Russische meervoudige raketwerpers in actie - het is onwaarschijnlijk dat het Kremlin zonder munitie komt te zitten.

De aanhoudende internationale spanningen, conflicten en veranderingen in het mondiale scenario vormen het onweerlegbare bewijs van het verschuivende evenwicht in de internationale orde die de wereld doormaakt.

Men kan stellen dat er allang een nieuwe wereldoorlog is begonnen door de wil van de Verenigde Staten, als hegemoniale supermacht, om hun verloren leiderschap op het internationale toneel te behouden, schrijft Adriano Tilgher.

Men zou zich een dergelijke oorlog kunnen voorstellen als een nucleaire confrontatie tussen de grootmachten, terwijl vandaag de dag de uitwisseling van klappen met heel andere methoden plaatsvindt.

Tegenwoordig proberen de Verenigde Staten wanhopig hun leiderschap te behouden door destructieve acties, niet alleen tegen hun tegenstanders, maar ook tegen bondgenoten. Dit blijkt zowel uit de talrijke gewapende conflicten in de wereld die door de VS worden uitgelokt als uit de sancties die worden opgelegd aan landen die niet willen buigen voor de richtlijnen van Washington. Bovendien worden deze sancties opgelegd zonder de goedkeuring van internationale organisaties.

Washington trekt zich niets aan van de verwoestende gevolgen die deze sancties vaak voor de bevolking hebben, maar legt integendeel zijn dictaten op en voelt zich de scheidsrechter en politieagent van de wereld ten aanzien van degenen die zich niet aan zijn regels houden. Steeds meer landen verzetten zich echter tegen dit beleid en distantiëren zich van de besluiten van de VS en hun bondgenoten op basis van hun eigen nationale belangen, zoals blijkt uit de weigering van de meeste landen in de wereld om zich aan te sluiten bij de sancties tegen Rusland.

  Rusland op het punt "uitgeput te raken" in Oekraïne, zegt Britse spionchef

Geconfronteerd met de opkomst van nieuwe mogendheden, China, Rusland en India, proberen de VS met de chantage van sancties de landen te marginaliseren die weigeren zich aan hun regels te houden, maar tegen een muur aanlopen.

De machtselite in Washington wil ervoor zorgen dat de wereld voor altijd unipolair blijft. De monopolisten weten dat er niets beter is dan een monopolie dat voor altijd is veiliggesteld. Dankzij deze voorwaarde kunnen zij veel winst opstrijken, naar believen dollars drukken om hun consumptieniveau te financieren, hun oorlogen financieren en leven op de ruggen van anderen.

Hoewel de verklaarde strategie van het buitenlands beleid van de VS officieel alleen Rusland en China als tegenstanders noemt, impliceert de essentiële strategie van de VS zeker dat ook Europese bondgenoten, hoe ondergeschikt ook, zijn opgenomen in de lijst van concurrenten van hun monopolie.

Washington deed alles wat in zijn macht lag om de Europese eenheid te ondermijnen op basis van het oude “verdeel en heers”-principe, en zocht met name alle middelen om de capaciteit van de Duitse industrie, die als concurrent werd beschouwd, te verminderen.

Het grootste gevaar voor Washington was dat de industriële en technologische capaciteit van Duitsland zou worden samengesmolten met de energie- en mijnbouwmacht van Rusland, en bijgevolg was het hele buitenlandse beleid van de VS erop gericht een zo diep mogelijke kloof te creëren tussen Rusland en Europa.

Het conflict in Oekraïne, aangewakkerd en opgestookt door Washington, dient dit doel: de betrekkingen met Rusland verbreken en zowel Duitsland als Europa volledig afhankelijk maken van de VS.

