Foto: Public Domain

Hier is de transseksuele CIA-“journalist” Sarah Ashton-Cirillo, gekleed in het uniform van de Oekraïense nazi’s, die zijn wapen zijwaarts houdt (ha ha) en de Chileens-Amerikaanse Gonzalo Lira hekelt, die eigenlijk al maanden geleden uit Zelensky’s romp Reich had moeten vluchten, en die de Oekraïense krijgsheer Kirill Budanov nazegt dat hij alle “Russische apologeten” binnen en buiten Oekraïne zal vermoorden. Wat er ook zij van de journalistieke kwalificaties van Lira en de zogenaamde krijgsvrouw Sarah Ashton-Cirillo, men moet vaststellen dat nazi-apologeet Sarah Ashton-Cirillo met “haar” NAVO-afgiftewapen aangeeft tot welke Frankensteins de journalisten van de NAVO aan het muteren zijn, schrijft Declan Hayes.

Ashton-Cirillo is lang niet de enige van dit soort veranderende NAVO-journalisten, want dit white-washing proces is al duidelijk vanaf ten minste de genocide in Irak, waar NAVO-journalisten waren ingebed in NAVO-invasietroepen en in Syrië, waar de BBC en VICE hand in hand werkten met ISIS. Lira en CIA-freak Ashton-Cirillo zijn slechts de laatste kanaries in onze mijnen, weermannen die aangeven waar de NAVO haar gedoemde imperium naartoe wil brengen. Als Oekraïne het Sarajevo-moment van ons tijdperk is, dan zijn Gonzalo Lira en talloze andere slachtoffers van Zelensky’s romp Reich onze aartshertog Ferdinand, de voorbode van het feit dat de bloedzuigers van de NAVO ons opnieuw een totale en totaal vermijdbare oorlog zullen aandoen, waarbij zelfs God in de hemel niet weet waar die zal eindigen. Toch moeten we eerst de hete oorlogen uit de weg ruimen voordat we overgaan tot de bijbehorende zachte oorlogsstromen, waarvan LGBTQRA++ vrouwenkrijger Ashton-Cirillo een integraal onderdeel is.

Bekijk om te beginnen deze fijne video van de zeer aanbevolen Defense Politics Asia (DPA) stal, die ons een update geeft van het geplande offensief van Army Group South naar de Azov Zee, alsmede de herschikking van de Wagner Group naar achteren om zich te herbevoorraden alvorens opnieuw in de strijd te stappen. Het uitstekende huiswerk van DPA vermeldt ook de bedreigingen voor Transnistrië en Moldavië en de inzet van V-raketten door Oekraïne in Rusland. Europa, zo lijkt het, is terug bij waar het goed in is, zichzelf in brand steken voor Uncle Sam.

Afrika en West-Azië zijn niet veel beter. Omdat de NAVO in Soedan opnieuw de boel heeft opgestookt, is er opnieuw een bloedbad aangericht op een schaal die we nog nooit eerder hebben gezien, althans tot we terugkijken naar de laatste genocidecampagne van de NAVO in de Hoorn van Afrika. Verwacht dat horden Soedanezen zullen vluchten naar waar ze maar kunnen vluchten om te overleven. Zoals Openbaring 9:6 ons zegt: in die dagen zullen de mensen de dood zoeken en niet vinden; en zij zullen begeren te sterven en de dood zal van hen wegvliegen.

Voorwaar! Hoewel China een soort vrede lijkt te hebben bewerkstelligd tussen Iran en Saoedi-Arabië en er nu hoop lijkt te zijn voor de Jemenieten en Syriërs die de wreedheden van de NAVO hebben overleefd, omdat dergelijke vredespijpen niet goed passen bij het bedrijfsmodel van de NAVO, kunnen ze maar beter uitkijken. Net als natuurlijk Mexico, Haïti en een heleboel andere landen die in vrede met zichzelf en de wereld willen leven.

Geschiedenis schrijven met vleesschansen - C'est Bakhmut

De CIA, laten we dat niet vergeten, is betrokken geweest bij pogingen tot staatsgrepen in ongeveer een derde van de landen in de wereld, waarvan de meeste democratieën. Dus ook al is het Amerikaanse nationale beleid, zoals haar papegaaien zeggen, het bevorderen van democratie, het beleid van de CIA is altijd het tegenovergestelde geweest.

Net als dat van haar trouwste schoothondje. Het BBC-netwerk van MI5 heeft bijvoorbeeld onlangs een noodradiodienst voor Soedan opgezet en terwijl de Yanks in Soedan blaten over mensenrechten, democratie en hun gebruikelijke spiekbriefjeslijst, verdienen we geen prijzen voor het zien van hun met bloed besmeurde handen achter de schijnbare chaos in Soedan. Dat is wat de CIA en de BBC het beste kunnen.

