Oliver Stone schrijft op Facebook dat rabiate anti-Russische propaganda de weg heeft vrijgemaakt voor een valse vlag beperkte nucleaire explosie in Oekraïne, die de wereld getraind is om te interpreteren als iets wat door Rusland gedaan is. Het succes van de perceptieoorlog van Washington en de bezadiging van de Westerse mainstream media met veroordelingen van Rusland zou kunnen leiden tot de hoop dat een nucleaire gebeurtenis onder valse vlag de regering van Poetin ten val zou brengen. Een nieuw geïnstalleerde Jeltsin zou Rusland weer onder de controle van Washington brengen en China, alleen, als het volgende doelwit overlaten. Zo’n gebeurtenis is geen fantasie. Het is een uiting van Stone’s opvatting over de gehechtheid van de neoconservatieven aan de hegemonie van Washington. De ambtenaren van Biden hebben duidelijk gemaakt dat zij in oorlog zijn met Rusland, met Oekraïne als proxy, met als doel Rusland tot zwakheid uit te putten en Poetin uit de weg te ruimen, schrijft Paul Craig Roberts.

Een gebeurtenis onder valse vlag is niet de enige weg naar een atoomoorlog. De uitbreiding van de NAVO tot Finland en Zweden is een andere. Washington oefent niet alleen druk uit op de regeringen om het lidmaatschap van de NAVO aan te vragen, maar koopt ook Zweedse en Finse regeringsfunctionarissen om om dat te doen.

Denkt u eens even na over deze uitbreiding van de NAVO. Een van de redenen voor de interventie van Rusland in Oekraïne is de grimmige weigering van Washington en de NAVO om de veiligheidszorgen van Rusland serieus te nemen. Het lidmaatschap van Oekraïne van de NAVO is voor Rusland totaal onaanvaardbaar, dus waarom werd het doorgedrukt? Nu de westerse interventie in Oekraïne het conflict uit de hand dreigt te laten lopen, waarom dan benzine op het vuur gooien door Zweden en Finland bij de NAVO te betrekken? Momenteel zijn Scandinavië en de Baltische staten kernwapenvrij. De toetreding van Finland tot de NAVO zou meer NAVO aan de grens van Rusland brengen, een ontwikkeling die het Kremlin als onaanvaardbaar heeft bestempeld. Door nog meer provocaties op te stapelen, verruimen Washington en de NAVO opzettelijk een conflict dat opzettelijk is uitgelokt.

  Oekraïne Update #3

Het is duidelijk onverantwoordelijk van Finland en Zweden om de situatie verder te destabiliseren door zich bij de NAVO aan te sluiten. Dmitri Medvedev heeft duidelijk gemaakt dat het lidmaatschap van de NAVO het einde zou betekenen van de kernwapenvrije Oostzee. Meer NAVO aan de grens van Rusland schept een onevenwicht dat Rusland zou moeten corrigeren met de plaatsing van hypersonische kernraketten. Hoe is het mogelijk dat de regeringen van Finland en Zweden het lidmaatschap van de NAVO beschouwen als een verhoging van de veiligheid, wanneer het resultaat is dat hun landen met kernwapens worden bedreigd? Finland en Zweden lopen geen gevaar door Rusland te worden aangevallen, tenzij zij tot de NAVO toetreden. Niemand bij zijn volle verstand zou het lidmaatschap van de NAVO voor Finland en Zweden anders zien dan een roekeloze daad van destabilisatie. Evenals Zwitserland hebben Finland en Zweden geprofiteerd van hun neutraliteit. Het is onzinnig dat zij zichzelf tot nucleair doelwit zouden maken.

Iedereen moet begrijpen dat de hegemonie-ideologie van de neoconservatieven een expansionistische ideologie is, net als het oorspronkelijke internationale communisme van de 20e eeuw. Het is het Amerikaanse imperium dat zich uitbreidt naar Rusland toe, niet Rusland dat zich uitbreidt naar het Westen toe. Het is werkelijk verbazingwekkend hoe tegengesteld aan de waarheid de anti-Russische propaganda is. Vroeg of laat zal het Kremlin inzien dat de vijanden van Rusland de Amerikaanse neoconservatieven zijn, en dat het drukpunt op de neoconservatieven Israël is.

