De hoogste gezondheidsfunctionaris van Florida, hoofdarts Joseph Ladapo, heeft er bij het publiek op aangedrongen om de dodelijke mRNA boostersprikken te vermijden vanwege een wereldwijde uitbraak van VAIDS die in verband wordt gebracht met de Covid-injecties, bericht Sean Adl-Tabatabai.

De door gouverneur Ron DeSantis gekozen hoofdarts waarschuwde het publiek om de nieuwe booster, die president Biden naar verwachting in de komende dagen zal goedkeuren, te vermijden.

Ladapo gaf de waarschuwing tijdens een persconferentie en zei dat er bewijs is dat de injectie ernstige schade aan de gezondheid kan toebrengen.

Ladapo’s waarschuwing valt samen met soortgelijke waarschuwingen van andere wetenschappers over de hele wereld, die allemaal alarm slaan over de epidemie van vaccin-verworven immunodeficiëntiesyndroom (VAIDS).

Net als AIDS valt de ziekte het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam aan, waardoor mensen kwetsbaarder worden voor andere infecties.

Slaynews.com meldt: “Luister van binnen naar wat logisch is, wat goed voelt, weet je, wat aanvoelt als de waarheid,” zei Lapado, die zijn advies gaf over het krijgen van de injecties.

“We weten het allemaal als we het van binnen voelen.”

Lapado haalde verder recente wereldwijde studies aan die aantoonden dat mensen die de “boosters” kregen, meer kans hadden om Covid en andere virussen op te lopen.

Zoals Slay News meldt, bleek uit een explosief onderzoek dat mensen die mRNA-injecties hebben gekregen meer kans hebben om Covid op te lopen dan iemand die niet gevaccineerd is.

DeSantis vergezelde Lapado op het evenement om de waarschuwing van de top gezondheidsamtenaar over de “boosters” te ondersteunen.

De gouverneur noemde de federale regelgevende instanties bij de FDA en CDC corrupt en beweerde dat ze “in feite een arm van Big Pharma zijn geworden”.

  Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: "Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben... God mag weten wat u dan bent"

Goedkeuring van de bijgewerkte boosterprikken wordt binnen enkele dagen verwacht.

Pfizer, Moderna en Novavax hebben allemaal nieuwe versies van de injecties gemaakt om uit te rollen naar het publiek.

Net zoals de griepprikken elk jaar worden bijgewerkt, gaf de FDA de fabrikanten van COVID-19-vaccins een nieuw recept, gericht op varianten die opkomen in de aanloop naar de cruciale verkiezingen van 2024.

De injecties die de FDA gaat goedkeuren zijn gericht op de XBB.1.5-variant.

De XBB.1.5-variant is de afgelopen maanden echter vervaagd.

Volgens schattingen van de CDC is XBB.1.5 verantwoordelijk voor ongeveer 3 procent van de huidige gevallen.

Het federale agentschap zegt dat verschillende andere nieuwere Omicron-varianten domineren, aangevoerd door de 2024-verkiezingsvariant, EG.5, met ongeveer 20 procent.

Maar ondanks waarschuwingen voor nieuwe varianten voor een pandemie die al lang voorbij is, is er geen toename van sterfgevallen door het virus geregistreerd.

In een recent rapport wordt opgemerkt dat de meeste geregistreerde gevallen van nieuwe varianten ontdekt zijn door “incidentele” detectie.

Dit betekent dat de patiënten een ziekenhuis bezochten om een andere reden, die niets te maken had met Covid, en niet wisten dat ze het virus hadden totdat ze getest werden.

Tijdens Ladapo’s persevenement zwoer DeSantis dat Florida geen lockdowns zal afdwingen, scholen niet zal sluiten of het dragen van maskers en vaccins niet zal verplichten vanwege de recente toename van gevallen.