Over de BBC gesproken, hebt u hun verslaggeving over de kroning van koning Flapoor gezien? Hun correspondenten leverden uitstekend werk tijdens dat saaie feest, en probeerden leven te blazen in dat stervende lijk, dat leek op het kijken naar Antarctische pinguïns die lusteloos naar een cricketwedstrijd staarden. Hoewel de Britse strijdkrachten letterlijk hun beste beentje voorzetten en er voor degenen die niet beter weten schitterend uitzagen, is hun mars en choreografie niets vergeleken met die van het heldhaftige Vietnamese leger, het Noord-Koreaanse leger en vooral het Chinese Volksbevrijdingsleger, waarvan de marsvaardigheden niet alleen die van de gesyncroniseerde Japanners evenaren, maar ook een zeer sterke indicatie zijn van China’s opkomende harde en zachte macht.

Het punt is dat Oost-Azië West-Europa volledig voorbijstreeft als het gaat om pracht en praal en überhaupt zonder de museumstukken van Albion, het circus van de NAVO is achterhaald en de hordes onuitstaanbaarheden die de koninklijke kroning bijwoonden, een pantomime die de meer verlichte Spanjaarden in 1494 lieten varen, zullen daar niets aan veranderen.

Londen volstoppen met nietsnutten zoals de vrouw van clownsprins Zelensky en hen in benzineslurpende konvooien (hallo MI5’s Extinction Rebellion) naar de miljardair van de Britse premier Rishi Sunak in Downing Street brengen, is geen succes. Wat was het nut van dat alles? Heeft MI5 nog nooit gehoord van Zoom?

Of vliegveld Luton? Als deze maffiabazen, met hun reputatie in louche deals, elkaar moeten ontmoeten, waarom komen ze dan niet samen uit het zicht op Luton of een andere Britse regionale luchthaven, waar de lokale bevolking deze vernieuwde circusfreaks kan bespotten? Waarom hunkeren ze naar menselijke bewondering?

Natuurlijk zou een vrouwelijke freakshow niet compleet zijn zonder Ursula von der Leyen, die volslagen imbeciel, serieplagiaat en selfie-koningin, die haar Botox Colgate-glimlach in de strijd gooit. Maar zulke Forrest Gump-muppets zijn het niet waard om bij stil te staan.

Want er was ook nog die totale mislukkeling, Zelensky, die naar de skipistes van Helsinki vertrok voordat hij naar Rotterdam kwam, het zenuwcentrum van de heroïne- en cocaïne-industrie in Europa. Wat is dat toch met die vent, zijn GI Joe regalia en zijn neus-snoep verslaving?

Er wordt een nieuwe oorlog voorbereid na de nederlaag in het aangezicht van Rusland

Stel je voor dat je een NAVO-soldaat bij de Special Forces bent en die aan coke verslaafde idioot komt langs om je een van zijn geplagieerde Once more unto the breach, dear friends, once more speeches te geven. Wat moet u denken van de neussnoepjes, de geplagieerde toespraken, de gestolen dapperheid, het Robin Hood-uniform en de pure nietszeggendheid van deze oen?

Tussen zijn Finse en Nederlandse snuiven door heeft Zelensky de piepkleine Comoro-eilanden van Afrika aangeboord, voordat hij werd ontboden voor een bijeenkomst met de leiders van BlackRock, ’s werelds grootste vermogensbeheerder, vermoedelijk om hun te verzekeren dat hun Oekraïense beleggingen in veilige handen zijn. Want vergis u niet, dit is waar de oorlog in Oekraïne en alle bijkomende etnische zuiveringen om draaien. Journalisten zoals Yankee Boy Tucker Carlson die de criminele medeplichtigheid van BlackRock aan de oorlogsmisdaden van Zelensly aan de kaak stellen, krijgen de behandeling van Gonzalo Lira; ze worden gecanceld, niet in het minst omdat BlackRock in zijn geval 45,74 miljoen aandelen bezit, ter waarde van ongeveer 1,5 miljard dollar, in Fox Corporation, dat wordt geleid door Rupert Murdoch, die, druk fossiel als hij is, momenteel de Golanhoogte in Syrië plundert met zijn Israëlische vrienden.

Hoewel de Britse en Australische blauwkoppen een goede Kroningsdag hadden, hadden ook de echte NAVO-schutters het naar hun zin toen zij Zelensky en hun andere plastic Robin Hoods mochten inspecteren. En ongeacht of Zelensky zijn dagen op zijn kop eindigt zoals Mussolini of op een SS-brandstapel zoals Hitler, weten de jongens van Fox News en BlackRock dat ze, zoals altijd, zullen winnen.

