Het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de verplichte uitrol van Bill Gates’ Digitale ID die ingebouwde functies heeft die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda, schrijft Baxter Dmitry.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we de massa al jaren dat een belangrijk plan in de agenda van de globalisten digitale ID’s en digitale valuta van de Centrale Bank inhoudt om de mensheid op te sluiten in een digitale gevangenis – en de Europese Unie heeft zojuist toegegeven dat we al die tijd gelijk hadden.

De elite heeft deze plannen altijd ontkend en iedereen die hun plannen aan de kaak durft te stellen, bestempeld als “samenzweringstheoretici” die moeten worden gemuilkorfd op sociale media, uit de samenleving moeten worden verbannen en in sommige gevallen in de gevangenis moeten worden gegooid.

Maar nu slaan de globalisten hun slag.

Maar je hoeft je niet te onderwerpen aan hun autoritaire plannen. Het is nog niet te laat om terug te vechten. In feite zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die in opstand komen tegen deze tirannie.

Lid van het Europees Parlement Rob Roos bracht het slechte nieuws over de plannen van de globalistische instelling om de verplichte digitale ID’s, ontworpen door Bill Gates met de massale onderwerping van de mensheid in het achterhoofd, uit te rollen.

De digitale identiteitstechnologie, die bekend zal staan als eID’s, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtuigvluchten te kopen, boodschappen en basisbenodigdheden te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

  3 Dingen waarvan ZIJ niet willen dat u ze weet over de NAZI'S

En als je niet gelooft dat dit is wat ze van plan zijn, dan heb je niet goed opgelet.

Het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) lanceert een project om de agenda vooruit te helpen, wat ervoor zal zorgen dat alle leden van het publiek gedwongen zullen worden om deel te nemen aan het schema.

Het project is gebaseerd op wat bekend staat als “digitale openbare infrastructuur”, oftewel DPI. De rechtvaardiging van de VN om te eisen dat de mensheid wordt opgesloten met “digitale ID’s” is de veronderstelde noodzaak om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (of SDG’s) te bereiken.

Dat klopt, ze geven de klimaatverandering hier ook de schuld van.

Volgens professor Richard Werner, voormalig WEF Young Global Leader, heeft de globalistische elite deze aanval op de mensheid al tientallen jaren gepland – en ze bereiden zich nu voor om een clustermunitie in het hart van de burgermaatschappij te droppen om mensen zachter te maken zodat ze de digitale ID zullen accepteren.

Volgens Werner is het uiteindelijke doel van de elite een digitale ID-chip onder de huid.

De volgende stap in het plan van de elite voor massale invoering en totale controle is het creëren van een nieuwe wereldwijde ramp.

Volgens Werner is de moraal van het omgaan met deze gevaarlijke, nachtmerrieachtige mensen eenvoudig. Laat ze hun agenda niet uitvoeren. Laat het niet gebeuren. Het hangt van jou af.

De globalistische elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

  De wereldwijde populistische OPSTAND komt in een stroomversnelling nu de mensen in de wereld tirannie, lockdowns, corruptie en perversie verwerpen

De drang naar DPI of “Digitale ID’s”, vaccin paspoorten en CBDC’s wordt verdedigd door het WEF in samenwerking met Bill Gates en zijn stichting, de VN en de Europese Unie.

Het zal niemand verbazen dat de technologie zal worden getest in landen in Afrika en India die Bill Gates als zijn persoonlijke laboratoria beschouwt, voordat ze voor 2030 wereldwijd wordt uitgerold.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun “nul-kennis technologie”.

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

Volgens Werner moeten we CBDC’s helemaal niet zien als valuta.

“Je moet CBDC’s zien als een controlesysteem [of een vergunningensysteem], niet als een valuta,” legde Prof. Werner uit.

Hij heeft geen ongelijk. China heeft het systeem van sociale controle geperfectioneerd door CBDC’s te gebruiken om totale controle over de massa te behouden. Het is altijd 1984 in China.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat China model staat voor het beleid van het WEF, dus het is interessant om te zien hoe de Chinese regering plannen uitrolt die zijn eigen droom weerspiegelen om de massa te verarmen en privébezit uit te bannen.