  Twee Oekraïense generaals, tot 50 officieren en 20 buitenlandse huurlingen vernietigd in aanval op Kramatorsk - Russisch MvD

Met dit doel voor ogen was het voor Washington van essentieel belang om de opkomst van gemakkelijk wendbare en imbeciele figuren als Ursula von der Leyen, Charles Michel en Josep Borrell naar de top van de EU te bevorderen, zodat het Europese beleid kon worden afgestemd op de belangen van de VS, zonder rekening te houden met de belangen van Europa als geheel. Nog meer controle werd uitgeoefend op de potentiële concurrent van de VS, Duitsland, dankzij zijn schaamteloze en zwakke leider, Olaf Sholz, en de anti-Russische en pro-VS lobby van de Groene Partij, een echte vijfde colonne van de VS in Duitsland.

De massale propaganda- en desinformatiecampagne van de mainstream media van het establishment heeft in Europa een sterk gevoel van “Russofobie” teweeggebracht, wat de EU ertoe heeft aangezet alle bestaande economische overeenkomsten met Moskou op te zeggen en de invoer van energie uit Rusland op te schorten, met ernstige schade voor het concurrentievermogen van het Europese industriële systeem.

De gevolgen van de energiecrisis als gevolg van de sancties van Washington tegen Rusland zullen komende winter hun volle effect hebben, en dan zullen we straatprotesten zien en de onderdrukking van regeringen die zich prostitueren aan de belangen van de VS. Dat wordt het moment van de waarheid of de volkeren van Europa wakker kunnen worden.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne bombardeert burgers en kinderen in centraal DonetskVolg Frontnieuws op Telegram

  De autoriteiten van Kiev hebben een nieuwe medaille ingesteld "Voor de Verdediging van Oekraïne" met een gestileerd hakenkruis

Lees meer over:

Vorig artikelZe wilden oorlog, die hebben ze nu ook gekregen
Volgend artikelServische president waarschuwt voor “groot wereldconflict” binnen twee maanden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Als je goed om je heen kijkt dan zie je hoe ze de mensen manipuleren en enorme groepen mensen van hoog tot laag opgeleiden zijn hier aan ten prooi gevallen.

  Hun grote voorbeeld is Joseph Gubbels: ” hoe groter de leugen, des te eerder mensen het geloven”( zie 9/11) en ” als je een leugen maar blijft herhalen gaan mensen het vanzelf voor waar aannemen “(zie covid)

  Dit zijn 2 waarheden waarmee wij dagelijks mee geconfronteerd worden , door politici, door justitie, door de msm etc etc.

  Zij die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en zich goed ingelezen hebben weten en zien dat er constant geschiedenis vervalsing plaats vinden.
  De geschiedenis wordt constant aangepast om leugens te verbergen.

  Even voorafgaande: ik ben geen Poetin of Rusland vriendje. Ik probeer er neutraal in te staan.

  Zonder de hulp van Rusland waren wij nu nog steeds bezet door de Duitsers.
  Om ons te bevrijden zijn vele miljoenen Russen gestorven.
  Mensen realiseren zich niet dat de Russen zijn opgerukt tot Berlijn en bewust niet verder wilde. DAARDOOR is Normandie D-day mogelijk geworden.

  Ik wil toch even het volgende belichten want de Russen worden ten onrechte neergezet als onbetrouwbaar maar als er iemand onbetrouwbaar is dan is het het westen en met name Amerika en NATO.

  Enkele feiten :
  1. Na WW2 is Rusland betrokken bij 5 oorlogen maar ALLE veroorzaakt door Amerika.
  2. Na WW2 heeft Amerika MEER dan 100 oorlogen gestart of zich in gemengd en vele coups op landen gepleegd.
  3. Amerika is het enige land dat atoombommen heeft gebruikt en honderd duizenden mensen vermoord en verminkt.
  4. Amerika heeft z’n 750 leger basissen over heel de wereld en hebben daarvoor de inheemse bevolking verjaagd.
  5. De enige die op grote schaal gebruik maken van false flag operatie is Amerika : slag van Tonkin, Pearl Harbor, 9/11, MH17, Butcha en dit zijn er nog maar enkele van.

  Mensen houd je rug recht en laat je niet een oorlog in rommelen. Kijk naar de ” prinsjesdag ” debatten en luister naar de oorlogsretoriek !

  OEKRAÏNE IS NIET ONZE OORLOG !

