Revoluties zijn vaak in gang gezet door hongerige mensen. De geplande wereldwijde economische neergang zal gepaard gaan met een stijging van de olieprijzen en de voedselprijzen over de hele wereld. Massale hongersnood zal het gevolg zijn. Oorlogen moeten worden verwacht. Dit is allemaal opzettelijk.

Dit is een lange reeks van kleine items die mijn aandacht hebben getrokken en die relevant, verrassend, amusant of alle drie lijken te zijn. Af en toe kunnen items die hier verschijnen terugkeren als een langer stuk. Meestal gebeurt dat niet, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Er is veel discussie over het feit dat sommige partijen “vaccin” ernstiger bijwerkingen lijken te hebben dan andere. Dit is een gevaarlijke afleidingsmanoeuvre – misleidend en irrelevant. We moeten het niet hebben over partijen vaccins – we moeten melding maken van het feit dat de vaccins niet werken, gevaarlijk zijn en moeten worden afgeschaft. Het bespreken van de problemen in verband met specifieke partijen lijkt te suggereren dat het vaccinatieprogramma gedeeltelijk wordt nageleefd. “Geen prikken voor iedereen” zou onze mantra moeten zijn.

Goedbedoelende activisten pleiten voor camera’s in alle kamers van verzorgingstehuizen. Ik begrijp de vraag, maar dit is een vreselijk idee. Ik pleit al jaren voor minder camera’s op straat en in winkels. Pleiten voor meer camera’s geeft Big Brother alleen maar meer macht. In plaats daarvan moeten we pleiten voor beter opgeleid en beter gecontroleerd personeel. De enige uitzondering is het toestaan van camera’s in kamers voor patiënten die niet de mogelijkheid hebben om te melden dat ze op enigerlei wijze worden mishandeld.

De media (en met name de BBC) doen graag alsof vrouwensport even waardevol is als mannensport. Dit is puur seksisme. Wie ter wereld zou liever naar vrouwen kijken die cricket, rugby, voetbal, golf of tennis spelen als ze naar mannen konden kijken die deze sporten beoefenen? De pretentie is woke, politiek correct en seksistisch.

  Dr. Coleman: Wij hebben nog zes maanden over

Sommigen zeggen dat het neerhalen van standbeelden (en er wettelijk mee wegkomen) vrije meningsuiting is. Dat is het niet. Vrijheid van meningsuiting is het standbeeld laten staan, zodat mensen erover kunnen discussiëren, erover kunnen debatteren en het dan kunnen neerhalen als de meerderheid het ermee eens is dat het moet worden neergehaald. Als kleine groepen mensen beslissen wat goed is, is dat fascisme, totalitarisme en andere nare ismen.

“Een zeur is iemand die je de eenzaamheid ontneemt zonder je gezelschap te bieden” ∼ Gian Gravina

Een voetballer heeft net een vonnis gewonnen om de publicatie te blokkeren van een vermeend beledigende tweet die hij maakte toen hij 14 jaar oud was. Is dit wat er van ons geworden is? Mensen moeten worden beoordeeld op dingen die ze zeiden toen ze 14 waren?

De inflatie in het Verenigd Koninkrijk bedraagt nu 5,1% en in Amerika 6,8%. Ik kijk uit naar de verontschuldigingen van al diegenen die hoonden toen ik, een jaar of langer geleden, voorspelde dat er een enorme inflatie op komst was.

Volgens het Office for National Statistics zijn de huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk in oktober 2021 met nog eens 10,2% gestegen. Dat is echt gezond, nietwaar?

Groot-Brittannië heeft een tekort van 100.000 vrachtwagenchauffeurs. De belangrijkste reden is dat bijna twee derde van de chauffeurs ervoor koos om vervroegd met pensioen te gaan – de meesten geven de schuld aan de enorme wachtrijen en administratieve problemen die volgden op de puinhoop die van Brexit werd gemaakt. Ik vermoed dat die puinhoop geen toeval was.

Een epidemioloog beweerde onlangs dat een virusvariant die beter overdraagbaar is, waarschijnlijk grotere problemen veroorzaakt dan een variant die dodelijker is. Ik denk dat dit het soort volslagen onzin is waarop regeringen over de hele wereld hun fraude hebben gebouwd. Verkoudheid en griep zijn er al langer dan er zakdoeken zijn.

  Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

“No one gives it to you, you have to take it” – de film Departed. Dat is waar voor vrijheid. Je zou kunnen denken dat het een fundamenteel mensenrecht is – en dat is het ook – maar als we het willen, moeten we er nog steeds voor vechten.

