De vlammen van de “COVID angst” worden weer aangewakkerd, nu de Big Pharma Globalisten hun nieuwe plan ontketenen om de winsten te verhogen en meer tirannieke controle uit te oefenen over de bevolkingen door gebruik te maken van hun corporatieve media en marionettenpolitici in een poging om de nep “COVID pandemie” uit te breiden, schrijft Brian Shilhavy.

Binnen slechts een paar dagen na de aankondiging dat er een “nieuwe variant” is ontdekt in Afrika, heeft Big Pharma nu de wereld beloofd dat ze iedereen in allerijl zullen redden met nieuwe serums en nieuwe vaccins om deze “dodelijke nieuwe variant” te bestrijden.

Wat voor soort mensen kijkt nog steeds naar deze Hollywood-achtige scripted show en gelooft werkelijk dat het waar is?

Voor hen die het medische systeem niet als hun redder aanbidden, is het nu heel gemakkelijk om door de propaganda en hype heen te kijken die 24/7 over de hele wereld wordt uitgezonden in een poging om hun Great Reset en Nieuwe Wereld Orde in te luiden.

Wat ik vandaag in dit artikel ga doen is duidelijk laten zien hoe deze nieuwe variant die ze promoten als een nieuwe film waarvan ze willen dat iedereen die bekijkt een complete oplichterij is, en dan onthullen wat het is dat ze willen bereiken met deze nieuwe ronde van angstzaaierij, wat de enige “pandemie” is die echt is, een pandemie van angst.

Alle varianten zijn oplichterij zoals SARS-CoV-2 een oplichterij is

In juli van dit jaar, toen de Globalisten de “Deltavariant” ontketenden, publiceerden Health Impact News een interview met Dr. David Martin, PhD, die werd geïnterviewd door advocaat Reiner Fuellmich.

David Martin was te zien in de 2020 documentaire, Plandemic, waarin hij onthulde dat er al sinds 1999 regeringsoctrooien zijn op Sars-CoV-virussen, en dat er niets “nieuws” is aan Sars-CoV-2.

Als je deze documentaire nog niet hebt gezien, moet je hem zeker bekijken om te begrijpen hoe dit alles in de eerste plaats tot stand is gekomen, en dat het al vele jaren in de planningsfase zat. Zie:

  Albert Bourla, CEO van Pfizer, omschrijft vaccinsceptici als "criminelen"

PLANDEMIC: Volledige speelfilm online vrijgegeven te midden van enorme oppositie en pogingen tot censuur

In zijn interview met advocaat Reiner Fuellmich afgelopen juli, legde hij uit dat er geen varianten zijn van COVID-19. Het zijn allemaal computersimulaties van specifieke gensequenties.

Health Impact heeft ongeveer 19 minuten uit dat interview gehaald en het staat op het Bitchute-kanaal.

Rond de 14 minuten van deze video, verklaart Dr. Martin:

Er bestaat niet zoiets als een alpha, of beta, of gamma delta variant. Dit is een middel waarmee wanhopig gezocht wordt naar een mate waarin individuen gedwongen kunnen worden om iets te accepteren dat ze anders niet zouden accepteren.

In geen van de gepubliceerde studies naar wat de Deltavariant zou zijn, is een populatie “zijn niet” berekend, wat het werkelijke replicatiepercentage is.

Wat is geschat, zijn computersimulaties.

Men is niet in staat geweest een klinisch veranderde gensequentie te identificeren, die vervolgens een klinisch tot uiting komende variatie heeft.

En dit is al de hele tijd het probleem. Dit is het probleem vanaf het allereerste begin van wat een pandemie zou zijn, dat we geen bewijs hebben dat de verandering in de gensequentie ook maar enig klinisch belang heeft.

Er is geen enkel paper gepubliceerd door wie dan ook dat heeft aangetoond dat iets nieuws sinds november 2019 klinisch verschilt van iets dat dateert van voor november 2019.

Het probleem met de 73 octrooien die ik beschreef, is dat die 73 octrooien allemaal bevatten wat in december en januari van respectievelijk 2019 en 2020 als nieuw werd gemeld.