De belofte dat je “niets zult bezitten en gelukkig zult zijn” was geen grap.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen”Volg Frontnieuws op Telegram

  De cultuuroorlog tegen denkende individuen door de enorme ideologisch gemotiveerde krankzinnigen

Lees meer over:

Vorig artikelFilmbeelden van helikopters doen debat oplaaien over Israëlische incidenten met friendly fire
Volgend artikelDe meeste mensen worden gemakkelijk bij de neus genomen om alles te geloven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

48 REACTIES

 1. Blijf kopen producten van de globalisten je graaf jouw toekomst en jouw vrijheid. De rug keren dat is de beste maar er zijn te veel schappen, koop lokale producten.

 2. Het zal hun niet lukken , kijk naar australie alles is daar een puinhoop met hun digitale munt .Een defect en alles loopt in het honderd. Neem die rommel niet aan betaal cash en zo veel mogelijk lokaal.

 3. Op de vlaamse televisie heb ik seizoen 1 van Arcadia gevolgd. Wat daar te zien is komt volledig overeen met het bovenstaande artikel. De elite laat steeds zien wat ze van plan zijn via televisie of internet. Men is naar het schijnt begonnen met de verfilming van seizoen 2 van de serie Arcadia. Blijkbaar vind de elite deze serie zo interessant dat ze blijkbaar op youtube staat. Aflevering 1 van seizoen 1: https://www.youtube.com/watch?v=xK5y9SftrkA

  • @ S. november 11, 2023 Bij 13:52,
   Bill Gates is al sinds 2020 dood en is vervangen door een acteur met een levensecht silicone masker. Het is niet bekent of die acteur bij de Deep State hoort of bij de witte hoeden.
   Zo wordt de zogenaamde president Biden ook gespeeld door een acteur met een levensecht silicone masker, want de echte Biden is al sinds 2019 overleden. Bijna alle royals en presidenten van staten wereldwijd zijn al vervangen door acteurs met een levensechte silicone masker. Zelfs onze koningspaar zijn acteurs met een masker op. Hierdoor kan het script voor de bühne doorlopen en hebben vele van de bevolking het niet door, dat de echte misdadigers allang geruimd zijn door de Amerikaanse militaire tribunalen.

   Er zijn nu diverse digitale valuta’s in de maak en/of bezig met hun uitrol. Wel of niet met goud gedekt. Maar zodra jij met digitale fictieve valuta gaat betalen, verlies jij je mensenrechten. Dan verwordt jij een fictieve entiteit, die enkel op papier bestaat. En dan kunnen ze op die basis juridische gezien iedereen toe-eigenen als zijnde hun eigendom. Zou jij contant of met goud of andere goederen betalen, blijf jij in je mensenrechten staan. Want deze zijn aan toonder en niet inzichtelijk waar jij je geld aan uitgeeft. Wat voor de Deep State die een totale controle over alles en iedereen wil, een doorn in het oog. Daar ligt de onderliggende constructie, om iedereen te kunnen onderwerpen.

 4. Sandra…… daar wordt aan gewerkt……en wat mij betreft ….. de eerste de beste ambtenarenhufter die in mijn buurt komt met een chip-implantaat, zal ik mijn bijl in zijn stomme donder implanteren.

 5. Niemand heeft hier over mee kunnen stemmen. Het kan niet zo zijn dat zulke zware beslissingen zonder stem van de bevolking worden genomen in naam van diezelfde bevolking. Bill Gates hoort thuis in een maximum beveiligde gevangenis, in afwachting van de doodstraf.

  • HELEMAAL mee eens, maar eerst mag het gedrocht BG nog een paar ware levensbedreigende ervaringen opdoen terwijl ie nog vrij rondloopt zodat zijn Idee Fix van Onschendbaarheid een paar flinke deuken oploopt. Enfin, wat betreft de maximum beveiligde gevangenis. Die maken deel uit van zogezegd het Penitentiair Industrieel Complex, beheerd door lieden die weer deel uit maken van dezelfde meurende anti-mens beweging alwaar Gates mee naar bed gaat. Maar je hebt gelijk. Deze man moet fysiek gestopt worden, omdat alle andere manieren niet zullen werken. Justitie lijkt aan de kant van de macht te staan, maar ik hoop dat men bv in India dit gevaar op twee benen weten te veroordelen.

 6. Die illegale ongekozen corrupte Nazi,s zwendel en hun NSB’ers Zij graven naar hun eigen ondergang Zij vreten zo veel chinees dat het ze de broekspijpen er veer dun er weer uit komt Stroom uitval dan geen internet mensen niets zal meer werken Wat hier al vaker is gezegd De waarheid doet pijn CDC-illegale functionarissen die zich zorgen maken en dat is alleen maar een goede zaak wat deze elite de corrupte illegale onethische schoften en beesten die denken dat ze onschendbaar te zijn Deze ongekozen illegale Pedofielen en criminelen zullen het onderspit zeker delven !!!!!!!!

