Dit artikel extrapoleert een aantal sleutelfactoren om de toekomst van Europa in te schatten als de vrede in onze tijd uiteindelijk terugkeert in Timothy Snyder’s Bloodlands, dat uitgestrekte gebied tussen Polen en Rusland, dat minder dan 20 jaar vrede heeft gekend sinds tsaristische Rusland en het Oostenrijks-Hongaarse Rijk beide meer dan een eeuw geleden ineenstortten. In de opsomming van enkele andere sleutelfactoren die Europa de afgrond in duwen, wordt gesteld dat we geen hoop hebben om aan het Yankee juk te ontsnappen totdat we eerst de Zelensky albatros en geallieerde parasieten van onze collectieve nek hebben gehaald, schrijft Declan Hayes.

Onze economie instorten tegen de ijzeren muur van Rusland

De leiders van Europa, vermeerderd met zo’n 45 zogenaamd soevereine NAVO-satrapies, zijn nu 500 dagen bezig met hun bloedige oorlog tegen Rusland, in wat de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov “de oorlog van het hele Westen tegen de Russische Federatie” heeft genoemd.

Omdat Rusland en zijn geallieerde strijdkrachten tot nu toe de overhand lijken te hebben, eist de Kievse krijgsheer Zelensky dat het Westen hem nu F16-vliegtuigen en slagschepen schenkt, zodat zijn in het leger geduwde legioenen kunnen zegevieren, ook al hebben eerdere schenkingen van Europees zwaar materieel het Russische tij niet kunnen keren.

Maar aangezien de dagen van de Rode Baron en de dog fights die we met hem associëren al lang voorbij zijn, is het moeilijk te zien hoe deze verdere eis militair zinvol is. Rusland vecht, samen met zijn Iraanse en Chinese bondgenoten, met geavanceerde en volledig geïntegreerde lucht-, land- en zeesystemen, en tenzij de Oekraïense troepen van de EU deze systemen en de jarenlange training die de Russische troepen hebben gehad in het beheersen van dergelijke geavanceerde wapens, kunnen evenaren, kunnen de krijgsheren van Zelensky niet zegevieren.

Daar komt nog bij dat Rusland zichzelf in De Bloedlanden ziet vechten tegen een existentiële bedreiging, terwijl de Duitse, Britse en Franse wapenfabrikanten Oekraïne gewoon zien als weer een voorbijgaande kans om winst te maken, waar ze hun inferieure wapens aan hun regeringen verkopen, die ze aan Zelensky schenken, die ze ofwel op de zwarte markt aan Franse en andere opstandelingen verkoopt, of ze tegen Rusland inzet, waar ze systematisch vernietigd worden.

Hoewel Rheinmetall enorme winsten heeft genoten van deze schertsvertoning, verhullen de winsten de seculiere achteruitgang van Europa. Een kort overzicht van de Euro Stoxx 50 Index bevestigt dat: economisch gezien is Europa nu een dunne markt in seculaire economische achteruitgang en de “broken window” strategie van de NAVO, waarbij steeds meer miljarden euro’s in het zwarte gat van de Bloodlands worden gepompt, zal daar geen verandering in brengen.

Europa kan niet doorgaan met goed geld naar kwaad geld te gooien in Oekraïne. Europa moet zijn intentie uitspreken om de junta Zelensky te verlaten en een echte, onafhankelijke en soevereine vrede met Rusland te sluiten. Als het regime in Kiev niet instemt met de voorwaarden die Europa stelt, dan moet Europa Oekraïne vanuit het westen bombarderen en zijn wil met wapengeweld opleggen aan de fascistische krijgsheren die de Bloedlanden nog niet zijn ontvlucht. Zonder Europa zou het Zelensky-regime binnen een dag dood zijn, een lot dat oneindig veel te verkiezen is boven de slepende dood waaraan Europa nu bezwijkt.

Hoewel er geen schijn van kans is dat de voormalige leiders van Europa zullen instemmen met een verstandig beleid als dit, is dat alleen maar meer bewijs dat Hollande, Merkel, Sunak, Macron en die verfoeilijke imbeciel von der Leyen deel uitmaken van het probleem en niet van de oplossing.

Er zijn meer dan 2 miljoen mensen direct werkzaam in de Amerikaanse wapenindustrie, met nog eens tientallen miljoenen indirecte banen, en zelfs als de oorlog in Oekraïne hun capaciteiten te boven gaat, zijn zij en de Europese politici die aan hen gelieerd zijn een machtige lobbygroep, die Europa maar al te graag ziet instorten, zolang zij maar hun pond vlees krijgen. Omwille van degenen onder ons die geen beroepssociopaten zijn, moeten zij uit de balans worden gehaald.

