De president van Servië heeft gewaarschuwd dat de planeet een “groot wereldconflict” tegemoet gaat dat binnen de komende twee maanden zou kunnen plaatsvinden, schrijft Newswars.com.

Aleksandar Vucic maakte de alarmerende opmerkingen tijdens de eerste dag van de zitting van de Algemene Vergadering van de VN in New York, schrijft

“Je ziet een crisis in elk deel van de wereld”, zei Vucic tegen de Servische staatsomroep RTS.

“Ik denk dat realistische voorspellingen nog donkerder moeten zijn,” voegde hij eraan toe. “Onze positie is nog slechter, aangezien de VN is verzwakt en de grootmachten de afgelopen decennia de VN-orde hebben overgenomen en praktisch vernietigd.”

De Servische leider waarschuwde dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne een veel dodelijker fase is ingegaan.

“Ik ga ervan uit dat we de fase van de speciale militaire operatie verlaten en een groot gewapend conflict naderen, en nu wordt de vraag waar de grens ligt, en of we na een bepaalde tijd – misschien een maand of twee, zelfs – een groot wereldconflict zullen aangaan dat we sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer hebben gezien,” zei hij.

De opmerkingen van Vucic werden gemaakt op dezelfde dag dat de Russische president Vladimir Poetin opdracht gaf tot een onmiddellijke “gedeeltelijke mobilisatie” van 300.000 soldaten.

In een publieke toespraak tot de natie waarschuwde Poetin dat hij niet bluft en dat hij bereid is “alle middelen die ons ter beschikking staan” te gebruiken om de territoriale integriteit van Moskou te beschermen.

“Nu hebben ze (het Westen) het over nucleaire chantage,” zei Poetin.

  De Hegemon zal een volledige hybride oorlog voeren tegen BRICS+

“De kerncentrale van Zaporizjia werd beschoten en ook enkele hoge posities – vertegenwoordigers van NAVO-landen – zeggen dat het mogelijk en toegestaan is om kernwapens tegen Rusland te gebruiken,” voegde hij eraan toe.

Poetin verklaarde onheilspellend dat de westerse mogendheden “eraan herinnerd moeten worden dat ons land ook verschillende vernietigingswapens heeft, en dat ze wat bepaalde onderdelen betreft zelfs moderner zijn dan die van de NAVO”.

Zoals wij vorige maand al aangaven, bleek uit een studie van de Rutgers University dat een kernoorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland binnen twee jaar twee derde van de planeet zou doen verhongeren.

5 miljard mensen zouden omkomen, voornamelijk als gevolg van nucleaire ontploffingen die enorme inferno’s veroorzaken die roet in de atmosfeer spuiten dat de zon blokkeert en gewassen verwoest.

Men kan zich afvragen hoe een generatie die denkt dat woorden “geweld” zijn en iemand verkeerd benoemen stochastisch terrorisme is, zal reageren op een intercontinentale kernoorlog.

De geest duizelt werkelijk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is geen slachtoffer, het is deel van de NWO-agendaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe huidige oorlog en de onderwerping van de Europese volkeren
Volgend artikelIdioten ontdekken nu pas dat deze oorlog gevaarlijk is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Heeft de Servische president nog een bemoedigend woord zoals; maar zover komt het niet, het wordt wel tot de hoogst mogelijke top opgevoerd en daar zie je de dageraad van de opkomende gouden vrijheidszon.
  Het zou een aarde oplossend oorlogsvuur kunnen worden. Mensheid wegvagend.
  Maar er is afgesproken dat juist de vrede zal beginnen.
  Nooit meer een vernietigende kracht die ons zou kunnen uitroeien en terugzetten naar opnieuw en weer een slavernij .

 2. Je mag best hoopvol zijn. Je kunt jouw eigen innerlijke Licht laten schijnen over ieder.
  Dan zijn de teksten hier ook niet meer zo beangstigend.
  Het is de angst die wij moeten loslaten en teruggeven aan hen die ons willen overheersen.
  Dat lost veel van hen op.
  Angst verlamd. En dat doet het bij hen ook!
  Dat maakt hen krachteloos!
  Dat is al lang ad gang. Wat wij zien zinn stuiptrekkingen. En die duren nooit lang.