  Als u zich in een oorlog laat rommel gaat dat miljoen levens kosten want geloof me dat laat Rusland niet gebeuren. NOG NOOIT HEEFT EEN LAND RUSLAND KUNNEN VERSLAAN ….. NOG NOOIT !!!

 2. Heb je gemerkt dat het opvallend stil is.
  Uiterlijk en energetisch.
  Dit schijnt zo te zijn en op meerdere plekken in de wereld waargenomen te worden.
  Silent. Dit woord.
  De verschuiving komt eraan.
  Je kunt het voelen. Naast alle berichten die een flink beroep doen op je hersencapaciteit
  En je mogelijk afleiden van diepere/ hogere waarneming.
  Dank ook voor al dit heldere nieuws.

 3. We moeten Rozekruiser doctrine lezen als basis voor de globalisten die 1 wereldrijk willen stichten. Het is maar de vraag of Poetin daaraan meewerkt als young global leader van het klasje van Claus Schwab. Lees eerst de rozekruiser doctrine die ook geldt voor de vrijmetselarij:

  ROZENKRUISERS
  (Lees ook vrijmetselaars)
  Het Rozenkruiserdom is een mystiek geloofssysteem en ideologie die spirituele en alchemistische doelen nastreeft, grotendeels via occulte en christelijke gnostische paden. Door de geschiedenis heen zijn haar inspanningen echter grotendeels geweest om materiële macht op het materiële vlak te verwerven, en de diepe gnostische leringen zijn verknipt geraakt. De kern van de Geheime Leer van het Rozenkruisersdom, of Mystiek Christendom, is het nastreven van psychische kracht om de geest van zichzelf en anderen te beheersen. Door de controle van iemands wil verwerft men de éénwording van zijn psychische energieën, alhoewel: het wordt geaccepteerd dat bepaalde negatieve emoties zoals schuld, het onvermijdelijke gevolg zijn van pogingen om een ander menselijk wezen te beheersen. De leer overwint deze menselijke gevoelens echter door van de student te eisen dat hij “zichzelf polariseert op de positieve pool van een bepaalde emotionele toestand, en door een proces van weigeren of ontkennen slagen ze erin om te ontsnappen aan de effecten van de zwaai van de emotionele slinger naar de negatieve pool.” De filosofie gaat zelfs zo ver dat er geen verschil is tussen deze twee polen of tegenstellingen en dat negativiteit of duisternis dus kan worden waargenomen als positiviteit en licht. De Meester heeft geleerd zijn eigen wil te versterken en anderen te beheersen, rechtstreeks door de onderdrukking van zijn emoties. De ingewijde rozenkruiser ziet de pijn en het lijden van de wereld daarom als niet anders dan de tegengestelde pool van vrede en geluk, en gelooft in feite dat het ene niet zonder het andere kan bestaan. Dus om vrede te laten bestaan in het ene land, moet er oorlog woeden in een ander land, om rijkdom en overvloed te laten bestaan in de ene regio, armoede en hongersnood moeten bestaan in een andere.
  Deze mystieke theorieën over tegenstellingen komen voort uit oosterse gnostische concepten van de dubbele energieën van de mens die metafysisch worden uitgedrukt door de daad van seks. Seksrituelen en seksuele concepten staan centraal in de alchemistische geheime doctrine, omdat wordt aangenomen dat grote macht wordt vrijgegeven door de vereniging van de paren van tegenstellingen – “Seks is de oorzaak van de hele schepping, want de schepping is altijd het resultaat van generatie, en generatie gaat voort uit geslachtsactiviteit”. Hoewel deze ideeën zich hebben ontwikkeld vanuit Indiase tantrische tradities, zijn ze binnen het rozenkruisersdom versmolten met heidense ideeën over seksuele vruchtbaarheidsrituelen. Het doel van de rozenkruisers ingewijde is om magische krachten te verwerven, in tegenstelling tot het Indiase doel om Verlichting te bereiken – een ervaring van de Liefde van God.