  Het lijkt erop dat de gasafsluiting van Polen door Poetin werkt

Burgerlijke onrust

Hoewel een groot deel van Europa in lichterlaaie staat, branden de vlammen momenteel het felst in Zweden en Frankrijk. Het onderliggende probleem van Zweden is dat het zijn deuren heeft opengezet voor grote aantallen immigranten van wie velen al lang geleden een groot deel van het stedelijke Zweden hebben veranderd in oorlogsgebieden tussen rivaliserende criminele bendes, waar vuurwapen- en bomaanslagen en groepsverkrachtingen aan de orde van de dag zijn. Deze gebeurtenissen zijn natuurlijk lichtjaren verwijderd van het bevoorrechte leven dat Greta Thunberg en de andere Zweedse NAVO-evangelisten leiden, maar zoals met alle plagen, verspreidt het zich als het niet uitgeroeid of op zijn minst bedwongen wordt.

Dit is zeker het geval geweest in Frankrijk, waar, zoals de Athena-film laat zien die de Franse tijdgeest van vandaag weergeeft, legers geïmporteerde, jonge criminelen de staat bijna hebben overweldigd terwijl de Franse dictator Macron feest tmet de 76-jarige rockster Elton John om te laten zien dat hij hip is en biertjes naar binnen drinkt met sycofantische rugbysterren om te laten zien dat hij macho is.

Ondertussen stijgt de steun voor de rechtse vleugelbeweging van Marine Le Pen en organiseren jonge Franse mannen zich met honkbalknuppels rond de ultras van voetbalclubs om de relschoppers terug te slaan.

Terwijl Frankrijk in brand staat, terwijl Franse peuters worden neergestoken, terwijl de 12-jarige Lola Daviet wordt verkracht en vermoord en haar in stukken gehakte resten in een verlaten koffer worden gestopt, eert paus Franciscus “kunstenaar” Andres Serrano in de Sixtijnse Kapel onder het grootste werk van Michaelangelo, waartoe paus Julius 11 de beroemde opdracht gaf. Serrano’s grootste werk, herinnert u zich wellicht, is Christus Pis, dat een klein plastic kruisbeeld voorstelt dat ondergedompeld is in Serrano’s urine. Hoewel de smaak van paus Julius beter bij mij past dan die van paus Franciscus, zegt ieder het zijne, zeggen onze seculiere opperheren.

Seculiere priesters

Hoewel paus Julius een prominente plaats inneemt in Machiavelli’s De Prins, vraag je je af of de leiders van vandaag zelfs maar een voetnoot tussen hen in dat grote werk zouden rechtvaardigen. Neem Humza Yousaf, de eerste minister van Schotland, die moslim is en schoonfamilie heeft in Gaza, maar weigert om de Israëlische oorlogsmisdaden in Gaza onomwonden te veroordelen. Of wat dacht u van Reza Pahlavi, de troonopvolger van Iran, die een bezoek bracht aan Jeruzalem waar hij bad bij de Joodse Westelijke Muur, maar die, goede moslim als hij is, niet even binnen kon wippen bij de al-Aqsa moskee, de op twee na heiligste plaats in de hele islam en waarvan het politieke belang voor de moslims van de wereld niet kan worden overschat.

Dan is er nog Annalena Baerbock, de rabiate minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland, die naar Brazilië ging om te klagen dat arme Brazilianen meer geven om het voeden van hun gezinnen dan om het banksaldo van clownprins Zelensky.

De hemel helpe ons met die leiders. Hoewel de legendarische Jack Welsh van General Electric ons vertelt dat een goede toespraak een vreselijke toespraak kan zijn als hij voor het verkeerde publiek wordt gehouden, kunnen Baerbock, Pahlavi, Trudeau en Macron ons geen goede of zelfs maar middelmatige toespraken geven omdat ze veel te gefixeerd zijn, als de slabberende schoothondjes die ze zijn, op het behagen van hun Amerikaanse meesters.

Buiten China, Rusland, Syrië en een paar andere redoutes, hebben de Yanks onze elites zo grondig in hun greep dat de NAVO-terreuraanslag op Nordstream geen protest uitlokt van Extinction Rebellion of andere dekmantelfiguren van Soros.

Integendeel. Het failliete Polen stuurt langeafstandsraketsystemen naar de Bloodlands en de Yanks, niet te overtreffen, overspoelen Oekraïne met munitie met verarmd uranium.