 3. We werden in ons leven van alles wijsgemaakt.
  9/11, de maanlandingen, klimaatverandering, Corona…
  Bronnen die ik betrouwbaar acht geven aan dat er geen kernwapens bestaan.
  Er is zoveel suggestie, laat je niet bang maken!

 4. uit het artikel:
  “5 miljard mensen zouden omkomen, voornamelijk als gevolg van nucleaire ontploffingen die enorme inferno’s veroorzaken die roet in de atmosfeer spuiten dat de zon blokkeert en gewassen verwoest.”
  Dit was toch precies de bedoeling van Klaus? Ze liggen aardig op schema..

  • Aangezien wij ons niet kunnen voorstellen dat president Poetin in opdracht werkt van deze duivel aanbidders zouden we het zeer waarderen als hij opdracht geeft deze wereld criminelen te elimineren. Dit kan hij doen door alle samenzweringen te duiden en bewijzen te leveren.

 5. Gek toch dat Putin alleen maar constant aan het waarschuwen is. Is hij degene die de knop moet indrukken straks? Zou het hem ueberhaupt een worst wezen? Vraag is waar gaan die parasieten heen? Gaat Ursula met Putin en Rutte en Biden en king Wimpie etc de bunkers in? Hebben ze tijd om hun koffers te pakken? Weten ze van te voren hoeveel shit er gaat ontploffen en waar? En hoe lang ze in het bunker bed moet liggen met Rutte? En wat doet ze met die zeven kinderen? Gaan die ook mee? Het vereist een hoop planning, deze destructie. Gaan die parasieten dat redden?

  • De bunkers op tientallen plekken zoals Nieuw Zeeland en Zwitserland etc. zijn allang up to date ingericht en nee, zeker niet hutje mutje naast Rutte op de kamer! Een 6 sterren resort is er helemaal niks bij! Er zijn zelfs ondergrondse tuinen, wellness fitness etc etc aangelegd waar men rustig kan vertoeven. Het ik dus een kwestie van koffers (die vermoedelijk ook zijn voorbereid) pakken en binnen een aantal “uren” op lokatie zijn. Jammer dat ik zo snel de link niet kan vinden.

  • Die gaan allemaal naar de grote ondergrondse stad bij airport Denver in Amerika. De Engelse koningin had daar al 40 jaar terug een groot stuk land op gekocht daar. Alles is al in gereed gebracht in de jaren. Ook de voedsel voorzieningen in die mega ondergrondse stad worden met behulp van groei LED licht verzorgt. Aan helemaal niets ontbreekt het daar. Deze stad is op 5 tot 10 Km diepte gebouwd. Maar waar gaan wij de bevolkingen heen? We mogen de klappen op vangen en elkaar de hersenen inslaan om te kunnen overleven. Dan geldt ieder voor zich en de sterkste wint. Er zijn allang hits gegeven door onze verraders, waar we naar toe geleid worden. We worden al eeuwen misbruikt door diegene, die zich zelf boven de rest heeft geplaatst. Waar de meeste mensen heel gehoorzaam aan zijn, om aan hun zelf bedachte regeltjes te houden. Wat ze wetten noemen, ze hebben een fictieve laag over de werkelijkheid gelegd, waar de bevolkingen aan moeten houden. We zijn van de Jure naar de Facto gegaan zo’n 126 jaar terug.

   • Wat een onzin op 5 km diepte ga je dood van de hitte, en zonder Electra dood zonder verse lucht… totale onzin!!! Ga maar eens in een mijn werken

  • Immortal; exact wat ik dus denk geef je hier allemaal aan ! Ook v.w.b. de planning; dat vereist een nauwkeurige manier timing toepassen. Dat is nou net iets wat we niet kunnen inschatten. Ik doe de aanname dat alleen de echte echte hoge heren een plek hebben; de miljardairs.. de “Gentlemen club” en álle maar dan ook álle andere poppetjes zijn (geweest). Miljonairs bijv… gaan er allemaal aan.

   Alleen de top van de top van de top wereld rijksten hebben de timing goed en zullen wegwezen ergens onder de grond… de rest mag eraan gaan; ook hun familieleden.. het is vast zo’n geheime pact planning met elkaar…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in