“Mensen stevenen weer af op deze waanzin,” zei DeSantis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zijn de media en de medische wereld medeplichtig aan moord?Volg Frontnieuws op Telegram

  Dr. Harriet Hall, fel criticus van anti-vaxxers en alternatieve geneeskunde, sterft in haar slaap

Lees meer over:

Vorig artikelDe helft van de gevaccineerde mensen stopt nooit met de productie van spike-eiwit, blijkt uit onderzoek
Volgend artikelWHO-chef dringt er bij mensen op aan om boosterprikken te halen omdat “Covid hier is om te blijven”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Deze zin in het artikel : “De gouverneur noemde de federale regelgevende instanties bij de FDA en CDC corrupt en beweerde dat ze “in feite een arm van Big Pharma zijn geworden” is belangrijk want hier in de EU speelt precies hetzelfde als je ziet hoe U vd L, de ‘baas’ in de EU, dealtjes heeft gemaakt met Pfizer en die angstvallig verborgen weet te houden. Een groter bewijs van corruptie hoef je niet te hebben want als alles eerlijk en open was behandeld was al die geheimzinnigheid nergens voor nodig geweest. Simpeler kan ik het niet maken.
  Zo vaak worden Amerikaanse artikelen hier als voorbeeld beschouwd, maar tot nu toe mogen er alleen ‘pro democrats’ artikelen bij de MSM verkondigd worden (Pfizer is eerlijk, het ‘vaccin’ werkt goed, maskers en lock down werken tegen het “virus”, bijwerkingen hebben andere oorzaken, Trump is slecht, oorlog in oekieland is oké, China moet worden aangevallen enz.).
  Wat gaan ze straks vertellen als Trump alsnog gaat winnen? Die gaat natuurlijk korte meppen maken met de valse democrats en zo heel ongemakkelijke waarheden blootleggen van hetgeen ze de afgelopen paar jaar allemaal hebben uitgevreten.
  Gaan ze (de westerse MSM) dan 4 jaar Trump debunken?
  Als het allemaal niet zo diep treurig was dan was dit de “soap van de eeuw”!

  • ‘Als het allemaal niet zo diep treurig was dan was dit de “soap van de eeuw!’

   Het is allemaal maar hoe je het bekijkt. De oude wereld moet sterven, dat is nu aan het gebeuren. Wij zijn voortgekomen uit die oude satanische wereld en het voelt als kommer en kwel dat die wereld sterft, maar eigenlijk is het een prachtige gebeurtenis. Ja… er is lijden en er sterven mensen. Maar in de oude wereld was er nog vele malen meer lijden dat wij als westerlingen allemaal negeerden en in stand hielden met onze manier van leven, als consumenten. Er komt een Great Reset, die zal omslaan in een Great Awakening. De oude satanische wereld komt ten einde, dat gaat uiteindelijk reden voor een enorm feest worden. Maar eerst het zuur van duizenden jaren slecht karma, dan het zoet van een nieuwe wereld.

   The best is yet to come my Fren… have faith in mankind, have faith in love. We gaan hier samen sterker uit komen.

   • @lgsto: als kind, amper zelfbewust, voelde ik al heel snel dat de wereld zoals mij die gepresenteerd werd, niet ok was. Ik wist alleen niet waaraf en waaraan, maar nu, 46 jaar later weet ik het dondersgoed. Ik juich de nieuwe wereld toe, zit meteen in helicopter view als ik me binnen een groep mensen begeef….

    Diegene die dat oergevoel, want dat is het, ontkent, zal vallen in afgrijzen de komende jaren,misschien al veel eerder.

    Ik noem hem, bij wie ik steeds dichterbij lijk te gaan staan, echter geen “god”. Ik noem hem liever “onze maker”. Zoals Gepetho Pinokkio maakte, en zijn zorg droeg.

    Vind ik toch beter klinken als “gods toorn” welke feitelijk net zo negatief klinkt als “de hel”.

    God is een redelijk negatief woord. Het impliceert 0 onderhandeling, zijn wil zou wet zijn. Wet is geschreven door de mens..anfin….

    • @Erwin, tijdens zijn drie jaren van prediking sprak Yeshua ben Joseph (Jezus Christus) consequent over vader/ moeder God. Wat het vaticaan/ romeinse keizers hiermee hebben gedaan, net als het afserveren van Maria Magdalena moge duidelijk zijn.
     Van de 60 Evangelies over JC zijn slechts vier in het Nieuwe Testament terecht gekomen.

     • @Ron Swart: ik weet dat het werkekijke verhaal verdraaid is, stukken zijn weggelaten of veranderd zijn. En met een reden. Die reden is onder andere waar we ons nu bevinden.

      Ik was er niet bij in die tijd, en gezien we weten dat veel geschiedenis herschreven is kun je er vanuit gaan dat dit bij de Bijbel ook gebeurd is.