 7. In de afgelopen 5 jaar hebben we 7 onderkomens gebouwd waar we totaal los van de ‘geciviliseerde wereld’ kunnen verblijven. Werkelijk alles binnen handbereik en geen afhankelijkheid van welke instelling of organisatie ook. Laat ze maar lachen….
  De afhankelijkheid van de farmacie, supermarkten en andere giftige instanties kosten steeds meer geld en voegen niets toe. Armoede, lichamelijk verval, nutteloos vermaak en reddeloosheid. Grote gros van de jeugd? brandhout! Zit niks in want ja.. aangeleerde hulpeloosheid. 10 miljoen immigranten komen hier in Nederland niks brengen, integendeel.
  Over een paar maanden laat ik alles achter. Dit hier is niet meer te redden door toedoen van totaal incompetente zelfbenoemde politieke ‘bestuurders en volksvertegenwoordigers’. Wij kappen ermee!

  Eindeloos discussiëren als reactie op geplaatste artikelen zoals hierboven brengt ook geen enkele positieve verandering voor de meeste van de bekende pseudoniemen.
  The game is over en u zult hier zélf naar moeten handelen want een ander doet, kan, durft, mag en WIL het niet.

  Geschiedenis: het enige wat er van de geschiedenis geleerd is, is dat er van de geschiedenis niks geleerd is.

  • Zijn die onderkomens in Nederland?
   En hoe zie je het voor je om buiten de samenleving gewoon door te kunnen functioneren?
   Verbouw je al je voedsel zelf?
   Weef je zelf je stof voor kleding?
   Heb je dieren waar je producten van eet? Waarvan voedt je die dieren dan?
   Hoe voorzie je jezelf van energie?
   Etc etc.
   Ik wil hier heel graag meer van weten!

   • Ruim 20 jaar ervaring opgebouwd door samen te werken met gelijkgestemden levert op dat we alles in eigen beheer kunnen uitvoeren, maken, repareren, verbouwen,opslaan,verwerken,consumeren, genezen en…. delen!

  • Beste Ex, al 20 jaar daarmee bezig, maar nog geen ideale plek gevonden. Vertels ons eens in welke landen volgens jou deze ideale 7 plaatsen zouden moeten of kunnen zijn? Daarmede zou je vele anderen kunnen helpen.

 8. Alle Belgen hebben nu al een eID digitale identiteit:
  https://eid.belgium.be/nl
  Die zou nu door eIDAS interoperabel in de hele EU moeten worden.
  Het echte gevaar zit in Art. 45:
  https://www.eff.org/deeplinks/2023/11/article-45-will-roll-back-web-security-12-years
  Straks de EU digitaal verlaten om nog veilig te kunnen Internetten zonder staatsspionage op het onlinegedrag.
  Overigens zijn het de lidstaten die een app voor de smartphone moeten ontwikkelen:
  https://techpulse.be/nieuws/450971/europees-kader-wallet-rijbewijs-paspoort/

 9. Geen metaal in mijn lijf, kan al niet tegen een riem. En met alle digitale oplichting en stroom problemen, hoe dan. Zelf rijdende auto’s maken ongelukken. Deuren zijn door storing soms ontoegankelijk. Als dit het leven wordt vluchten veel Nederlanders, of is dat het doel ? De originele bevolking verjagen….

 10. The planet may well nullify all the elitist plans, and climate change will remove most of the world population. It’s well known that population supports progress. Lack of it stalls it. The decimation of the African population put African development behind the rest of the world.
  Forget the ”Global Warming” scam, THIS is the real climate future;
  The planet has been in an ever advancing ICE AGE for the last 30-40 million years. It is also on the cusp of returning to a new Milankovitch cycle Glacial Age. From deep sea and lake core bed drilling data, covering the last ten cycles or one million years, the change from interglacial to glacial, has occurred in as little as 20 – 50 years. This change has already been in progress for the last 20 years, or so.
  When the change is established, global temperatures will start to fall rapidly. This will reduce the CO2 released from the oceans into the atmosphere.
  CO2 at 400 ppm, is already critically low. When it falls to 300 ppm (not if) there will be world wide crop failures. when it falls to 200 ppm, all green plant life on the surface of the planet will start to die. Closely followed by all animal life dependent upon it.
  The “Global Warming” scam is partly a smoke screen to distract attention from this approaching disaster, (Plus collect ripoff taxes.) and also to introduce methods to centralize CO2 generation to use for growing food in food factories, as is already used in Holland. This is also why Dutch cattle farms are being abolished. There will be no grass for them in the future, and “meat” will be “mushroom meat” grown in factories. There have already been several news articles promoting this product. Seaweed will become a major food source, as there’s no shortage of CO2 in the oceans.
  Millions of vehicles and hydrocarbon based boilers emitting precious CO2 into the atmosphere cannot be tolerated. Hence the efforts to switch all these to electricity so that CO2 production can be centralized for capture and used to feed the food factories.
  A giant ring is being erected in the Amazon to feed CO2 to a section of the forest, to, “mimic future excess CO2,” but actually to save some of its vast variety of life forms, for as long as possible.
  Those who control the food, control everything!
  Food will be controlled by those who control the CO2 for food production!
  Guess who that will be?
  ………………………………………….. …………………………………………..

