De Oekraïense president Zelensky is verontrust en kan dat maar moeilijk verbergen. In zijn opmerkingen van 3 augustus klaagt Zelensky dat Europa treuzelt met het verlenen van financiële steun om Oekraïne overeind te houden:

Zelenski deed vervolgens een opzienbarende bekentenis over wie de oorlog in Oekraïne aan het winnen is:

“Wij kunnen de overmacht van het Russische leger in artillerie en mankracht nog steeds niet doorbreken, en dat is goed te merken in de gevechten, vooral in de Donbass – Peski, Avdiivka, en andere streken. Het is gewoon een hel. Het is niet eens in woorden te beschrijven.” https://t.me/asbmil/3603

Wanneer u bedenkt dat de Oekraïense strijdkrachten de binnenvallende Russen met een factor 3 tegen 1 overtroffen, dan moet u zich afvragen – welk “voordeel” heeft het in de minderheid zijnde Russische leger eigenlijk? Het antwoord is eenvoudig: Rusland heeft luchtoverwicht, superieure inlichtingen en elektronische oorlogsmogelijkheden. Het richt zich op Oekraïense voorste commandocentra en vernietigt hooggeplaatste brigade- en regimentscommandanten. Deze strategie onthoofdt de commandostructuur aan de frontlinies en onderwerpt de in loopgraven en bunkers gehurkte troepen aan schijnbaar onophoudelijke spervuren van raketten en artilleriegranaten. Het resultaat is eenvoudig: het demoraliseert de troepen, schrijft Larry Johnson.

Bewijzen daarvan duiken op in de sociale media. Om te beginnen de 56e Brigade van de Strijdkrachten van Oekraïne, die verklaart niet langer te zullen vechten omdat er geen aanvoer is en zij een zekere dood tegemoet worden gestuurd.

Er is een soortgelijk bericht van mannen van de 58e Brigade van de Strijdkrachten van Oekraïne. Sommigen van hen deserteerden en keerden huiswaarts naar Konotop, in de streek Sumy. Net als de mannen van de 56e Brigade klagen deze soldaten dat zij naar het front gestuurd zijn zonder de juiste wapens of uitrusting, alleen maar om door de Russische artillerie te worden verpletterd. Liever dan als kanonnenvoer te dienen verlieten zij hun posities aan het front en gingen met hun wapens terug naar huis.

Deze mannen zijn geen lafaards. Zij zijn verstandig en rationeel. De volgende video toont de aanvallen van Rusland op de stellingen van de Strijdkrachten van Oekraïne in Pisky. Kunt u zich voorstellen dag in dag uit aan dit soort aanvallen blootgesteld te worden?

Als u ooit de aflevering van Band of Brothers gezien hebt over het Duitse bombardement op Easy Company in de bossen van Bastogne bij het dorp Foy, hebben de troepen die die beschieting door Duitse houwitsers overleefd hebben, dat voor de rest van hun leven met zich meegedragen. De mannen van de 101e Airborne Divisie waren geen lafaards. De soldaten van Oekraïne zijn geen lafaards. Maar zij zijn in de minderheid en zijn verraden door hun leiders. Hun besluit om zich terug te trekken toont aan dat zij nog enig gezond verstand bezitten.

De aanval van Rusland in de Donetsk Republiek, die op het terrein geleid wordt door de milities van Donetsk en Luhansk, is de laatste twee weken geïntensiveerd. Het aantal slachtoffers voor Oekraïne is verdubbeld. De Russen doden er ongeveer 1000 per dag. Voor de lezers in de Verenigde Staten betekent dit dat Oekraïne in één week meer KIA (killed in action) heeft geleden dan de strijdkrachten van de Verenigde Staten in Irak tijdens het hele conflict in Irak (2003-2014) hebben verloren. Het Oekraïense leger kan zulke verliezen niet volhouden en strijdvaardig blijven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Poetin: “Ze bluffen, en ik zal u uitleggen waarom”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Olifant in de Kamer: Vijf miljard dollar uitbetaald voor door vaccinatie veroorzaakte verwondingen in twee decennia, maar niemand in de mainstream media geeft ooit de juiste de schuld
Volgend artikelWaarom zwijgen zij over kinderhandel in Oekraïne?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

15 REACTIES

 1. 1000 per dag!
  He, verdorie! Ik kijk dan naar mijn zoon. Hij is 17 jaar oud nu, en nog een joch.
  Ik moet er niet aan denken hem in zo’n verschrikkelijke situatie te zien.
  Daar heb ik hem niet voor op deze wereld gezet.

 2. Elke soldaat is sowieso achterlijk. Je af laten knallen voor een stelletje ouwe zakken die onderling een beetje ruzie hebben. Dat ze erin trappen, debielen. Echt, elke “militair” zouden ze gedwongen op moeten sluiten en een psychische behandeling laten ondergaan. Hoe stom kun je zijn. Helden….pffffff.

 3. In opvolging van de Covid gekte, vroeg ik een wel geleerde heer:
  wat zou je doen, als de regering je op weg stuurt andere vaders dood te schieten?
  Tot mijn stomme verbazing zei hij… het hangt er vanaf wat de reden is.
  Nou ja… hij IS gevact he? Dus ik had het kunnen weten.

 4. Quote (((Henry Kissinger))) “Military men (gentiles) are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign (jewish) policy.”

  Tussen haakjes is door mij toegevoegd en helaas de waarheid.

  • Jerome.De waarheid is dat de wereld wordt geregeerd door nepjoden,de khazaariaanse mafia a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Doe eerst je huiswerk voordat jij jou jodenhaat hier uitbraakt.

 5. Die oorlog zal snel voorbij zijn. Ik verwacht massale overgaves.
  Oekies slecht of niet getrained, geen voorraden, en ze moeten toch ooit de realiteit zien….

 6. Waarom moeten de belasting betalers in Nederland , Oekraine steunen , WAAROM . 8 jaar geleden plus- minus werden bootvluchtelingen terug gestuurd , als ze in afrika over het strand wandelen worden ze in een boot gesleurd , kom , kom , U krijgt een huis , wordt volledig ingericht , krijgt een uitkering , als u verkracht krijgt u zelf in sommige gevallen geld , of een niet na hoeven te komen taakstraf ,,, Allemaal , bedoeld om Europa te ontwrichten. en het lukt hun die van werkenden leven , politici behoorlijk goed , met de politie en het leger achter de hand , en dan bedoel ik niet de gewone agent , agente , maar de baasjes ervan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in