      Als ik keihard een keuze moet maken uit religieuze literatuur vandaag de dag, kies ik voor de Bhagavad Gita

      • @Erwin, ik heb ooit berichten gelezen dat Yeshua ben Joseph (JC) is gestorven en begraven in het huidige India. Hij is daar in ieder geval geweest tijdens zijn opleiding tussen zijn 12de en 30ste levensjaar.
       Het zou kunnen.

      • @Erwin en Ron…

       God is alles; jij, ik, wij, de natuur, de kosmos, het heelal, alle materiële en immateriële zaken… alles is de schepper en de schepping. Er is alleen maar God. Tenzij je leeft uit egoïsme, dan fantaseer je dat je los bent van God. Egoïsme (satan) of liefde (God), dat is onze vrije wil. Waar ego is, is geen liefde. Waar liefde is, is geen ego.

       Ik mag graag luisteren naar Sat Yoga en leef voor het herstellen van de connectie met de liefde (God) in mijn hart. Iemand zei hier laatst; de langste reis die een mens kan maken is 40cm, van het hoofd (ego) naar het hart (liefde).

       All beings tremble before violence. All love life. All fear death. See yourself in others. Then whom can you hurt? What harm can you do?

       Velen denken/praten/consumeren liefde ipv liefde te ZIJN. Wie liefde als een werkwoord leeft, komt bij connectie met God/liefde/alles.

      • Statenvertaling en de oude King James bijbel die zijn goed.
       De staten vertaling zitten wel een paar foutjes.
       De rest niet lezen echt heel slecht vertaald.
       En zeker geen katholieke bijbel lezen,die zijn echt heel slecht.
       En de koran islam is fake

       Ik heb grote studie gedaan.
       En Nederlandse kerken prediken valse evangelie
       1 kerk is goed is de seven day adventists

     • ´Beginning with Vol. 1, we have released out Apocrypha Test for the first books and will complete the testing in Vol. 2. Not all pass but most tie to Qumran, have been inspired scripture all along and this will blow many away. After having to fight even to publish once again, we are standing firm on solid ground but this tells us all just how badly the enemy does not want this published. Well, they failed again and here we go. Once again, revelation awaits in these significant works and we will sort out those which fail the test as well. Just go to ApocryphaTest.com and you can download Vol. 1 free in eBook or the links are there for the print version as well.´

      https://www.youtube.com/watch?v=sWflamM2Bu4

     • Als je net zoals mij ooit de hele bijbel hebt gelexen en bij het ot al genezen was fan had je net zoals mij dat boek vol gruwelijke smerigheden weggegooif.

      Maar net zoals de tv lezen de kerkelingen alleen wat ze mogen lezen van hun voorganger.

      De paae kerkdiensten die ik bij begrafenissen heb bijgewood was ik bijna weggehold. Een preek en gebed vol met politieke indoctrinatie.
      Ook daar zit de wef bende voloo aan het stuur.

  • Ik wil jullie niet teleurstellen hoor, maar onze oude wereld gaat niet zomaar ten onder. Ik zie wel wat lichtpuntjes en hoopvolle ontwikkelingen maar de algemene trend is negatief. Ik zie mensen alleen maar dommer en meegaander worden en kwaadaardiger met steeds minder besef van moraal.

   Ook het newage positief denken trend is alleen maar valse hoop en glitter verpakking. Net als al die valse religies uit het oosten. Kijk nou eens naar India wat voor goede dat allemaal gebracht heeft.

   Ik zal zeker niet de Rooms Katholieke kerk verdedigen want die heeft enorm veel op zijn kerfstok, maar de christelijk(/Joodse) traditie heeft Europa veel welvaart opgeleverd. De christelijke moraal van rechtvaardigheid, gelijkheid, betrouwbaarheid met de nadruk op scheppingskracht heeft Europa opgebouwd. Met de bijbel als richtsnoer voor de grondwet en gebruiken.

   Dit in tegenstelling tot wat je ziet in Latijns Amerika (rooms) en islamitische landen.

   Heel veel ideeën uit het oosten hebben het christendom geïnfiltreerd, gnostiek, manicheisme, Zoroastrianisme etc. Veel daarvan zie je terug in valse profeten en ‘evangelien’ die niet in de bijbel thuishoren. Je hoeft maar de wollige taal te lezen om het verschil te zien met de eenvoudige verslagen van vissers en landarbeiders uit de bijbelse boeken. Eenvoudig maar ongelofelijk complex, meerlagig en diepgaand. Maar ook met zeer vele vormen van authenticatie die het absurd, absurd, absurd maken om door mensen geïnspireerd te laten zijn.