  De Geheime Doctrine van de Rozenkruisers, anoniem gepubliceerd in het begin van de 20e eeuw door een senior Rozenkruiser “Magus Incognito”, werd bedreigd met een rechtszaak door de wereldwijde Rozenkruisers Orde (AMORC) voor het onthullen van de geheimen van de orde – hoewel AMORC slechts een van de vele organisaties is die de rozenkruisersfilosofie onderschrijft – overtuigingen die de basis vormen van alle zogenaamde mystieke of occulte groepen, waaronder de vrijmetselarij. Zoals de Geheime Leer stelt: “Het bezit van Kennis, niet vergezeld van een manifestatie en uitdrukking in Actie, is als het hamsteren van edelmetalen. Vergeet niet de Wet van Gebruik, in deze en alle andere dingen”. Men moet zich afvragen waarvoor deze “magische” kracht moet worden gebruikt? Volgens hun dogma is het de missie van de rozenkruisers ingewijde om te helpen bij de evolutie van menselijk bewustzijn. Hun evolutietheorieën zijn echter fundamenteel racistisch. Volgens hun overtuigingen is elk ras van een hogere of lagere mate van bewustzijn. Eén ras kan alleen naar een hoger niveau stappen wanneer het laagste ras wordt vernietigd – op welke manier dan ook is het hun ongelukkige “bestemming” om te verdragen. Omdat theorieën over reïncarnatie ook centraal staan in het rozenkruisersgeloofssysteem, worden dergelijke raciale genocides niet als negatief beschouwd, maar in feite als het meest positief. “De individuen van elk subras die hun medemensen in spirituele omhuling hebben overvleugeld, zijn nog steeds gebonden door rasbanden met hun broeders, totdat het grote lichaam van het subras opschuift naar de positie van het individu… Grote stuiptrekkingen van de Natuur vernietigen praktisch alle sporen van de voorgaande beschaving en laten maar weinig overlevenden achter”.
  Men gelooft dat de rijke en machtige man geestelijk en genetisch van een hogere orde is dan de arme man “De wet van wedergeboorte en gevolgen is de enige wet die op bevredigende wijze rechtvaardigheid kan begrijpen. Het verklaart waarom individuen worden geboren in rijkdom of armoede, vreugde of verdriet, vrede of conflict”. De inheemse volkeren van de wereld worden beschouwd als “een overblijfsel van gedegradeerde menselijke schepselen, die duizenden jaren in incarnatie volharden en samengesteld zijn uit zielen die niet voldoende gevorderd zijn om deel te nemen aan het leven van de nieuwe rassen. Deze restjes zijn te zien in de gevallen van de Australische wilden, de Afrikaanse bosjesmannen en de Indianen, en anderen van een vergelijkbare lage orde van ontwikkelingen”.

  De hogere rangen van de vrijmetselarij zijn de lagere rangen van de exclusieve rozenkruisersorden. De Ridders van, de Tempeliers, de Priorij van Sion etc. zijn geïnstrueerd in deze occulte overtuigingen; wat betekent dat veel machtige mensen geconditioneerd zijn om deze ontmenselijkende waarden te internaliseren. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat de katholieke kloosterorden op gespannen voet staan met het rozenkruisersdom, maar de historische “beschavende” en “educatieve” missie van de jezuïeten is geworteld in dezelfde overtuigingen. Geleerden geloven dat de mystieke leer van de binnenste cirkel van de jezuïeten en het rozenkruisersdom in wezen hetzelfde is. De aankondiging van paus Johannes Paulus II dat “God een opperwezen is met zowel mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten”, is in tegenspraak met de traditionele katholieke leer en is in wezen een rozenkruisers / gnostisch concept. In feite is de orthodoxe rooms-katholieke kerk altijd fundamenteel verbonden geweest met de rozenkruisers. Er wordt beweerd dat paus Johannes XXIII grootmeester was van de priorij van Sion tijdens zijn pauselijke regering, en de schepper van de cisterciënzer monniken St. Bernard was betrokken bij de vorming van de Tempeliers. Rozenkruisers geloven dat “Christus de wetten van wedergeboorte en gevolgen in het geheim aan zijn discipelen onderwees, maar verzocht dat deze twee wetten gedurende 2000 jaar niet publiekelijk onderwezen zouden worden”. De obsessie van het traditionele katholicisme met seks is ook een gevolg van de kennis van deze geheime leringen.