Wanneer, niet als, het Oekraïense romp Reich wordt gedwongen te onderhandelen op de voorwaarden van Rusland, zullen er, zoals Zelensky herhaaldelijk heeft gezegd, voor die westerse investeerders investeringsmogelijkheden in overvloed zijn in Oekraïne, het gigantische witwascentrum van de NAVO.

Oekraïne is, net als het negentiende-eeuwse Afrika, een droom voor boekaniers, allemaal positieve kanten en geen directe negatieve kanten. Ter ondersteuning van Julian Assange’s bewering dat deze eindeloze NAVO-oorlogen een schandalige zwendel zijn, is hier CIA-insider Alan Greenspan die uitlegt hoe dit Ponzi schema werkt. “De VS kunnen altijd elke schuld betalen die ze hebben, omdat we altijd geld kunnen drukken.” BlackRock, Vanguard, Fox News, de BBC en andere activa van de CIA hebben hun tentakels stevig om Zelensky’s romp Reich gewikkeld en zij zullen hun pond vlees en meer krijgen, zoals ze altijd doen. Zodra de oorlog is afgelopen, en alle oorlogen eindigen, zal Zelensky, of wie hem ook vervangt, dansen naar de pijpen van Uncle Sam, naar BlackRock’s eindeloze zoektocht naar meer rijkdom, meer macht, meer invloed. Dat, en niets anders, is de reden waarom Oekraïne is vernietigd.

En u hoeft mij niet op mijn woord te geloven. Hier is Clown Prins Zelensky die de zwendel van het romp Reich uitlegt en Tucker Carlson en andere Amerikaanse commentatoren scheuren er strepen af.

Oekraïne breidt wapentraining aan kinderen uit nu Bakhmut is gevallen

Laten we al deze Royalistische onzin, deze autocavalcades, deze bio-labs, bruine enveloppen, neus-snoep liefhebbers en zwarte zakken geld terugbrengen naar de eerste beginselen. De media van de NAVO verklaren dat Rusland een kerncentrale bombardeert die het controleert, dat het zijn eigen gaspijpleidingen bombardeert, en zelfs het Kremlin voor de goede orde. Hoe kunnen we net als in het geval van Syrië een verstandig debat voeren en een kernoorlog voorkomen als de NAVO krankzinnigen als Zelensky en Ashton-Cirillo inhuurt om de ether in te gaan met die onzin, om een LGBTMC2-glans te spuiten op hardcore fascisme, dat niet alleen tot uiting komt in Kiev’s Kristallnacht, maar ook in het romp Reich dat verachtelijke wezens als Vladimir Kubiyovich, oprichter van de SS Galicia Division, verheerlijkt; Yaroslav Starukh, organisator van de SS Galicia Division; Ivan Poltavets-Ostryanitsa en Vasiliy Galas, organisatoren van Joodse pogroms; UPA-commandanten Vasiliy Levkovich en Vasiliy SidorUlas Samchuk, Oekraïnes eigen Julius Streicher; en Andrey Melnik, Oekraïens Adolf Eichmann.

Oekraïne is, zoals dit informatieve artikel uitlegt, net zo slecht als het oorspronkelijke Derde Rijk waar de CIA het naar heeft gemodelleerd, en Sarah Ashton-Cirillo, die zijn armen opzij houdt, is net zo schuldig als iedereen die Hitler, Himmler en hun Oekraïense trawanten een poot heeft uitgedraaid. Hoewel ik geen idee heb wat er zal gebeuren met Lira of iemand anders die Zelensky’s Gestapo momenteel martelt, weet ik wel dit. Er kan geen duurzame vrede zijn in Europa, Soedan of waar dan ook, totdat de nazi’s van Zelensky en al die BlackRock, Fox News, BBC en Britse Royalistische charlatans die hen onderschrijven voor eens en voor altijd in de prullenbak van de geschiedenis zijn geschopt.

Hoewel het een tragedie is dat zoveel Russen moeten sterven om de wereld te verlossen van hun nazi-gif, is er uiteindelijk geen andere manier om er een einde aan te maken. En hoewel de CIA zoveel totaal vermijdbare doden blijft veroorzaken in Oekraïne, in Palestina, in Syrië en, opnieuw, in Soedan, zullen die doden, samen met de onzin van Sarah Ashton-Cirillo, de Zelensky’s, de BBC en de andere apologeten van de CIA, doorgaan tot ze zowel de hete als de zachte oorlog verliezen.

