© John Cameron op Unsplash

Steeds meer gegevens uit de echte wereld tonen aan dat de vaccins die massaal in de lichamen van de mensen worden geïnjecteerd, geen bescherming bieden tegen besmetting met het coronavirus of tegen een zwaar ziekteverloop van Covid. Er zijn zelfs gegevens afkomstig van bepaalde plaatsen – zoals bijvoorbeeld Israël – die erop lijken te wijzen dat, naarmate het virus muteert, de vaccins niet alleen geen bescherming bieden, maar zelfs de kans vergroten om ernstig ziek te worden, schrijft Vasko Kohlmayer.

Volgens een artikel in de World Tribune zijn “de overgrote meerderheid van de nieuwe ernstige Covid-gevallen in Israël gevaccineerde personen.” Het artikel citeert verder de bekende auteur en voormalig New York Times journalist Alex Berenson die opmerkt dat de trend onder oudere gevaccineerde Israëlische personen “verschrikkelijk” is. Berenson zegt:

“Het is vermeldenswaard dat de percentages ernstige ziekten onder de gevaccineerden nu even hoog zijn als onder de ongevaccineerden twee weken geleden. Misschien is dat de reden waarom de Israëlische regering nu een verdere verviervoudiging van het aantal nieuwe ernstige gevallen voorspelt.”

Denkt u hier eens over na: deze situatie doet zich voor in een land waar 85 procent van de mensen boven de 30 jaar volledig is ingeënt!

Het is overduidelijk dat veel regeringen zich bewust zijn van de ondoeltreffendheid van deze experimentele injecties. Om de waarheid te kennen hoeven zij immers alleen maar te kijken naar de harde gegevens die hun eigen gezondheidsinstanties hun verstrekken. En toch staan zij er nog steeds op dat hun burgers worden geïnjecteerd met deze nutteloze en onveilige stoffen. Een snelle blik op overheidsbronnen en databases onthult hoe gevaarlijk deze stoffen werkelijk zijn. Volgens gegevens van EudraVigilance, de databank van de Europese Unie die bijwerkingen van COVID-vaccins registreert, waren er op 25 augustus 2021 meer dan 2 miljoen verwondingen – waaronder meer dan 23.000 sterfgevallen – gemeld. Helaas zijn veel burgers van westerse naties zo gehersenspoeld en bang gemaakt dat zij niet kunnen geloven dat hun regeringen in staat zouden zijn hen op zo’n bedrieglijke manier te behandelen.

  Artsen voor de Waarheid: "In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen"

De leiders van het Verenigd Koninkrijk zijn een voorbeeld van een zogenaamd verlichte regering wier daden duidelijk de kennis van de ondoeltreffendheid van vaccins verraden. Het bewijs van deze kennis is overduidelijk te zien op haar eigen website www.gov.uk. In een rubriek met reisadviezen voor het Britse volk vindt men instructies over wat men moet doen als men thuiskomt uit een van de zogenaamde rode landen, landen die volgens de Britse regering een hoge incidentie van Covid hebben. De Britten die de pech hebben in een van deze landen voet aan wal te hebben gezet in de voorafgaande tien dagen, wordt opgedragen het volgende te doen:

 • Doe een Covid-test voor aankomst in het Verenigd Koninkrijk.
 • Op eigen kosten in een quarantainehotel verblijven, waar zij de volle tien dagen moeten blijven. In deze hotels worden de mensen nauwlettend in de gaten gehouden en mogen zij hun kamers niet verlaten, zelfs niet om te gaan sporten.
 • In de loop van de tien dagen eenzame opsluiting moeten zij zich nog aan twee tests onderwerpen (op eigen kosten).

Dit is een verbijsterend streng en kostbaar protocol. Maar wat opvalt is het volgende bevel: “U moet deze regels volgen, zelfs als u volledig bent gevaccineerd.”