Dus het probleem is dat zelfs als we zouden accepteren dat er idiopathische pneumonieën zijn, zelfs als we zouden accepteren dat er een aantal door ziekteverwekkers veroorzaakte symptomen zijn, we geen enkel stuk gepubliceerd bewijs hebben dat ons vertelt dat iets over de subclades Sars-CoV-2 klinisch onderscheidend is van iets dat bekend was en gepubliceerd is vóór november 2019 in 73 octrooien die dateren uit 2008.

  Wetenschappelijke studie van het prestigieuze British Medical Journal stelt de werkzaamheid van Covid-vaccins in vraag

Er is geen, en ik ga dit herhalen, er is geen bewijs dat de Delta-variant op de een of andere manier onderscheidend is van iets anders GISAID.

Het feit dat we nu naar een ding zoeken, betekent niet dat het een ding is, want we kijken naar fragmenten van dingen, en het feit is dat als we een willekeurig fragment kiezen, ik zou morgen op de proppen kunnen komen met, weet je, ik zou morgen op de proppen kunnen komen met variant “omega”.

En ik zou op de proppen kunnen komen met variant “omega” en ik zou kunnen zeggen dat ik op zoek ben naar deze substreng van ofwel DNA of RNA, of zelfs een eiwit, en ik zou de wereld rond kunnen rennen en kunnen zeggen “Oh mijn god! Vrees de omega variant!”

En het probleem is, dat door de aard van de manier waarop we momenteel genomen sequencen, wat eigenlijk een samengesteld proces is, wat we in de wiskunde een “inter-leaving” noemen, we geen enkel referentiepunt hebben dat eigenlijk weet of datgene waarnaar we kijken in feite al dan niet verschillend is van klinische of zelfs genomische zin.

En dus zitten we gevangen in een wereld waar helaas, als je gaat kijken, zoals ik heb gedaan, naar de papers die de Deltavariant hebben geïsoleerd, en eigenlijk de vraag stelt, is de Deltavariant iets anders dan de selectie van een sequentie in een systematische verschuiving van een reeds onthulde andere sequentie, het antwoord is, het is gewoon een verandering in wanneer je begint en stopt met wat je noemt het leesraam.

DR. DAVID MARTIN: THERE’S NO “DELTA” VARIANT – “NOVEL” CORONAVIRUS COVID-19 PATENTED 2 DECADES AGO

Israël simuleert COVID-19 “War Game Omega Exercise” op 11 november 2021

  Israëlische begrafenisondernemingen zijn overbelast en het dodental vertienvoudigt

Twee weken voordat deze huidige nieuwe variant plotseling opdook in Afrika en het nieuws begon te halen, hield Israël, dat het menselijke laboratorium van Pfizer is om hun COVID-prikken te testen, een “oorlogsspel” simulatie om zich voor te bereiden op een “dodelijke nieuwe variant” die op dat moment nog geen naam had. Zij noemden deze toekomstige variant “Omega”, en de simulatie werd uitgevoerd op 11 november 2021.

De Jerusalem Post berichtte:

Tientallen topambtenaren namen donderdag deel aan wat premier Naftali Bennett een COVID-19 oorlogsoefening noemde om de paraatheid van het land te peilen voor de volgende golf van de pandemie.

“We beginnen hier aan een ongekende gebeurtenis,” zei de premier bij het begin van de oefening – “niet alleen op Israëlische schaal, maar op mondiaal niveau. We voeren een oorlogsoefening uit om ons voor te bereiden op een nieuwe variant die nog niet eens bestaat.”

De “Omega-oefening,” zoals Bennett het noemde, werd gehouden in het formaat van een “oorlogsspel,” zei het kabinet van de premier. Bennett heeft regelmatig verwezen naar de “Omega-stam”, de volgende schadelijke COVID-19 variant die nog niet ontdekt is. Een oorlogsspel is een spel van de geest; er vonden geen fysieke oefeningen plaats.