Hoewel het vergiftigen van de kinderen van Bloodlands met straling en zware metalen overeenkomt met de misdaden van de Yanks in FallujahRaqqaHanoi, Hiroshima, Nagasaki en een miljoen andere plaatsen die ze tot het stenen tijdperk hebben gebombardeerd, moeten Mariupol Iron & Steel Works en Soledar Salt Mines hun kortzichtige geesten zijn ontgaan.

  2022... Het jaar dat het einde betekende van Amerika's hegemonie

Aangezien Mariupol en Soledar twee bunkers waren die de Sovjets hadden voorbereid als noodoplossing voor een nucleaire oorlog, kunnen we er niet alleen zeker van zijn dat Rusland bezaaid is met soortgelijke schietgaten, maar ook dat het opperbevel van de Russische strijdkrachten zich al lang geleden heeft voorbereid op al dit soort bedreigingen. Aangezien deze overtuiging wordt versterkt door de uitstekende prestaties van de Russische defensiesystemen in de Bloedlanden, moeten we concluderen dat hun NAVO-equivalenten meer geïnteresseerd zijn in het verrijken van zichzelf met banen in de raad van bestuur van Rheinmetall en soortgelijke bedrijven dan in het geschikt maken van hun strijdkrachten, laat staan in het verdedigen van de belangen van de gewone, vervangbare Europese man.

Overbodige media

Als u inhoud van hoge kwaliteit over dit alles wilt lezen, klik dan door naar dit Russia Today-artikel van de voormalige Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, Dr. Karren Kneissl, die, gruwel der gruwelen, ooit de Weense wals danste met de Russische president Poetin.

Ik noem hun Blauwe Donau-moment omdat dergelijke halfslachtige laster het enige is waartoe de scribenten van de NAVO in staat lijken te zijn. Hier is bijvoorbeeld een halfslachtig verslag van de Ierse aanwinst Norma Costello, die een subsidie van 7.000 euro van een in Brussel gevestigde onafhankelijke (ha ha) NGO heeft gekregen om in een obscuur tijdschrift te schrijven dat de Ierse leden van het Europees Parlement Clare Daly en Mick Wallace de landen van de Vruchtbare Halve Maan hebben bezocht. Dat is niet zozeer geld voor oud touw als wel geld voor geen touw.

Niets van dat geld stoort de Wit-Russische vredesactivist, president Aleksandr Loekasjenko, die hier te zien is terwijl hij de BBC-medewerker die hem kwam interviewen de angst voor God in boezemt. Loekasjenko weet hoe ingewikkeld de met elkaar verweven geschiedenissen van Wit-Rusland, de Bloedlanden en het quixotische Bulgarije zijn en dat onwetende Angelsaksen die hun handlangers sturen in de gedaante van journalisten, diplomaten of multifunctionele adviseurs, slechte situaties alleen maar erger maken. Zeg wat u wilt over Loekasjenko, maar hij kent de geschiedenis van zijn land en weet wie de vijanden van zijn volk zijn.

Oekraïense clowns financieren

Wit-Rusland staat niet alleen in deze lijdensweg. Hier in Vichy Ierland worden we overspoeld door Oekraïense “dichters” die gesubsidieerd worden om hierheen te komen om hun kinderachtige fratsen voor te lezen aan hun landgenoten, die wij ook subsidiëren. Intussen is het internationaal befaamde Abbey Theatre in Dublin ingehuurd om Oekraïense acteurs, waar geen tekort aan lijkt te zijn, vakantie te geven om hier op te treden op het hoogtepunt van ons toeristisch seizoen, wanneer betalende toeristen gewoonlijk de Abbey (waar ik ooit, gruwel der gruwelen, Tsjechov zag) volproppen om Ierse acteurs te zien spelen in de Ierse toneelstukken die die betalende toeristen terecht willen zien.

In de krant van de NAVO Atlantic Council vertelt Nataliya Popovych, een apologeet van Zelensky, ons dat het saboteren van de toeristenindustrie in Ierland door Oekraïners op de een of andere manier “een zeer doelbewuste Russische aanval is op de vrede en stabiliteit waar Westerse bedrijven in de loop der jaren veel profijt van hebben gehad”, dat het “één van de meer dan 90.000 vermoedelijke Russische oorlogsmisdaden in Oekraïne” is en dat we door moeten gaan met “de wederopbouw van het Oekraïense menselijke kapitaal en het verbeteren van de Oekraïense energie-infrastructuur om het land stevig op weg te helpen naar een toekomst met groene energie”.

