Kolonel Lawrence Wilkerson was stafchef van de eerste zwarte Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Colin Powell, degene die door de corrupte oorlogszuchtige Cheney/Bush Regime naar de VN werd gestuurd om te liegen over Saddam Hussein’s “massavernietigingswapens” en niet-bestaande “Al Qaeda connecties.” Powell was ook de eerste zwarte Amerikaan die voorzitter was van de Joint Chiefs of Staff. Hij blijkt echt gekwalificeerd te zijn geweest en niet slechts een quotumaanwerving, schrijft Paul Graig Roberts.

Powell was een eerlijk man en stelde later het Cheney/Bush regime en zijn neoconservatieven aan de kaak omdat ze hem verkeerd ingelicht naar de VN hadden gestuurd om te liegen. Het is duidelijk dat Powell, een zwarte Amerikaan, beter is opgevoed dan de blanke George W. Bush en Richard Chaney en de neoconservatieven.

In deze reportage van Mondoweis, zegt kolonel Wilkerson “dat Israël binnen 20 jaar verdwenen zal zijn.” Hij zegt dat Israël een wrede apartheidsstaat is waarvan de Joodse bevolking een minuscuul aantal is vergeleken met de moslimbevolking. Wilkerson gelooft dat de multiculturele westerse wereld zich tegen Israëls apartheidspolitiek zal keren zoals zij zich tegen die van Zuid-Afrika keerde.

Aangezien de mRNA-vaccins geen bescherming bieden maar wel op grote schaal ernstige bijwerkingen en sterfgevallen veroorzaken, zal de staat Israël zichzelf lang voor 2041 hebben uitgeroeid. Nu het aantal Covid-gevallen onder volledig gevaccineerde Israëli’s toeneemt, beveelt de Israëlische minister van Volksgezondheid een vierde injectie met het gevaarlijke Covid-vaccin aan. Het lijkt erop dat Israël zijn eigen Holocaust aan het brouwen is.

Wat verklaart de Israëlische blindheid voor het succes van Ivermectin? India heeft Ivermectine gebruikt om Covid te bestrijden. In gebieden in Afrika waar Ivermectine regelmatig wordt gebruikt als preventief middel tegen rivierblindheid, zijn weinig gevallen van Covid. De Tokyo Medical Association heeft Ivermectine aanbevolen als behandeling voor Covid.

  Nu wordt het absurd: Vaccincritici zouden schuld hebben aan vaccinschade

Over het algemeen bevestigt mijn ervaring met Joden dat ze slim zijn. Als Assistent Secretaris van de US Treasury, was mijn gekozen plaatsvervanger een Jood. Mijn favoriete co-auteur in mijn betwistingen van het Amerikaanse economische beleid was een Jood. Mijn meest vooraanstaande medestander in de Amerikaanse economie was een Jood: Milton Friedman, Nobelprijswinnaar. Mijn eerste boek was opgedragen aan mijn professor in Oxford, Michael Polanyi, een Jood. Mijn naaste collega’s in mijn carrière zijn Joden. Toch zegt de “Anti-Defamation League” (een vreemde naam voor een organisatie die gespecialiseerd is in smaad) en Wikipedia dat ik een “anti-semiet” ben.

Ik begin me af te vragen of de Israëlische regering antisemiet is. Israëli’s worden aan het gevaarlijke Pfizer-vaccin gehouden, terwijl het antwoord duidelijk Ivermectin is. En dit ondanks dat de Israëlische media erkennen dat het vaccin niet beschermt.

Men kan begrijpen dat de VS vasthouden aan een mislukt Covid-beleid vanwege de winsten van Big Pharma, en men kan het belang van de EU begrijpen in een beleid dat meer macht overdraagt aan de overheid, maar waarom houden de Israëli’s vast aan een mislukt beleid? Israëls Covid-beleid is in strijd met de Joodse intelligentie en het voortbestaan van Israël.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe ontstellende vaccinatie-balans van mijn huisarts “Ik heb vijf tot tien patiënten per dag met vaccin bijwerkingen”
Volgend artikel“Vervloekt zijt gij tot de hel! Jullie zullen de Vrije Wereld niet vernietigen, en jullie Nieuwe Wereld Orde zal er niet komen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Omdat omdat omdat enkele invloedrijke personen een contract sloten met Pfizer, hetgeen naar de letter wordt nageleefd ten koste van de bevolking?

  2. Ja je zou denken na de holocaust dat israel gestolen van palestina toch alles in het werk zou stellen om hun zogenaamde gods volk in leven te houden en in ere ipv ze uit te dunnen met injecties…weer een holocaust….tenzij ze inderdaad lomp zijn en er iets heel anders aan de gang is waar wij het tipje nog niet van hebben kunnen zien. We denken klaas schwabber en kill bill gates en sorosie, terwijl er misschien moslims achter zitten….hm…het zijn juist de moslims die zich wereldwijd in rap tempo verspreiden, straks nemen zij europa over en israel en canada en amerika…

    • Het probleem ligt dieper. De joodse media dwongen de wereld om de joodse holocaust-sage te accepteren. Zijn er slechte dingen gebeurd met joden in de periode 1933-1945, ja absoluut. Ze werden geïsoleerd, opgespoord en afgevoerd naar concentratie- en werkkampen. Velen werden gedwongen als slaven te werken voor IG-Farben. In die kampen stierven veel joden en niet-joden. Waren er gaskamers. Ja bewezen voor ontluizen. Werden er mensen vergast? Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan en ben tot mijn eigen conclusie gekomen. Ik woon in Europa en we hebben niet het recht om ons publiekelijk uit te spreken tegen het reguliere verhaal, zelfs als het officiële verhaal vol onnauwkeurigheden, ongerijmdheden en leugens blijkt te zijn. En als we dat doen, lopen we het risico een boete te krijgen of naar de gevangenis te gaan. Niemand wordt gespaard, zelfs een oude dame van 87 (Ursula Haverbeck) niet. We werden geïntimideerd tot onderwerping. Nooit was een open en eerlijke discussie over wat er werkelijk in die kampen gebeurde toegestaan. De hele holocaust-saga in verband met de fabel dat alle joden de uitverkorenen zijn uit de bijbel heeft een misplaatst schuldgevoel gecreëerd bij de ietwat naïeve persoon jegens alle joden, zelfs de schuldigen onder hen. Op een gegeven moment deed de waarheid er niet meer toe. Het officiële holocaustverhaal werd een feit en een religie met een Inquisitie met de bijbehorende brandstapels waarop de verschrikkelijke ketters werden verbrand. In lijn hiermee wordt elke kritiek, terecht of ten onrechte, op joodse mensen, groepen, instanties of organisaties die door joodse mensen worden gedomineerd, zoals het woeker systeem van centrale banken, afgedaan als jodenhaat en antisemitisme. We zijn ook te laf geweest en hebben ons dit allemaal laten overkomen. Daarom bevinden we ons in de situatie waarin we ons nu bevinden. We hebben de extremistische joden overal mee weg laten komen. Kijk naar de betrokken namen bij deze covid-hoax, velen van hen zijn joods en de shabbos goy nemen hun sjekels maar al te graag aan !

  3. Hoe maak ik een Armageddon cocktail? Pak een groot cocktailglas of tulpglas en vul dit met enkele ijsblokjes. Schenk hierover de Bacardi, de Passoa en vul aan met jus d’orange. Voeg hierna een scheutje grenadine toe. Voeg twee rietjes toe en garneer met een sterretje! 5 minuten. Cocktail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in