 11. Ik snap niet

  Eind jaren 90 in Singapore werd mijn paspoort gescand en
  Grenscontrole gebruikt veel cameras en gezichtsherkenning software
  elke keer erna kenden ze mij, en was het: ja loop maar door

  Nu europees paspoort / id kaart met rfid chip
  Dus is al digitaal uitleesbaar op afstand
  Wat voor functies ? VIP programma ?

  Het is gewoon weer zo’n corrupt eu plan om
  Bill Gates zakken te spekken met een speciaal
  voor hem uitgedacht monopolie.

 12. Ze doen daarbij één aanname en dat is dat mensen bij hun maatschappij willen horen. En ik wil niet eens in zo’n maatschappij leven, rot op met je bemoeizucht! De nonID’ers zullen vele malen gelukkiger zijn.

 13. Hahaha, wat een grapjas. Je kan mensen niet als je eigendom beschouwen……en al helemaal geen leefregels opleggen zonder dan maar ook iets af te stemmen.

  Als je eerste 2 chakra’s geblokkeerd staan leef je in een continuïteit van chaos en disrespect.
  Je hebt je horegere zelf niet bereikt en je staat nog steeds in ignorance + insanity die de meest fragmentarische onzin verzint in bezitsdrang met vergeldingsdrang.
  Dat hierbij slachtoffers vallen interesseert het lagere bewustzijn niet. Waarom dan niet?
  Je bent niet bewust en leeft niet vanuit je hart maar ego. Het alles vernietigende aspect in ieder mens wat beteugeld dient te worden alvorens je volwassen bent.

  How to destroy your ego?

  7 Ways to Getting Rid of Ego
  1. Take responsibility. Focus on the aspects of life which you can change. …
  2. Stop beating yourself up. …
  3. Focus on growth. …
  4. Take care of yourself. …
  5. Don’t speak badly about yourself. …
  6. Show kindness to others. …
  7. Don’t value other people’s opinions (both good and bad).

  None of these is you. We are the Divine spark. The most common ego identifications have to do with possessions, the work you do, social status and recognition, knowledge and education, physical appearance, special abilities, relationships, personal and family history, belief systems, and often also political, nationalistic, racial, and other collective identifications as books from others and products as a identification what isn’t yours or can be you. Setting boundaries and taking time to turn inward is very important.

  Your Divine spark wants to shine so badly! The new Moon is active in this process both on a personality level, but also on the encompassing cosmic level, where the flow of the Source makes its contribution. The flow of the Source takes you into the depths of the subconscious so that you suddenly gain insight into something that has been holding you in old patterns for a long time. It only comes to you if you can read between the lines because insights from the subconscious usually come to you through dreams or in flashes of knowledge and insight. It is subtle, peeks out at an unguarded moment and is not something that is ‘obvious’, the message that is now deeply felt… AND NOW GET CONTINUE!!!

  Take action! Stand up for yourself! This applies to everyone personally as well as at a collective level.

  Through the inner gate.

  This renewal is certainly also important for freeing yourself, so that you can live from who you essentially are by activating the energetic cosmos-earth connection, so that your connection with the original Light is supported from within and thus connected to remain in contact with your Light and Divine Being Essence and thus remain outside duality.
  Don’t fall back into the old way……is to stay alert.
  11/11 New Moon Portal! What you Need to Know…

  A powerful new beginning imbued with spiritual awakening and rebirth…. https://youtu.be/S8aPruAQGm0?si=A0whGfCTGyBkQY7t

  This profound combination of transformational, ascension-activating energies that will help you take the next steps in claiming your divine power.