   Ook het aantal en oudheid van manuscripten en overeenstemming daarin is door geen enkel ander boek te evenaren. En dan de wereldwijde overleveringen die wijzen op de waarheid ervan. Ik noem maar 2 dingen: de week van 7 dagen en verhalen over de vloed.

   Deze wereld is niet gemaakt om verbeterd te worden. Maar om vernieuwd te worden. De hele puinzooi zal in elkaar storten en mensen zullen alleen maar opstandiger en slechter worden. Omdat de vijand ook zijn zaad ingezaaid heeft op deze wereld, naast het goede zaad van originele mensen. En als de oogst komt zullen ze uit elkaar gehaald worden. En dan wordt alle onkruid verbrand.

   “En dat niet alleen, maar ook wijzelf, die de eerstelingen van de Geest hebben, ook wijzelf zuchten in onszelf, in de verwachting van de aanneming tot kinderen, namelijk de verlossing van ons lichaam.

   Romeinen 8:23
   Dit is de hoop van het echte graan. De strijd is een geestelijke strijd. Alleen verzegeld met de Heilige Geest zul je er bij horen en zonder deze (de auteur zelf) snap je de bijbel ook niet.

   Helaas zie ik veel religieus gefilosofeer maar weinig blijk van begrip. Terwijl je er alleen maar om hoeft te vragen. Lees de bijbel en vraag de auteur of hij het uit wil leggen.

   En idd, de 7e dag Adventisten zitten aardig goed (op de verering van Ellen G White na). De King James en de Statenvertaling zijn goed maar zelfs daar zitten wat foutjes in (men wist niet beter toen). In veel nieuwe vertalingen zitten bewuste fouten en interpretaties. Daarom raad ik aan om eerst te lezen en later te bestuderen, op woordniveau uit de originele talen. Heel simpel met de “Blue Letter Bible”site of app.

   Maar vooral, het gaat om je houding. Als je het niet wilt weten, als je vind dat je zo goed genoeg bent, dan zul je er nooit komen.

   Er is hoop, maar niet voor deze wereld.

  • Wat denk je zelf?

   Ik denk van wel. Sommige gaan zelfs door “om ermaar vanaf te zijn, als die kutwappies gelijk hebben kan ik maar beter snel dood zijn, dan ook maar IETS toe te hoeven geven”. Ik denk nu impulsief dat dat er mogelijk meer van zijn dan je zou denken.

   • tja..ik zou ze liever doodslaan dan er zelf voor moeten sterven…de rest is me de moeite niet waard…ze zullen kreperen en wij staan er op te kijken..No Mercy..

    • Hmmm…. No mercy? Geldt dit dan ook voir alles wat jezelf (ooit) hebt fout gedaan? Immers…… Met de maat waarmee je de ander meet, word je zelf gemeten…..

 2. Goede gedachten, op 1 hele grote na: verkiezingen, want de uitslagen staan in het hele Westen al decennia van te voren vast. Kijk goed naar de laatste decennia: alle (!) zgn gejozenen haalden de NWO binnen (Balkenenda, Merkel etc etc). Bovendien is Trump ook net zo goed lid van de illuminatie. Bovenop de koepel van het reveringshuis in Washington staat ondanks Trump, nog steeds het beeld van de demonische godin Phersephone. Ook staat het zgn vrijheidsbeeld er nog en ga zo maar door. In Den Haag staat in het tirentje nog syeeds het demonische beeldje van Baphomet (neergezet door Balkenende)…. Moet ik nog doorgaan?
  Je bent bijna wakker, bijna….

 3. I will not take any of these injections. They have lied from get go. I don’t watch mainstream, but Big Pharma has taken over sites like Peacock and Paramount. They seem to not have a problem giving all the side effects to all the meds and the possibility of an increase for cancer and death with every single one of their advertisements. None of these jabs that went to pharmacies had information about this crap. Page left intentionally blank. I thought it was pretty stupid when Harris came out and said she would not take the jab from Trump’s administration, but when this regime got in they sure tried pushing it to death. Literally.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in