Als dat allemaal klinkt als de praatjes van charlatans, dan is dat ook zo. Als de Bloodlands geen levensvatbaar economisch verleden hadden, kunnen we niet verwachten dat ze plotseling tot bloei komen en de rest van ons uit onze economische malaise helpen. Des te meer omdat we goede miljarden euro’s na slechte miljarden euro’s gooien, allemaal op het woord van Zelensky en zijn legioenen van medefraudeurs.

  Oorlogsmisdaad: Oekraïense strijdkrachten doden visser in regio Kherson (Video)

En natuurlijk Uncle Sam, Klaus Schwab en Bill Gates, wiens Colombiaanse muggenfabriek elke week 30 miljoen genetisch gemodificeerde muggen loslaat in 11 verschillende landen om redenen die de Unit 731 van Keizerlijk Japan zouden doen huiveren.

Of we het nu hebben over de streken van Big Pharma in Wuhan, de transhumanistische capriolen van Pink News, de mysogynistische campagnes van Oxfam, het geschuifel van Unit 731 van Bill Gates of zelfs de trans-Barbiepoppen van Hollywood in hun trans-Barbiewerelden, de NAVO verandert ons Europese wonderland, Borrells denkbeeldige Hof van Eden, in een dystopische nachtmerrie, vlak voor onze ogen, die lijken op die van een hert dat bevroren staat in de koplampen van de NAVO.

Stemmen met de voeten

Europeanen die dat kunnen, vluchten naar Dubai, Australië of waar dan ook, om aan de bijna onvermijdelijke ineenstorting te ontsnappen. Niet alleen Saudi-Arabië en de andere Golfstaten verlaten het schip om zich bij BRICS aan te sluiten, maar ook de Gurkha’s, die lang gevreesd werden als de felste strijders van Albion, sluiten zich massaal aan bij de Russische Wagner Group.

De Europeanen moeten zich ondertussen afvragen hoe ze kunnen overleven als onze toezichthouders van het WEF vastbesloten zijn om ons elk spoor van onafhankelijkheid te ontnemen. Terwijl de Yanks tenminste hun wapens en hun libertarisme hebben om op terug te vallen, hebben wij alleen Greta Thunberg, Amerikaanse Barbie en de moeder van alle hoofdpijn van onze Bloodlands-ramp.

Volgens mij kan dit op twee manieren gaan. De eerste en gemakkelijkste is dat we ons erbij neerleggen dat de NAVO en hun handhavers van het WEF alles vernietigen wat goed en waardevol is in Europa. De tweede en oneindig veel moeilijkere weg is dat we ons aansluiten bij de Nederlandse boeren, de Hongaren en de andere nog steeds soevereine mensen in Europa en ons verenigen om terug te vechten of te sterven in de poging.

Lege praatjes misschien, maar meer is er niet. Omdat we niet in de grote plannen van Greta, Gates en de rest passen, behalve dan als ontmande vazallen, moeten we geen rekening met hen houden in onze plannen. Geef me vrijheid of de dood, brulde Patrick Henry naar verluidt om de troepen bijeen te roepen, toen hij uiteenzette wat de kern is van deze manicheïstische strijd waarin we ons nu bevinden.

Omdat we niet als vrije en soevereine mensen kunnen leven terwijl Annalena Baerbock, Bill Gates, Klaus Schwab, Justin Trudeau, Ursula von der Leyen en hun legers van mededebielen ons op een presenteerblaadje serveren aan hun Yankee-eigenaars, moeten we besluiten om terug te slaan of te sterven in een poging voordat ze ons uitroeien. Wilde woorden misschien, maar Europa heeft deze weg al eerder bewandeld en overleefd, zij het tegen hoge kosten. Maar, zoals elke sportschool ex-crimineel weet, moeten we eerst de slechte dingen opgeven, zoals miljarden euro’s in Zelensky pompen en Oekraïense “dichters” betalen om hierheen te komen en ons nog meer pijn te doen met hun treurige klaagzangen, voordat we goede dingen kunnen doen zoals een einde maken aan de bezetting van Europa van 1945 tot 2023 door de Yankees. Zelfs als Europa ten onder moet gaan, moeten we op zijn minst voorkomen dat we nog meer gekweld worden door de bloedzuigers van Bloodlands. Als we een nederlaag moeten aanvaarden, laten we die dan aanvaarden, maar laat ons eerst deze Bloodlands jakhalzen losmaken waarmee de NAVO ons heeft opgezadeld, zodat ook zij zullen boeten voor het kwaad dat ze ons hebben aangedaan.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Chaotische herschikking: Europa’s “cruciale verschuiving” gaat (grotendeels) dezelfde kant op als de Amerikaanse politiekVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBill Gates beaamt dat zijn genetisch gemanipuleerde muggen de oorzaak zijn van de dodelijke malaria-uitbraak in de V.S.
Volgend artikelFlashback: Chemtrails, vaccins en de vele ziekten die ze veroorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. They all come from here = Signs of VIKING ANCESTRY You Shouldn’t Ignore https://youtu.be/V-YreyiGDvU There is a genetic condition called Alpha1 Antitrypsin Deficiency which affects the lungs and liver. It is most prevalent in Scandinavian countries. I read somewhere that if you have A1AD, it proves you are descended from the Vikings.

