In de onderstaande Bitchute, gepost door Tim Truth, zeggen verschillende artsen dat de verborgen agenda van de mRNA-vaccins (Moderna, Pfizer, enz.) genocide is.

De hoofdspreker is Dr. Nagase uit British Columbia, die in verschillende live toespraken te zien is. Dr. Nagase vermeldt hoe het nooit eerder uitgeprobeerde proces – vandaar de “experimentele vaccins” – gebruik maakt van een verraderlijke procedure, “omgekeerde transcriptase” genaamd, om mRNA in de cellen van het slachtoffer in te brengen, dat dan het DNA van de ontvanger infecteert. De gevolgen worden doorgegeven aan toekomstige generaties.

Dr. Lee Merritt beschrijft “Self Disseminating Vaccines for Emerging Infectious Diseases” (Zelfverspreidende Vaccins voor Opkomende Infectieziekten).

Deze richten zich specifiek op de eierstokken en zijn getest op ratten. Door contact en “shedding” gaven de ratten deze zelfde sterilisatie door aan een grotere groep ratten met wie zij in contact kwamen. Dr. Merritt wees erop dat het vaccin van Johnson & Johnson een zelfverspreidend vaccin is en dezelfde sterilisatie-eigenschappen heeft.

Dr. Tom Cowan heeft het ook over omgekeerde transcriptase. Hij vermeldt hoe, zodra het mRNA de cellen infecteert en een nieuw DNA in het menselijk genoom creëert, dit nieuwe DNA het overneemt en zijn eigen spike-eiwitten creëert, die anders zijn dan iemands oorspronkelijke DNA. Dit is genetische manipulatie.

Een ander fragment, waarvan men denkt dat het van een CIA-arts is, toont in een toespraak van 13 april 2005 hersenscans (of FRMI’s) die laten zien hoe religieus fanatisme een bepaald deel van de hersenen zal doen oplichten.

De proeven van deze dokter zijn gedaan met ademhalingsvirussen zoals de griep, om een “geneesmiddel” tegen dit fundamentalisme te verspreiden. De naam van zijn project is “FunVAX”, wat staat voor het vaccin voor religieus fundamentalisme.

  Bezorgdheid Nederlandse broer en zus afgewezen na overlijden moeder kort na COVID-19 injectie

Dr. Richard Fleming heeft het ook over het omzetten van mRNA in DNA. Hij vermeldt dat in een menselijk lichaam met 23 chromosomenparen, mRNA het DNA in al die paren kan veranderen, behalve in #8, 15, en 20. Van deze drie paren is tot nu toe niet aangetoond dat ze gehinderd worden.

Over het geheel genomen is de boodschap van deze video duidelijk: deze experimentele mRNA-vaccins zijn bedoeld om ons te steriliseren en genetisch te wijzigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documentenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Wij komen voor jullie”: Senator bedreigt de corrupte leiders van Australië die COVID-19 Vaccinmoorden plegen (Nederlands transcript)
Volgend artikelNepnieuws in Kiev luidt wrede april in
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Nou heb ik mij al laten steraliseren ( in 1990), maar als ik geweten had waar het allemaal naar toe gaat, dan was ik nooit aan kinderen begonnen ( ik heb 3 prima gelukte exemplaren, en een kleindochter) Ik heb de langste tijd al achter mij. Maar voor mijn nabestaanden, hou ik mijn hart vast. Fuck de UN, fuck de EU!!!!!

  2. Er bestaan geen virussen Ik heb grote bedenkingen bij het verhaal.

    De medische wetenschap is gebaseerd op LEUGENS EN BEDROG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in