  Reminder. As long as the egoic mind is running your life, you cannot truly be at ease; you cannot be at peace or fulfilled except for brief intervals when you obtained what you wanted, when a craving has just been fulfilled. All of these things you will have to relinquish sooner or later. You WILL know the truth of it for yourself. Death is a stripping away of all that is not you. The secret of life is to “die before you die”- and find that there is no death as you don’t identify yourself with others or objects as you are not a object but a living being with feelings.Eckhart Tolle.
  The answer as I am a yogi and dive deeper in the breathing technique last year and discover this one and no one has ever explained correctly as it is this one = controlled by our breathing over the heart instead over the brain. Then you connect the first chakra to the heart……

  Deleting old emotions and regeneration new cells as you overwrite the old ones. Two energies as a sexual energy and the kundalini energy as you become more sensitive and stronger in your power as you become in Enlightenment

  to the higher self and fully awakened in yourself with full awareness. You are becoming the most powerful being in love. Transformation = One rude person in the room can ruin the night for everyone else, but we must still remember that that room was also filled with kind people. A Deep Dive into Spirit, Karma and More love’ How to destroy your ego? 7 Ways to Getting Rid of Ego. Take responsibility. Focus on the aspects of life which you can change. …Stop beating yourself up. …Focus on growth. …Take care of yourself. …Don’t speak badly about yourself. …Show kindness to others. …Don’t value other people’s opinions (both good and bad).

  Het aquariustijdperk. Wat houdt dat eigenlijk in?

  Dierenriemtekens
  De aarde draait in twaalf maanden tijd rond de zon, waardoor elke 30 dagen een van de twaalf sterrenbeelden (ook wel dierenriemtekens genoemd) doorlopen wordt: Steenbok, Waterman, Vissen, Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen en Boogschutter.

  Ook de zon doorloopt deze dierenriemtekens, maar dan in omgekeerde richting. Dit gebeurt niet elke twaalf maanden, maar in een periode van duizenden jaren.

  Elke 2160 jaar breekt er hierdoor op energetisch niveau een nieuw tijdperk aan. En elk tijdperk staat in het teken van een van de twaalf dierenriemtekens.

  dierenriemtekens

  Het vissentijdperk
  Elke 2160 jaar staat de aarde dus onder invloed van een ander sterrenbeeld. De afgelopen jaren leefden we in het vissentijdperk.

  Het vissentijdperk heeft dus de volledige menselijke geschiedenis gevormd voor meer dan 2000 jaar en komt langzaam tot zijn einde.

  Tijdens het vissentijdperk gingen mensen zich bezighouden met een zoektocht naar een hoger ideaal. De oprichting van de kerk en één religie is een belangrijk kenmerk geweest. Een zoektocht naar hogere idealen.

  Kenmerken van het vissentijdperk zijn:

  Onbaatzuchtigheid
  Spiritualiteit
  Materiële productie
  Commercialiteit.
  Macht
  Idealisme
  Rationaliteit
  Denk maar aan alle oorlogen die je kent, de gigantische massaproductie, het individualisme, de grote macht van de katholieke kerk..

  Het aquariustijdperk
  De komende 2000 jaar zullen in het teken staan van de energie van de Waterman (Aquarius). Het aquarius tijdperk komt eraan, en dat kun je ook echt voelen.

  Het aquariustijdperk, wat dus ook de komende 2000 jaar zal duren, zal vooral in het teken staan van een nieuw en hoger bewustzijn.

  Kenmerken van het aquariustijdperk zijn:

  Bewustzijn
  Holisme
  Vrijheid, vrije wil
  Liefde en compassie
  Nieuwe technologische ontwikkelingen
  Er zal een verschuiving plaatsvinden van individualisme naar collectiviteit en van rationeel naar emotioneel.

  We zullen meer in eenheid leven, plaats maken voor zelfontplooiing en meer mensen zullen vanuit hun hart gaan leven en gevoeliger worden.

 14. Meestal wordt gewezen naar het geperfectioneerde controlesysteem ‘Soial Credit Score’ van de Chinese overheid, voor burgers en bedrijven. Contant geld in de ban en alles (digitaal) op de pof via Alibaba.

  A.I, logaritmen en digitale bureaucratie werken in het Westen niet anders. Alles en iedereen kan – tussen wieg en zes plankjes – d.m.v. integrale datavergelijking doorlopend in het ‘landschap’ worden gepersonifieerd. Dat is zelfs wettelijk onderbouwd.

 15. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in