Als de Britse regering werkelijk geloofde dat de vaccins hun werk doen en de ontvangers ervan beschermen, zou zij volledig gevaccineerde personen niet dwingen drie tests te ondergaan en tien volle dagen in quarantaine te blijven. Als de vaccins zouden werken, wat zou dan het nut van dat alles zijn? Het dwangbevel verraadt het duidelijke feit dat de Britse regering niet gelooft dat volledig gevaccineerd zijn iemand zal beschermen tegen het oplopen van Covid-19 en het besmetten van andere mensen. Het is veelzeggend dat in de instructies geen onderscheid wordt gemaakt tussen degenen die wel en degenen die niet zijn gevaccineerd.

  Miljarden voor Big-Pharma! Burgers betalen voor het experimentele vaccin dat hen kan schaden of zelfs doden en hebben geen mogelijkheid om ertegen in beroep te gaan

De vraag is dan ook waarom de Britse regering – net als de meeste andere westerse regeringen – haar burgers aanspoort zich te laten vaccineren, aangezien zij duidelijk niet gelooft in de werkzaamheid van de vaccins. Waarom blijven zij hun burgers dwingen ondoeltreffende injecties te aanvaarden en hen bloot te stellen aan een hele reeks gevaarlijke bijwerkingen?

Wat is de logica hierachter?

Wij, het volk, moeten onze regeringen dwingen deze vraag te beantwoorden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkitsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe verslaving van de media aan Covid-19 “angstporno” bestendigt een steeds erger wordende cyclus van maatschappelijke schade over de hele wereld
Volgend artikelBritse huisartsen krijgen € 12 euro extra voor elk kind dat ze een COVID-19 vaccin inspuiten, bovenop de € 14 euro die ze al ontvangen – & Google probeert het te verbergen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Het experimentele genetische modulatie dat onder de noemer van vaccin bekent staat, wat uit het verleden gebruikt werd voor immuniteit tegen een ziekte. Zijn deze zogenaamde vaccins er juist om jouw te modificeren en daardoor zet het jouw eigen natuurlijke immuunsysteem buiten werking. Het gaat helemaal niet om onze gezondheid, maar om ons zo te modificeren dat we programmeerbaar worden. Daarom moet en zal iedereen die injectie in zijn lichaam krijgen is het uitgaanspunt. Het covid-19 is namelijk geen ziekte, maar een project naam wat gepatenteerd is. Dus doelbewust rookgordijnen opgooien en suggereren dat het een beschermende factor heeft en veilig is. Zodat de bevolking door bewuste misleidingen deze zogenaamde vaccins vrijwillig nemen. Nu er toch grotere groepen weigeren, zal de druk op deze mensen steeds groter worden vanuit de regeringen. Omdat het anders te veel gaat opvallen dat de gevaccineerde allerlei ziektes van krijgen en er aan dood gaan, terwijl de ongevaccineerde nergens last van hebben. Want dan vallen de regeringen door de mand en gaat de grote reset van het WEF niet door zoals het gepland was.

 2. 100 jaar geleden deden ze niet zo achterlijk denk ik.
  De zwakken gingen dood en de sterke overleefden.
  En het is vanzelf overgegaan.
  Laat de natuur gewoon zijn werk doen in plaats van al die achterlijke kunstmatige ingrepen die meer kwaad dan goed doen.

 3. Huidige regeringen, young leaders, speciaal gefokt als marionet, volgzaam zonder na te hoeven denken. Vanwege dat laatste zullen ze dus ook niets weten of onderzoeken, wat de touwtjes trekkers goed georganiseerd hebben.

 4. Het is opvallend dat ‘ze” nu eigenlijk al een inenting hebben nog voordat de volgende golf zich aandient. Normaal is om eerst de golf af te wachten, dan monsters nemen, virus isoleren en dan een vaccin te maken, dan uittesten, evt bijstellen, etc. De golf is dan eigenlijk allang voorbij, maar zo ging dat… in het verleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in