  Here in Greece, we still have families with a surname that contains the word Βαράγγος/Βαράνγγος, which is the translation of word Varangian! So some Greeks are having Norman ancestry! Maybe also me. Hundreds of thousands Scandinavians were at the Greek-Roman emperors’ Varangian guard, since middle ages’ Byzantium. Many of them preferred to stay in the Greek lands instead of going back to Skandinavia after their retirement.

 2. Het sarcasme: Als het regime in Kiev niet instemt met de voorwaarden die Europa stelt, dan moet Europa Oekraïne vanuit het westen bombarderen en zijn wil met wapengeweld opleggen aan de fascistische krijgsheren die de Bloedlanden nog niet zijn ontvlucht. 
  Effe serieus waarmee, die jongens daar zijn nog steeds niet onder de voet gelopen door ome Vladimir.
  Denk je echt dat die oude meuk een kans maakt?
  Werk en rust tijden, repareren? Nee, nee, zo werkt dat niet, speling op de stuur sticks van een YPR jammer effe een paar maand wachten op een nieuw onderdeel tegen die tijd had je er al weer 3 bijstaan met hetzelfde probleem.
  Onnodig gecompliceerde structuur en logistiek.
  Ik denk niet dat er sinds 1994 veel veranderd is.
  Hoe noemde Scott Ritter dat “a self licking ice cream cone” allemaal prima op papier verder niks.

  • Het hoeft voor mr. Putin ook geen blitzkrieg te zijn.
   In mijn jonge jaren,toen ik veel (wedstrijd) schaakte,leerde ik een belangrijke les.
   Onderschat NOOIT je tegenstander.
   Met het schermen en vergelijken van getallen en statistieken,kom je niet ver.
   Economie van het westen is veel groter.NATO is een grotere DEFENSIE macht,geen krijgsmacht toch?
   Jazeker alles groter en duurder.Maar de westerse militairen missen de ballen.
   Net als:11 amateur-voetballers het alsnog verliezen tegen 7 (semi) prof-voetballers.
   Sinds de woke-cultuur over de westerse maatschappij is neergedaald,
   waar is het morele besef gebleven?
   Ukraine is geen lid van de EU.
   Is ook geen lid van de NATO,maar wil dat heel graag.
   1ste vereiste om lid te worden is,niet in oorlog zijn ten tijde van toetrede.
   Wat bezielt het westen eigenlijk?
   Ik vermoed Baa’l

   • Leuke vergelijking die u maakt en nu even “uit het leven gegrepen”:

    Mijn vader werkte destijds bij een multinational.
    Er was in elk land ook een voetbalploeg bestaande uit personeelsleden.
    Die speelden hooguit 1x per jaar tegen mekaar, maar telkens won het Belgische team van het Nederlandse. Nochthans was de organisatie in NL tig keer groter dus zou je verwachten dat de beste 11 gegadigden uit een personeelsbestand dat minstens 10x groter is, beter zouden zijn dan de 11 beste uit de veel kleinere Belgische pool.

    Maar wat was het geheim? In het Belgische team zat 1 voormalige profvoetballer (van Club Brugge, toen een van de 3 of 4 beste ploegen van het land). Voor de rest waren de spelers van het Belgische bedrijfsteam heus niet noemenswaardig beter of slechter dan die van het Nederlandse, maar 1 enkele ex-prof, maakte kennelijk het doorslaggevende verschil.

    Mijn vader zelf speelde niet en heeft als dusdanig (net als ikzelf overigens) niet de minste interesse in gapen naar wat anderen doen. Maar omdat die ex-profvoetballer zijn sympathieke naaste collega was, ging ie wel naar die bedrijfsvoetbalwedstrijden kijken (terwijl ie in zijn hele leven op TV bij mijn weten geen enkele voetbalwedstrijd ooit heeft bekeken). En naar verluidt was het echt spectaculair hoe dat team met die ene prof het andere team helemaal overweldigde.

    Ik kan me goed voorstellen dat dit bij legers net zo is, immers “Oorlog is voetbal”, of zoiets, toch? 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in