Zoals mijn publiek weet, maak ik mij er al jaren zorgen over dat de passieve reactie van Rusland op provocaties steeds meer gevaarlijke provocaties teweegbrengt, die uiteindelijk het Armageddon over ons zullen brengen. Ik zag onlangs dat de Chinese regering er net zo over denkt, toen een Chinese woordvoerder zei dat China geen enkele provocatie van Washington kan aanvaarden, omdat het resultaat meer en ergere provocaties zou zijn.

  De wraak van het Imperium: Zet Zuid-Eurazië in brand

Het beleid van het Kremlin om te vertrouwen op rede, onderhandelingen en goede wil is door het Westen niet beantwoord. De beperkte militaire operatie van het Kremlin in Oekraïne was niet van voldoende felheid om het Westen ervan te overtuigen zijn beleid van provocaties te laten varen. Het lijkt erop dat Washington zijn provocaties zal voortzetten tot de fatale grens overschreden is.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Het Rijk der Leugens”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMariupol: Canadese generaal zou als hooggeplaatste westerse huurling uit de Azov staalfabriek gearresteerd zijn
Volgend artikelWegens kritiek op toeristen uit Rusland: Turkije noemt Zelensky “domme komediant”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het is inderdaad steeds weer provocatie en de Russen hebben het geprobeerd, gesprekken om de situatie Oekraine vreedzaam op te lossen tot je er de weg in kwijt begon te raken…zelfs onze eigen “lügen” pers schreef erover…en toch steeds provoceren.
  Dat ministers ook maar sukkels zijn die opdrachten tegen betaling in vele vormen uitvoeren is ondertussen wel duidelijk, maar ik meen niet te hebben gekozen om geregeerd te worden door Bil Gates of George Soros….of het anonieme stukje van die groep tuig….

  Het klotige is dat hier niemand zit te wachten om een kernbom, behalve om die klootzakken van Bilderberg en het WEF weg te vagen, en wat van hun EU voetvolk.
  We zitten hier schaapachtig te wachten, ergens in Nederland staat ene vuile huichelaar over vrede en vrijheid een speech te houden en ondertussen doet het stuk stront alles om ons als volk kapot te krijgen.
  Letterlijk speelt pinokkio mee met de schoften de ons een oorlog in willen trekken, opdat hun achterlijke waandenkbeelden onze totale waarheid worden.

  Ik hoop dat er ergens een agent of een marechaussee is die dit volk ten dienste is door zijn eigen vrijheid op te offerren, want enkel die mensen zijn in de positie om nog iets te doen. De waanzin moet stoppen.
  Blufpoker en open dreigen moet je thuis achter je voordeur doen, maar niet met het lot van een heel volk, herstel, een grote groep volkeren en gasten.

  Wie o wie zet de eerste stap naar bevrijding en vrijheid zoals waar al die anderen voor zijn gestorven.
  Bevrijding begint in Nederland, nu. De ergste bezetting en vernietiging van dit land en volk vind NU plaats, door landgenoten die voor anderen werken en lopen.
  We zijn een slavenland, een dictatuur.

 2. citaat uit bovenstaand artikel:
  “en dat het drukpunt op de neoconservatieven Israël is.”
  Graag zoveel mogelijk toelichting en uitleg bij dit citaat.
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

 3. Ik ben een Europeaan, maar sta achter Rusland zijn acties. Oekraïne is nog steeds Russich grongebied. Mocht Europa een kernbom gooien is het einde Europa en is de concurent van Amerika in één klap weg.
  NAVO gaat niet winnen van Rusland mocht het tot een echte oorlog komen dan zal India Iran China de Russen bijstaan (ze moeten wel anders zijn ze de volgende op de lijst van deze global terroristen)
  dan is het ook einde Amerika.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in