De hete oorlog is in handen van de Russische strijdkrachten en de NAVO. Wij kunnen daar niets aan doen, behalve meedoen. De zachte oorlog, die Sarah Ashton-Cirillo (die zijn armen opzij houdt), de Zelensky’s en de BBC bestrijden, is een andere zaak. Het is onze plicht om, samen met degenen die weten hoe ze met vuurwapens moeten omgaan en die waarheid van leugens kunnen onderscheiden, hen aan te pakken en zowel hen als de leugens die zij verspreiden te vernietigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Westerse wereld in noodtoestand – Emigreren of standhouden? Politieke ballingschap of verzet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWillen ze echt de derde wereldoorlog? Het Westen heeft besloten Oekraïne langeafstandskruisraketten te geven…
Volgend artikelRussisch leger verduidelijkt frontlijnsituatie in Oekraïne
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

13 REACTIES

 1. “De kwakzalverjournalisten van de NAVO zijn voorstander van totale oorlog”

  Ja het vrouwenquotum, LHBTIQ, transgendercircus is er om de hoeksteen van elke maatschappij kapot te maken zodat de Goyim gemakkelijker afgeslacht kunnen worden nadat de 4e Industriële Revolutie zijn beslag heeft gekregen, misschien al eerder dan de meeste realisten vermoeden, ook de ongebreidelde migratie is geen dooddoener maar wordt werkelijkheid.

  Nederland heeft een wet verspreiding bevolking uit 1952 nieuw leven ingeblazen, men vraagt zich af waarom “we” nog steeds een “controlerende” 2e Kamer hebben die werkelijk kant nog wal raakt en het mogelijk maakt om het WEF regime alle kwade dingen te laten doen, geen noemenswaardige protesten klinken, Wilders heeft een mooi spotje conform de waarheid en daar blijft het ook bij, Baudet horen we niet meer die houdt zich gedeist naar de raggeling van een week schorsing m.a.w. we zijn de Sjaak.

 2. Alle oorlogen zijn bankieren oorlogen.
  De CIA heeft hoofdkwartier in Zwitserland en is een wereldwijde organisatie die alle legers aanstuurt.
  Alle proxy oorlogen black ops en alle valse vlaggen plant.

  Klokkenluider Karen huges is niet meer.
  Niburu.co
  Artikel van +-2 wk terug.

  Alleen Vaticaan en Zwitserland zijn souvereine landen onder de holy C en qlaim dat alle mensen in bezit van het Vaticaan zijn.
  Zie The Crown.
  Zie het altaar van de Christus
  In het gebouw gevormd als een slangenkop.

  Anti betekend i.p.v.
  i.p.v. Christus tijdens zijn afwezigheid is de titel van de paus.
  Anti-christ.
  Anti = i.p.v.
  Christ = waarheid.
  Anti Christ is i.p.v. waarheid.

 3. Perverte sodomiete vuile smeerlap. De hel kan niet heet genoeg zijn voor dit soort duivelszonen en dochters. Geen wonder dat de wereld op de rand van nucleaire oorlog staat.

 4. Deze HOERnalisten verkopen hun ‘ziel’ aan de hoogst biedende smeerlappen die onze wereld naar de verdoemenis helpen. Maar het zijn de sheeple die erbij staan te kijken en het laten gebeuren!

  • Beste Mensen

   Mensen die trachten de burka sluier te lichten worden achter de tralies gegooid
   Door de doolhofjes mensen
   Bang dat het mooie Wolven Hyena Krokodillen Raven Slangen enzovoorts gezichten zullen worden gezien

   Dank U

 5. Beste Mensen

  Waarom is het zo ?
  Dat er altijd ruzie onderling is tussen
  Joden Christenen en Islamisten
  Wat denkt men over wat er zich Nu in Pakistan afspeelt ?

  Waarom moet dit allemaal zo plaats
  vinden ?
  Wat voor een spel is dit ?
  Wie vinden Zulke spelen leuk ?
  Dat zij de nageslachten van Shaytaan = Satan
  Onder hoede van de Grootste Kannibalen genaamd God Duivel
  Gespeeld via overname het menselijke belichaming
  Wie zijn de pispalen ?
  De mensen die geen aanhangers zijn van doolhofjes denken
  En doolhofjes denken creeert boeken
  Vervolgens
  Gaan die denkers de boeken als bewijsmateriaal staven en gebruiken
  Allemaal valsheden in geschriften helaas
  Geen enkel van die boeken is op eerlijkheid geschreven
  Want de waarheid kan nooit op papier worden gezet
  De waarheid is altijd Bitter Zuur en Hard te verteren
  Die verdwaalde kopie mensen
  Die zich verbeelden origineel te zijn
  De huidige mensen zijn al veele malen gekopieerd dan zijn dat ook nog eens
  Kopieen van kopieen

  Denk heel goed
  Als het origineel nog steeds is
  Dan is het origineel zoek geraakt tussen de kopieen
  Het is zoeken naar een naald in een Hooiberg

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in