het gevaarlijke virus’ vreemde uitspraken doet.

 15. Hitler had geld van de VS geleend om zijn oorlog te financieren.
  In ruil werden de grote bedrijven Amerikaanse bedrijven.Ze staan gewoon ingeschreven in de KvK te New York.
  Hij zou ook gevlucht zijn uit de Führersbunker mbv de Amerikanen.Maar dat zijn allemaal aannames,meningen etc net zoals de 9/11.Wat is echt waar.?

  Een aantal jaren geleden bevestigden de Russen dat het vermeende lijk niet van Hitler was.
  (De Russen hadden in 45,het overschot meegenomen)

 16. Verdeel en heers,een eeuwenoude tactiek van de satanische globalistische elite.Ordo ab chao,geef het volk brood en spelen.Probleem,reactie,oplossing,zo doorzichtig,je gaat het pas zien als je het door hebt.

 17. Oeps, 82 jaar? Had die mevrouw niet allang een EU-pilletje van o.a. Christine Lagarde ter beëindiging van haar leven moeten slikken? Zij zal toch niet zo dom zijn het pilletje te hebben vergeten, ik wil haar wel helpen het alsnog als getrouwe EU burger te slikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in