  Volgens de aristocratische historicus Sir Laurence Gardner belichaamt het Britse contingent van de Imperial en belichaamt de “Tempeliers van St. Anthony” en verblijft het in de “Rosicruciana Anglicae” broederschap – wat onthult dat “Satanisme” en Rozenkruisers niet zozeer verre neven zijn, als wel naaste verwanten.
  Misschien verklaart dit enigszins waarom de katholieke orde van de Tempeliers een afgod aanbad genaamd “Baphomet” – een geitkop en hoef de androgene figuur met vrouwelijke borsten, een stijve penis en een pentagram op zijn voorhoofd. De enorm rijke ridders (goud edelmetaal dankt zijn naam aan tempeliersmaker Godfroi de Bouillon) worden algemeen gecrediteerd voor het ontstaan van het kapitalistische banksysteem en bedrijfsmodel, en werden uiteindelijk opgejaagd door de kerkelijke Inquisitie zoor zijn “kindermoord, sodomie en hekserij”, hoewel hun ondergang de kerk en vele prinsen van Europa redde van het terugbetalen van grote schulden.
  Veel Tempeliers verhuisden echter naar en waar hun traditie werd voortgezet met de vorming van de vrijmetselarij. Net zoals er binnen het enorme lichaam van de katholieke kerk veel klooster- en kerkelijke ordes zijn met verschillende percepties van katholieke dogma’s, zo kan ook de grote witte broederschap worden gezien als volledig verenigd in haar schijnbare fragmentatie. De onderdrukking en ontkenning van de “negatieve gevoelens die het gevolg zijn van iemands acties” is een poging om gevoelens van schuld en sociale verantwoordelijkheid te vermijden.

  Het omgekeerde denken van het rozenkruisersdom is duidelijk een historische ideologie gecreëerd door de rijken en machtigen, en gebaseerd op hun streven naar verovering en macht. Uiteindelijk is het niet anders dan de psychologie van een psychopaat of sociopaat, zoals de psychiatrie definieert.
  Het mentale profiel van een seriemoordenaar volgt altijd een spiraalvormig patroon – gevoelens van ontoereikendheid worden overwonnen door machtsfantasieën over controle en moord. Onderdrukking van schuldgevoelens. En zo wordt obsessie dwang etc. Elk geloofssysteem dat gebaseerd is op een vergelijkbare spiraal van onderdrukking van natuurlijke menselijke morele gevoelens kan alleen maar leiden tot vergelijkbaar dwangmatig sociopathisch gedrag. Deze logica is duidelijk in de moderne wereld met zijn geïnternaliseerde amorele “bedrijfswaarden” van hebzucht en verovering, en wordt geïllustreerd door Henry Kissinger’s beruchte uitspraak “We bombarderen ze om ze van zichzelf te redden”.
  Het rozenkruisersdom was de basis voor het geloof van de theosofiebeweging, die grotendeels verantwoordelijk was voor de ideologie van de nazi’s en de daaruit voortvloeiende Holocaust.

  Harry Truman een vrijmetselaar heeft toestemming gegeven om twee atoombommen op Japanse steden zonder enige militaire importantie te gooien.
  Minister van Financiën Kaag is hoogstwaarschijnlijk een Rozekruiser, na het betoog van Thierry Baudet in de tweede Kamer wel zeker.

  http://www.conspiracycafe.net/forum/index.php?/topic/1629-rosicrucian-society/

  https://archive.org/details/they-live-1988

  https://m.youtube.com/watch?v=7Eeo-82Eac8&feature=youtu.be

  • @Hans de Jonge >> X Factor Winner Reveals World’s Secret Religion – by Altiyan Childs

   Thanks, moet nog 4 uur kijken, leerzaam en beangstigend !! Ze zijn overal om ons heen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in