Bennett zei dat Israël uit de Delta-golf is gekomen zonder in lockdown te gaan, wat bewijst dat “met de juiste aanpak, de pandemie kan worden verslagen.” (Volledig artikel – en met dank aan de Robin Monotti, Dr Mike Yeadon & Cory Morningstar Telegram-kanaal voor het wijzen op dit).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in Covid-injecties zegt voormalig Pfizer-medewerkerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZijn de mainstream media een bedreiging voor de vrijheid en het gezond verstand?
Volgend artikelWaarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik heb hier in de aanbieding:!!! de Ypsilon variant>> alleen waarneembaar met een zeer dure microscoop< tenzij men natuurlijk zeer zware bijverschijnselen heeft van de bestaande nep-vaccins

 2. ALLE rapporten en ALLE verhalen over welk virus dan ook, zijn totaal uit de dikke duim gezogen en bestaan enkel vanwege aannames en door oplichters in elkaar geknutselde computermodellen. Elke onderzoek heeft weer een ander fake onderzoek en aannames en leugens als uitgangspunt. Bij ieder rapport heb je binnen een paar zinnen al door dat het bestaat uit aannames, modellen, leugens en geen bewijzen. Alle verhalen over een (nieuw) virus waren gebaseerd op computer gegenereerde stukjes rna/ dna, aannames, leugens. Totale fraude en 0,0 met isolatie van wat dan ook van doen. Sinds mei vorig jaar roep ik al rond en typ ik me suf onder berichten dat er niks aan de hand is, dat er geen virus is (dat ze totaal niet bestaan), maar ook (hier) in de nieuwe media blijft 99,999999% van de lezers en schrijvers roepen dat er wel degelijk een virus is, maar gewoon niet zo heel erg besmettelijk en ziekmakend als door politiek, medici en zogenaamde wetenschappers wordt beweerd. Maar nu, eindelijk na al die tijd gaan ook de wetenschappers inzien dat er NIKS aan de hand is, dat er totaal niks (nieuws) gevonden is en dat vanaf dag 1 deze plandemie één grote hoax is. Alles wat ze zogenaamd vinden komt uit computers (en die fake data is er dus ook door iemand in gezet…) Hehe, we worden wakker. Nu nog even helemaal wakker worden en voor eens en altijd duidelijk maken dat er niet alleen geen enkele variant/ mutatie is, maar dat ook ALLE zogenaamde virussen fake zijn en alleen in computermodellen bestaan en aan elkaar hangen van aannames en leugens. Het is dus ook geen griepvirus met een andere naam, nee, totaal geen virus, griep is ook GEEN virusziekte! Maar goed, dat laatste stapje is natuurlijk voor de meesten ook nog altijd een brug te ver, maar ik ben ervan overtuigd dat men dat uiteindelijk ook in zal gaan zien. Besmettelijke/ (infectieuze!) “virussen” bestaan niet! Het hele idee van virussen moet voor eens en altijd van tafel. Voor de virusgelovigen; doe nou eens een keer een beetje moeite en plaats hier een link naar een rapport met duidelijk isolatie (100% isolatie zonder soep van weet ik wat voor apencellen of wat ook!) en zonder aannames. Gewoon 100% bewijs van het bestaan van welk (besmettelijk/ infectieus) “virus” dan ook. Zonder duidelijke isolatie en van mens op mens of van dier tot dier of mens overdraagbare infectie is er GEEN 100% isolatie van een dergelijk “virus”. Dus dan is er geen bewijs van het bestaan van “virussen”. De conclusie moet dan zijn: Virussen? Leuk, maar dat is een GELOOF en een geloof hoort thuis achter de voordeur of in een kerk. Niet als basis van de uitrol van “medicijnen/ gifspuiten” om mensen zogenaamd gezonder of weerbaar te maken tegen die verzonnen “virussen”. Virussen bestaan niet. Punt.

 3. Het covid virus bestaat niet ja een verkoudheid kan iedereen krijgen of je oud bent of jong
  Het is een zeer gestructureerde manier waarop de wereld leiders te werk zijn gegaan
  Eerst iedereen opsluiten en daarna de spuit erin
  Vandaar nu de Afrikaanse variant bedacht om de schaapjes weer naar de prik units te krijgen voor de derde prik die hopelijk wat meer mensen dood neer laat vallen
  Het is een grote Farce met aan het hoofd fauci die dit allemaal bedacht heeft
  mensen wordt nu
  eens een keer wakker
  ER BESTAAT GEEN COVID

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in