Een klassiek Engels dorp moet een winkel, een kerk en een pub hebben. De meeste dorpen in Engeland hebben geen van die voorzieningen. Het resultaat is dat de huizen meestal in handen zijn van stedelingen die voor het weekend komen en hun eten enz. meebrengen. Dorpen zullen nooit meer worden zoals ze waren. De veranderingen zijn niet toevallig. Ze zijn opzettelijk tot stand gebracht om de mensen in de steden in flatgebouwen te duwen.

Een van mijn verboden boeken over covid krijgt nog steeds 1 ster beoordelingen van mensen die onmogelijk een exemplaar hebben kunnen bemachtigen of lezen – omdat het verboden en onverkrijgbaar is.

Doris Johnson, de premier van het Verenigd Koninkrijk, heeft geklaagd over de hoeveelheid informatie over vaccins op de sociale media. Wat hij niet vermeldt is dat het internet de enige plaats is waar de waarheid kan verschijnen. De mainstream media zijn nu in handen van regeringen. In het Verenigd Koninkrijk heeft de BBC het beleid dat niemand in een van haar programma’s ooit vraagtekens mag zetten bij enige vorm van vaccinatie.

Grote cyberbedrijven verkopen regeringen hackingtools waarmee ze toegang kunnen krijgen tot smartphones. Met deze tools kan de overheid je berichten lezen, foto’s bekijken die je hebt genomen en de microfoon aanzetten (als je je telefoon niet gebruikt) en naar je gesprekken luisteren. Ze kunnen ook verwijderde berichten en conceptberichten bekijken. Dit alles gebeurt zonder dat de persoon die bespioneerd wordt, weet wat er gebeurt. Iedereen die een regering op enigerlei wijze in twijfel trekt, is waarschijnlijk een doelwit. Hun telefoons, en de telefoons van hun vrienden en familieleden, zullen worden gehackt.

  Dr. Vernon Coleman: Wordt uw land geleid door een Psychopaat?

Een online apotheek die ik probeerde te gebruiken, weigerde mij als klant omdat ze geen toegang hadden gekregen tot mijn medische gegevens. Een andere apotheek klaagde dat ze mijn paspoortgegevens niet hadden kunnen controleren. Als je waarde hecht aan je privacy, moet je die beschermen.

De langste en oudste “levende muur” in Europa is gedeeltelijk weggekapt door de gemeenteraad van Brighton en Hove – om een nieuw fietspad aan te leggen. Brighton is de thuisbasis van de groenen. De levende muur was het enige Local Wildlife Site in het Verenigd Koninkrijk. Planten en bomen werden gekapt door de raad. Laten we hopen dat de fietsers genieten van hun nieuwe fietspad.

Het is niet moeilijk om te beweren dat missionarissen op middellange en lange termijn meer schade aanrichtten dan slavenhandelaars en het is gemakkelijk om te beweren dat groene klimaatveranderingsgekken veel meer schade zullen aanrichten dan beide. (Dat zou een goed debat zijn. Maar geen enkele omroep zou het ooit durven uitzenden).

Regeringsadviseurs en wetenschappers zijn duidelijk liefhebbers van het gezegde van Mark Twain: “Laat de waarheid nooit in de weg staan van een goed verhaal”.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. COLEMAN DOSSIER

Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” isVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe laatste dagen van de Covid Sekteleden
Volgend artikelHet narratief valt uit elkaar, stukje bij beetje
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

 1. Een overpeinzing van mij. Hoe komt het toch dat in de MSM ineens regent van berichten anti dit beleid…. Niet alleen in NL maar ook in DL, BE en zo ongeveer alle Engelstalige MSM. Echt alsof er een knop is omgezet.

  De politici zijn (nog?) niet overal om maar degenen die nog niet om zijn beginnen al te buigen. Wat voorbeelden van buigen;
  – Oostenrijk, nee, we gaan de injectie verplichting niet schrappen maar we kunnen pas in april handhaven. (lees tijd kopen om het op een ”nette” manier af te schaffen.)
  – Duistland, doel was maart maar zal juni worden (lees het idem als bovenstaand)
  – Nederland, 2G debat om het, denk ik, ”democratisch” te laten imploderen zodat ze daarna kunnen zeggen QR huidige vorm werkt niet dus schrappen we die ook.
  – UK, alles afgeschaffen (ok, leidt ook af van het ”Boris feest schandaal”
  – Canada, ok, truckers hoeven toch niet gedwongen geinjecteerd te worden
  – Israel, sorry, 4e injectie werkt niet, sorry, en we hadden ons nooit met onderwijs mogen bemoeien en sluiten.
  – EMA, paar weken na yay, boosters. Derde is ok, vierde al twijfelachtig en echt niet meer
  – Rusland, bij nader inzien toch maar geen QR eisen.
  – Etc…

  Waarom?

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in